Top down inderdaad. Eerst de slagroom, dan bovenste laag bladerdeeg, dan de room en daara de onderste laag. En dan nagenieten.quote:Op donderdag 29 juni 2006 17:17 schreef -skippybal- het volgende:
Waarom doet iedereen de bovenkant als laatst??
Ik neem die altijd als eerst. Grande opening!!!!
Nagenietenquote:Op donderdag 29 juni 2006 17:20 schreef Lucille het volgende:
[..]
Top down inderdaad. Eerst de slagroom, dan bovenste laag bladerdeeg, dan de room en daara de onderste laag. En dan nagenieten.
Damn, dat is ook een idee.quote:
Hahah goede tactiekquote:Op donderdag 29 juni 2006 16:56 schreef Metro2005 het volgende:
moeilijk hoor
eerst lepel je de bovenste rand slagroom eraf (1)
Daarna pak je met je hand de bovenste roze koek eraf en eet je die op (2)
Dan lepel je daarna de slagroom eruit (3)
en ten slotte eet je de onderste roze koek op (4)
[afbeelding]
De beste tactiekquote:
Ja, dat zei ik ook al.quote:Op donderdag 29 juni 2006 17:52 schreef MissyMirjaM het volgende:
alleen de bovenste laag van de tom puce is toch altijd roze?
van degenen die ik tot nu toe heb gegeten wel in ieder geval.
Niet helemaal, de room moet namelijk ook nog verdeeld worden...quote:Op donderdag 29 juni 2006 19:01 schreef Natalie het volgende:
Tompouce met een vork eten is sowieso een ramp. Bovenkantje eraf en dan lekker de onderkant + room naar binnen werken alsof het een koekje is. Daarna de bovenkant en klaar ben je. Scheelt ook weer afwas.
Bossche bol?quote:Op donderdag 29 juni 2006 18:37 schreef Orealo het volgende:
ok opgelost!
Nu...
de bossche bol.
Ik kan dat niet eten zonder dat alles onder 't slagroom zit..
Eerst de slagroom met een lepeltje of vorkje eraf/eruit eten, en dan pas de restquote:Op donderdag 29 juni 2006 18:37 schreef Orealo het volgende:
ok opgelost!
Nu...
de bossche bol.
Ik kan dat niet eten zonder dat alles onder 't slagroom zit..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |