Had je kunnen weten: Nieuwe haring bij AH dit keer trap ik er niet inquote:Op donderdag 15 juni 2006 18:07 schreef Stereotomy het volgende:
[afbeelding]
Heb er nu twee van op en buikpijn
Volgens mij zijn die haringen veel te zout
Hüttenkäse.quote:Op donderdag 15 juni 2006 16:03 schreef ennuik het volgende:
Vandaag ontbeten met twee witte bolletjes met kalkoen en "cottage cheese" (hoe heet dat in het Nederlands eigenlijk?)
En kwark in het Nederlands.quote:
Ok, het zijn vergelijkbare kaassoorten, alleen hüttenkäse heeft een veel korreligere structuur dan kwark.quote:
Bij ons straks ook.quote:Op vrijdag 16 juni 2006 16:35 schreef ijsmeis het volgende:
Vandaag is het pastamet tomatensaus en de hele reutemeteut erin
Kip, donkere chocolade en alcohol....volg je het Polymeal of zo?quote:Op vrijdag 16 juni 2006 21:06 schreef mirugai het volgende:
Vanavond een in de oven gebraden (mais) kippepootje gegeten en daarna wat stilton en zwarte chocolade vergezeld met een 20 jaar oude port.
Is goed binnen te houden...![]()
Oneerlijkquote:Op zaterdag 17 juni 2006 08:32 schreef Jaguarized het volgende:
Vanmiddag even een frappuccino gehaald.![]()
[afbeelding]
Oeh, ik ben jaloersquote:Op zaterdag 17 juni 2006 08:32 schreef Jaguarized het volgende:
Vanmiddag even een frappuccino gehaald.![]()
[afbeelding]
wat een gore kaas is dat. ik houd van oude, sterk smakende kaas, maar die old amsterdam is slechts zeer eenzijdig toepasbaar.quote:Op zaterdag 17 juni 2006 11:21 schreef Morwen het volgende:
Croissantjes met oude kaas(zeeeer oud ,Old Amsterdam) en Vifit
![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |