Ach, ik eet ook mijn kip rauwquote:Op maandag 12 juni 2006 14:52 schreef Zwansen het volgende:
[..]
Pas maar op voor de legionellabacterie, vriend.
Da's salmonella...quote:Op maandag 12 juni 2006 17:49 schreef M.e.g.a.t.r.o.n. het volgende:
[..]
Ach, ik eet ook mijn kip rauw![]()
Nee, ik drink de hele dag kraanwater en heb daar geen problemen mee. Wat er met het water gebeurd weet ik niet, ik weet wel dat ik water na een paar dagen echt niet meer door m'n strot krijg.quote:Op maandag 12 juni 2006 19:22 schreef mgerben het volgende:
WTF wat bedoelen jullie met 'niet te drinken' ?
Er zit niets in water, behalve wat sporen van opgeloste mineralen - een ontzettend kleine hoeveelheid kalk.
Er is niets voor bacteriën om te groeien, niets om te verteren, niets om op te eten.
Er gebeurt helemaal niks mee.
het komt op kamertemperatuur. Als je een slechte plastic fles hebt gekozen kan het de smaak van het plastic aannemen. In een glazen of neo-plastic fles doet het helemaal niets.
Dus waar gaat dit over?
Zijn dit dezelfde mensen die voor 1-2 euro per liter water kopen dat uit dezelfde bron wordt opgepompt als leidingwater van 53 cent per kuub?
Water zelf (H2O) is dan ook gewoon in zuivere vorm (bijna) eeuwig houidbaar (zolang er geen chemischie reacties optreden, en aangezien water zelf niet erg reactief si.. Hooguit kunnen door radioactieve straling isotopen ontstaan die vervallen... Maar zelfs dat is erg weinigquote:Op dinsdag 13 juni 2006 08:18 schreef Keiichi het volgende:
Water dat we oppompen is soms een paar duizend jaar oud![]()
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |