Ik doe meestal tonijn met appeltjesquote:Op zaterdag 10 juni 2006 22:34 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Oh, da's zo lekker!
Weet je wat ook heerlijk is? garnalencoctail met fijngesneden appel, zoals de Elstar.
Of is dat normaal?![]()
Om zelf te maken vind ik het iig een prima combi![]()
Ooit garnalencocktail in een uitgeholde avocado gegeten.quote:
Deze was ook wel opgeleukt met wat schijfjes citroenquote:Op zaterdag 10 juni 2006 23:39 schreef Uhmmie het volgende:
[..]
Ooit garnalencocktail in een uitgeholde avocado gegeten.
Ziet er meteen ultra-luxe uit
* Shirley smult nu toch van een broodje kaassoufflé met pindasaus.quote:Op zaterdag 10 juni 2006 23:48 schreef Shirley het volgende:
Ik zit te twijfelen om een broodje kaassoufflé met pindasaus te gaan maken, maar ik ben al een paar dagen niet lekker, zwakke maag enzo, maar zo'n trek in die kaassoufflé. Je kent het wel, de nachtelijke trek. Is dit wel verstandig?
Nu drink ik trouwens een koud blikje cola.
Mafaldine alla putanesca:quote:Op zondag 11 juni 2006 00:46 schreef Bluezz het volgende:
Ik ben de naam van de pasta vergetendus hopelijk post ze het nog even...
Dit dusquote:Op zondag 11 juni 2006 08:54 schreef DIGGER het volgende:
Mafaldine alla putanesca:
[afbeelding]
Dit is Mafaldine, een typische Zuid Italiaanse pasta, voornamelijk gegeten in Campania, kortom een echt streekgerecht.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |