zal vanavond of morgen wat overtypenquote:Op vrijdag 21 juli 2006 10:34 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
![]()
(zou je het recept hier willen plaatsen?)
Zo dat is zeker duur, maar ik weet nu in welke chinese en surinaamse toko's het te koop is en zoals eerder genoemd is hier is het daar goedkoper.quote:Op vrijdag 21 juli 2006 18:56 schreef Leintjeuh het volgende:
Stansfield, de oreo ceral is 8 eujro 95 bij dat winkeltje in Utrecht.
Amsterdam.quote:Op zaterdag 22 juli 2006 14:49 schreef Leintjeuh het volgende:
Tegeno ver welke makro? Delft of amsterdam?
Ik typ hem even in het engels over:quote:Op vrijdag 21 juli 2006 10:34 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
![]()
(zou je het recept hier willen plaatsen?)
Mij lukt het altijd hoorquote:Op donderdag 27 juli 2006 18:51 schreef Leintjeuh het volgende:
Met gewone oreo's is het bijna onmogeijk om ze van elkaar te draaien zonder ze compleet te slopen... Met double stuffed gaat t een stuk beter, maar ik sop ze nooit in melk...
Al gevonden?quote:Op woensdag 26 juli 2006 12:18 schreef snopprinses het volgende:
[..]
Ik typ hem even in het engels over:
German Chocolate Cake
Prep time: 20 min * Bake Time: 25 min. plus cooling
If you're a fan of classic German chocolate cake, you'll love this streamlined Oreo version. For the chocolate lover in your crowd, substitute chocolate frosting for the vanilla.
1 (18.25-ounce)* package German chocolate cake mix
1 (16-ounce) can vanilla frosting
¾ cup flaked coconut
¾ cup pecans, chopped **
1/3 cup thick caramel ice cream topping
12 oreo chocolate sanwich cookies, finely chopped***
1) Mix cake mix in large bowl with electric mixer at low speed until moistened. Beat 2 minutes at medium speed. Pour into 2 greased and floured 9-inch round cake pans.
2) Bake at 350°F**** for 25 to 35 minutes or until toothpick inserted near center comes out clean. Cool in pans on wire rack 10 minutes; remove from pans. Cool completely.
3) Mix frosting, coconut, pecans and caramel topping. Place 1 cake layer on serving plate; spread with half the frosting mixture. Top with ½ cup chopped cookies, pressing gently into frosting.
4) Top with remaining cake layer; spread top with remaining frosting mixture. Sprinkle with remaining chopped cookies, pressing gently into frosting. Makes 12 servings.
* 500 gram
** Chopped: cut them into small uniform pieces about the size of blueberries.
*** Finely chopped: use a sharp knife to cut them into tiny uniform pieces about the size of peppercorns.
**** 350°F: 175 graden
Volgens mij klopt het zo, als er nog vragen of onduidelijkheden zijn hoor ik het wel
als ik de nederlandse vertaling kan vinden die ik gemaakt heb, post ik die ook nog wel
ja, alleen nog geen tijd/zin gehad over te typen.quote:
Bij 'het winkeltje' in utrecht, naast de schoenenreus, op www.americangoodies.nl en wellicht in surinaamse toko's.quote:Op donderdag 27 juli 2006 18:53 schreef Maerycke het volgende:
Ik zou die double stuffed wel eens willen proberen, maar waar kun je die krijgen?
De Appie verkoopt 3 soorten. De gewone en dubbel omhuld met witte of gewone chocolade.quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 19:47 schreef snopprinses het volgende:
weet iemand waar ik op dit tijdstip nog oreo's vandaan kan halen?
Want albert heijn verkoopt ze volgens mij niet he?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |