abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 26 mei 2006 @ 12:43:09 #226
120482 mirugai
very fishy
pi_38227910
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 12:40 schreef kabouter.muts het volgende:
Ben brood aan het maken (kneden in bbm en afbakken in oven) en drink nu kopje espresso.
haha, grappig ... ik heb net een paar espresso naar binnen gewerkt en ik dadelijk een brood maken (heb geen bbm, dus alles met de blote hand!)
  vrijdag 26 mei 2006 @ 12:51:39 #227
103689 ki_ki
echt zo
pi_38228158
vanavond wordt het misschien/waarschijnlijk zelfgemaakte foe-yong-hai

als ik er door dit rotweer nog op uit ga om tauge, champignons etc te halen
pi_38229000
Ik heb inspiratie nodig voor vanavond en het weekend
* Bluezz gaat flink lezen in CUL !
  vrijdag 26 mei 2006 @ 13:37:50 #229
103689 ki_ki
echt zo
pi_38229591
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 13:19 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb inspiratie nodig voor vanavond en het weekend
* Bluezz gaat flink lezen in CUL !
hi Bluezz, kijk anders even op mn linkje naar recepten, misschien zie je iets lekkers!
  vrijdag 26 mei 2006 @ 13:40:11 #230
135789 Damzkieee
Ontzettende natnek
pi_38229679
Vanmiddag brood zonder korst. Vanavond: witte bonen in tomatensaus met knakworst en pasta... Ben aan mn amandelen geopereerd
The Killers Heracles Almelo Real Madrid
29.10 Novastar HMH
  vrijdag 26 mei 2006 @ 13:57:07 #231
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_38230405
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 13:40 schreef Damzkieee het volgende:
Vanmiddag brood zonder korst. Vanavond: witte bonen in tomatensaus met knakworst en pasta... Ben aan mn amandelen geopereerd
Beterschap.

Ik zit nu aan de whisky. Johnny Walker natuurlijk.
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
pi_38231096
Pepermunt thee
4
pi_38233057
Cola met ijs
4
  vrijdag 26 mei 2006 @ 15:17:22 #234
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_38233165
Heb net bij een boer die zelf slacht en vlees verkoopt prachtig gemarmerd rundvlees van de rib gekocht,(slordige anderhalve kilo) het staat nu aan te braden en wordt daarna in een fles rode wijn, knoflook enzo een paar uur gestoofd, tot moddergaar.
Heb net al ff een stukje geproeft, het wordt weer goddelijk. Ga nog ff nadenken wat daar aan groente bij komt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_38234520
@ piet: groene asperges. Zacht koken en inzouten bij drooglegging. Zaalig!


Zojuist wat warms bij de Portugees gegeten.
Gevulde tomaat,tomaten-salade & visfilet met frites. Apart en zeer geslaagd voor een keer.
31 december 2006: Inactive FOK!account
  vrijdag 26 mei 2006 @ 15:56:30 #236
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_38234560
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 15:55 schreef editor2 het volgende:
@ piet: groene asperges. Zacht koken en inzouten bij drooglegging. Zaalig!


Zojuist wat warms bij de Portugees gegeten.
Gevulde tomaat,tomaten-salade & visfilet met frites. Apart en zeer geslaagd voor een keer.
Vrijdagmidagsnackbijdegriek.jpg

Ik heb noodles.
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
pi_38234651
U heeft gelijk. Griek was het. zat tegelijkertijd in een ander venster
een reis voor Portugal te bekijken dus typte ik Portugal in als de dumbo dat ik ben.
31 december 2006: Inactive FOK!account
pi_38235202
Net wat cashewnoten gegeten Zo eens bedenken wat ik vanavond ga doen Ik denk iets met vis en een mosterdsausje of zo en dan een salade en wat gebakken aardappeltjes erbij denk ik
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  vrijdag 26 mei 2006 @ 16:32:39 #239
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_38235713
Zalm in een mosterdsausje, is dat te doen?
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
pi_38235970
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 16:32 schreef Jaguarized het volgende:
Zalm in een mosterdsausje, is dat te doen?
Hmmmm...ik zat zelf aan kabeljauw te denken, maar zalm is ook een optie En dan de zalm op de grillpan
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  vrijdag 26 mei 2006 @ 16:43:29 #241
110962 Jaguarized
Globetrotter
pi_38236125
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 16:39 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Hmmmm...ik zat zelf aan kabeljauw te denken, maar zalm is ook een optie En dan de zalm op de grillpan
Ik heb dan weer een koekenpan. Hoe maak je het mostersausje? Mayo en mosterd met hele korrels oid?
Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
pi_38236548
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 16:43 schreef Jaguarized het volgende:

[..]

Ik heb dan weer een koekenpan. Hoe maak je het mostersausje? Mayo en mosterd met hele korrels oid?
Ik heb nog geen flauw idee Maar volgens mij gaat dit te offtopic worden
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  vrijdag 26 mei 2006 @ 17:07:52 #243
149249 LittleIcequeen
It`s cold as ice
pi_38236997
Ik eet vanavond aardappels met rode kool.
pi_38237247
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 13:37 schreef ki_ki het volgende:


hi Bluezz, kijk anders even op mn linkje naar recepten, misschien zie je iets lekkers!
Hey leuk, we zijn net terug van boodschappen doen, en zit met een courgette, wat ik daar mee ga doen, zie ik bij jouw linkje dit http://kookpunt.mysites.nl/index.php?id=64704&PageID=197613

Vandaag eten we :
Tilapia!
met stoomgroente en wilde rijst.
pi_38237288
nasi
  vrijdag 26 mei 2006 @ 18:00:55 #246
103689 ki_ki
echt zo
pi_38238846
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 17:14 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Hey leuk, we zijn net terug van boodschappen doen, en zit met een courgette, wat ik daar mee ga doen, zie ik bij jouw linkje dit http://kookpunt.mysites.nl/index.php?id=64704&PageID=197613

Vandaag eten we :
Tilapia!
met stoomgroente en wilde rijst.
leuk héé!! 'tis trouwens echt heel lekker, en weer eens iets anders
ik ken het btw al heel lang omdat het typisch kroatisch (dalmatisch) eten is, alleen daar maken ze het vaak iets groter..
pi_38239127
Wij gaan tafelgrillen.
Heb net kippenlevertjes van een spekjasje voorzien en gemarineerde kalkoen
met zelfgemaakt brood en ceasar salade.
Moet nog wel een poos wachten want we kunnen pas om 2000 aan tafel.
  vrijdag 26 mei 2006 @ 18:14:39 #248
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_38239389
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 15:55 schreef editor2 het volgende:
@ piet: groene asperges. Zacht koken en inzouten bij drooglegging. Zaalig!
Witte kan je hier op iedere straathoek kakelvers kopen, direct uit de grond de pan in, maar groenen zijn hier niet te krijgen. Maf eigenlijk maar het is zo.
We eten morgen Asperges, vandaag bij de stoof maar een rood kooltje gekocht, weer is er echt naar. Stoofvlees met rode kool en appeltjes en aardappelpuree.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_38239506
Mijn moeder had stoofvlees over, maar ik ben het vergeten mee te nemen.
Zoals Piet zegt, het is er inderdaad weer voor.

Dan maak ik zelf maar iets van dingen die ik nog op voorraad heb. Denk gewoon gekookte aardappels met een stukje vlees uit de diepvries en spinazie à la crème.
Are you pondering what I'm pondering?
  vrijdag 26 mei 2006 @ 18:21:06 #250
521 ruby
Hell yeah!
pi_38239625
Thaise rode curry.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')