De_Ananas | vrijdag 28 april 2006 @ 17:24 |
Net zelf kaassoufflés gemaakt, wat houd ik er toch van zeg ![]() De gebruikelijke fotoreportage: ![]() De ingredienten ![]() Geschaafd smelt het goed ![]() De kaas smelt lekker in de pan ![]() Ziet er wel vies uit ![]() Hier gaat het dadelijk doorheen ![]() De vormen zijn niet echt gelukt ![]() ![]() Daar gaan ze! ![]() 1tje ziet er goed uit ![]() ![]() Smullen maar! ![]() De volgende keer ga ik Danorolles croissants gevuld met kaas rollen door bloem, ei en paneermeel en dan de frituurpan in ![]() | |
Black-Death | vrijdag 28 april 2006 @ 17:33 |
Dat losse plakje kaas op het bord (laatste foto) doet het hem! ![]() Eetse ![]() | |
Conflict | vrijdag 28 april 2006 @ 17:37 |
Dubbel Recept kaassouffle's | |
Integrity | vrijdag 28 april 2006 @ 17:37 |
Ik wil het ook doen! | |
De_Ananas | vrijdag 28 april 2006 @ 17:37 |
quote:Dat is een recept, dit is het resultaat. | |
Conflict | vrijdag 28 april 2006 @ 17:38 |
quote:maak ook nog maar een topic in WOW dan. | |
De_Ananas | vrijdag 28 april 2006 @ 17:38 |
quote:Het is best makkelijk te maken maar het eind resultaat was wel minder goed dan bij de kroketten ![]() | |
GenesiZ | vrijdag 28 april 2006 @ 17:41 |
Kaassoufle's zijn oke ![]() Hoe kom je van http://i3.tinypic.com/wlyipu.jpg naar http://i3.tinypic.com/wlykiv.jpg ? Dat is voor mij nog even een raadsel. | |
De_Ananas | vrijdag 28 april 2006 @ 17:43 |
quote:Daar rol je het doorheen. Eerst door de bloem, dan het ei en de paneermeel. | |
golfer | vrijdag 28 april 2006 @ 17:55 |
Het resultaat kon je niet gewoon kwijt in het door jezelf geopende topic over het recept ![]() Of in de andere spamtopics van je van vanmiddag over de kaassoufflés? Kaassoufflés Kaassoufflés recepten Recept kaassouffle's | |
JackHerrer | vrijdag 28 april 2006 @ 17:58 |
Ze zien er nog slechter uit als je kroketten ![]() | |
giscard | vrijdag 28 april 2006 @ 18:44 |
dat komt omdat hij linkshandig is. | |
indahnesia.com | vrijdag 28 april 2006 @ 18:56 |
quote: ![]() | |
tonja | vrijdag 28 april 2006 @ 23:07 |
wat is WOW ? ![]() | |
tonja | vrijdag 28 april 2006 @ 23:10 |
quote:Ach joh, sommige mensen nemen gewoon het zekere voor het onzekere ![]() | |
Martijn_77 | vrijdag 28 april 2006 @ 23:12 |
En hoe ziet je frituurvet er nu uit? Zie dat er een paar lek zijn | |
Kimske | vrijdag 28 april 2006 @ 23:13 |
Ik maak ze altijd met bladerdeeg... | |
Curiosity | vrijdag 28 april 2006 @ 23:19 |
Het gaat misschien handiger als je de kaas niet eerst smelt. Die smelt vanzelf wel in het frituurvet van 180 Graden. | |
Curiosity | vrijdag 28 april 2006 @ 23:22 |
quote:Lijkt mij ook het meest logische ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door Curiosity op 28-04-2006 23:34:06 ] | |
tonja | vrijdag 28 april 2006 @ 23:31 |
Ja, ik zou ook iets met bladerdeeg proberen, en dan wat kruiden erbij, en stukjes gekookte ham en of salami. En dan een lekkere kaas, of een mix van gruyere en emmenthaler of zoiets. Of als je een lekkere camembert hebt waarvan de kern nog niet helemaal rijp is, die kern uit de camembert vissen en dat in het bladerdeeg doen met wat tijm, salie, knoflook en een gesnipperd sjalotje. Beetje een prutje van maken en dat in het bladerdeeg frutselen. En dan niet in de frituur, maar in de oven. maar dan is het geen kaassouffle meer denk ik. ik draaf een beetje door geloof ik | |
giscard | zaterdag 29 april 2006 @ 00:04 |
quote:nee, je was nog lang niet klaar, gaat nog effe wat verder wat mij betreft. Interressant. | |
Pilootje | zaterdag 29 april 2006 @ 00:33 |
Heb wel eens de kaassoufles willen namaken uit de driepvries pakjes. De kaas smaakt precies het zelfde, alleen het omhulsel is even een raadsel. het is geen bladerdeeg geloof ik, dat heb ik al eens geprobeert. De meest simpele kaassoufle is gewoon een plak kaas kruiden, en paneren. Op zich wel oke, maar dan mis ik dat knapperige laagje. Dus kaas lekker smelten en kruiden, en laten afkoelen, als de kaas de juiste dikte heeft kan je hem dus in zijn jasje spuiten. Alleen dus de vraag welk jasje ![]() Een echte kaassoufle blijft toch ook top. Zo eentje met eiwit etc... Ben zowiezo fan van soufles. Als je het eenmaal kan maak je ze overal van. | |
Sjoepa | zaterdag 29 april 2006 @ 22:08 |
Waarom is hier de kaas vooraf gesmolten? Als je nu gewoon een mooie blok kaas pakt en daar het paneersel omheen doet.. ben je er toch! | |
Pilootje | zondag 30 april 2006 @ 00:10 |
Een blok kaas kan je wat moeilijker hoog op smaak maken dan een prutje. Ook bakken prutjes beter af in de frituur. Zo kun je ook meerdere kaassoorten combineren zoals dat bij de echte soufle ook is. | |
Euc- | zondag 30 april 2006 @ 10:23 |
Maak maar eens een klassieke kaassouffle, in de oven dus, tien keer lekkerder. | |
kikoooooo | maandag 1 mei 2006 @ 15:36 |
![]() | |
TheSorrow | maandag 1 mei 2006 @ 15:37 |
Die duim overal bij is best gay ![]() | |
Uhmmie | maandag 1 mei 2006 @ 16:12 |
hmm kaassouflees zelf maken.. dat klinkt wel verleidelijk *mail recept aan self* | |
TwyLight | zaterdag 23 december 2006 @ 21:32 |
dat horloge is echt not-done ![]() | |
Black-Death | zaterdag 23 december 2006 @ 21:51 |
topics ophalen van meer dan een half jaar is echt not-done ![]() | |
De_Ananas | zaterdag 23 december 2006 @ 21:53 |
quote:Is niet de mijne hé ![]() | |
Ruuub | zondag 24 december 2006 @ 02:31 |
ziet er lekker uit ![]() ![]() | |
Soli | zondag 24 december 2006 @ 12:14 |
quote: ![]() ![]() hij is ook niet van mij ![]() | |
De_Ananas | zondag 24 december 2006 @ 12:14 |
quote:Kom is MSN | |
Martijn_77 | zondag 24 december 2006 @ 12:16 |
Eerst een hele slechte kick en nu alleen maar SC. Dus dit topic gaat op slot |