abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 21 april 2006 @ 21:04:01 #31
111260 Charmian
a little joy
pi_37170846
Zag dat ook een keer in zo'n travelprogramma op discovery. Ze gooien er net zo goed een Bounty in als je wilt, mij lijkt het allemaal niets.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_37172709
Hmm, volgens mij is het ook iets wat je op de kermis in delen van de VS ziet.
  vrijdag 21 april 2006 @ 23:24:29 #33
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37174305
Je kunt beter Bounty gebruiken, deze eerst even in de vriezer laten liggen. Is een redelijk bekende versnapering.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zaterdag 22 april 2006 @ 00:00:47 #34
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37175172
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 23:24 schreef Afwasborsteldetweede het volgende:
Je kunt beter Bounty gebruiken, deze eerst even in de vriezer laten liggen. Is een redelijk bekende versnapering.
Ik ken hem toch niet
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 22 april 2006 @ 00:03:41 #35
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_37175247
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:27 schreef Bupatih het volgende:
Zoiets heeft Valerio ook een keer gedaan bij 6PACK.
Daar moest ik ook meteen aan denken toen ik de TT zag.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  zaterdag 22 april 2006 @ 09:20:29 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37179245
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:11 schreef Swetsenegger het volgende:

[..]

tasche is duits voor kopje toch?
Nee, Tasse -> iets waar je koffie of thee ofzo uit drinkt (kopje, beker) met een oor, dus een mok is ook een Tasse, een Becher is iets waar je uit drinkt zonder oor
Tasche is een tas waar je bv je boodschappen in doet.
Tas zoals TS het zegt is vlaams, limburgs en bepaalde delen van brabant voor een kopje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 april 2006 @ 09:22:12 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37179251
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_37179785
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
komt er dan niet een hele hoop ranzig spul in je vet terecht ? maarja, de mars in het frietvet is op zich al het ranzig spul alhoewel ik het nog nooit geproefd heb. het schijnt een hele hype te zijn op plaatsen.
  zaterdag 22 april 2006 @ 10:16:59 #39
122919 dazzled
Net zo makkelijk
pi_37179800
Dit is al oud jah inmiddels. Die hyper kale kok kwam hier mee aankakken bij jenzen paar maand terug
GOD IS A LITTLE KID WITH AN ANTFARM
  zaterdag 22 april 2006 @ 10:18:04 #40
111260 Charmian
a little joy
pi_37179815
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 10:15 schreef _BassFace_ het volgende:

[..]

komt er dan niet een hele hoop ranzig spul in je vet terecht ? maarja, de mars in het frietvet is op zich al het ranzig spul alhoewel ik het nog nooit geproefd heb. het schijnt een hele hype te zijn op plaatsen.
Het deeglaagje zal de boel wel bijelkaar houden.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_37179859
Och, als je gefrituurd ijs hebt gehad dan kan een gefrituurde mars ook wel. Het klinkt een beetje raar, maar misschien is het wel heel erg lekker als de chocolade en caramel warm gesmolten zijn. Dat weet je pas als je het proeft.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_37179892
Al enige jaren geleden gedaan met een 'Gefrituurde Miky Way' recept en vervolgens allehande mini choco-bars gefrituurd. Is niet zo heel erg 'nieuw'allemaal hoor. Of je nu een chocolade-croissant eet of een choco-bar in een beslagjasje.....ik zie het verschil niet zo 1,2,3
Take on the situation, but not the torment ...
pi_37180112
Maar is het lekker?
Een en al chocosaus van binnen?
pi_37200209
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:16 schreef du_ke het volgende:

[..]

Ja vooral in Engeland schijnen ze het wel te waarderen .
Heb je dan ook wel eens gezien hoe ranzig vet die engelsen kunnen zijn. Als je elke dag full english breakfast eet en dan nog tussendoor dit soort dingen, kan je net zo goed vergif innemen lijkt me.

Ik eet wel chocolade, maar dan kwaliteitschoc. en geen troep zoals dit. Engelsen schijnen qua land amerika te hebben ingehaald qua vetzuchtige mensen, tis maar wat je ambities zijn als land denk ik maar.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_37200351
In Europa hebben de Engelsen sowieso al de meeste dikke inwoners
(ik dacht altijd dat dat de Duitsers zouden zijn, maar de Engelsen, Spanjaarden en Italianen zijn gemiddeld dikker dan de Duitsers!)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 22 april 2006 @ 23:56:34 #46
131729 jna
Je lul hangt uit je broek
pi_37200398
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 23:48 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

Heb je dan ook wel eens gezien hoe ranzig vet die engelsen kunnen zijn. Als je elke dag full english breakfast eet en dan nog tussendoor dit soort dingen, kan je net zo goed vergif innemen lijkt me.

Ik eet wel chocolade, maar dan kwaliteitschoc. en geen troep zoals dit. Engelsen schijnen qua land amerika te hebben ingehaald qua vetzuchtige mensen, tis maar wat je ambities zijn als land denk ik maar.
Meneer eet alleen kwaliteitschoc

Er is inderdaad een groot verschil tussen gewone chocola en echte goede chocola maar een ordinaire chocoladereep kan op z'n tijd zeer lekker zijn

OT:
Het idee van een warme mars lijkt me wel lekker maar om hem nou te frituren...
Jawel, je keek.
pi_37200438
Hm, deze komt op mn to-do-list van frituurpanexperimenten
  zondag 23 april 2006 @ 10:34:15 #48
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37205601
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
Deep-fried Bounty is één van de specialiteiten van Nigella Lawson (Bites). Als ik me niet vergis adviseert ze dat deze wel eerst licht gevriesd moet worden. Daarnaast is het natuurlijk onzin dat het niet smelt wanneer de mars of bounty gevroren is.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zondag 23 april 2006 @ 10:38:14 #49
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_37205670
psies frikandellen zijn ook gewoon bevroren als ze er in gaan.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_37205846
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 23:56 schreef jna het volgende:

[..]

Meneer eet alleen kwaliteitschoc

Er is inderdaad een groot verschil tussen gewone chocola en echte goede chocola maar een ordinaire chocoladereep kan op z'n tijd zeer lekker zijn

OT:
Het idee van een warme mars lijkt me wel lekker maar om hem nou te frituren...
kwaliteitschoc is makkelijk te verkrijgen als je als inferieur de mars/snickers etc beschouwd. Dan is nl. zelfs leonidas beter.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_37205888
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:38 schreef zoalshetis het volgende:
psies frikandellen zijn ook gewoon bevroren als ze er in gaan.
frikandel != candybar, lijkt me duidelijk. Dingen die de eigenschap "bevroren" delen zijn niet per definitie gelijk aan elkaar.

Ijsblokjes zijn ook bevroren en ik ga lachen als je zo ding in kokende olie gooit, vooral dan niet de deksel erop doen en goed met je gezicht erboven kijken he om in de gaten te houden of het korstje mooi bruin wordt.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  zondag 23 april 2006 @ 11:02:18 #52
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37206035
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:53 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

frikandel != candybar, lijkt me duidelijk. Dingen die de eigenschap "bevroren" delen zijn niet per definitie gelijk aan elkaar.

Ijsblokjes zijn ook bevroren en ik ga lachen als je zo ding in kokende olie gooit, vooral dan niet de deksel erop doen en goed met je gezicht erboven kijken he om in de gaten te houden of het korstje mooi bruin wordt.
Water verdamt bij een temperatuur van 100 graden, een frikandel of mars niet. Een beter voorbeeld zal dan ijs zijn. En ja, je kunt ijs frituren.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zondag 23 april 2006 @ 11:09:00 #53
80319 seilram
Mijn Sickje!
pi_37206165
Ik heb het ooit een paar jaar geleden weleens gedaan. Mijn mars had ik in bladerdeeg gerold en zo in de frituurpan. Vond het niet vreselijk "wauw" lekker, maar het smaakte ook niet verkeerd.

Heb inderdaad ook een keer een reportage gezien over een eetcafe in Engeland waar echt alles gefrituurd werd. Kersenvlaai, bonbons, bananen. Fried en... tja nog iets heette dat eetcafe.
Niet mieten! Door gieten!
  zondag 23 april 2006 @ 12:28:55 #54
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37207939
Pizza kan je ook fritueren, schijnt niet mis te zijn.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
pi_37208073
Je kan ook van alles in filo-deeg wikkelen, vast ook een mars
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 23 april 2006 @ 12:34:50 #56
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_37208101
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:33 schreef Isabeau het volgende:
Je kan ook van alles in filo-deeg wikkelen, vast ook een mars
filo?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zondag 23 april 2006 @ 12:35:34 #57
110163 koffiekoekje
Mag ook bij de thee...
pi_37208118
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:34 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

filo?
bladerdeeg.

Een Croissantje mars
pi_37208279
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:34 schreef zoalshetis het volgende:
filo?
Zoek maar eens in het vriesvak van je supermarkt in de buurt van het bladerdeeg. Het is van dat deeg waar ze bijv. ook vietnamese loempia's van maken.

Dus het lijkt niet op croissantspul
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_37209511
quote:
Op zondag 23 april 2006 11:09 schreef seilram het volgende:
Ik heb het ooit een paar jaar geleden weleens gedaan. Mijn mars had ik in bladerdeeg gerold en zo in de frituurpan. Vond het niet vreselijk "wauw" lekker, maar het smaakte ook niet verkeerd.
Maar bladerdeeg is iets heel anders dan een beslagje waar je produkten doorheen haalt om het vervolgens te fruturen. Bladerdeeg is veel 'vetter'.
Take on the situation, but not the torment ...
pi_37209756
Och, ik weet niet of het hier wat uitmaakt dat het ietsje vetter is

Maar het is toch geen echt bladerdeeg zoals we dat van croissantjes of appelbollen kennen? Filodeeg is toch wat anders?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')