abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_37165194
Wie heeft er al eens een mars-reep gefrituurd ?



1 Mars
1 tas bloem
1/2 tas maismeel
1 snufje bakpoeder
melk of bier

Laat de mars koel worden in de koelkast. Meng de ingredienten voor het deeg, tot het een dikte van volle room heeft. Doop Mars erin en frituur tot goudbruin
pi_37165269
Een

bloem/maismeel.
pi_37165351
Waarom zou je in godsnaam een mars frituren, je flambeert lolly's toch ook niet .
pi_37165365
tas= kopje volgens mij (vlaams)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_37165370
Lijkt me niet echt geweldig eerlijk gezegd..
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 21 april 2006 @ 17:11:01 #6
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_37165376
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:06 schreef Guilin het volgende:
Een
[afbeelding]
bloem/maismeel.
Zal wel een halve mof zijn.
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:11:18 #7
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_37165380
Heb er weleens van gehoord hoor. Kan niet veel ongezonder als je het mij vraagt
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 21 april 2006 @ 17:11:28 #8
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_37165385
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:10 schreef DarkElf het volgende:
tas= kopje volgens mij (vlaams)
tasche is duits voor kopje toch?
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:13:07 #9
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_37165415
het schijnt lekker te zijn... heb nog niet van deze cullinaire verrassing kunnen genieten.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_37165464
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:11 schreef Swetsenegger het volgende:

[..]

tasche is duits voor kopje toch?
* probeert zich vaag ergens Duits te herinneren. Ja dacht het wel.

hier in Vlaanderen zeggen ze iig altijd een tas koffie enzo.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_37165466
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:06 schreef Guilin het volgende:
Een
[afbeelding]
bloem/maismeel.
tas2 (de ~, ~sen)
1 zak of kleine koffer van uiteenlopend model die men meeneemt om er datgene in te bergen wat men bij zich wil hebben
2 [Belg., inf.] kop
pi_37165503
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:10 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Waarom zou je in godsnaam een mars frituren, je flambeert lolly's toch ook niet .
Inderdaad. Dat vroeg ik me ook af toen ik de OP las. Waarom zou je in godsnaam een Mars frituren? wtf?
pi_37165507
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:15 schreef _BassFace_ het volgende:

[..]

tas2 (de ~, ~sen)
1 zak of kleine koffer van uiteenlopend model die men meeneemt om er datgene in te bergen wat men bij zich wil hebben
2 [Belg., inf.] kop
[Belg., inf.]
pi_37165511
Het schijnt in Engeland populair te zijn na het uitgaan.

Hoorde ik eens bij Jensen.
I drink a lot of coffee before I go to sleep. It makes me dream faster.
pi_37165512
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:13 schreef zoalshetis het volgende:
het schijnt lekker te zijn... heb nog niet van deze cullinaire verrassing kunnen genieten.
Ja vooral in Engeland schijnen ze het wel te waarderen .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:16:55 #16
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_37165514
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:04 schreef _BassFace_ het volgende:
Wie heeft er al eens een mars-reep gefrituurd ?

[afbeelding]

1 Mars
1 tas bloem
1/2 tas maismeel
1 snufje bakpoeder
melk of bier

Laat de mars koel worden in de koelkast. Meng de ingredienten voor het deeg, tot het een dikte van volle room heeft. Doop Mars erin en frituur tot goudbruin
iew, lijkt wel alsof er schimmel op zit. En ik lust geen chocola
Niet meer actief op Fok!
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:19:26 #17
64781 bonke
pipo koeie
pi_37165576
een tas is duits voor een koffiepot of theepot iets waar je uit schenkt dus
ps: doe mij maar een kroket
pies on joe toe
pi_37165614
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:16 schreef El_Rolando het volgende:
Het schijnt in Engeland populair te zijn na het uitgaan.

Hoorde ik eens bij Jensen.
Bij Jensen was toen idd eens die hyper-ADHD-kok te gast die dat deed..
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:22:48 #19
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_37165652
Zo in de regionen van venlo zeggen ze ook tas ipv kopje

ontopic; ik vind marsen goor, dus het frituren ervan lijkt me al helemaal geen apetijtelijk gebeuren
pi_37165660
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:21 schreef Kluupkluup het volgende:

[..]

Bij Jensen was toen idd eens die hyper-ADHD-kok te gast die dat deed..
Ja, maar daar flikkerden ze er gewoon zo die Mars in. In principe werd ie toen helemaal zacht enzo.
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:23:49 #21
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_37165682
Hoeft voor mij niet , ik eet 'm zo wel op
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:25:25 #22
110163 koffiekoekje
Mag ook bij de thee...
pi_37165714
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:16 schreef du_ke het volgende:

[..]

Ja vooral in Engeland schijnen ze het wel te waarderen .
Als je een engels ontbijt lekker vind, dan vind je vloeibaar frituurvet uit het pak ook acceptabel
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:27:33 #23
72347 Bupatih
Meet me in Montauk.
pi_37165769
Zoiets heeft Valerio ook een keer gedaan bij 6PACK.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
pi_37165924
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:23 schreef Guilin het volgende:

[..]

Ja, maar daar flikkerden ze er gewoon zo die Mars in. In principe werd ie toen helemaal zacht enzo.
Ja, ze hadden 'm eerst moeten paneren.
I drink a lot of coffee before I go to sleep. It makes me dream faster.
  vrijdag 21 april 2006 @ 17:46:32 #25
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_37166204
was een keer bij jensen tog?

Gingen ze allemaal dingen proberen
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_37166216
Het ziet er niet heel smakelijk uit. Ben benieuwd of het lekker is... Heeft iemand het al geprobeerd?
  vrijdag 21 april 2006 @ 18:15:13 #27
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_37166852
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:16 schreef du_ke het volgende:

[..]

Ja vooral in Engeland schijnen ze het wel te waarderen .
Schotland, niet Engeland
Confidence through competence
  vrijdag 21 april 2006 @ 18:56:46 #28
110163 koffiekoekje
Mag ook bij de thee...
pi_37167831
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 18:15 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Schotland, niet Engeland
Groot Brittannië
  vrijdag 21 april 2006 @ 19:13:54 #29
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_37168253
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 18:56 schreef koffiekoekje het volgende:

[..]

Groot Brittannië
Nee, alleen in het Noorden in Schotland

http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_fried_Mars_Bar
Confidence through competence
pi_37170758
Hier in België zeggen ze idd tas tegen een kopje

Gefrituurde mars ziet er niet echt smakelijk uit, eet het zo al niet graag, al die caramel etc die aan je tanden plakt
  vrijdag 21 april 2006 @ 21:04:01 #31
111260 Charmian
a little joy
pi_37170846
Zag dat ook een keer in zo'n travelprogramma op discovery. Ze gooien er net zo goed een Bounty in als je wilt, mij lijkt het allemaal niets.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_37172709
Hmm, volgens mij is het ook iets wat je op de kermis in delen van de VS ziet.
  vrijdag 21 april 2006 @ 23:24:29 #33
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37174305
Je kunt beter Bounty gebruiken, deze eerst even in de vriezer laten liggen. Is een redelijk bekende versnapering.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zaterdag 22 april 2006 @ 00:00:47 #34
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37175172
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 23:24 schreef Afwasborsteldetweede het volgende:
Je kunt beter Bounty gebruiken, deze eerst even in de vriezer laten liggen. Is een redelijk bekende versnapering.
Ik ken hem toch niet
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 22 april 2006 @ 00:03:41 #35
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_37175247
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:27 schreef Bupatih het volgende:
Zoiets heeft Valerio ook een keer gedaan bij 6PACK.
Daar moest ik ook meteen aan denken toen ik de TT zag.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  zaterdag 22 april 2006 @ 09:20:29 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37179245
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:11 schreef Swetsenegger het volgende:

[..]

tasche is duits voor kopje toch?
Nee, Tasse -> iets waar je koffie of thee ofzo uit drinkt (kopje, beker) met een oor, dus een mok is ook een Tasse, een Becher is iets waar je uit drinkt zonder oor
Tasche is een tas waar je bv je boodschappen in doet.
Tas zoals TS het zegt is vlaams, limburgs en bepaalde delen van brabant voor een kopje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 22 april 2006 @ 09:22:12 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37179251
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_37179785
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
komt er dan niet een hele hoop ranzig spul in je vet terecht ? maarja, de mars in het frietvet is op zich al het ranzig spul alhoewel ik het nog nooit geproefd heb. het schijnt een hele hype te zijn op plaatsen.
  zaterdag 22 april 2006 @ 10:16:59 #39
122919 dazzled
Net zo makkelijk
pi_37179800
Dit is al oud jah inmiddels. Die hyper kale kok kwam hier mee aankakken bij jenzen paar maand terug
GOD IS A LITTLE KID WITH AN ANTFARM
  zaterdag 22 april 2006 @ 10:18:04 #40
111260 Charmian
a little joy
pi_37179815
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 10:15 schreef _BassFace_ het volgende:

[..]

komt er dan niet een hele hoop ranzig spul in je vet terecht ? maarja, de mars in het frietvet is op zich al het ranzig spul alhoewel ik het nog nooit geproefd heb. het schijnt een hele hype te zijn op plaatsen.
Het deeglaagje zal de boel wel bijelkaar houden.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_37179859
Och, als je gefrituurd ijs hebt gehad dan kan een gefrituurde mars ook wel. Het klinkt een beetje raar, maar misschien is het wel heel erg lekker als de chocolade en caramel warm gesmolten zijn. Dat weet je pas als je het proeft.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_37179892
Al enige jaren geleden gedaan met een 'Gefrituurde Miky Way' recept en vervolgens allehande mini choco-bars gefrituurd. Is niet zo heel erg 'nieuw'allemaal hoor. Of je nu een chocolade-croissant eet of een choco-bar in een beslagjasje.....ik zie het verschil niet zo 1,2,3
Take on the situation, but not the torment ...
pi_37180112
Maar is het lekker?
Een en al chocosaus van binnen?
pi_37200209
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:16 schreef du_ke het volgende:

[..]

Ja vooral in Engeland schijnen ze het wel te waarderen .
Heb je dan ook wel eens gezien hoe ranzig vet die engelsen kunnen zijn. Als je elke dag full english breakfast eet en dan nog tussendoor dit soort dingen, kan je net zo goed vergif innemen lijkt me.

Ik eet wel chocolade, maar dan kwaliteitschoc. en geen troep zoals dit. Engelsen schijnen qua land amerika te hebben ingehaald qua vetzuchtige mensen, tis maar wat je ambities zijn als land denk ik maar.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_37200351
In Europa hebben de Engelsen sowieso al de meeste dikke inwoners
(ik dacht altijd dat dat de Duitsers zouden zijn, maar de Engelsen, Spanjaarden en Italianen zijn gemiddeld dikker dan de Duitsers!)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 22 april 2006 @ 23:56:34 #46
131729 jna
Je lul hangt uit je broek
pi_37200398
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 23:48 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

Heb je dan ook wel eens gezien hoe ranzig vet die engelsen kunnen zijn. Als je elke dag full english breakfast eet en dan nog tussendoor dit soort dingen, kan je net zo goed vergif innemen lijkt me.

Ik eet wel chocolade, maar dan kwaliteitschoc. en geen troep zoals dit. Engelsen schijnen qua land amerika te hebben ingehaald qua vetzuchtige mensen, tis maar wat je ambities zijn als land denk ik maar.
Meneer eet alleen kwaliteitschoc

Er is inderdaad een groot verschil tussen gewone chocola en echte goede chocola maar een ordinaire chocoladereep kan op z'n tijd zeer lekker zijn

OT:
Het idee van een warme mars lijkt me wel lekker maar om hem nou te frituren...
Jawel, je keek.
pi_37200438
Hm, deze komt op mn to-do-list van frituurpanexperimenten
  zondag 23 april 2006 @ 10:34:15 #48
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37205601
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, je moet de Mars of Bounty niet eerst koelen of diepvriezen, het is juist de bedoeling dat ie smelt van binnen.
Deep-fried Bounty is één van de specialiteiten van Nigella Lawson (Bites). Als ik me niet vergis adviseert ze dat deze wel eerst licht gevriesd moet worden. Daarnaast is het natuurlijk onzin dat het niet smelt wanneer de mars of bounty gevroren is.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zondag 23 april 2006 @ 10:38:14 #49
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_37205670
psies frikandellen zijn ook gewoon bevroren als ze er in gaan.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_37205846
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 23:56 schreef jna het volgende:

[..]

Meneer eet alleen kwaliteitschoc

Er is inderdaad een groot verschil tussen gewone chocola en echte goede chocola maar een ordinaire chocoladereep kan op z'n tijd zeer lekker zijn

OT:
Het idee van een warme mars lijkt me wel lekker maar om hem nou te frituren...
kwaliteitschoc is makkelijk te verkrijgen als je als inferieur de mars/snickers etc beschouwd. Dan is nl. zelfs leonidas beter.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_37205888
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:38 schreef zoalshetis het volgende:
psies frikandellen zijn ook gewoon bevroren als ze er in gaan.
frikandel != candybar, lijkt me duidelijk. Dingen die de eigenschap "bevroren" delen zijn niet per definitie gelijk aan elkaar.

Ijsblokjes zijn ook bevroren en ik ga lachen als je zo ding in kokende olie gooit, vooral dan niet de deksel erop doen en goed met je gezicht erboven kijken he om in de gaten te houden of het korstje mooi bruin wordt.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  zondag 23 april 2006 @ 11:02:18 #52
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37206035
quote:
Op zondag 23 april 2006 10:53 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

frikandel != candybar, lijkt me duidelijk. Dingen die de eigenschap "bevroren" delen zijn niet per definitie gelijk aan elkaar.

Ijsblokjes zijn ook bevroren en ik ga lachen als je zo ding in kokende olie gooit, vooral dan niet de deksel erop doen en goed met je gezicht erboven kijken he om in de gaten te houden of het korstje mooi bruin wordt.
Water verdamt bij een temperatuur van 100 graden, een frikandel of mars niet. Een beter voorbeeld zal dan ijs zijn. En ja, je kunt ijs frituren.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
  zondag 23 april 2006 @ 11:09:00 #53
80319 seilram
Mijn Sickje!
pi_37206165
Ik heb het ooit een paar jaar geleden weleens gedaan. Mijn mars had ik in bladerdeeg gerold en zo in de frituurpan. Vond het niet vreselijk "wauw" lekker, maar het smaakte ook niet verkeerd.

Heb inderdaad ook een keer een reportage gezien over een eetcafe in Engeland waar echt alles gefrituurd werd. Kersenvlaai, bonbons, bananen. Fried en... tja nog iets heette dat eetcafe.
Niet mieten! Door gieten!
  zondag 23 april 2006 @ 12:28:55 #54
144436 Afwasborsteldetweede
Voor universeel gebruik
pi_37207939
Pizza kan je ook fritueren, schijnt niet mis te zijn.
Afwasborstel? 'Zie je wel dat zo'n titel werkt!
pi_37208073
Je kan ook van alles in filo-deeg wikkelen, vast ook een mars
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 23 april 2006 @ 12:34:50 #56
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_37208101
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:33 schreef Isabeau het volgende:
Je kan ook van alles in filo-deeg wikkelen, vast ook een mars
filo?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zondag 23 april 2006 @ 12:35:34 #57
110163 koffiekoekje
Mag ook bij de thee...
pi_37208118
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:34 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

filo?
bladerdeeg.

Een Croissantje mars
pi_37208279
quote:
Op zondag 23 april 2006 12:34 schreef zoalshetis het volgende:
filo?
Zoek maar eens in het vriesvak van je supermarkt in de buurt van het bladerdeeg. Het is van dat deeg waar ze bijv. ook vietnamese loempia's van maken.

Dus het lijkt niet op croissantspul
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_37209511
quote:
Op zondag 23 april 2006 11:09 schreef seilram het volgende:
Ik heb het ooit een paar jaar geleden weleens gedaan. Mijn mars had ik in bladerdeeg gerold en zo in de frituurpan. Vond het niet vreselijk "wauw" lekker, maar het smaakte ook niet verkeerd.
Maar bladerdeeg is iets heel anders dan een beslagje waar je produkten doorheen haalt om het vervolgens te fruturen. Bladerdeeg is veel 'vetter'.
Take on the situation, but not the torment ...
pi_37209756
Och, ik weet niet of het hier wat uitmaakt dat het ietsje vetter is

Maar het is toch geen echt bladerdeeg zoals we dat van croissantjes of appelbollen kennen? Filodeeg is toch wat anders?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 23 april 2006 @ 13:59:30 #61
110163 koffiekoekje
Mag ook bij de thee...
pi_37211478
Filodeeg
Zeer dun, delicaat bladerdeeg, oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. Gebruikt voor strudel, baklava enz. Kant-en-klaar te koop en te bewaren in de koelkast. Beperkt houdbaar. Brique-deeg, een soortgelijk deeg, is meestal iets dikker dan filodeeg.

Bladerdeeg
Zie filodeeg.

bron

Filo deeg: Al vanaf de elfde eeuw is er in Turkije sprake van brood dat uit lagen bestaat, de directe voorloper van het filodeeg. Pas rond 1500 werd het gebruikelijk de deegvellen papierdun te maken, hoewel er al eerder óók sprake is van deegvellen, "zo dun als de vleugels van sprinkhanen".
Filodeeg wordt gemaakt van tarwebloem, water, olie en zout. In commercieel filodeeg zit ook zetmeel. Het deeg wordt meestal diepgevroren verkocht, en moet dus ontdooien voor gebruik. Als je eenmaal de verpakking hebt geopend moet je het nog niet gebruikte deeg steeds verpakt houden in plastic en/of een vochtige theedoek, het droogt anders snel uit.
Net als bladerdeeg werk je met laagjes, maar anders dan bladerdeeg worden de laagjes niet gemaakt door het herhaaldelijk vouwen en uitrollen van één deegvel. De aparte vellen deeg worden bestreken met olie of boter, soms nog bestrooid met bijvoorbeeld gehakte noten, en gestapeld van drie tot wel vijftien lagen of meer. Daarna wordt het gefrituurd of gebakken in de oven.

bron

Bijna hetzelfde dus. alleen filo deeg word per vel ingesmeerd met (olijf)olie of iets dergelijks.
Toch niet helemaal hetzelfde dus.
pi_37215216
In Australië doen ze 't ook. Je kunt ze zelfs bij snackbars kopen. Toen ik het voor het eerst hoorde, vond ik het ook maar vreemd maar het is best eetbaar. Weer eens iets anders... Het ding neemt trouwens nauwelijks olie op als je 'm goed frituurt dus is niet zo ongezond als het lijkt. (dwz niet veel erger dan een gewone mars).
Ik zoek niet, ik vind.
pi_37268601
Ze doen wel meer van die gekke dingen. Zo sprak ik laatst een brit en die was een broodje paprika chips aan het vreten
pi_37268612
Ik heb het een keer gemaakt. Smaakte best ranzig , terwijl het er beter uitzag dan op dat plaatje. Gefrituurde bounty smaakte beter.
pi_37268616
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 17:04 schreef _BassFace_ het volgende:
Wie heeft er al eens een mars-reep gefrituurd ?

[afbeelding]

1 Mars
1 tas bloem
1/2 tas maismeel
1 snufje bakpoeder
melk of bier

Laat de mars koel worden in de koelkast. Meng de ingredienten voor het deeg, tot het een dikte van volle room heeft. Doop Mars erin en frituur tot goudbruin
Heb je dat nou van 6Pack / Sixpack (SBS6) afgekeken of was het echt je eigen idee om een mars te gaan frituren...
pi_37269758
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 02:34 schreef zZaZz het volgende:
Ze doen wel meer van die gekke dingen. Zo sprak ik laatst een brit en die was een broodje paprika chips aan het vreten
Daar hoef je geen Brit voor te zijn Ik ken zo al 2 Nederlanders die dat ook doen. En probeer het eens: is echt lekker en dat had ik ook niet verwacht.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_37272227
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 02:36 schreef ilona-scuderia het volgende:

[..]

Heb je dat nou van 6Pack / Sixpack (SBS6) afgekeken of was het echt je eigen idee om een mars te gaan frituren...
Ik ben Belg, en hier is er geen SBS6 op de buis. Het idee kwam er via vrienden in VK. Daar schijnt het al langer bekend te zijn.
  dinsdag 25 april 2006 @ 18:40:59 #68
97745 Thorical
finding a way
pi_37287211
Ik dacht dat het frituren van marsen etc al weer ouwe meuk was en dat zelfs de schotten over waren naar curry's maar zonder groenten.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')