Heb je dat recept boven de het jouwe gezien?quote:Op donderdag 20 april 2006 21:20 schreef Isabeau het volgende:
Maar dat kan prima met geitenkaasIk eet het ook regelmatig en ben al 18 kilo lichter.
zal eerder naar de 4 personen toegaan, gezien de 400g spaghetti. Je kan ook een gans pak nemen (500g) en dan heb je wat grotere porties.quote:Op donderdag 20 april 2006 21:26 schreef Isabeau het volgende:
Och, dat zou ik ook wel klaarmakenMaar niet teveel van eten en niet te vaak dat soort dingen klaarmaken.
Is dat trouwens een recept voor 2 of 4 personen?
Dan is het bovenstaande recept ongeveer 795 kcal per portie. Dat kan primaquote:Op vrijdag 21 april 2006 12:13 schreef _BassFace_ het volgende:
zal eerder naar de 4 personen toegaan, gezien de 400g spaghetti. Je kan ook een gans pak nemen (500g) en dan heb je wat grotere porties.
Sorry foutje...... ik wilde een schrijffout veranderen.quote:Op woensdag 19 april 2006 12:57 schreef kabouter.muts het volgende:
Een flensje vullen met kort gebakken prei, geitenkaas en honing en dan nog even de oven in.
quote:Gegratineerde geitenkaas met honing en tijm
Bereidingstijd
20 minuten
ingrediënten (voor 4 personen)
4 crottin chavignol
100 gr. roquette
3 el. vinaigrette
2 sneetjes notenbrood
2 el. honing, vloeibare
1 el. tijmblaadjes
Bereidingswijze
U kunt het brood ook onder de grill roosteren.
In plaats van crottin chavignol kunt u ook een ander geitenkaasje gebruiken.
Was de roquette en laat het goed drogen. Meng de roquette met de vinaigrette en verdeel de sla over de bordjes. Rooster intussen de sneetjes brood en snijd uit ieder sneetje twee rondjes, ter grootte van de kaasjes. Hak de tijmblaadjes. Verwarm de grill voor gedurende 7 minuten voor.
Roer de tijm door de honing en bestrijk de bovenkant van de kaasjes met dit mengsel. Zet de kaasjes in een ovenvaste schaal en laat ze onder de voorverwarmde ovengrill goudbruin gratineren. Zet ieder geitenkaasje op een toastrondje en zet dit geheel op de borden.
roquette ? daarmee bedoel je waarschijnlijk rucola ? (ook wel bekend als raketsla of notensla)quote:
weggooien, onmiddellijkquote:Geitenkaas, wat doen we ermee?
quote:Op vrijdag 5 mei 2006 19:31 schreef Kadima het volgende:
weggooien, onmiddellijk
het goorste wat er bestaat
ik eet nog liever verbrand plastic, dat smaakt ongeveer hetzelfde, maar iets minder erg.
quote:Op woensdag 19 april 2006 19:05 schreef Martijn_77 het volgende:
Even wat onzin reacties verwijderd. Als je niet lekker vind dan ga je maar in Klaagbaak klagen
Ja, het is een belgisch recept en heb daar ook rucola voor gelezenquote:Op vrijdag 5 mei 2006 17:24 schreef _BassFace_ het volgende:
[..]
roquette ? daarmee bedoel je waarschijnlijk rucola ? (ook wel bekend als raketsla of notensla)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |