abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_37006790
Ik ga ons vanavond eens lekker verwennen. t Mannetje krijgt een hele rollade (beroepscarnivoor) en ik maak voor mezelf een maaltijdsalade met geitenkaas.

Nou wil ik die geitenkaas in de oven bereiden. Hoe en hoe lang doe ik dat? En is grillen niet eigenlijk beter?
Spoilers!
pi_37006974
De geitenkaas vlak voor opdienen even om en om bakken in de koekepan in zijn eigen olie (als je dat nog hebt).

Of de geitenkaas in plakken snijden van ongeveer 1 centimeter dik.
Meng bloem met ongeveer 2 eetlepels water tot een vrij dik papje aan, haal de geitenkaasplakken hierdoor, daarna door de paneermeel en bak ze snel in hete boter aan beide zijden goudbruin.

pi_37007218
Ik heb een plak van 1,5 centimeter dik gekocht in een piepschuim bakje met plastic erover. Geen olie dus.

En ik wil geen paneermeel...

Kan ik m niet gewoon onder de grill zetten? Hij hoeft niet echt gebakken te zijn. Meer warm dan gesmolten eigenlijk. Het is de bedoeling dat ie dan als ik m aansnij lekker dor mijn salade gaat brokkelen. I know, veel eisen
Spoilers!
pi_37007507
Je doet het volgende:
Je pakt een stokbrood, ijsbergsla en geitenkaas .
Snij het stokbrood in parten, leg blokken geitenkaas erop en laat het geheel opwarmen in de oven... de geitenkaas moet niet wegsmelten, maar wel heel broos worden...
Vervolgens serveer je dat met die ijsbergsla... en je hebt een fucking masterlijk voorgerecht.
.
pi_37008021
Ja, op een stuk toast! Dat wilde ik er toch bij eten.
Hoe lang moet dat ongeveer in de oven? Ik moet het combineren met het bereiden van de rollade namelijk. We willen graag tegelijk eten natuurlijk. En op welke temperatuur? 180 graden?
Spoilers!
pi_37008035
quote:
Op zondag 16 april 2006 15:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een plak van 1,5 centimeter dik gekocht in een piepschuim bakje met plastic erover. Geen olie dus.

En ik wil geen paneermeel...

Kan ik m niet gewoon onder de grill zetten? Hij hoeft niet echt gebakken te zijn. Meer warm dan gesmolten eigenlijk. Het is de bedoeling dat ie dan als ik m aansnij lekker dor mijn salade gaat brokkelen. I know, veel eisen
Het water liep me in de mond van je beschrijving

Ik zou het gewoon ffies laten smelten onder de grill
pi_37008880
quote:
Op zondag 16 april 2006 16:09 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Het water liep me in de mond van je beschrijving

Ik zou het gewoon ffies laten smelten onder de grill
En het wordt nog lekkerder: sla melange, cherry tomaatjes, walnoten, komkommer, paprika, spekkies
Spoilers!
pi_37008891
En honing mosterd dressing.
Spoilers!
  zondag 16 april 2006 @ 17:11:22 #9
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37010089
* Pietverdriet is het met blues eens, plakken, ff door een eitje en cornflakes en dan bakken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_37010705
quote:
Op zondag 16 april 2006 17:11 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet is het met blues eens, plakken, ff door een eitje en cornflakes en dan bakken.
  zondag 16 april 2006 @ 17:37:57 #11
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_37010967
quote:
Op zondag 16 april 2006 17:29 schreef Bluezz het volgende:

[..]

*snif* Jij bent met golfer, ik ben homo, het had zo mooi kunnen zijn...
*Traantje wegpink*
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_37011175
quote:
Op zondag 16 april 2006 17:37 schreef Pietverdriet het volgende:


*snif* Jij bent met golfer, ik ben homo, het had zo mooi kunnen zijn...
*Traantje wegpink*


Ziet er wel errug jammie uit :

  zondag 16 april 2006 @ 18:45:59 #13
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_37012601
quote:
Op zondag 16 april 2006 17:45 schreef Bluezz het volgende:

[..]



Ziet er wel errug jammie uit :

plaatje
Ja, en dat ongepanneerd
Ik ga t over een kwartiertje klaarmaken. Ik ben benieuwd!
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')