FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / Herman zoekt chef: opvolger 'Herrie in de keuken'
BliksemSchigtdinsdag 11 april 2006 @ 09:41
quote:
HERMAN ZOEKT CHEF

RTL 5, 21.30 UUR


door RONNEKE VAN DER GENUGTEN

Wie denkt dat Herman zoekt chef één grote grap is, zit ernaast. Den Blijker, de man achter het succes van ’Herrie in de keuken’, is bloedserieus in het vinden van een chef-kok voor een nieuw te openen restaurant in Amsterdam.

Dat de keuze op Amsterdam is gevallen is louter toeval. „Onze eerste keus was gericht op een pandje in Rotterdam”, vertelt Den Blijker, terwijl hij zijn auto door de Amsterdamse binnenstad probeert te manoeuvreren. „Krijg nou de p……, wat is hier nou weer aan de hand?” moppert de chef-kok als hij voor de zoveelste keer in een file op de Ring belandt. „Alles was rond, het opnameschema lag klaar. En toen kwam opeens dat pand niet vrij. Tja, wat moet je dan?” Een klant die een feestje wilde geven in Blijkers restaurant Groot Paardenburg bood uitkomst. „Dat het nu toevallig Amsterdam is maakt geen bal meer uit. We hebben precies negen weken de tijd om een goede chef-kok te vinden.”

Geconfronteerd met het debacle van het programma ’Uit het leven’, waarin ex-prostituees binnen drie maanden een goedlopend restaurant moesten opbouwen, sneert hij: „Ja, die dames hebben horeca-ervaring op een ander tijdstip. Ik heb wel eens in één jaar tijd drie restaurants opgezet. Lukt het ditmaal niet, dan zal ik zelf in het restaurant aan de bak moeten, en dat doe ik dan ook met de volle 100 procent.”

In Herman zoekt chef steken negen enthousiaste professionals de handen uit de mouwen om hun kundigheid op het gebied van smaak en vakmanschap aan te tonen. Wie zal er in Blijkers ogen goed genoeg zijn om het restaurant aan de Utrechtsestraat leiding te geven? „Ik heb er nu nog geen zicht op. Wil ik een kloon van mezelf, of ga ik voor een ouder, ervaren iemand met wie ik veel meer moeite zal hebben om deze een beetje bij me in de buurt te krijgen. Een goede chef moet in elk geval aan één eis voldoen. En dat is dat hij of zij helemaal dwaas gepassioneerd is van eten.”
Klonkdinsdag 11 april 2006 @ 09:43
goh, wat een leuk idee, mischien dat ff met Gordon Ramsey kan bellen en wat ervaringen kunnen uitwisselen
staticdinsdag 11 april 2006 @ 09:45
Dit soort topics lopen toch in SHO?
BliksemSchigtdinsdag 11 april 2006 @ 09:47
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 09:45 schreef static het volgende:
Dit soort topics lopen toch in SHO?
Ik snap dus helemaal niks van dat dit weer daar moet lopen
Copycatdinsdag 11 april 2006 @ 09:51
Ik schop deze lekker mee naar SHO .
staticdinsdag 11 april 2006 @ 10:20
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 09:47 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Ik snap dus helemaal niks van dat dit weer daar moet lopen
Zie SHO FB.
Solopeopledinsdag 11 april 2006 @ 10:24
Niet alles wat op tv komt en een serie is, is een real life soap hoor. .
Copycatdinsdag 11 april 2006 @ 10:25
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 10:24 schreef Solopeople het volgende:
Niet alles wat op tv komt en een serie is, is een real life soap hoor. .
Kijk dus even in FB, daar leg ik het uit .
tong80dinsdag 11 april 2006 @ 20:21
Waarom staat dit in SHO

Nu heb ik een dubbel topic geopend. Dat is niet het belangrijkste maar dit hoort toch gewoon in TV ?


Copycatdinsdag 11 april 2006 @ 20:24
quote:
Op dinsdag 11 april 2006 10:25 schreef Copycat het volgende:

Kijk dus even in FB, daar leg ik het uit .
Maar omdat jij het bent: SHO Feedback. Duiveltja en Copycats Place
Erosjuhhhdinsdag 11 april 2006 @ 20:28
hier het culinaire topic ervan: [CUL-TV] Herman zoekt chef
tong80dinsdag 11 april 2006 @ 21:36
en we zijn begonnen


golferwoensdag 12 april 2006 @ 00:32
Ik heb toch het idee dat dit topic [CUL-TV] Herman zoekt chef iets beter loopt dan dit dubbel-topic in SHO erover.
Blueswoensdag 12 april 2006 @ 00:33
Niet alleen beter, maar ook inhoudelijker, omdat er CUL liefhebbers en koks posten.
Martijn_77woensdag 12 april 2006 @ 19:14
quote:
Op woensdag 12 april 2006 00:33 schreef Bluezz het volgende:
Niet alleen beter, maar ook inhoudelijker, omdat er CUL liefhebbers en koks posten.
Die kijken er vaak ook iets kritischer naar.
SiGNewoensdag 26 april 2006 @ 19:06
quote:
Op woensdag 12 april 2006 19:14 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Die kijken er vaak ook iets kritischer naar.
En de modjes gaan er minder offtopic
Blueswoensdag 26 april 2006 @ 19:32
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:06 schreef SiGNe het volgende:


En de modjes gaan er minder offtopic
Hey topicschopper, topic in cul loopt als een tiet
Copycatwoensdag 26 april 2006 @ 21:48
quote:
Op woensdag 26 april 2006 19:32 schreef Bluezz het volgende:
Hey topicschopper, topic in cul loopt als een tiet
Daarom kan hier wel een slotje op .