duurt nog ff dat feestje tochquote:Op woensdag 5 april 2006 20:58 schreef rompompom het volgende:
Goeie TT
Ha, nee zeg. Ik was slechts toeschouwer.quote:Op woensdag 5 april 2006 20:54 schreef cerror het volgende:
[..]
Je gaat jezelf laten zien aan iemand?
quote:Op woensdag 5 april 2006 21:00 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Ha, nee zeg. Ik was slechts toeschouwer.
Kwestie van tijd.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:00 schreef clumsy_clown het volgende:
Ha, nee zeg. Ik was slechts toeschouwer.
Wel tof dat ik mocht komen trouwens, ik had er graag bij gezijn.quote:
Het is in principe dezelfde maand, maar dan die met de 'l' in plaats van de 'n'.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:05 schreef Litso het volgende:
[..]
Wel tof dat ik mocht komen trouwens, ik had er graag bij gezijn.
Ik heb helaas vorig jaar 1 juni al afgesproken dit jaar weer op dezelfde dag op plek te zijn. En dat gaat voor
Die bedoel ik ook.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:06 schreef rompompom het volgende:
[..]
Het is in principe dezelfde maand, maar dan die met de 'l' in plaats van de 'n'.
Was het al zwart?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:10 schreef Litso het volgende:
Ik was gewoon vergeten dat ik zooi in de frituur had liggen![]()
Bummer!quote:Op woensdag 5 april 2006 21:09 schreef Litso het volgende:
[..]
Die bedoel ik ook.
Ik haal ze nog wel eens door elkaar maar ik had het al wel nagetrokken. We hebben het over dezelfde dag
Dus jij bent nu de trotse bezitter van een stuk of twaalf zwarte sponsjes vol met frituurvet?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:10 schreef Litso het volgende:
Ik was gewoon vergeten dat ik zooi in de frituur had liggen![]()
*in de polonaise trektquote:
Mijn frikadel is opengebarsten en de friet is iets knapperiger dan ik had gehoopt, maar het is nog eetbaarquote:
doe je een frikandel tegelijk met de patatten in de panquote:Op woensdag 5 april 2006 21:13 schreef Litso het volgende:
[..]
Mijn frikadel is opengebarsten en de friet is iets knapperiger dan ik had gehoopt, maar het is nog eetbaar
En het frituurvet is nog bruikbaar. Dat scheelt.
Ik heb trek in een kipkroketquote:Op woensdag 5 april 2006 21:13 schreef Litso het volgende:
[..]
Mijn frikadel is opengebarsten en de friet is iets knapperiger dan ik had gehoopt, maar het is nog eetbaar
En het frituurvet is nog bruikbaar. Dat scheelt.
Waarom niet?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:14 schreef mcDavid het volgende:
[..]
doe je een frikandel tegelijk met de patatten in de pan
ik heb vandaag voor het eerst zelf échte aardappels klaargemaakt!quote:Op woensdag 5 april 2006 21:15 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Ik heb trek in een kipkroket.
Maar eet al 2 dagen frituur, iets teveel van het goeie.
Dan smaakt de friet naar frikandel en vice versa.quote:
plus als je eerst de friet erin gooit, is je frikandel precies klaar als je de friet op hebtquote:Op woensdag 5 april 2006 21:16 schreef Misstique het volgende:
[..]
Dan amaakt de friet naar frikandel en vice versa.
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:15 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik heb trek in een kipkroket.
Maar eet al 2 dagen frituur, iets teveel van het goeie.
Grijp em c_cquote:Op woensdag 5 april 2006 21:18 schreef JDude het volgende:
[..]
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?
Dit scheelt lopen.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:17 schreef mcDavid het volgende:
[..]
plus als je eerst de friet erin gooit, is je frikandel precies klaar als je de friet op hebt
Neu.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:16 schreef Misstique het volgende:
[..]
Dan smaakt de friet naar frikandel en vice versa.
moet je dan niet met 1e graads brandwonden in beverwijk liggen?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:18 schreef JDude het volgende:
[..]
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?
Eerst kijken of het niet alleen een eitje wasquote:
Wat heb je gekookt, beste Jan?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:18 schreef JDude het volgende:
[..]
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?
Ik ook. Nadat ik boodschappen had gedaan zelfs!quote:Op woensdag 5 april 2006 21:18 schreef JDude het volgende:
[..]
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?
boeie dat doe ik minimaal 4 keer per weekquote:Op woensdag 5 april 2006 21:18 schreef JDude het volgende:
[..]
Ik heb vandaag gekookt. Gekóókt, horen jullie me?
Meestal eten we hier met meerdere mensen en doe ik maar een beetje van het werk, of de afwas.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:22 schreef killswitch het volgende:
boeie dat doe ik minimaal 4 keer per week
Oh. Klinkt goed. Ik lust alleen geen champignons. Maar die laat je voortaan dan gewoon weg.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:23 schreef JDude het volgende:
[..]
Fusilli met pastasaus, champignons en gehakt... zeg maar stap 2 ná het eitje koken.
Same here, kip-kerrie. De saus was uit een pakjequote:Op woensdag 5 april 2006 21:23 schreef JDude het volgende:
[..]
Fusilli met pastasaus, champignons en gehakt... zeg maar stap 2 ná het eitje koken.
en meteen weer wat te zeuren he, keer tevreden zijn is moeilijk zekerquote:Op woensdag 5 april 2006 21:25 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Oh. Klinkt goed. Ik lust alleen geen champignons. Maar die laat je voortaan dan gewoon weg.
Wel eh, paprika ofzo? Ik gooi altijd graag wat verse ingrediënten door die saus-uit-een-potje.quote:Op woensdag 5 april 2006 21:25 schreef clumsy_clown het volgende:
Oh. Klinkt goed. Ik lust alleen geen champignons. Maar die laat je voortaan dan gewoon weg.
eigengemaakte pastasaus met spagetiquote:Op woensdag 5 april 2006 21:25 schreef rompompom het volgende:
[..]
Same here, kip-kerrie. De saus was uit een pakje
Ja nee. Zo bedoelde ik het nietquote:Op woensdag 5 april 2006 21:26 schreef killswitch het volgende:
[..]
en meteen weer wat te zeuren he, keer tevreden zijn is moeilijk zeker
quote:Op woensdag 5 april 2006 21:26 schreef Stofje het volgende:
Zullen we deel 500 aangrijpen om terug naar de essentie te gaan: Bier en Frituur. Én tieten.
quote:Op woensdag 5 april 2006 21:26 schreef Stofje het volgende:
Zullen we deel 500 aangrijpen om terug naar de essentie te gaan: Bier en Frituur. Én tieten.
Keukentafel?quote:Op woensdag 5 april 2006 21:20 schreef mcDavid het volgende:
[..]
gewoon de pan op de keukentafel zetten!
Och, een béétje eisen stellen magquote:
pak soepgroenten doet wonderen!quote:Op woensdag 5 april 2006 21:27 schreef JDude het volgende:
[..]
Wel eh, paprika ofzo? Ik gooi altijd graag wat verse ingrediënten door die saus-uit-een-potje.
Het beste is zelfs gewoon tomatenpuree en de rest er zelf bij verzinnen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |