Kom ik op terug, moet m'n recept nog even terugvinden.quote:Op vrijdag 14 april 2006 18:45 schreef Behh het volgende:
[..]
Wat doe je allemaal in de couscous salade ? Wortelen eten wij vaak bij de cous cous
Tnx, klinkt goed!quote:Verhit de oven op 190 °C. Snijd de bospeen in schuine stukken. Meng de olijfolie met de komijn, honing, zout en peper. Meng in een ovenschaal de wortelen met de marinade. Rooster de wortelen in ongeveer 30 min. gaar.
Ja wie doet er dan ook sla bij de patat ?quote:Op zaterdag 15 april 2006 20:40 schreef shmoopy het volgende:
Ik heb het allemaal zelf op moeten eten dit keer.
Zo, dat klinkt echt goed.quote:Op zaterdag 15 april 2006 21:14 schreef Mini_rulez het volgende:
Gekookt met mijn vader.
Salade met rucola, pijnboompitten, spekjes in aceto balsamico en een stukje paté, met stokbrood.
Varkenshaas met een saus van bosbessen (en nog vanalles) met aardappelkroketjes en broccoli.
Kaasjes (Chaumes, Camembert, Rambol en iets blauws) met notenbrood en vijgencompôte.
Overal lekkere wijntjes bij, heerlijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |