abonnement Unibet Coolblue
  maandag 27 maart 2006 @ 13:29:24 #51
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_36402614
quote:
Op maandag 27 maart 2006 13:24 schreef sanger het volgende:

[..]

Ook bij mannen?
Ja hoor, ook bij mannen .
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  maandag 27 maart 2006 @ 13:39:43 #52
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_36402881
quote:
Op maandag 27 maart 2006 13:29 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ja hoor, ook bij mannen .
Oke, dan gaan we maar op zoek naar een sauna in de buurt
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_36403932
nou ik ben weer terug van top alivo in horn.
Een kleine sauna waar wel een heel leuk onstpannen sfeertje hangt.
minpunten: weinig verschillende sauna's, zeer trage bediening in het restaurant, de zonnebank is geen snelbruiner wat tot gevolg heeft dat je er een half uur onder ligt en je nog geen resultaat bemerkt.
pi_36422126
quote:
Op maandag 27 maart 2006 13:29 schreef MaLo het volgende:
Ja hoor, ook bij mannen .
Ja hoor, zie genoeg mannen in de sauna die alles eraf geschoren hebben en niemand die er raar van opkijkt. Geen probleem dus.
pi_36422404
wat maakt het uit of je wel of niet intem geschoren bent dan? je loopt er toevallig in je blote kont rond, al waren je billen paars, niemand die er dan wat over moet zeggen hoor

ik zou neit speciaal voor de sauna mijn onderdelen wel of niet scheren.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_36423198
quote:
Op maandag 27 maart 2006 23:54 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik zou neit speciaal voor de sauna mijn onderdelen wel of niet scheren.
pi_36451699
Over sauna Sare in Oldenzaal:

Oke, het was een heel avontuur, en ik ben er achter gekomen dat ik een erg raar lichaam heb Maar goed, laten we bij het begin beginnen

Gisteravond had ik gekeken hoelang ik er over zou doen om bij die sauna te komen en de routeplanner vertelde me dat ik er 1 uur over zou doen. Dat is dus wel te doen. Dus ik stap vanochtend in de trein naar Hengelo. Zijn we bijna bij Hengelo, stoppen we opeens. Na een tijdje wordt er omgeroepen dat er een wisselstoring is en dat we niet verder kunnen Na een half uur lang koetjes in de wei gekeken te hebben konden we eindelijk het station binnenrijden ( Erg frustrerend als je er bijna bent en je moet dan nog ruim een half uur wachten )

Toen ik in Hengelo was, op naar de bus. Jippie, dankzij die vertraging net de bus gemist, en die bus ging nog maar 1 keer per uur naar dat gat toe, dus ik kon bijna een uur lang gaan zitten wachten op de bus. Toen de bus er eindelijk was een half uur in de bus gezeten, en dan zou het nog 6 minuten lopen zijn. Na 6 minuten was ik er nog lang niet. Na 10 minuten niet, na 20 minuten ook nog niet, na een half uur! lopen ( op hakken) eindelijk de sauna in zicht. Fijn, 3 uur over een reis gedaan die normaal gesproken 1 uur zou duren, dus de dag begon goed en ik was dus wel erg toe aan een dagje sauna.

Bij binnenkomst sleuteltje gekregen, omgekleed en toen kreeg ik een rondleiding Niet dat dat erg nodig was, want alles was erg overzichtelijk en handig ingedeeld Eerst een tosti servet gegeten ( servet was half door de kaas heen gesmolten, beetje minder dus ??: ) en wat gedronken. Toen douchen, in het voetenbad en de eerste sauna in, dat was de rozensauna. Het kan aan mij liggen, maar ik kon geen rozen in de geur ontdekken, maargoed, het rook opzich wel lekker Deze sauna was 78 graden, niet echt heel heet dus, en na een kwartier op de bovenste banken gelegen te hebben, waren er amper zweetdruppeltjes te vinden. Daarna ff buiten gewandeld, onder de koude douche geweest en toen de volgende ronde. Het was nou 2 uur, en om die tijd was er een Aufguss. En oh, wat is dat geweldig!!!!

Ik kwam als 1 van de laatsten binnen en ging op 1 van de middelste banken zitten. Niet veel later kwam Eric met het ijs en de handdoek. Eerst legde hij uit wat hij ging doen en daarna begon het. Het rook echt heerlijk, en het was na 2 keer ijs opgieten al lekker warm Toen was dus de pauze, en kregen we lekker vers fruit en al wat ijsklontjes om een beetje bij te komen. Erg gemeen, want daardoor werd het na de pauze errug heet Maar wel erg lekker, en ik ben gewoon lekker tot het eind blijven zitten ( jaja, ik ben een bikkel Lara ) Na het gevecht met de ijsblokjes naar buiten gegaan om nog meer af te koelen, maar wat een ervaring dit zeg Ik zweette me echt kapot, me hart ging echt tekeer, maar echt geweldig gewoon

Ik vond het zo geweldig, dat ik ook om 17 uur, 19 uur en 20.30 uur naar de Aufguss ben geweest

Tussendoor de andere sauna's bekeken, maar goed, nou komt het verhaal van me rare lichaam, ik zweette na een kwartier op de bovenste planken nog steeds amper Volgens mij had ik alles er tijdens de Aufguss uitgezweet ofzo ( dronk wel steeds erna) maar ik kreeg het alleen maar warm, maar zweten homaar Vandaar dus ook dat ik steeds naar die Aufguss ging, naar de sauna en dan niet zweten dat klopt niet echt Maar goed, kleurensauna was wel erg leuk, alleen heb ik na 5 keer saunabezoek nog steeds geen idee wat die kleuren nou precies betekeken en doen voor je lichaam ;*) De stiltesauna's waren niet stil ( irritante mensen), de aardsauna was erg leuk, zo onder de grond, en de Banja was ook wel grappig Infraroodsauna ook nog wel eventjes ingezeten, maar daar ga ik na het sporten ook altijd in, dus die vink niet zo bijzonder

Tussendoor verschillende keren in de rustruimte wat gedronken en wat tijdschriften gelezen, in het bubbelbad gezeten, wat baantjes gezwommen in het dompelbad ( nog zoiets, dat vind me lichaam dus niet koud, ook beetje vaag dus ) en wat buiten rondgelopen.

's Avonds heerlijk in het restaurant gegeten, sate met aardappelpartjes en sla, en het smaakte echt goed

Tussen al die saunagangen door zat ik al een beetje na te denken over hoe ik weer thuis zou gaan komen. De laatste bus ging om 20.06 uur, vrij vroeg dus, en ik had niet echt zin om weer een half uur op die hakken te moeten lopen en die dijk was ook best donker en eng vond ik, dus toen ik weer naar huis wilde met de taxi ( stuk veiliger) naar station Oldenzaal gegaan, toen met de trein naar Hengelo, overstappen naar Deventer en toen was ik dus met bijna 2 uur reizen thuis. Een uur sneller dus dan op de heenweg, maar nog niet helemaal zoals ik het eigenlijk wilde

Pluspunten

- Rondleiding
- Ruime kluisjes
- Overzichtlijk en praktische indeling van het complex
- Heerlijk eten
- Erg relaxte stoelen in de rustruimte
- Aufguss
- Ruime sauna's
- Niet duur

Minpunten

- Slecht bereikbaar met het OV
- Tosti met gesmolten servet
- Douches niet zelf regelbaar
- Mensen die niet stil zijn in stiltesauna
- Man die me de hele middag achtervolgd heeft door steeds in dezelfde sauna/bubbelbad/rustruimte als ik te gaan ( maar dan dus 1 minuut later binnenkomen ) Maar goed, kan natuurlijk niks over zeggen, hij mag zelf bepalen wat hij wanneer doet)
pi_36454494
Klinkt allemaal heel erg positief, Sylvana (op de reis na dan)

Was dit je eerste keer in een sauna? Dan zou het kunnen dat je niet zweet, je lichaam moet leren zweten Ik weet ook niet precies hoe dat zit, maar hoe vaker je gaat, hoe makkelijker je zweet. Heel erg vaag.

En ik was nog te vertellen dat de opgietingen in Putten allemaal niet door gingen vanwege de drukte Nog een minpuntje dus, want het is absoluut zalig zo'n opgieting.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_36454576
Zo dat is een dag vol belevenissen Sylvana!

Wat betreft het niet willen zweten, ik heb soms ook even wat tijd nodig om te gaan zweten, maar uiteindelijk lukt dat meestal wel. Zelfs in 'koelere' sauna's van 50 graden.

Maar je moet wel echt veel drinken, liters dus, en dan niet allemaal in 1 keer maar na elke saunaronde toch wel veel hoor. Maak gebruik van de waterkraantjes die vaak er staan en neem je eigen flesje(s) water mee. (Soms mag dat niet, maar dan drink je het alleen in de kleedkamer ofzo) En bestel ook zo nu en dan wat, zoals verse vruchtensap.

Vervelend van die man trouwens :|
"No hay mal que por bien no venga" Geen ongeluk zo groot, of er is altijd nog wel een geluk bij
pi_36454597
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 08:38 schreef Mariposa het volgende:
en neem je eigen flesje(s) water mee. (Soms mag dat niet,
Dan zijn ze mij dus kwijt als klant hè, als dat niet mag.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 29 maart 2006 @ 08:47:45 #61
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_36454715
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 00:16 schreef Sylvana het volgende:
Over sauna Sare in Oldenzaal:
Oldenzaal is geen gat . Ik woon er . Op nog geen 10 minuten fietsen van Saré .
Met het OV is Saré inderdaad niet goed bereikbaar. Maar de bus gaat 4 keer per uur naar de wijk de Thij in Oldenzaal, vanwaar je naar Saré kunt lopen. Dus één keer in het uur klopt niet .

Ik ben nog er nog niet weer geweest nu de nieuwe buitensauna's er zijn. Binnenkort maar weer eens kijken dus!
Verder kom ik er niet zovaak omdat ik altijd bang ben bekenden tegen te komen
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_36454793
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 08:40 schreef Isabeau het volgende:
Dan zijn ze mij dus kwijt als klant hè, als dat niet mag.
In Thermen Holiday schijnt dat ook niet te mogen. Maar goed daar heb ik de halve avond met mijn fles rond gelopen. Later heb ik het in de kleedkamer opgeborgen. (Dat is mijn enige ervaring dan, met dat het niet zou mogen)

Maar het is wel erg klantonvriendelijk en een beetje dwingend dat je daar vocht moet kopen dat je nodig heb omdat je in de sauna bent.
Maar goed met de Thermen schijnt het financieel allemaal niet zo lekker te lopen. Wat ook raar is is dat je 's avonds niet tegen gereduceerd tarief mag komen.

Verder is het me wel goed bevallen hoor
"No hay mal que por bien no venga" Geen ongeluk zo groot, of er is altijd nog wel een geluk bij
pi_36454821
Themern Holiday, is dat in Schiedam? Want daar heb ik niets gemerkt van een 'flesjes meesleep' verbod.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 29 maart 2006 @ 10:41:13 #64
11682 Moonah
Jolie femme
pi_36456660
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 00:16 schreef Sylvana het volgende:
- Mensen die niet stil zijn in stiltesauna
Oh, ik vraag dan altijd of ze stil willen zijn. Doen ze dan meestal ook wel.
quote:
- Man die me de hele middag achtervolgd heeft door steeds in dezelfde sauna/bubbelbad/rustruimte als ik te gaan ( maar dan dus 1 minuut later binnenkomen ) Maar goed, kan natuurlijk niks over zeggen, hij mag zelf bepalen wat hij wanneer doet)
Ik heb het al eens eerder in deze reeks gezegd:
Als je op zo'n 'niet echt bewijsbare' manier last hebt van een man, helpt het vaak om jezelf onaantrekkelijk te maken.
Ik begin dan met uitgebreid in mijn neus peuteren. Evt bekijken/ mee spelen (opeten vind ik zelf echt té vies).
Helpt dat niet, dan moet ik toch opeens veel aan mijn kont krabben. Ongegeneerd.
Wég zijn de viezerikken.

Al is het natuurlijk schandalig dat je je op een dergelijke manier zou moeten opstellen omdat zo'n lul je lastig valt.
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
  woensdag 29 maart 2006 @ 10:41:46 #65
11682 Moonah
Jolie femme
pi_36456676
Oh, en flesje water sjouw ik overal mee naar toe. Belachelijk als dat niet zou mogen.
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
  woensdag 29 maart 2006 @ 11:05:41 #66
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_36457181
Bij Thermen Holiday hebben wij ook gewoon met een flesje gelopen geen probleem.
pi_36457505
Ik ga morgen naar Putten..ben benieuwd..
pi_36457905
ik wil morgen wel weer naar de saua
alleen zal ik dan mijn tepel flink af moeten plakken, heb net een piercing laten zetten.
ben benieuwd of ik me dan wel durf te vertonen, met een grote pleister erop
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 29 maart 2006 @ 14:11:41 #69
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_36461326
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 11:40 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik wil morgen wel weer naar de saua
alleen zal ik dan mijn tepel flink af moeten plakken, heb net een piercing laten zetten.
ben benieuwd of ik me dan wel durf te vertonen, met een grote pleister erop
Straks denken ze nog dat je een geamputeerde tepel hebt .
Gewoon gaan joh
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_36462487
mrien, ik hoop voor je dat het er rustiger is dan zaterdag
You don't have to know why you do something to stop doing it. All you have to do is to take a close look at what you are actually doing and decide to stop doing it for that moment!"
pi_36462579
Ik ook!
  woensdag 29 maart 2006 @ 14:52:27 #72
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_36462948
quote:
Op maandag 20 maart 2006 12:46 schreef pierce het volgende:
Sauna Thermea Son (Son & Breugel):

Zeer prettige sauna.
Vriendelijk personeel
schoon
diverse sauna's (70, 80 en 90 graden)
Turksstoombad
vries cabine
dompelbad
kruidenbad
2 bubbelbaden
grote tuin met ligbedden
prettige relax ruimte & stilte ruimte
UItstekende keuken
En een aardig publiek (geen jan en alleman zoals bv in thermea 2000..... of hoe je het ook wil omschrijven)

kortom een aanrader!

Heeft iemand nog wat reviews van sauna's in Groningen en omgeving?
Ik ga óf in Son (omdat mijn vriendin daar woont) of in Eindhoven (prinsenjacht).

Maar dan vind ik Prinsenjacht toch echt véél beter!
  Moderator woensdag 29 maart 2006 @ 15:24:15 #73
5428 crew  miss_sly
pi_36463794
Ik ben niet kapot van Prinsenjagt, ben er 1 keer geweest, maar vond het niet geweldig. Misschien zijn ze beter geworden...
In de buurt van Eindhoven wil ikzker Geldrop aanraden, die is echt heeeerlijk
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_36463925
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 08:33 schreef Isabeau het volgende:
Klinkt allemaal heel erg positief, Sylvana (op de reis na dan)

Was dit je eerste keer in een sauna? Dan zou het kunnen dat je niet zweet, je lichaam moet leren zweten Ik weet ook niet precies hoe dat zit, maar hoe vaker je gaat, hoe makkelijker je zweet. Heel erg vaag.
Ik ga regelmatig ( als in minimaal 1 keer in de maand) naar de sauna, dus daar kan het niet aanliggen, ook omdat ik de vorige keren wel gewoon de hele tijd zweette.

Ik bedacht me nog een paar minpuntjes, het caldarium was niet heet, je moest er met een handdoek of in een badjas op gaan liggen, maar de warmte kwam daar totaal niet doorheen

En er waren mensen die hun mobieltje meenamen in hun badjas En dus ook gewoon vrolijk gebeld werden terwijl zij in de sauna zaten. Daar wel wat over gezegd, en toen moesten die mensen dus hun telefoon uitzetten en in hun kluisje leggen

Over het drinken, ik drink sowieso na elke saunaronde wat in de rustruimte en tussendoor af en toe ook nog
pi_36464075
quote:
Op woensdag 29 maart 2006 08:47 schreef MaLo het volgende:

[..]

Oldenzaal is geen gat . Ik woon er . Op nog geen 10 minuten fietsen van Saré .
Met het OV is Saré inderdaad niet goed bereikbaar. Maar de bus gaat 4 keer per uur naar de wijk de Thij in Oldenzaal, vanwaar je naar Saré kunt lopen. Dus één keer in het uur klopt niet .

Ik ben nog er nog niet weer geweest nu de nieuwe buitensauna's er zijn. Binnenkort maar weer eens kijken dus!
Verder kom ik er niet zovaak omdat ik altijd bang ben bekenden tegen te komen
Bij Sare vertelden ze me dat ik met de bus naar Deurningen moest, naar de Wiefferweg, en dat heb ik dus gedaan, maar vanaf daar is het dus nog een half uur lopen over de Oldenzaalsedijk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')