Of wat wij altijd adviseren, 20 minuten per pond! Aantal graden ben ik op dit moment even kwijt...Denk dat je met 180 wel redelijk zit.quote:Op vrijdag 3 maart 2006 17:42 schreef Faithy het volgende:
ik ga lekker andijviestamppot met spekjes eten en rollade..
maar nu vroeg ik me af:
ik heb een rolladetje van ehm.. ongeveer 600gram, en die wil ik in de oven (met het spit) gaan klaarmaken...
kan iemand mij vertellen hoe lang en op hoeveel graden ongeveer? Zo, dat 't nog een beetje zacht van binnen is, dus niet droog?![]()
hahaha komt me bekend voorquote:Op vrijdag 3 maart 2006 19:17 schreef MissyMirjaM het volgende:
bij gebrek aan beter ga ik zo pizza eten met wat wijn erbij.
had eigenlijk iets anders in gedachten, maar dat komt dan wel een andere keer
soms loopt het zo, maar dat geeft op zich nietquote:
die pizza heb ik laatst ook x gehad is wel lekker.. wijntje er bijquote:Op vrijdag 3 maart 2006 19:29 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
soms loopt het zo, maar dat geeft op zich niet
zit nu een funghi pizza van dr oetker in de oven
En dadelijk een boterham met kipnuggets. Meergranenbrood, dat wel.quote:Op vrijdag 3 maart 2006 18:00 schreef Mini_rulez het volgende:
Afbakbroodje met kaassoufflé. Lekker ongezond.![]()
quote:Op vrijdag 3 maart 2006 10:03 schreef kabouter.muts het volgende:
Broodje shoarma met zelfgemaakte uiensaus en knoflooksaus en komkommer/tomaat/uien salade.
Wat een combinatiesquote:Op zaterdag 4 maart 2006 00:08 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
En dadelijk een boterham met kipnuggets. Meergranenbrood, dat wel.
Echt tentamenvoer.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |