Jerrycan met ketjap natuurlijk, bij de toko en daar zit 1 liter inquote:Op dinsdag 21 februari 2006 11:14 schreef Omkron het volgende:
Jerycan met wat.. en waar. voor hoeveel.?
Is dat niet toevallig Japanse soyasaus ? Want dat is heel wat anders dan chinese of indonesische soyasaus (ketjap) en ook helemaal niet uitwisselbaar.quote:Op dinsdag 14 februari 2006 14:57 schreef aidyl het volgende:
[..]
Ik vind Kikoman persoonlijk ietsje té, het ruikt naar wijn die te lang staat... idd een echte fermentatiegeur, maar aan mij is het niet besteed![]()
Er zijn er meerdere, die met die 3 benen in een soort mercedes ster vorm erop, en met een grote rode Aquote:Op dinsdag 21 februari 2006 16:26 schreef kabouter.muts het volgende:
Jerrycan is het merk niet kentel? of betekent dat iets anders?
Kwam er net achter dat een huisgenote van me die ook heeft staan, erg lekker inderdaadquote:Op dinsdag 21 februari 2006 14:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Net een flesje ABC gekocht, die met het gele etiket, smaakt idd goed, ga er binnenkort eens wat mee experimenteren.
In Amersfoort kun je naar Toko Meh Wah (op de Langestraat), of naar Toko Tjin, mijn favoriet. (op de Kamp)quote:Op woensdag 22 februari 2006 14:37 schreef Stansfield het volgende:
Weet iemand toevallig waar een toki in Amersfoort zit?
quote:Op woensdag 22 februari 2006 23:37 schreef Pietverdriet het volgende:
toko lien boemboes, dat geeft een nieuwe invulling aan het begrip zout...
Als je dat lekker vindt prima, maar geef toe, die boemboes zijn vreselijk zout.quote:
Nee, ik bedoelquote:Op woensdag 22 februari 2006 23:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je dat lekker vindt prima, maar geef toe, die boemboes zijn vreselijk zout.
Omdat dat commercieel het aantrekkelijkst is. Daar verander je niks aan. Helaas maar waar.quote:Op donderdag 23 februari 2006 00:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af waarom de fabrikanten altijd producten op de markt moeten brengen die aangepast zijn "aan de nederlandse smaak"
Als ik bij een chineese familie eet vindt ik dat het lekkerst als het juist niet dat geval is, zo ook surinaams, tunesisch, turks, italiaans, indisch, japans.
Dat is op zijn lekkerst als het authentiek is, en niet aangepast..
Maar overal waar je komt wordt het eten aangepast.
Waarom? Mensen weten helemaal niet hoe het hoort te smaken, dus waarom moeilijk doen met aanpassen?
Als je alleen maar gerechten maakt die de consument niet gewend is heb je te weinig omzet.quote:Op donderdag 23 februari 2006 00:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af waarom de fabrikanten altijd producten op de markt moeten brengen die aangepast zijn "aan de nederlandse smaak"
Als ik bij een chineese familie eet vindt ik dat het lekkerst als het juist niet dat geval is, zo ook surinaams, tunesisch, turks, italiaans, indisch, japans.
Dat is op zijn lekkerst als het authentiek is, en niet aangepast..
Maar overal waar je komt wordt het eten aangepast.
Waarom? Mensen weten helemaal niet hoe het hoort te smaken, dus waarom moeilijk doen met aanpassen?
Juist niet, hoe pittiger hoe beter. Als je curry maakt en tijdens 't eten loopt zweet niet in straaltjes over je hoofd dan is 't niet pittig genoeg.quote:Op donderdag 23 februari 2006 00:34 schreef SiGNe het volgende:
Als je alleen maar gerechten maakt die de consument niet gewend is heb je te weinig omzet.
Haal bij een Indiaas restaurant maar eens een flink hete madras curry, dan ben je blij dat het is aangepast aan de Nederlandse smaak.
Ja maar als het te pittig is kan het ook smaak verpesten.quote:Op donderdag 23 februari 2006 09:17 schreef Aaargh! het volgende:
[..]
Juist niet, hoe pittiger hoe beter. Als je curry maakt en tijdens 't eten loopt zweet niet in straaltjes over je hoofd dan is 't niet pittig genoeg.
Dat is natuurlijk de kunst he. Goed indiaas/thais eten is EN pittig EN heeft veel smaak.quote:Op donderdag 23 februari 2006 12:02 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ja maar als het te pittig is kan het ook smaak verpesten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |