abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_34627748
Ik ga een poging doen om koffie verkeerd te maken. Eerst kijken of de melk nog goed is.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 30 januari 2006 @ 22:35:24 #62
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_34631036
Kippeling van de AH met wat - eindelijk knapperige - ovenfriet, en wat ubergezonde diepvriesgroenten, Franse stijl, ook AH.
Confidence through competence
pi_34639766
Goedemorgen drinkontbijt
pi_34639896
Snack-a-Jack Cheese.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_34640026
Ik ga zometeen ontbijten met wat brood en kaas.
pi_34641257
Net een snee zwart brood gehad met vlees....

Straks ga ik braadworst, rode kool en aardappels maken.......lekker.
pi_34642873
Als ontbijt wat witte bolletjes met boter en hagelslag
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  dinsdag 31 januari 2006 @ 12:37:46 #68
123984 Heidi-
Eigenlijk heet ik geen Heidi.
pi_34644175
straks stampot snijbonen met rookworst
When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
pi_34644181
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 10:34 schreef Koningin het volgende:
Net een snee zwart brood gehad met vlees....
Psst, zo noemen ze dat in de rest van Nederland niet!

Ontopic: crackers met leverworst.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_34645134
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 12:38 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Psst, zo noemen ze dat in de rest van Nederland niet!
Oh, dat kan
Roggebrood is het dan of niet?
pi_34645364
Heb tussen de middag een broodje filet american gehad en een schaaltje fruit.
Vanavond eet ik zelf gepaneerde snitzel, spitskool, aardappels en zelfgemaakte appelmoes!
pi_34645947
Nu sinaasappelsap met crackertjes roomkaas/bieslook

Vanavond Tilapiafilet (grillen denk ik)
Sla met vanalles erdoor
geb. aardappeltjes

En de griekse yoghurt die ik gebruikt heb voor de wraps op zondag moet ook nog op vandaag
pi_34645965
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 13:23 schreef Koningin het volgende:


Oh, dat kan
Roggebrood is het dan of niet?
Waar woon jij dat je het zwart brood noemt?
pi_34646065
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 13:51 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waar woon jij dat je het zwart brood noemt?
Limburg
pi_34646200
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 13:54 schreef Koningin het volgende:


Limburg
Grappig die verschillende benamingen.
Zeg jij ook plakken brood ipv sneetjes?
pi_34646203
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 13:51 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waar woon jij dat je het zwart brood noemt?
In België doen ze dat ook wel.

Vanavond eet ik zelfgemaakte frietjes met groente uit de oven en Limburgs stoofvlees.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_34646223
Bakje thee, een appel en twee boterhammen met pasta!
  dinsdag 31 januari 2006 @ 14:00:26 #78
3542 Gia
User under construction
pi_34646237
Ben nu aan 't koken voor de hele familie. Mijn moeder is namelijk jarig en mijn zussen gaan daar met hun gezin eten. Aangezien mijn moeder de hele dag bezoek heeft, heeft ze geen tijd om te koken, dus ga ik vanavond de smaakpapillen van de hele familie maar eens verwennen.

Heb hacheevlees in kleine stukjes gesneden en even aangebraden in boter.
Hierbij in elke braadpan (2 stuks) een teentje knoflook en nog wat knoflookpoeder.
Daarna een scheutje rode wijn erbij en op een klein vuurtje laten sudderen

Ongeveer een half uur voor het eten gaan er een flinke wortel, een ui en wat sperziebonen in.
Zo'n 10 minuten voor het eten gaat er nog een paprika en taugé in.
Op smaak brengen met wat sojasaus en djintan naar eigen smaak.

Opdienen met witte rijst.
pi_34648012
Jodekoek
  dinsdag 31 januari 2006 @ 15:00:25 #80
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_34648071
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 14:00 schreef Gia het volgende:
Ben nu aan 't koken voor de hele familie. Mijn moeder is namelijk jarig en mijn zussen gaan daar met hun gezin eten. Aangezien mijn moeder de hele dag bezoek heeft, heeft ze geen tijd om te koken, dus ga ik vanavond de smaakpapillen van de hele familie maar eens verwennen.

Heb hacheevlees in kleine stukjes gesneden en even aangebraden in boter.
Hierbij in elke braadpan (2 stuks) een teentje knoflook en nog wat knoflookpoeder.
Daarna een scheutje rode wijn erbij en op een klein vuurtje laten sudderen

Ongeveer een half uur voor het eten gaan er een flinke wortel, een ui en wat sperziebonen in.
Zo'n 10 minuten voor het eten gaat er nog een paprika en taugé in.
Op smaak brengen met wat sojasaus en djintan naar eigen smaak.

Opdienen met witte rijst.


op hoeveel personen reken je?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')