Ik heb vandaag toch zoiets lekkers gegeten dat ik het ff met jullie MOET delen.
Ingrediënten (voor 4 personen):
4 kopjes macaroni.
1 pakje diepvriesspinazie (uit laten lekken).
1 fijngesneden ui.
1 teen knoflook.
4 blinde vinken.
4 tomaten, in plakjes.
1 zakje kaassaus.
1 pakje monchou
evt. zout/peper.
Verwarm de oven voor op 175°c, rooster in het midden van de oven.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op het pak.
Meng de fijngesneden ui en de knoflook met de spinazie.
Blinde vinken: aanbraden en in plakjes snijden.
Doe de macaroni in een vuurvaste schaal, dan het spinaziemengsel erover heen.
Vervolgens leg je de plakjes blinde vink erop, en dan de plakjes tomaat.
Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op het pakje, en doe de monchou hierdoor. Als de saus klaar is, drapeer je het over alles heen in de schaal.
30 minuutjes in de oven en eet smakelijk.
Superaanrader!