Dat is ook erg lekkerquote:Op zaterdag 24 december 2005 11:19 schreef SunChaser het volgende:
Ik had danerole op mn boodschappenlijstje staan, ha dgeen idee wat t was, ik zoeken bij die cake en koekjes. Dacht dat t zo'n rolcake was met glazuur ertussen
[afbeelding]
quote:Op zaterdag 24 december 2005 11:19 schreef SunChaser het volgende:
Ik had danerole op mn boodschappenlijstje staan, ha dgeen idee wat t was, ik zoeken bij die cake en koekjes. Dacht dat t zo'n rolcake was met glazuur ertussen
[afbeelding]
quote:Op zaterdag 24 december 2005 11:19 schreef SunChaser het volgende:
Ik had danerole op mn boodschappenlijstje staan, ha dgeen idee wat t was, ik zoeken bij die cake en koekjes. Dacht dat t zo'n rolcake was met glazuur ertussen
[afbeelding]
He Danerole is niet alleen lekker met kerst!!quote:Op zaterdag 24 december 2005 12:37 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Jij kent Danerole niet!
En dat noemt zichzelf een kerstsfeerkenner!
ik ben blijkbaar niet de enige met die "afwijkijng"quote:
Nee.quote:Op zaterdag 24 december 2005 13:07 schreef Muck het volgende:
[..]
ik ben blijkbaar niet de enige met die "afwijkijng"![]()
Daar gebruik ik het alleen maar voorquote:Op zaterdag 24 december 2005 12:59 schreef Martijn_77 het volgende:
Wist je trouwens dat het Danerole deeg ook goed te gebruiken is als deeg voor een Quiche.
quote:
quote:Op zaterdag 24 december 2005 14:32 schreef Bluezz het volgende:
Rauw deeg is sowieso erg lekker, net als rauw gehakt![]()
ham en jam?quote:Op woensdag 28 december 2005 13:59 schreef a-child-in-chains het volgende:
Ik heb geen oven![]()
ok. ontopic:
met ham en jam ertussen![]()
en al die andere varieties die hier al zijn genoemd.
Wie lukt het trouwens om van die mooie croissantjes te rollen die als mooie
bogen uit de oven komen?
Nog tips?
Gewoon aan de brede kant beginnen te rollen ipv de smalle punt dus zo > ipv <quote:Op woensdag 28 december 2005 13:59 schreef a-child-in-chains het volgende:
Ik heb geen oven![]()
ok. ontopic:
met ham en jam ertussen![]()
en al die andere varieties die hier al zijn genoemd.
Wie lukt het trouwens om van die mooie croissantjes te rollen die als mooie
bogen uit de oven komen?
Nog tips?
zo staat het toch ook op de verpakking?quote:Op woensdag 28 december 2005 17:53 schreef Joene het volgende:
[..]
Gewoon aan de brede kant beginnen te rollen ipv de smalle punt dus zo > ipv <
quote:Op zaterdag 31 december 2005 09:16 schreef Jominro het volgende:
Met ham en kaas vullen voordat ze de oven ingaan............super..........
Precies wat Coolfool zegt idd.quote:Op woensdag 28 december 2005 12:00 schreef zoalshetis het volgende:
waarom heeft het niks met croissants te maken ts?
ah, ok.quote:Op zaterdag 31 december 2005 10:03 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Precies wat Coolfool zegt idd.
Alleen qua vorm lijken ze op 'echte' croissants maar verder helemaal niet.
Niet qua smaak, niet qua textuur.
Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Ze blijven sowieso heel lekker.
(sorry.) ik bedoelde eigenlijk kaas en jamquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |