![]()
Ben zelf een enorme liefhebber van sambal en alle andere peper varianten.
1 van mijn favo sambal is de volgende : Sambal klappa,
300 gr geraspte kokos
6 spaanse pepers
2 tl zout
1 tl trassie
1 tl (vers) gemalen laos
2 djeroek poeroet bladeren (te krijgen bij elke toko)
2 el olie
Bereiding:
Braad de kruiden met de (in de vijzel) fijngestampte pepers en de geraspte kokos.
Sambal klappa kan ook op een andere manier worde bereid, terwijl u dezelfde ingredienten nodig hebt. Braad hiertoe de geraspte kokos lichtbruin, snijd alle ingredienten fijn en fruit ze,behalve de djeroek poeroet. Pas op het laatst roert u de geraspte kokos en de djeroek poeroet door de andere ingredienten.
Kook landzaam in tot de gewenste dikte.
![]()
HMMMMM
Fokkers plaats ook je favo sambal en laten we genieten van elkaars culinaire orgasmes.
Fijne feestdagen en ........ach laat maar