abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 20 december 2005 @ 11:13:39 #1
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33239450
quote:
Tottenham Hotspur FC

Op 5 september 1882 wordt in Noord-London, in het Red House op High Road 748, de Hotspur Football Club opgericht, door leden van de Hotspur Cricket Club en leden van de St. John's Presbyterian School en de Tottenham Grammar School. Eerst gaat de club spelen op Tottenham Marshes en in 1888, als de club haar huidige naam Tottenham Hotspur FC heeft aangenomen, verhuist de club naar Northumberland Park en weer elf jaar later betrekt men White Hart Lane, de thuishaven waar men ook nu nog haar wedstrijden afwerkt. De club wisselt in haar beginjaren vaak van tenue, in eerste instantie neemt men de blauw-witte combinatie over van Blackburn Rovers, maar later is het de blauw-rode combinatie van stadsgenoot Arsenal, welke wordt overgenomen. Dit is veel supporters een doorn in het oog en er wordt dan ook besloten in een goudbruin-blauw tenue te gaan spelen, maar na de wedstrijd tegen het destijds heersende Preston North End, gaat Tottenham Hotspur spelen in de witte shirts en marine-blauwe shorts, waarin deze tegenstander speelde. Het huidige embleem stamt ook uit deze periode, een statige haan, met aan de poten sporen (“Spurs”) wordt gekozen als logo en het Franse onderschrijft “Audere-est-Facere” (vrij vertaald als “Durven is doen”) wordt ook al eind vorige eeuw gekozen en is nog steeds ongewijzigd.

Op 30 september 1882 speelt de club haar eerste vriendschappelijke wedstrijd, de Radicals is de tegenstander en deze wedstrijd gaat verloren met 2 – 0. Haar eerste officiële wedstrijd speelt Tottenham Hotspur in 1885, voor de London Association Cup tegen St. Albans en wordt met 5 – 2 gewonnen. De club is al snel populair bij de supporters en de vriendschappelijke wedstrijden worden door duizenden toeschouwers bekeken, de allereerste wedstrijd tegen rivaal Arsenal wordt in 1887 gespeeld, met daarbij zo’n veertienduizend toeschouwers, de wedstrijd wordt overigens een kwartier voor het einde gestaakt in verband met de intredende duisternis, de Spurs leidden op dat moment met 2 – 1. In 1896 wordt de club professioneel en twee jaar later treedt men toe tot de Southern League, als in 1899 het huidige stadion White Park Lane wordt geopend met een wedstrijd tegen Notts County met bijna dertigduizend toeschouwers, is de club definitief toegetreden tot de elite van de Londonse voetbalclubs. In 1900 wordt Tottenham Hotspur kampioen van de Southern League en een jaar later wint het als enige non-League club in de geschiedenis, de FA Cup door in de finale Sheffield United op Bolton's Burnden Park met 3 – 1 te verslaan. Verder wint de club deze periode nog de Dewar Shield in 1901 – 1902, de London League Premier Division in 1902 – 1903, de Western League in 1903 – 1904 en de Southern District Charity Cup 1901 – 1902, 1904 – 1905 en 1906 – 1907.

Pas in 1908 treedt Tottenham Hotspur toe tot professionele Football League, in eerste instantie tot de Second Division en meteen in het eerste seizoen weet de club te promoveren naar de hoogste afdeling. De club strijdt daar de eerste jaren dapper tegen degradatie, maar in 1914, wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt eindigt de club als laatste en als in 1918 de competitie weer wordt aangevangen, maar nu met 22 ploegen, is er even de hoop dat Tottenham Hotspur haar plaats op het hoogste niveau mag houden. Maar het is uitgerekend Arsenal, de club die vijfde werd in de Second Division, die de plaats van de Spurs overneemt. In 1919 – 1920 wordt de club kampioen en mag meteen weer promoveren naar de hoogste afdeling, een jaar later is er opnieuw een groot succes, door een 1 – 0 overwinning op de Wolverhampton Wanderers in Stamford Bridge, wordt voor de tweede maal de FA Cup gewonnen. Het seizoen daarop is men wederom succesvol, de tweede plaats achter Liverpool wordt veiliggesteld en in het FA Cup-toernooi wordt de halve finale bereikt. De jaren daarop zijn weer minder succesvol, Tottenham Hotspur eindigt de eerstkomende vijf jaar niet meer boven de twaalfde plaats in 1927 – 1928 degradeert men zelfs weer naar de Second Division, de successen lijken voor even verleden tijd.

In 1933 promoveren de Spurs naar de hoogste afdeling, maar twee jaar later is degradatie onafwendbaar en speelt de club tot haar promotie in 1949 – 1950 weer in de Second Division. Meteen in haar eerste seizoen terug in de First Divison, beleeft Tottenham Hotspur onder manager Arthur Rowe haar sportieve hoogtepunt: voor het eerst in haar historie is men landskampioen! Het seizoen daarop wordt de club tweede, maar al een seizoen later begint de hoge leeftijd van de meeste belangrijke speler op te spelen en moeten de Spurs toezien dat de top net even iets beter is op dat moment. De in 1958 aangestelde manager Bill Nicholson zorgt precies tien seizoenen na het eerste overweldigende succes voor een verbetering van deze prestatie, want naast de titel wordt ook de FA Cup veroverd, Tottenham Hotspur is hierdoor de derde club in de historie van het Engelse voetbal die de “double” weet te winnen, na Preston North End en Aston Villa in respectievelijk 1889 en 1897. Het seizoen daarop wint men opnieuw de FA Cup en in 1963 mag men daarop uitkomen in het Europa Cup II-toernooi (voor bekerwinnaars) en is hierin uitermate succesvol, na onder andere ¦K Slovan Bratislava en OFK Beograd te hebben verslagen, wacht in de finale Atlético Madrid Deze finale wordt met maar liefst 5 – 1 gewonnen en Tottenham Hotspur is hierdoor de eerste Engelse club met een Europa Cup. Jimmy Greaves is dat seizoen een erg belangrijke speller voor de Spurs, alleen al in de competitie scoort hij 37 maal, wat hem dan ook de topscorertitel oplevert.

Onder Bill Nicholson weet de Noord-Londonse club nog enkele prijzen in de wacht te slepen, zo is daar opnieuw een FA Cup in 1966 – 1967, een League Cup in 1970 – 1971 en 1972 – 1973. Door de winst van de eerste League Cup in 1971, mogen de Spurs een seizoen later uitkomen in het UEFA Cup-toernooi en na het uitschakelen van Nantes, Rapid Boekarest en AC Milan is het eveneens Engelse Wolverhampton Wanderers in de finale de tegenstander. Ook de finale gaat over twee wedstrijden met 3 – 2 gewonnen, waardoor Tottenham Hotspur ook deze trofee in haar prijzenkast mag bijzetten. Ook in 1974 bereiken de Spurs de finale van de UEFA Cup maar deze gaat helaas met 4 – 2 (over twee wedstrijden) verloren tegen Feyenoord. In 1977 neemt de succesvolle Bill Nicholson afscheid en degradeert de club naar de Second Division, maar meteen een jaar later is de club weer present op het hoogste niveau en met de opvallende aankopen Osvaldo “Ossie” Ardiles and Riccardo “Ricky” Villa, beide wereldkampioen met Argentinië in 1978. In 1981 wordt voor de zesde maal in historie de FA Cup gewonnen en ook het seizoen daarop, als de club haar honderd-jarig bestaan viert, wordt de “Cup-final” gewonnen. In 1983 is Tottenham Hotspur de eerste Engelse club, die haar geluk gaat beproeven op de beurs, de London Stock Exchange. In datzelfde seizoen, 1982 – 1983, weten de Spurs zich voor het eerst sinds bijna tien jaar weer te plaatsen voor de UEFA Cup en deze wordt en passant meteen gewonnen, door in de finale Anderlecht pas na het nemen van strafschoppen te verslaan, na daarvoor al opnieuw Feyenoord, Bayern München, Austria Wien en Hajduk Split te hebben uitgeschakeld. De club is een stabiele subtopper in Engeland, met af en toe uitschieters naar boven, maar na de winst van de FA Cup in 1990 – 1991 weet de club lange tijd geen rol van betekenis te spelen.

In 1992 gaat de huidige Premier League van start en Tottenham Hotspur verkoopt dat jaar haar sterspeler Paul Gascoigne voor zo’n acht miljoen Euro naar het Italiaanse Lazio, tot op heden een record-verkoop. De club eindigt steevast in de middenmoot en speelt zelden een rol van betekenis in de titelstrijd, ondanks spelers als Jürgen Klinsmann, Teddy Sheringham, David Ginola en Les Ferdinand, in 1998 – 1999 wint de club haar laatste prijs tot op heden, de League Cup. Vele (grote) aankopen moeten ervoor gaan zorgen dat het de ambitieuze Spurs weer gaan meestrijden om de prijzen en ook weer kunnen uitkomen in de Europese competities, maar tekenend is de miskoop Sergei Rebrov die in 2000 voor bijna zestien miljoen Euro komt van Dinamo Kiev uit Oekraine, maar nooit de verwachtingen weet waar te maken. In 2001 wordt Daniel Levy de nieuwe voorzitter van de club en na drie anonieme seizoenen, besluit hij in 2004 dat het roer om moet, hij stelt buiten de nieuwe coach Jacques Santini en assistent Martin Jol, ook een manager aan in de persoon van Frank Arnesen, zij moeten er in combinatie met enkele gerichte aankopen, voor gaan zorgen dat de Noord-Londonse club weer van zich doet spreken, haar prijzenkast uitbreidt en ervoor zorgt dat het weer de beste club van London wordt...
Het vervolg van: [Centraal] Spurs topic, deel 2
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_33239546
Misschien het logo in de OP ??

slechte TVP
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  dinsdag 20 december 2005 @ 11:17:39 #3
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33239550
quote:
Spurs mogelijk oplossing voor Vlaar

Tottenham Hotspur heeft zich gemeld voor Ron Vlaar, weet De Telegraaf vandaag te melden. De verdediger ligt momenteel in de clinch met zijn club AZ en gaf al eerder aan er alles aan te doen om een transfer naar Ajax af te dingen. Dat laatste is, omdat Ajax de transferprijs te hoog vindt, een lastige zaak.

Martin Jol, de succesvolle Nederlandse trainer bij de Spurs, wil Vlaar graag naar Londen halen. De kans is groot dat Tottenham de gevraagde transferprijs voor Vlaar wel wil ophoesten. AZ-voorzitter Dirk Scheringa wil bovendien niet onderhandelen met Ajax, maar staat wel open voor andere clubs.

Vlaar gaf eerder deze week aan dat hij zich gechanteerd voelt door AZ en trainer Louis van Gaal. De Noord-Hollandse club gaf de Hensbroeker hierop een schorsing, maar vandaag meldt hij zich weer bij de AZ-selectie.

Naar verluidt vraagt AZ 3,5 miljoen euro voor de talentvolle verdediger. Ajax zou niet verder gekomen zijn dan een bod van één miljoen euro. Het dagblad meldt overigens ook dat Feyenoord en PSV nog interesse hebben.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 20 december 2005 @ 11:18:28 #4
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33239568
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_33253284
Inmiddels hebben ze toch erg leuke spelers, dus volg ik ze wel met meer dan gemiddelde interesse. Ook door de trainer. Heb er verder niet echt een band mee.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_33253491
tvp
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  woensdag 21 december 2005 @ 10:06:16 #7
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33267406
quote:
Transfer van Vlaar naar Spurs dichtbij

ALKMAAR - Ron Vlaar vertrekt na dit seizoen zo goed als zeker naar Engeland.


AZ heeft zich neergelegd bij een vertrek van de centrumverdediger en onderhandelt met Tottenham Hotspur over een transfer die in de zomer moet plaats hebben. Daarbij kan Mounir El Hamdaoui mogelijk de omgekeerde weg bewandelen.

De geplande arbitragezaak van Vlaar over zijn transfersom wordt afgeblazen en een transfer naar Ajax is nu al helemaal niet meer in beeld. Vlaar staat al geruime tijd hoog op het verlanglijstje van Martin Jol, die hem als trainer nog geen basisplaats bij de Spurs kan garanderen. Daardoor wil de jonge international pas over een half jaar zijn opwachting in Londen maken.

Behalve Tottenham had Feyenoord grote belangstelling voor Vlaar, maar zaakwaarnemer Arnold Oosterveer juicht een verhuizing naar de club van Jol toe. Vlaar moet bij Tottenham de strijd aangaan met gevestigde namen als de Engelse international Ledley King. Toch wil Spurs ruimte maken voor Vlaar omdat hij wordt beschouwd als een groot talent en in de toekomst miljoenen waard kan zijn in de Premier League. Jol en technisch directeur Damian Comolli denken dat Vlaar het prototype van de Engelse verdediger is.

De op handen zijnde transfer is een spectaculaire ontwikkeling in de soap rond Vlaar. Vorige week nog leek de speler in de put te zitten na een botsing met trainer Louis van Gaal. Nu kan hij zich opmaken voor de overgang naar een grote club.

De komst van El Hamdaoui naar Alkmaar staat nog niet helemaal vast maar is wel bespreekbaar. De oud-spits van Excelsior en Jong Oranje staat in Londen onder contract, maar komt niet aan spelen toe.

Directeur voetbalzaken Marcel Brands heeft contact met Spurs-trainer Jol en technisch-directeur Comolli over zowel de transfer van Vlaar als El Hamdaoui. Brands erkent gecharmeerd te zijn van de aanvaller.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  Redactie Games woensdag 21 december 2005 @ 10:19:33 #8
23535 crew  Fathom
LeChuck
pi_33267615
Zou voor Vlaar nu de beste optie zijn denk ik. Weg uit de chaos die rondom zijn persoon ontstaan is hier.
LeChuck: I-- --am your brother!
Guybrush: No! No, that's not true! That's impossible!
LeChuck: Search your feelings, you KNOW it to be true!
Guybrush: Noooooooo!!!!
pi_33274927
Maar zou hij daar wel een basisplaats krijgen? Wordt lastig denk ik.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 22 december 2005 @ 12:03:47 #10
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33303884
quote:
Akkoord AZ en Tottenham over Vlaar

ALKMAAR - Tottenham Hotspur en AZ hebben woensdagavond een akkoord bereikt over de overgang van verdediger Ron Vlaar per 1 januari. Dit heeft de Alkmaarse club bevestigd. De speler heeft zelf ook met de Engelse club van Martin Jol gesproken. Hij beslist binnen drie dagen of hij naar Londen vertrekt.


Tottenham Hotspur onderhandelde al enkele dagen met AZ over een overgang van Vlaar. De leiding van de Engelse club sprak maandag in Londen met voorzitter Scheringa en technisch directeur Marcel Brands. AZ vroeg 3,5 miljoen euro voor de twintigjarige verdediger die bij trainer Louis van Gaal voorlopig niet op een basisplaats kan rekenen. Vlaar maakte woensdagavond ook geen deel uit van de selectie van AZ voor het bekerduel met NEC.

Voor Tottenham Hotspur was de vraagprijs geen enkel probleem. Vlaar gaf vorige week nog aan dat hij in de winterstop dolgraag naar Ajax vertrekt. Hij wilde de overgang desnoods via de arbitragecommissie van de KNVB afdwingen. Ajax haakte in een eerder stadium af vanwege de vraagprijs van AZ. De Amsterdamse club wilde slechts een miljoen euro voor Vlaar uitgeven. Trainer Blind beschikt met Heitinga, Grygera, Vermaelen en Escudé al over vier centrumverdedigers. Ook Maduro heeft al vaak in het hart van de defensie gespeeld.

Trainer Martin Jol van Tottenham Hotspur beschouwt Vlaar als een groot talent. Hij werkte als coach bij RKC overigens nog samen met technisch directeur Brands. Vlaar wil dolgraag bij AZ vertrekken. Hij maakte trainer Van Gaal vorige week nog uit voor chanteur. De coach zou Vlaar niet opstellen omdat de verdediger zijn tot aan de zomer van 2007 lopende contract niet wil verlengen. De uitspraken over Van Gaal leverden Vlaar een geldboete op.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_33327195
Hoop echt dat ze de CL ingaan !
pi_33327903
Hoe zit het eigenlijk met El Hamdaoui, volgend jaar Willem II?
That's all folks!
  donderdag 22 december 2005 @ 23:16:34 #13
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33327936
AZ, in een deal met Ron Vlaar.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_33328009
Leuk voor El Hamdaoui, die jongen moet maar weer eens wat laten zien binnen de lijnen
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_33351435
De transferperikelen van Ron Vlaar krijgen een nieuwe dimensie, nu Tottenham-coach Jol de komst van de verdediger niet ziet zitten.
De bal leek helemaal te liggen bij Ron Vlaar. De verdediger moest zelf beslissen of hij de overstap wilde maken naar Tottenham Hotspur. De clubs hadden elkaar al gevonden in een afkoopsom van zo'n drie miljoen euro.

Maar de transfersage krijgt een andere onverwachte wending. Tottenham-trainer Martin Jol heeft tegengesproken dat hij Vlaar nodig heeft. De Haagse coach heeft al vijf centrale verdedigers tot zijn beschikking.

AZ staat op een ander standpunt. De Alkmaarse club maakte woensdag bekend dat er een akkoord was met de Engelse club over een transfer van Vlaar. De jonge verdediger moest zelf inschatten of hij al klaar was voor een overgang naar het Premiership.
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_33356727
Verhaal Vlaar nu over daar.
pi_33359854
quote:
Op donderdag 22 december 2005 23:16 schreef -Vaduz- het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met El Hamdaoui, volgend jaar Willem II?
.
Nee... Az lijkt interesse in hem te hebben. Anders zou ik hem graag bij Den Haag zien
pi_33359880
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 22:42 schreef the_legend_killer het volgende:
Verhaal Vlaar nu over daar.
Is eigenlijk maar goed ook... hebben aan King en Dawson al 2 toppers staan.
pi_33359914
Idd Vlaar was echt niet nodig !
pi_33359942
Btw ik maak als ik terug ben wel een mooie OP!
pi_33868668
Blijkbaar zijn de Spurs eruit met Iaquinta voor een 3,5 jarig contract. Alleen de onderhandelingen met Udinese moeten nog worden afgerond.

Dan hebben we eindelijk een echte counter spits
pi_33869098
Dan zal Defoe wel vertrekken.
pi_33869176
quote:
Op maandag 9 januari 2006 16:03 schreef Ludacriss het volgende:
Blijkbaar zijn de Spurs eruit met Iaquinta voor een 3,5 jarig contract. Alleen de onderhandelingen met Udinese moeten nog worden afgerond.

Dan hebben we eindelijk een echte counter spits
Leuk en goed spitsje !

Defoe is zo wel overbodig.
Vorig jaar wel de man, maar nu niet meer nodig.
Laat Spurs maar veel geld voor hem vangen.
pi_33873366
quote:
Op maandag 9 januari 2006 16:17 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Leuk en goed spitsje !

Defoe is zo wel overbodig.
Vorig jaar wel de man, maar nu niet meer nodig.
Laat Spurs maar veel geld voor hem vangen.
Denk het ook. Rasiak vertrekt in de winterstop of aan het einde van het seizoen naar Wolverhampton. Mendes, Pamarot en Davis gaan naar Portsmouth. Zo en dan zijn we een hoop (overbodige) spelers kwijt.
pi_33873414
en alles goed gaat met de blessure van Mounier word hij terug gehaald en naar de eerste gepromoveerd of hij vertrekt naar az
pi_33873928
en nu een gerucht... Nigel naar Tottenham aan het einde van het seizoen

Ik blijf posten.
pi_33910803
quote:
Op maandag 9 januari 2006 18:23 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Denk het ook. Rasiak vertrekt in de winterstop of aan het einde van het seizoen naar Wolverhampton. Mendes, Pamarot en Davis gaan naar Portsmouth. Zo en dan zijn we een hoop (overbodige) spelers kwijt.
Ik vond Mendes wel een leuke speler..
pi_33914258
Is geen verkeerde speler, echte balansbewaker en ballenafpakker. Maar dat kan Davids ook en die voegt aanvallend veel meer toe.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_33920124
Mendes is zo'n ideale invaller, iemand die je er goed bij kunt hebben. Maar Jol heeft beter materiaal tot z'n beschikking in de middenlinie.
That's all folks!
pi_33921028
Vind dat Mendes een geweldig schot heeft !
Op de bank vind ik hem echt niet horen.
Jammer voor hem dat hij weg moet
pi_33936855
Het is een soort Theo Lucius, alleen dan alleen als middenvelder. Bij Porto was ie de twaalfde man.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_34249697
Nieuwe logo van Tottenham. Erg mooi
quote:
The Club today unveiled a new Club badge, the first new design since 1983. As well as replacing the old Club badge, the new design also replaces the Club crest, which was first introduced in 1956.

At the centre of the badge is the ‘Cockerel and Ball’, an image synonymous with the Club and throughout its history. It also carries the Club name, Tottenham Hotspur, the true, official name of the Club. It is unique. In a world of Uniteds, Citys and Rovers, there is only one Hotspur.


The new badge was designed following an extensive research programme that included consultation with groups of supporters, representatives of the Tottenham Hotspur Supporters’ Trust and other key stakeholders, including shareholders, ex-players, Club officials and long-standing members of staff. These workshops were used to define the Club’s values, vision and personality.


Built around the Club’s core values of style, passion, unity, respect and sharing, the new Club badge has been created with the Club’s heritage at its heart whilst having a contemporary style that reflects the Club’s vision and motto of Audere est Facere (to Dare is to Do).


The Cockerel has been re-drawn to appear sleek and proud, athletic and elegant; its whole style is focused and alert. The Ball is taken from the original Cockerel and Ball that first sat on the roof of White Hart Lane in 1909, when former player William James Scott cast a copper centrepiece to perch on the new West Stand. Because of the style of the ball, the design is unique to Tottenham Hotspur. Such is the strength of the new badge, the Club name will not appear on the shirt version, which will be launched in the summer.


Daniel Levy, Chairman of Tottenham Hotspur commented: “The new Club badge is a powerful, modern identity. We have sought to reflect our traditions as well as our reputation for style. We knew it would be important to develop a badge everyone would feel was progressive, but without any sense of loss of our proud heritage and I feel we have achieved that. It has a contemporary feel that reflects the youth and dynamism of the Club, as well as expressing our ambitions and aspirations.”

bron: http://www.tottenhamhotspur.com
pi_34252685
Ik vind het oude logo mooier, deze is iets te strak.
That's all folks!
pi_34252923
Daar zal ik toch even aan moeten wennen
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  donderdag 19 januari 2006 @ 20:20:21 #35
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34252983
Is een mooi logo, maar het vorige logo was ook al heel mooi. Even wennen, denk ik.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34288403
Reto Ziegler tussentijds teruggehaald naar London...
  maandag 23 januari 2006 @ 10:25:37 #37
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34370600
Teleurstellende 0-0 tegen Aston Villa, dat de laatste 10 minuten met een man minder speelde. Dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen, ook al lopen we weer een punt uit op Arsenal. De stand:

I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34376483
Mooi nieuw logo !
  maandag 23 januari 2006 @ 14:11:58 #39
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_34377097
quote:
Op maandag 23 januari 2006 13:52 schreef the_legend_killer het volgende:
Mooi nieuw logo !
Tuurlijk niet,nostalgie roelt,ondanks dat het een schijtlogo is kan je toch veel beter het oude hebben,idem dito met Arsenal.

De enige reden waarom het veranderd is is vanwege commerciele reden,simpele vorm en 1 kleur,wel zo makkelijk om te produceren.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 23 januari 2006 @ 14:16:52 #40
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34377253
quote:
Op maandag 23 januari 2006 14:11 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Tuurlijk niet,nostalgie roelt,ondanks dat het een schijtlogo is kan je toch veel beter het oude hebben,idem dito met Arsenal.

De enige reden waarom het veranderd is is vanwege commerciele reden,simpele vorm en 1 kleur,wel zo makkelijk om te produceren.
Ik ben het voor het eerst met DutchGooner eens!

Zie ook Ajax, elf streepjes is gemakkelijker dan een mooi, klassiek en trots clublogo. Het nieuwe logovan de Spurs vind ik een achteruitgang, maar het is nog altijd beter dan dat belachelijke logo van Ajax.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34377475
Tja DG heeft hier wel gelijk in. Het nieuwe logo is alleen gemaakt zodat het beter gaat staan op de nieuwe Puma shirts (Kappa gaat eruit) die er vanaf volgend seizoen gaan komen. Commercie he....
  maandag 23 januari 2006 @ 14:35:48 #42
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34377828
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 19:39 schreef Radegast het volgende:
Reto Ziegler tussentijds teruggehaald naar London...
quote:
Wigan huurt Ziegler van Spurs

Wigan Athletic huurt Reto Ziegler tot het einde van dit seizoen van Tottenham Hotspur. De twintigjarige Zwitserse middenvelder speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Hamburger SV, maar kwam slechts in acht Bundesliga-duels in actie.

De Spurs besloten de international daarop terug te halen en dichter bij huis te verhuren. Ziegler verhuisde in augustus 2004 van Grasshoppers naar Tottenham Hotspur. Hij was in het seizoen 2004/2005 goed voor 23 Premiership-wedstrijden.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34378204
quote:
Op maandag 23 januari 2006 14:22 schreef Ludacriss het volgende:
Tja DG heeft hier wel gelijk in. Het nieuwe logo is alleen gemaakt zodat het beter gaat staan op de nieuwe Puma shirts (Kappa gaat eruit) die er vanaf volgend seizoen gaan komen. Commercie he....
Puma shirt is al een vooruitgang
  maandag 23 januari 2006 @ 20:48:50 #44
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34391137
Nigel de Jong (Ajax) is in onderhandeling met de Spurs, mooie rechtshalf voor Martin Jol.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34395452
Moet Jenas dan plaats maken voor hem? Ik zie nog geen zekere basisplaats voor Nigel in het verschiet.
That's all folks!
  maandag 23 januari 2006 @ 22:49:29 #46
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34396408
Jermaine Jenas centraal met Edgar Davids, Nigel de Jong op rechts en nu nog een linkshalf erbij.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34404916
Ik zei het toch dat Nigel zou komen Had niet anders verwacht.
  dinsdag 24 januari 2006 @ 09:48:52 #48
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34405085
quote:
Op dinsdag 24 januari 2006 09:39 schreef Ludacriss het volgende:
Ik zei het toch dat Nigel zou komen Had niet anders verwacht.
Hij is er nog niet. Overigens hoop ik dat Martin Jol nu stopt met Nederlanders en overige spelers uit de eredivisie, op langere termijn graaf je je eigen graf, zie bijvoorbeeld Louis van Gaal en Dick Advocaat.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34405331
Me oom zag hem gisteravond rondlopen bij WHL. Dus zullen ze in ieder geval wel aan het overleggen zijn.
  dinsdag 24 januari 2006 @ 10:08:22 #50
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34405417
quote:
Op dinsdag 24 januari 2006 10:03 schreef Ludacriss het volgende:
Me oom zag hem gisteravond rondlopen bij WHL. Dus zullen ze in ieder geval wel aan het overleggen zijn.
Dat zegt allemaal nog niet zoveel, Nigel de Jong is ook in Sevilla en Dortmund geweest.

Nigel de Jong is een goede voetballer, heeft veel potentie. De manier waarop hij Ajax verlaat, vind ik alleen niet zo netjes van hem. Blijft een goede zet van Martin Jol, om hem naar de Spurs te halen.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34422062
quote:
Op maandag 23 januari 2006 22:49 schreef M0NTANA het volgende:
Jermaine Jenas centraal met Edgar Davids, Nigel de Jong op rechts en nu nog een linkshalf erbij.
En Michael Carrick dan als back-up? Dat is ook een goede hoor!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_34422222
Carrick vind ik veel te goed als back-up, zou jammer zijn als hij de dupe is van een eventuele komst van Nigel.
That's all folks!
pi_34422395
Mja Carrick staat in de belangstelling van Man U. Die zal dan waarschijnlijk weg gaan aan het eind van het jaar (Zou anders niet weten waarom Nigel gehaalt zou worden).
pi_34424609
5 mans middenveld
Of Davids dan op links.
pi_34425186
5 mans middenveld... wel erg druk
pi_34425263
Kun je met de punt naar achter of naar voren toe.
  donderdag 26 januari 2006 @ 14:25:50 #57
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34480944
De Spurs zouden interesse hebben in de veteraan Teddy Sheringham (39 jaar), aldus VI.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34494260
Als jeugdtrainer zeker, als spits komt hij niet meer aan de bak. Dan kan hij beter in een lagere divisie elke week spelen.

Carrick naar ManU lijkt me aannemelijker worden nu Scholes met die vreemde blessure zit.
That's all folks!
  dinsdag 31 januari 2006 @ 15:45:40 #59
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34649515
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/ghalysigns.html

Hossam Ghaly (Feyenoord) definitief naar Tottenham Hotspur.

http://sport.independent.(...)am/article342122.ece

Spurs bieden dus 30 miljoen Euro voor Fernando Torres.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 31 januari 2006 @ 15:58:16 #60
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_34649881
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 15:45 schreef M0NTANA het volgende:


http://sport.independent.(...)am/article342122.ece

Spurs bieden dus 30 miljoen Euro voor Fernando Torres.
Volgens mij typisch een speler die het alleen in eigen lang goed doet
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 31 januari 2006 @ 16:08:43 #61
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34650162
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 15:58 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Volgens mij typisch een speler die het alleen in eigen lang goed doet
Net als bijvoorbeeld José Antonio Reyes? Zou een leuk koppel zijn.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 31 januari 2006 @ 16:15:29 #62
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_34650372
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 16:08 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Net als bijvoorbeeld José Antonio Reyes? Zou een leuk koppel zijn.
Ik wist dat die zou komen

Niet helemaal waar,scoorde vorig seizoen toch zo'n 10+ doelpunten in zijn eerste volle seizoen.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_34657332
Ghali vind ik toch een verrassende aanwinst hoor. Dat middenveld is al zo vol.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_34672269
Onderstaande van voetbalzone geplukt, weer een middenvelder erbij...
quote:
Tottenham Hotspur heeft zich een half uur voor het verstrijken van de transferdeadline nog weten te versterken met Danny Murphy. De 28-jarige middenvelder komt over van Charlton Atletics voor een bedrag dat kan oplopen tot drie miljoen euro.

Murphy verruilde in de zomer van 2004 Liverpool voor Charlton, maar was daar dit seizoen niet meer zeker van een basisplaats. In totaal speelde hij 64 wedstrijden voor de Addicks, waarin hij tien keer scoorde.
volgende wedstrijden:
  woensdag 1 februari 2006 @ 10:03:18 #65
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34672396
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 09:56 schreef spurs het volgende:
Onderstaande van voetbalzone geplukt, weer een middenvelder erbij...
[..]
Danny Murphy wordt al een jaar of drie gevolgd door de Spurs, niet echt opzienbarend dus.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34672435
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 09:56 schreef spurs het volgende:
Onderstaande van voetbalzone geplukt, weer een middenvelder erbij...
[..]
Tsja, als je een middenvelder als Murphy kunt halen, moet je het altijd doen. Ongeacht het aantal middenvelders dat je al hebt... (Al zou een rechtsback ook niet misstaan hebben....)
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  woensdag 1 februari 2006 @ 10:19:08 #67
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34672760
Michael Brown is gisteren verkocht aan Fulham FC en Mounir El-Hamdaoui maakt het seizoen op huurbasis af bij Derby County, verder dus rustig op de transfermarkt.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34673143
Pfff wat een dom verlies gister zeg. Als we een aantal spelers missen is er niks van het team meer over. Maak me er wel erg veel zorgen om
  woensdag 1 februari 2006 @ 12:29:17 #69
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34676194
Gisteren probeerden zowel Manchester United als Liverpool om Jermain Defoe over te nemen van de Spurs, beide wilden een speler ruilen, respectievelijk Louis Saha en Djibril Cisse.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34685181
Murphy is wel een prima aanwinst natuurlijk. Nu kan Jol echt wekelijks rouleren met een volledig evenwichtig middenveld.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 2 februari 2006 @ 10:03:30 #71
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34707679
Wie mag de vrije trappen nu nemen? Zowel Jermaine Jenas als Danny Murphy zijn specialisten.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34718717
Allebei zou ik zeggen. Jenas kan ze aardig neerliggen en Murphy heeft erg veel kracht in z'n been. Gaat om de situatie denk ik.

Btw wat een geluk zeg dat Arsenal en Bolton punten lieten liggen... Zondag gewoon winnen van Charlton
pi_34718907
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 12:29 schreef M0NTANA het volgende:
Gisteren probeerden zowel Manchester United als Liverpool om Jermain Defoe over te nemen van de Spurs, beide wilden een speler ruilen, respectievelijk Louis Saha en Djibril Cisse.
Als ik Cissé kon ruilen voor Defoe dan wist ik het wel. Cissé komt er nog wel.
pi_34720022
2 goede aankopen van de SPurs
  maandag 6 februari 2006 @ 14:37:25 #75
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34794170
quote:
Op donderdag 2 februari 2006 17:37 schreef El_Bassie het volgende:

[..]

Als ik Cissé kon ruilen voor Defoe dan wist ik het wel. Cissé komt er nog wel.
Jermain Defoe is beter dan Djibril Cissé, maar heeft de pech dat Ahmed Mido Hossam het zo goed doet.

Het enige dat Jermain Defoe kan doen is scoren en dat deed hij afgelopen weekend tweemaal.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  woensdag 8 februari 2006 @ 12:17:40 #76
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34859846
Ahmed Mido Hossam is voor de komende zes maanden geschorst door de Egyptische bond, de Spurs hoeven hem dus niet meer af te staan bij wazige interlands.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34866573
Zou hij het van Jol ingefluisterd hebben gekregen om die coach eens goed verrot te schelden
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_34866916
Ik wens Jol veel plezier met Ghaly EN Mido in je team.
  woensdag 8 februari 2006 @ 16:34:42 #79
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_34868643
Wellicht juist wel goed, als ze alleen zijn zijn ze soms onhandelbaar, nu kunnen ze elkaar opvangen.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_34873974
Jol is erg menselijk. Rasiak op huurbasis naar Soton laten gaan, zodat die in beeld blijft voor het WK.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_34886975
COYS!
  donderdag 9 februari 2006 @ 01:56:27 #82
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_34888898
quote:
Op woensdag 8 februari 2006 12:17 schreef M0NTANA het volgende:
Ahmed Mido Hossam is voor de komende zes maanden geschorst door de Egyptische bond, de Spurs hoeven hem dus niet meer af te staan bij wazige interlands.
Het klinkt idd mooi maar het kan natuurlijk ook bij jullie gebeuren,een "wazige" Mido
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_35257410
quote:
Volgens Skysports is Tottenham Hotspur aan het onderhandelen met een niet nader bekend bedrijf om haar stadionnaam White Hart Lane te veranderen in de naam van de sponsor.

De financieel directeur bevestigde dat de club alle middelen aangrijpt om extra inkomsten te genereren.

“We kunnen niet ontkennen dat we niet geinteresseerd zijn in extra inkomsten door onze stadionnaam te verkopen. Met deze inkomsten hun we het sportieve niveau verhogen en elk seizoen meedoen in de strijd om een Champions League-plaats.”, aldus Paul Barber aan News of the World.

Naar verluidt zou de club van trainer Martin Jol geïnteresseerd zijn in een vijfjarig sponsorcontract.
Kutcommercie .
-
pi_35257574
Yepz dat word waarschijnlijk LG. De commercie overwint elke keer weer he
  zondag 19 februari 2006 @ 17:40:25 #85
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_35259810
quote:
Op zondag 19 februari 2006 16:34 schreef Ludacriss het volgende:
Yepz dat word waarschijnlijk LG. De commercie overwint elke keer weer he
LG gaat volgend jaar toch al naar manyoo?
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_35261475
quote:
Op zondag 19 februari 2006 17:40 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

LG gaat volgend jaar toch al naar manyoo?
Was volgens mij niet helemaal zeker. Er word ook over T-Mobile gesproken trouwens.
  donderdag 16 maart 2006 @ 13:27:43 #87
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_36084296
quote:
Spurs wint slag om Tsjechisch talent

Tottenham Hotspur is er in geslaagd het Tsjechische talent Tomas Pekhart naar Londen te halen. De zestienjarige aanvaller komt komende zomer over van Slavia Praag en tekent een contract voor drie seizoenen.

'Twee andere clubs uit het Premiership hadden ook interesse in Tomas en we zijn verheugd dat hij voor ons heeft gekozen', zegt Spurs-directeur Damien Comolli op de website van de club.

Pekhart is jeugdinternational en wordt in eigen land gezien als een groot talent. Ook Tottenham is die mening toegedaan. 'Hij is een veelbelovende speler voor de toekomst.'
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_36092589
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 22:28 schreef the_legend_killer het volgende:
Vind dat Mendes een geweldig schot heeft !
Op de bank vind ik hem echt niet horen.
Jammer voor hem dat hij weg moet
Dat heeft hij afgelopen week wel bewezen bij z'n nieuwe werkgever.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
  maandag 20 maart 2006 @ 12:45:06 #89
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_36196991
Nette 0-2 bij Birmingham City afgelopen weekend en met nog acht wedstrijde te gaan, nog altijd twee punten voorsprong op Arsenal. Het programma is echter zwaarder dan dat van Arsenal, 22 april 2006 dan maar winnen op Highbury.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  donderdag 20 april 2006 @ 18:15:34 #90
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37134600
ik denk dat het lastig wordt om de vierde plek vast te houden...
Wanneer is de release van het nieuwe uit en thuisshirt van tottenham?
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  vrijdag 21 april 2006 @ 03:06:29 #91
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37150915
Spurs call for Uefa rule change


The Premier League has lobbied Uefa to change rules that could deny Tottenham a place in the Champions League next season, reports BBC Radio Five Live.
New rules brought in this season would deny Spurs if they finish fourth in the Premiership and rivals Arsenal finish below them but win the European Cup.

Last season Uefa handed a place to European champions Liverpool despite them finishing outside the top four.

But it is thought Uefa are reluctant to bend the rules this time around.

Spurs are four points ahead of London neighbours Arsenal, who have a game in hand and play host to Tottenham on Saturday.

Arsenal are leading 1-0 after the first leg of their Champions League semi-final with Villarreal and there seems a real chance that last season's nightmare scenario involving Liverpool and Everton could be repeated.

In that case Liverpool, who finished fifth in the Premiership last season, were given the chance to defend the trophy without it effecting fourth-placed Everton.

But Uefa were quick to bring in new rules stating a maximum of four clubs from any one country can enter the Champions League.

The new regulations also said the fourth place will go to the Champions League winners rather than the team finishing fourth.

But it is clear Spurs will lobby hard to ensure they do not miss out on a lucrative Champions League place rather the dropping into the Uefa Cup.

bbc.co.uk

jullie beginnen al bang te worden?
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37162370
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 03:06 schreef DutchGooner het volgende:
Spurs call for Uefa rule change


The Premier League has lobbied Uefa to change rules that could deny Tottenham a place in the Champions League next season, reports BBC Radio Five Live.
New rules brought in this season would deny Spurs if they finish fourth in the Premiership and rivals Arsenal finish below them but win the European Cup.

Last season Uefa handed a place to European champions Liverpool despite them finishing outside the top four.

But it is thought Uefa are reluctant to bend the rules this time around.

Spurs are four points ahead of London neighbours Arsenal, who have a game in hand and play host to Tottenham on Saturday.

Arsenal are leading 1-0 after the first leg of their Champions League semi-final with Villarreal and there seems a real chance that last season's nightmare scenario involving Liverpool and Everton could be repeated.

In that case Liverpool, who finished fifth in the Premiership last season, were given the chance to defend the trophy without it effecting fourth-placed Everton.

But Uefa were quick to bring in new rules stating a maximum of four clubs from any one country can enter the Champions League.

The new regulations also said the fourth place will go to the Champions League winners rather than the team finishing fourth.

But it is clear Spurs will lobby hard to ensure they do not miss out on a lucrative Champions League place rather the dropping into the Uefa Cup.

bbc.co.uk

jullie beginnen al bang te worden?
het zal verdomme maar gebeuren
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 21 april 2006 @ 15:35:38 #93
67174 Dos37
Come on Twente
pi_37162566
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 15:29 schreef aldostuta het volgende:

[..]

het zal verdomme maar gebeuren
Dat zou een beste stunt zijn.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zaterdag 22 april 2006 @ 00:39:59 #94
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37176162
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 15:29 schreef aldostuta het volgende:

[..]

het zal verdomme maar gebeuren
Dan zou voor mij dit seizoen voor altijd het mooiste seizoen ooit zijn.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zaterdag 22 april 2006 @ 01:26:28 #95
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37177038
Het zit jullie trouwens ook niet mee in de aanloop naar Arsenal.

Jenas ontbreekt bij cruciaal duel Spurs

21/4/2006 23:22

Manager Martin Jol heeft in de aanloop naar het belangrijke duel met Arsenal een flinke tegenslag moeten incasseren. Jermaine Jenas is niet inzetbaar bij de Spurs.
De 23-jarige middenvelder raakte geblesseerd tijdens de laatste training bij de Spurs. Jenas is dit seizoen een belangrijke schakel gebleken in het team van Jol.

Het wegvallen van Jenas komt bovenop de blessuregevallen die de Spurs al kenden. Ledley King is zeker niet van de partij. Ahmed Hossam, Anthony Gardner, Teemu Tainio en Edgar Davids zijn allen twijfelgevallen.

De inzet van het duel tussen Arsenal en Tottenham is de vierde plaats in het Premiership die recht geeft op de voorronde van de Champions League
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37214601
Preview van de thuishirt van volgend jaar, al zie je niet zoveel. Het in in ieder geval zeker dat Puma de kledingsponser is.

Hier een scan van een flyer.
  zondag 23 april 2006 @ 18:50:54 #97
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37221129
heh, wordt het teken die kleur, niet eens in de echte kleuren :S. Als dat zo is vind ik het wel tegenvallen....
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_37221510
Euhm is al z'on 5 maanden bekend dat dat de nieuwe logo zou worden
  zondag 23 april 2006 @ 19:03:16 #99
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37221548
quote:
Op zondag 23 april 2006 19:02 schreef Ludacriss het volgende:
Euhm is al z'on 5 maanden bekend dat dat de nieuwe logo zou worden
Sterker nog,het is al het nieuwe logo kwam ik gister achter
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37221643
quote:
Op zondag 23 april 2006 19:03 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Sterker nog,het is al het nieuwe logo kwam ik gister achter
Ja maar nog niet op de shirts. Daar staat nog gewoon de oude logo.
  zondag 23 april 2006 @ 20:01:11 #101
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37223553
ja ik weet wel dat dat het nieuwe logo is, alleen het logo is toch in kleur en niet in dit lelijke blauwe kleurtje, of heb ik het nuy bij het verkeerde eind :S
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_37223691
quote:
Op zondag 23 april 2006 20:01 schreef DANILXL het volgende:
ja ik weet wel dat dat het nieuwe logo is, alleen het logo is toch in kleur en niet in dit lelijke blauwe kleurtje, of heb ik het nuy bij het verkeerde eind :S
Het laatste

Dit is het oude logo:


Dit is het nieuwe logo:
  zondag 23 april 2006 @ 20:54:21 #103
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37225548
fucking lelijk dus. Dat oude tekwen is drie keer mooier met nog zo'n mooi latijns tekstje erbij. Echt zonde dus dat dit oude teken wordt vernieuwd in dit gare teken.

Kan de supportersvereniging van tottenham niet in opstand komen ofzow, of ben ik de enige die het oude teken veel mooier vind.
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  zondag 30 april 2006 @ 18:21:56 #104
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37431494
nou zullen ze nog winnen tegen bolton???
Ik vraag het me af...
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_37431508
op het moment dat je het je afvraagt maakt Lennon de 1-0
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_37432912
quote:
Op zondag 30 april 2006 18:21 schreef DANILXL het volgende:
nou zullen ze nog winnen tegen bolton???
Ik vraag het me af...
Tuurlijk winnen ze

Stof je passpoort maar alvast af, Europe here we come !!!
  zondag 7 mei 2006 @ 17:36:12 #107
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37632965
Oh oh, tottenham in de problemen, ze staan 1-1 en Arsenal staat 3-2 voor. ik ben bang dat ze de vierde plaats gaan verspelen.....
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  zondag 7 mei 2006 @ 17:49:10 #108
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37633364
Weg vierde plaats; tottenham staat 2-1 achter en Arsenal 4-2 voor, waarbij wigan met tien man speelt.

Edit: vierde plaats

[ Bericht 74% gewijzigd door DANILXL op 08-05-2006 13:31:07 ]
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_37633724
Tja jammer.... heb sterk getwijfeld of ze hier wel aan de start hadden moeten komen.

Volgend jaar gaan wij erover heen.... die UEFA cup is van ons !!!
  zondag 7 mei 2006 @ 18:50:14 #110
67174 Dos37
Come on Twente
pi_37634991
quote:
Op zondag 7 mei 2006 17:49 schreef DANILXL het volgende:
Weg tweede plaats; tottenham staat 2-1 achter en Arsenal 4-2 voor, waarbij wigan met tien man speelt
2de plaats
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  maandag 8 mei 2006 @ 03:54:15 #111
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37648229
NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 8 mei 2006 @ 16:37:14 #112
17328 methodmich
Nummer 10
pi_37661001
Het is wat, die voedselvergiftiging. Lekker ongunstig moment.

Maar goed, voor het eerst in jaren Europa in, ze zullen vast wel blij zijn.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_37694782
Open brief aan de FAPL van Tottenham:
quote:
The Club has sent the following open letter to Dave Richards, Chairman of the FA Premier League.

Mr Dave Richards
Chairman
The FA Premier League,
30 Gloucester Place
London
W1U 8PL

9 May 2006

Dear Dave

Re: Protest and request for the match between West Ham United and Tottenham Hotspur FC on 7/5/06 to be replayed

As you are aware, Sunday could have been a momentous day for our Club and our fans. It was the first time since the inception of the UEFA Champions League that we were in a position to qualify for European club football’s most prestigious competition. After such a successful League campaign, the excitement and expectation of our fans was simply enormous. Our match at West Ham was effectively a Cup Final.

However, we believe that our chances of success were significantly reduced by the exceptional circumstances brought about by the sudden illness of the majority of players in our First Team squad in the early hours of Sunday morning. In being given no viable option to postpone the match other than a 2-hour delay to kick-off, our players were denied the possible opportunity of competing in the Champions League, while our fans have been left with a sense of suspicion and injustice at the way subsequent events unfolded.

We contacted the FAPL early on Sunday morning and, after a series of conversations, the FAPL called for the England Team Doctor and the FAPL Company Secretary to attend our Team Hotel to assess the situation. We believed that the FAPL were examining the situation in good faith and were seeking to obtain all relevant information before coming to a decision. Indeed, in those early conversations the FAPL’s Chief Executive had given us every reason to believe the match could be postponed to allow our players some extra time to recover from a lack of sleep, vomiting, diarrhoea and dehydration.

At this time, myself, Board members and other key decision makers joined the players at their hotel. Whilst waiting for the opinion of the England Team Doctor, who was yet to arrive at our Team Hotel, I was contacted from a distance by the FAPL and told that we had to play the game that day or suffer the consequences. This, by implication, may have meant a significant loss of points and the denial of participation in any European competition – a situation I could not sanction. This threat was made by the FAPL despite the fact that West Ham United, acting honourably and fairly as would be expected from that club, had consented to the postponement of the match provided that any re-match did not interfere with their FA Cup Final preparations.

The FAPL’s Chief Executive then said he would consider the match being delayed to later on Sunday evening, but unfortunately the Police would not sanction a kick off time beyond 5pm. Our medical staff advised that a delay of at least 3 hours would be necessary to have any impact on the players and therefore it was Martin Jol’s view that, in the absence of a postponement or a much later kick-off, we had no choice whatsoever but to proceed to play at 3pm. What puzzles us is why the FAPL were prepared to sanction a 4 hour delay but not a 24 hour delay. If the integrity of all matches kicking off at the same time was your primary concern, why sanction a delay of any kind?

Our next issue was team selection. Martin Jol and his staff, having originally selected their squad of 17 players for the match, were then left in the invidious position of choosing between starting the match with their original 17 players, 10 of whom were feeling very unwell, or drafting in Reserve Team players, the majority of whom have not played for the First Team this season or are untried and untested at First Team level. In any case, having ended their season, our Reserve Team players were scattered across various parts of London and the South East, would not have been prepared to play in a Premier League (or any other) match at such short notice and would rarely, if ever, have played together.

This was an impossible position for our coaching staff to find themselves in on the morning of what was our most important match for many years. Playing a make-shift, inexperienced and ill-prepared team in such a high profile game could have turned the match into a farce, resulting in an embarrassment for the players, the coaches, the Club, our fans and the Premier League competition as a whole.

To add insult to injury, the FAPL’s announcement that our game would not be postponed was made live on Sky TV from the pitch side at Highbury. In light of the obvious sensitivities and the competition for 4th place between Arsenal and Spurs this was, to say the least, an unfortunate choice.

We simply do not understand why the FAPL failed to appraise itself of all of the facts before turning down our request that the fixture be postponed under rule E 13.4. We were surprised that the FAPL’s Chief Executive did not make the short journey from Highbury to the Team Hotel at Canary Wharf to assess such a serious issue first hand. We also fail to understand why the England Team Doctor, having been sent to the Team Hotel, was not even consulted before an announcement was made (in fact, he did not even arrive at our hotel before the decision was made or even before our players had to leave the Team Hotel to travel to Upton Park for the match). As a result we played the game with players who were unwell but who were desperate not to let their fans and colleagues down. Clearly, our governing body put us in an impossible situation and gave a significant advantage to Arsenal in competing for that 4th position.

With this in mind we contacted those Premier League Chairmen and Chief Executives we were able to locate to establish what fellow members feel is an appropriate way forward given the unorthodox decision made by the FAPL prior to receiving objective information on the situation. We now have confirmation from a majority of Premier League clubs that they would support a replay and in similar circumstances would expect the game to have been postponed. This is a gesture made by fellow clubs which supports the Charter’s aims of running a professional league in a manner in which all of its member Clubs are treated equally and in a professional, fair and objective way. Additionally, from comments made by Sepp Blatter in the media in the past 24 hours, even FIFA would support the idea of a postponement provided the match was played on or before 15 May 2006.

We therefore formally request that you order that the game be replayed.

It is regrettable that we have been put in this position, but we feel let down by the FAPL’s abdication of its responsibility to consider the request for a postponement fairly and after due consideration of all relevant factors. Where such significant commercial and competitive interests are jeopardised it is only reasonable that our governing body ensures we play on a level playing field and supports us by making decisions based on the facts of the situation which has to include all relevant information. We feel sure that the FAPL, along with most reasonable minded people, would not have wanted such a controversial outcome to the final day of the Premier League season. Furthermore, the FAPL was inconsistent in its approach in being prepared to consider the kick-off to be delayed but not allowing the match to be played on a different day.

Finally, whilst our primary concern here is for our own Club, the situation we find ourselves in highlights what could have been an even bigger issue for a Club facing relegation from the FAPL. Similarly, it is hard to believe that, faced with an identical issue on the morning of a Champions League Final, a club would not seek a postponement (with the opposing team consenting) and that, given the importance of such an occasion, such a request would not be granted by UEFA in the interests of fairness and good sporting practice. In our view, and regardless of the outcome of our case, the FAPL’s decision making process and lines of communication in such a situation need thorough and urgent review in order to ensure that no other club is similarly disadvantaged in the future.

Yours sincerely

DANIEL LEVY
Chairman of Tottenham Hotspur

bron: http://www.tottenhamhotspur.com
pi_37696721
quote:
Tottenham wil replay na voedselvergiftiging

9/5/2006 18:25

Ziek, zwak en misselijk voelde Tottenham Hotspur zich. Maar spelen moesten ze, met alle gevolgen van dien. De Londense club wil nu een replay.

Een voedselvergiftiging bij tien spelers maakte een einde aan de illusies van Tottenham Hotspur. De verzwakte Londense club bleek niet opgewassen tegen West Ham United (1-2) en zag daarmee de Champions Leaguekwalificatie in rook opgaan.

Het aanvankelijk verzoek van Tottenham de wedstrijd minimaal een dag uit te stellen vond geen gehoor. Maar de Londense club doet een nieuwe poging het duel met West Ham United opnieuw op het programma te krijgen.

'Onze wedstrijd tegen West Ham was voor ons een soort bekerfinale', schrijft voorzitter Daniel Levy. 'Onze kansen waren duidelijk verkleind door bijzondere omstandigheden. We hebben met spelers gespeeld die niet zich lekker voelden maar hun fans en collega's niet in de steek wilden te laten.'

Het voorgestelde uitstel van twee uur was voor Tottenham geen oplossing. 'Onze spelers zijn een mogelijke kans ontnomen zich te kwalificeren voor de Champions League, terwijl onze fans achterbleven met het gevoel van onrecht', aldus Levy. Wat het nog pijnlijker maakte, was dat juist aartsrivaal Arsenal profiteerde.

De Premier League, de overkoepelende organisatie, wil voorlopig van een replay niets weten. 'Tottenham heeft de wedstrijd gespeeld en wat ons betreft blijft het resultaat staan. Maar het bestuur zal samenkomen en de inhoud van de brief bekijken', zei een woordvoerder.

bron: www.vi.nl
  dinsdag 9 mei 2006 @ 23:54:30 #115
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37700881
De board bij jullie is vergeten dat de competitie over 38 wedstrijden gaat en niet over eentje?
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 10 mei 2006 @ 08:58:08 #116
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37704247
jonge ga jij nou niet triest lopen doen, omdat je een arsenal fan bent...
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  woensdag 10 mei 2006 @ 08:58:59 #117
22078 Dr.Daggla
Zoals Jezus.
pi_37704261
quote:
Op woensdag 10 mei 2006 08:58 schreef DANILXL het volgende:
jonge ga jij nou niet triest lopen doen, omdat je een arsenal fan bent...
Hap nou niet joh, de 17de kunnen wij weer heel hard lachen.
Overigens vind ik wel dat ze een punt hebben, maar goed.
-
  woensdag 10 mei 2006 @ 15:34:09 #118
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37709897
quote:
Op woensdag 10 mei 2006 08:58 schreef DANILXL het volgende:
jonge ga jij nou niet triest lopen doen, omdat je een arsenal fan bent...
Jij wou anders beweren pipo?
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 10 mei 2006 @ 15:34:50 #119
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37709908
quote:
Op woensdag 10 mei 2006 08:58 schreef Dr.Daggla het volgende:

[..]

Hap nou niet joh, de 17de kunnen wij weer heel hard lachen.
Dat zal wel meevallen zolang de sperz in de CL een utopie zal blijven.

Winnen of verliezen,mijn CL seizoen is al gemaakt
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 10 mei 2006 @ 16:04:14 #120
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37710553
Of je doet ff twee quotes in een bericht
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  donderdag 11 mei 2006 @ 00:30:36 #121
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37725438
quote:
Op woensdag 10 mei 2006 16:04 schreef DANILXL het volgende:
Of je doet ff twee quotes in een bericht
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37729851
quote:
Op woensdag 10 mei 2006 15:34 schreef DutchGooner het volgende:
.

Winnen of verliezen,mijn CL seizoen is al gemaakt
De instelling van een echte winnaar
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  donderdag 11 mei 2006 @ 11:47:16 #123
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_37732006
Nou het tijdperk Mido of Defoe komt denk ik tot een einde met de komst van Berbatov volgend seizoen
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  donderdag 11 mei 2006 @ 12:17:23 #124
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37732811
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 10:15 schreef aldostuta het volgende:

[..]

De instelling van een echte winnaar
Of je leest mijn post in het PL topic over waarom deze uitspraak.

Anyway,succes in de UEFA Cup
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37733373
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 12:17 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Of je leest mijn post in het PL topic over waarom deze uitspraak.

Anyway,succes in de UEFA Cup
Die post maakt het alleen maar erger: gewoon niets verwachten, dan valt het altijd mee.....
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_37735125
Spurs blijft maar kopen en kopen, wanneer gaan ze eens bouwen met een groep spelers. Voorin blijft het vooral wisselen.
That's all folks!
  donderdag 11 mei 2006 @ 13:55:47 #127
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37735382
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 12:45 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Die post maakt het alleen maar erger: gewoon niets verwachten, dan valt het altijd mee.....
Nee hoor,dat heet "waarderen" maar daar kom je zelf nog weleens achter als je zelf alles van dichtbij mag meemaken...
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37737826
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 13:55 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Nee hoor,dat heet "waarderen" maar daar kom je zelf nog weleens achter als je zelf alles van dichtbij mag meemaken...
Voor een echte Europese topclub is het een teleurstellend Europees seizoen als de CL niet gewonnen wordt. Trots zijn op de behaalde prestaties doet daar niet zo gek veel aan af. Dus of jij bent gek, of Arsenal is geen echte topclub. Jij mag het zeggen
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  donderdag 11 mei 2006 @ 15:43:40 #129
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_37738369
Tis allang bekend dat wij geen Europese top zijn dus wat is je punt?
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_37740359
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 11:47 schreef stevengerrard het volgende:
Nou het tijdperk Mido of Defoe komt denk ik tot een einde met de komst van Berbatov volgend seizoen
Berbatov, topspits. Benieuwd hoeveel hij er in Engeland kan maken, waar spitsen meer ruimte krijgen dan in Duitsland.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_37742301
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 13:47 schreef -Vaduz- het volgende:
Spurs blijft maar kopen en kopen, wanneer gaan ze eens bouwen met een groep spelers. Voorin blijft het vooral wisselen.
Wisselen? Het is nu wel duidelijk dat Keane sowieso 1 van de 2 spitsen voorin blijft met Lennon naast hem op de rechtervleugel. Alleen Mido wil blijkbaar niet bijtekenen en tja dan moet je toch een ander halen aangezien je aan Defoe ( die geen top seizoen heeft ) niet genoeg hebt. Berbatov is dan inderdaad een goeie.
pi_37754504
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 18:01 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Wisselen? Het is nu wel duidelijk dat Keane sowieso 1 van de 2 spitsen voorin blijft met Lennon naast hem op de rechtervleugel. Alleen Mido wil blijkbaar niet bijtekenen en tja dan moet je toch een ander halen aangezien je aan Defoe ( die geen top seizoen heeft ) niet genoeg hebt. Berbatov is dan inderdaad een goeie.
Ik vraag mij alleen af of Berbatov eenzelfde aanspeelpunt is als Mido. Had men als vervanger voor Mido niet beter een grotere, sterkere spits kunnen kopen?
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_37754517
quote:
Op donderdag 11 mei 2006 15:43 schreef DutchGooner het volgende:
Tis allang bekend dat wij geen Europese top zijn dus wat is je punt?
Bevestiging
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_37756213
quote:
Op vrijdag 12 mei 2006 10:27 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Ik vraag mij alleen af of Berbatov eenzelfde aanspeelpunt is als Mido. Had men als vervanger voor Mido niet beter een grotere, sterkere spits kunnen kopen?
Dat is eigenlijk ook het probleem. Mido was erg lang (vergeleken met andere spelers in de PL ) en kopsterk waardoor hij veel ballen opeist. Z'on speler zullen we zeker nodig hebben en het kan ook zijn dat Defoe vertrekt en Berbatov in zijn plaats komt.

[ Bericht 10% gewijzigd door Ludacriss op 12-05-2006 18:08:51 ]
  maandag 15 mei 2006 @ 16:30:10 #135
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_37848331
http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=79659/sc=d7a5eb

Nieuwe Sponsor Spurs draagt de naam
ansion. Dit is het bedrijf dat Man U al eerder had afgewezen.
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_37850955
Nieuwe shirt Tottenham





Erg simpel maar wel erg mooi!
pi_37860504
Mooi shirt
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_37860945
Jammer van dat domme nieuwe logo, verder prachtig die eenvoud.
That's all folks!
  maandag 22 mei 2006 @ 22:10:24 #139
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_38102370
Ik vrees dat ze dit jaar teleur gaan stellen, tenzij er een goede middenvelder/spits komt. Met alleen berbatov redden ze het niet. Er moet ook een betere aanvoer komen.
Ik ga er inmiddels vanuiot dat Davids weggaat...
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  zaterdag 27 mei 2006 @ 14:33:46 #140
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_38267622
En Mido dus terug naar Roma.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_38268761
Ik zal wel de enige zijn die dat shirt niks vind.
AFC Ajax, IJsselmeervogels & Indiana Pacers
  woensdag 21 juni 2006 @ 10:01:16 #142
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_39065114
Damien Duff en Shaun Wright-Phillips worden met de Spurs in verband gebracht, verder nog wat grote namen, de geldkraan is dus nog altijd niet dichtgedraaid.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_39065565
Ik ben trouwens benieuwd of het shirt van de Spurs kwalitatief net zo belabberd is als dat van de WK-deelnemers
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  woensdag 21 juni 2006 @ 10:56:17 #144
67174 Dos37
Come on Twente
pi_39067046
quote:
Op woensdag 21 juni 2006 10:14 schreef dndiek het volgende:
Ik ben trouwens benieuwd of het shirt van de Spurs kwalitatief net zo belabberd is als dat van de WK-deelnemers
Ja idd wat een drama die puma shirts. Of je in een vuilniszak voetbald volgens mij
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  maandag 17 juli 2006 @ 17:00:26 #145
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_39911539
quote:
Op woensdag 21 juni 2006 10:01 schreef M0NTANA het volgende:
Damien Duff en Shaun Wright-Phillips worden met de Spurs in verband gebracht, verder nog wat grote namen, de geldkraan is dus nog altijd niet dichtgedraaid.
Het Duff-gerucht lijkt nu bewaarheid te worden



Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
  maandag 17 juli 2006 @ 20:23:57 #146
99045 Terreros85
Of toch niet?
pi_39917438
quote:
Op woensdag 21 juni 2006 10:56 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Ja idd wat een drama die puma shirts. Of je in een vuilniszak voetbald volgens mij
dit is ook een drama:

De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
pi_39917504
Toch zonde want het is wel een mooi shirt
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  maandag 17 juli 2006 @ 20:25:47 #148
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_39917523
quote:
Op maandag 17 juli 2006 20:23 schreef Terreros85 het volgende:

[..]

dit is ook een drama:

[afbeelding]
Mmm, ik ga binnenkort maar eens kijken of ik zo'n oud Kappa-shirt op de kop kan tikken.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_39926967
quote:
Op woensdag 21 juni 2006 10:56 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Ja idd wat een drama die puma shirts. Of je in een vuilniszak voetbald volgens mij
Mijn Italie en Lazio shirt uit 2004 was qua sterkte niets.

Al is mijn Puma shirt van Lazio van vorig seizoen al een stuk sterker
pi_39963885
Duff is een mooie voetballer, die nu mooi iedere week kan spelen bij een suptopper
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_39963932
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 05:50 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Duff is een mooie voetballer, die nu mooi iedere week kan spelen bij een suptopper
Hij is ook goed genoeg voor de subtop en komt tekort voor de echte top.
  woensdag 26 juli 2006 @ 14:45:44 #152
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_40202699
Even een crosspost uit het shirt-topic. Hier het derde tenue van Spurs voor het komende seizoen. De kleuren (chocolate & gold) verwijzen terug naar een tenue dat Tottenham eind 19e eeuw droeg.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_40204206
Mooi kut dit, van VI.nl

Hoewel Tottenham Hotspur niet bereid is om Michael Carrick te laten vertrekken, lijkt de 24-jarige middenvelder zelf zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Manchester United. De Engelse international sloeg het aanbod af om zijn contract bij de Spurs open te breken.
Manchester United deed al een bod van ruim 13,5 miljoen euro op Carrick, maar dat werd door Tottenham van de hand gewezen. Daarmee leek United naast de beoogde opvolger van Roy Keane te grijpen.

De weigering van Carrick om zijn nog twee jaar doorlopende contract bij Tottenham te verlengen, kan de onderhandelingen wellicht nieuw leven inblazen. Volgens de Engelse pers staat het afgeslagen aanbod gelijk aan een transferverzoek.

Carrick zou graag naar Manchester verkassen omdat United, in tegenstelling tot de Spurs, in de Champions League uitkomt en doordat hij bij een verhuizing dichter bij zijn familie in Newcastle kan gaan wonen.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  woensdag 26 juli 2006 @ 15:35:39 #154
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_40204313
quote:
Op woensdag 26 juli 2006 15:32 schreef aldostuta het volgende:
Mooi kut dit, van VI.nl
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
  zondag 30 juli 2006 @ 20:45:39 #155
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_40332260
Vandaag 2-1 van Inter gewonnen. 2 goals van Teemu Tanio.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_40332402
Netjes!
pi_40332452
de Spurs speelden ook niet slecht tegen de Italiaanse kampioen, viel me mee. Zo lang ze in de competitie maar tegenvallen
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zondag 30 juli 2006 @ 20:52:03 #158
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_40332471
quote:
Op zondag 30 juli 2006 20:51 schreef DIGGER het volgende:
de Spurs speelden ook niet slecht tegen de Italiaanse kampioen, viel me mee. Zo lang ze in de competitie maar tegenvallen
Geen fan?
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_40332559
Alleen van de pasta die de Spurs eten (zou graag de leverancier ervan zijn)
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_40457725
quote:
Davids decides to stay with Spurs

Tottenham have received a boost after Edgar Davids pledged his future to the club for another year. Davids, 33, has one more year on his contract but was subject to interest from Ajax during the summer. Spurs boss Martin Jol has confirmed the Holland international has rejected the chance to return home.

Jol said: "Ajax wanted him, but he wanted to stay here. He wants to be at Spurs, there is no issue and he has the mentality we need." Jol is convinced the veteran midfielder still has a key role to play at White Hart Lane. The Spurs coach has also received encouraging news as defender Anthony Gardner came through a pre-season friendly at Fisher Athletic.

Gardner sustained a shin problem at the club's training camp in France but played 73 minutes against the Conference club. The defender said: "I was delighted to be back out there, getting my legs moving again in a game situation and getting my rhythm back.

"It's never ideal to have an injury in pre-season although I suppose getting it now is better than when the season has actually started. At least I can get some kind of fitness again before the start of the season. I feel good at the moment, had no problems injury-wise at Fisher and I'm raring to go now."
pi_40982126
Lekker begin van de competitie zeg!

pi_40982183
Leuke topictitel
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  maandag 21 augustus 2006 @ 15:44:25 #163
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_41032323
Dan moeten we morgen maar winnen van Sheffield United (thuis).
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_41077074
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_41077222
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 22:47 schreef DIGGER het volgende:
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_41077331
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 22:51 schreef dndiek het volgende:

[..]

Spurs heeft gewonnen... vandaar
pi_41077411
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 22:53 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Spurs heeft gewonnen... vandaar
Dat is juist zo:
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  woensdag 23 augustus 2006 @ 09:25:13 #168
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_41085467
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 22:47 schreef DIGGER het volgende:


Eerste overwinning is binnen, nu proberen een goede reeks neer te zetten, zodat wij ons in de (sub)top kunnen nestelen. We staan op dit moment alwéér bover AFC!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  woensdag 23 augustus 2006 @ 12:12:49 #169
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_41089682
quote:
Op woensdag 23 augustus 2006 09:25 schreef M0NTANA het volgende:
. We staan op dit moment alwéér bover AFC!
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 11:53 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Ach, we zien het over 37 wedstrijden!
Net zoals vorig seizoen dus
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 25 augustus 2006 @ 10:52:09 #170
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_41156633
Om 13.00 uur de loting voor de UEFA Cup, de Spurs zullen één van de volgende clubs loten: Bayer Leverkusen, Club Brugge, Slavia Praag, FK Partizan en Dinamo Boekarest. Persoonlijk zou ik Club Brugge wel mooi vinden, een bezoek aan België is wellicht wel te doen dan.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 25 augustus 2006 @ 14:16:18 #171
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_41163997
Het is dus Slavia Praag - Tottenham Hotspur geworden, ben benieuwd.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_41199846
Hij gaat weer heerlijk.
  zaterdag 26 augustus 2006 @ 17:47:20 #173
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_41199867
quote:
Op zaterdag 26 augustus 2006 17:46 schreef Radegast het volgende:
Hij gaat weer heerlijk.
Stop eens met dat leedvermaak
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_41199931
quote:
Op zaterdag 26 augustus 2006 17:47 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Stop eens met dat leedvermaak
Je kan het zelf ook niet laten he
AFC Ajax, IJsselmeervogels & Indiana Pacers
pi_41199950
Tegen 10 man.
  zaterdag 26 augustus 2006 @ 17:51:32 #176
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_41199990
quote:
Op zaterdag 26 augustus 2006 17:49 schreef F1Bas het volgende:

[..]

Je kan het zelf ook niet laten he
NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 28 augustus 2006 @ 08:45:59 #177
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_41247723
We staan nog altijd boven AFC, al had ik een veel betere competitiestart verwacht, negen punten ofzo.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_41322340
Mido!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! is terug, Lee en Defendi zijn de andere kant op. Chimbonda komt er vandaag aan en Malbranque word voor de breedte gehaald.

en nu gaat die Man U eraan!
pi_41332487
Welke Lee is naar Roma dan?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  woensdag 30 augustus 2006 @ 17:16:03 #180
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_41332635
Hamdaoui: 'Jol is laf en kijkt naar namen'

29/8/2006 23:20

Mounir El Hamdaoui combineert graag het nuttige met het aangename. De nieuweling van Willem II houdt het spel graag simpel, maar als het even kan wil hij het publiek laten genieten van zijn op straat ontwikkelde techniek.
'Voetbal is een publiekssport, dan moet je dus ook proberen het publiek te vermaken. Dat kan ik vrij aardig, al is het echt onzin te zeggen dat ik in het circus zou thuishoren. Ik verkies nuttig spel namelijk nog altijd boven mooi spel.'

Met coaches die de nadruk leggen op tactiek heeft de 21-jarige aanvaller niet veel op. 'Trainers willen hun spelers steeds vaker omturnen tot robots. Met veel taken die allemaal uitgevoerd moeten worden. Maar ze vergeten dat elke speler zijn specifieke kwaliteiten heeft. Een balvirtuoos heeft geen taken nodig.'

Bij Willem II lijkt trainer Dennis van Wijk de visie van El Hamdaoui te delen, getuige de basisplaats van de aanvaller. Met Martin Jol kon de Nederlandse Marokkaan het bij Tottenham Hotspur veel minder goed vinden. 'Zelfs mijn medespelers vonden het vreemd dat ik niet speelde. Mijn eigen concurrenten, hé! Jol kijkt puur naar grote namen en durfde mij niet te brengen. Ja, natuurlijk is dat laf.'

Meer over het verblijf van El Hamdaoui in Engeland en zijn vooruitzichten bij Willem II lees je in Voetbal International nummer 35, die vanaf woensdag in de winkel ligt. Klik hier voor de volledige inhoud van de nieuwe Voetbal International.

Uiteraard Mounir

Klinkt als een gevalletje frustratie.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_41332695
Noemt hij zichzelf nou een geweldige balvirtuoos?
pi_41334452
quote:
Op woensdag 30 augustus 2006 17:17 schreef VoreG het volgende:
Noemt hij zichzelf nou een geweldige balvirtuoos?
Lijkt er wel op
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_41337908
quote:
Op woensdag 30 augustus 2006 17:11 schreef methodmich het volgende:
Welke Lee is naar Roma dan?
Geen een, deal is afgeketst, Lee wil zelf niet (thank god)
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_41341622
quote:
Op woensdag 30 augustus 2006 17:11 schreef methodmich het volgende:
Welke Lee is naar Roma dan?
De koreaan. Vind het zelf een heel rare transfer.... vind hem een van de betere en betrouwbare spelers.

Update:
Deal gaat niet door heb ik net gehoord.
pi_41371659
Okee, vond het al opmerkelijk. Toch vaste kracht onder Jol!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_41426946
Afgelopen seizoen 4 dagen in Londen geweest, 2 dagen spurs lodge en tottenham-portsmouth.. wat een club! Geweldig! Dit jaar hopelijk Tottenham-scum(arsenal)...
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 12:36:22 #187
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42332427
De Spurs zijn in Groep B van de UEFA Cup-poulefase gekoppeld aan Bayer Leverkusen, Club Brugge, Besiktas en Dinamo Boekarest, mooie loting!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 13:39:43 #188
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42333615
Ludacriss, kan jij aan (extra) kaarten komen voor Brugge?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 13:44:13 #189
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42333710
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 13:39 schreef M0NTANA het volgende:
Ludacriss, kan jij aan (extra) kaarten komen voor Brugge?
Wil je dan naar Londen voor die wedstrijd?

Ze spelen nl. thuis tegen Brugge.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 13:56:47 #190
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42333958
Op de Belgische teletekst (linkje) staat van niet:



Op de site van de Spurs en Club Brugge stond nog niets, nu inmiddels wel. Weet overigens ook niet of het verstandig was geweest om als Ajacied met een Hagenees naar Club Brugge - Tottenham Hotspur te gaan.

I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 13:58:06 #191
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42333994
op jullie website stond eerst dat jullie thuisspeelde

Thursday 19 October - Besiktas (Turkey) (A)
Thursday 2 November - Club Brugge (Belgium) (H)
Thursday 23 November - Bayer 04 Leverkusen (Germany) (A)
Thursday 14 December - Dinamo Bucuresti (Romania) (H)
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 14:07:30 #192
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42334176
Kort nadat de loting bekend werd, stond er niets op de site van de Spurs en ook niet op de site van Club Brugge, dus toen de Belgische teletekst meldde dat het Club Brugge - Tottenham Hotspur was, ging ik daar maar van uit. Nu melden beide clubs dat de wedstrijd in Engeland wordt gespeeld, dus de Belgische teletekst heeft het fout vermeld.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 14:16:29 #193
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42334313
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 14:07 schreef M0NTANA het volgende:
Kort nadat de loting bekend werd, stond er niets op de site van de Spurs en ook niet op de site van Club Brugge, dus toen de Belgische teletekst meldde dat het Club Brugge - Tottenham Hotspur was, ging ik daar maar van uit. Nu melden beide clubs dat de wedstrijd in Engeland wordt gespeeld, dus de Belgische teletekst heeft het fout vermeld.
De Belgisch tekst zit er wel vaker naast.
Die gaan gewoon uit van het gestuurde wedstrijdschema zoals die vooraf bekend is.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 14:23:25 #194
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42334438
Ach, jammer dan. Had gehoopt dat het in België was, dat kon dan mooi met de auto, niet te duur.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 14:25:28 #195
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42334471
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 14:23 schreef M0NTANA het volgende:
Ach, jammer dan. Had gehoopt dat het in België was, dat kon dan mooi met de auto, niet te duur.
Besiktas uit is ook leuk.

Ik hoop godverdomme al jaren op een European away met Arsenal naar Turkije en jullie spelen voor de verandering weer eens Europees en mogen gelijk die kant op
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 14:45:12 #196
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42334763
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 14:25 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Besiktas uit is ook leuk.

Ik hoop godverdomme al jaren op een European away met Arsenal naar Turkije en jullie spelen voor de verandering weer eens Europees en mogen gelijk die kant op
Bij mij is het een geld-kwestie, Brugge met de auto is goed te doen. Turkije daarentegen is wat duurder, moet namelijk ook voor de zekerheid nog wat geld apart leggen voor een kratje bier.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_42337309
Tja het lastige is dat SCC houders altijd verzekerd zijn van een kaartje in de Uefa cup. Word voor buitenstaander dus lastig om een kaartje te regelen voor Spurs - Brugge. Opzich wel jammer.... had ook wel naar België gewilt, maar helaas moest de loting zo zijn
pi_42337394
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 13:39 schreef M0NTANA het volgende:
Ludacriss, kan jij aan (extra) kaarten komen voor Brugge?
Had ik inderdaad kunnen regelen maar als Tottenham de poule doorkomt en een NL tegenstander loot dan regel ik wel wat.
pi_42339242
Ik zit er trouwens over na te denken om wel naar Leverkusen uit te gaan. De trein zal niet zoveel kosten als je een ov-kaart hebt en je tot de grens toch niks betaald. Morgen maar effe bellen om te kijken hoeveel dat kost.
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 21:50:35 #200
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_42342967
http://youtube.com/watch?v=DCv_5dTCphg

Wat klassiek kijkmateriaal
Die broekjes
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
  donderdag 19 oktober 2006 @ 21:04:40 #201
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42816852
In Turkije met 2-0 gewonnen van Besiktas, doelpunten van Ghaly en Berbatov.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_42824214
Heerlijke wedstrijd van Tottenham. Besiktas had geen een moment kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Tottenham speelde niet "fantastisch" als het om de kansen gaat (Spurs hebben er maar 3 gehad waarvan 2 doelpunten) maar de rust die ik bij de spelers zag heb ik in jaren niet gezien. Ze hadden overzicht, verdediging zat prima in elkaar en raakten niet in paniek. Voor het eerst in tijden dat ik ze op zo een manier weer heb zien spelen.... misschien dat Jol zijn manier van spelen nu eindelijk goed gaat doordringen. Alleen jammer de laatste kans van keane, had eigenlijk 0-3 moeten zijn

Trouwens.... ernstige respect voor de Besiktas fans . Met 0-2 achter staan en nog steeds zitten ze met z'n alle te springen en te schreeuwen voor hun team Zoiets zie je hier helaas nooit meer....
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:03:38 #203
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42826142
Een aardige gloryhunt kick mogen we toch wel zeggen.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:05:05 #204
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_42826153
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 02:03 schreef DutchGooner het volgende:
Een aardige gloryhunt kick mogen we toch wel zeggen.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:06:22 #205
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42826165
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 02:05 schreef Plastic_Power het volgende:

[..]

Je wil het tegenspreken?
Als ze verloren hadden had dit topic ongetwijfeld nog ergens onderaan de lijst gebungeld waar het de laatste weken gebungeld heeft
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:12:53 #206
157948 Steve_I.
Is niet meer...
pi_42826227
zo leuk ook dat je het niet kan hebben
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:18:26 #207
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42826272
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 02:12 schreef Steve_I. het volgende:
zo leuk ook dat je het niet kan hebben
Typisch dat zo'n opmerking gemaakt wordt door een Feyenoorder
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:25:08 #208
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_42826329
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 02:06 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Je wil het tegenspreken?
Als ze verloren hadden had dit topic ongetwijfeld nog ergens onderaan de lijst gebungeld waar het de laatste weken gebungeld heeft
Je houdt het goed in de gaten zie ik
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 02:32:42 #209
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_42826375
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 02:25 schreef Plastic_Power het volgende:

[..]

Je houdt het goed in de gaten zie ik
Vorig seizoen toen de sperz hun beste seizoen sinds mensenheugenis hadden zag je dit topic regelmatig, dit seizoen alweer een stuk minder.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 20 oktober 2006 @ 09:18:07 #210
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_42827999
Dit seizoen heb ik nog maar weinig reden gehad om dit topic ergens onder aan de lijst op te zoeken, DutchGooner. Als ik bij ieder puntverlies kort de statistieken zou plaatsen, zou ik iedere keer de hoon van jou over me heen krijgen en daar zat ik niet op te wachten.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_43267490
Chelsea verslaan
  zondag 5 november 2006 @ 20:26:24 #212
67174 Dos37
Come on Twente
pi_43270169
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_43270859
Och jee, ze hebben weer eens gewonnen hoor!
pi_43278774
Och jee, tottenham begint te draaien hoor
  maandag 6 november 2006 @ 00:40:58 #215
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_43279963
Poll
Niet dat ik het erg vind.
  maandag 6 november 2006 @ 02:20:52 #216
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_43281397
quote:
Op zondag 5 november 2006 20:44 schreef Radegast het volgende:
Och jee, ze hebben weer eens gewonnen hoor!
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zondag 12 november 2006 @ 17:19:10 #217
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_43480995
Winnen van Chelsea en dan weer verliezen van Reading, wanneer komt er nou eens lijn in de prestaties?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:18:45 #218
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44052515
Morgen staat Arsenal - Tottenham Hotspur op het programma, ben benieuwd.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44052667
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:18 schreef M0NTANA het volgende:
Morgen staat Arsenal - Tottenham Hotspur op het programma, ben benieuwd.
Ik vrees een overwinning voor Arsenal
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:23:36 #220
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44052717
Ik hoop op een eerste thuisnederlaag van Arsenal in het nieuwe Emirates-stadion.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:23:55 #221
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_44052727
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:18 schreef M0NTANA het volgende:
Morgen staat Arsenal - Tottenham Hotspur op het programma, ben benieuwd.
Durf je (nog) een weddenschap aan?
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:24:44 #222
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_44052758
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:23 schreef M0NTANA het volgende:
Ik hoop op een eerste thuisnederlaag van Arsenal in het nieuwe Emirates-stadion.
Bij de laatste thuisnederlaag tegen jullie was Chapman volgens mij nog onze manager
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:26:53 #223
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44052820
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:24 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Bij de laatste thuisnederlaag tegen jullie was Chapman volgens mij nog onze manager
Scheelde vorig jaar niet veel, niet alleen de wedstrijd, ook de eindstand.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:28:03 #224
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44052858
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:23 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Durf je (nog) een weddenschap aan?
Ook al gaat het niet super bij jullie, durf niet nóg een weddenschap aan.

Ben bang dat je die eerste weddenschap gaat winnen, wordt mij te duur.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:30:07 #225
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_44052928
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:26 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Scheelde vorig jaar niet veel, niet alleen de wedstrijd, ook de eindstand.
Troost je, dit jaar zal het allemaal niet zo close zijn
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:32:02 #226
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44052996
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:30 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Troost je, dit jaar zal het allemaal niet zo close zijn
Als we morgen winnen, staan we gelijk. Maar goed, eerst nog zien. Veel sterkte morgen!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:34:16 #227
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_44053098
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:32 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Als Veel sterkte morgen!
Kan je beter Ludacriss wensen, naar London reizen voor een nederlaag is altijd kut natuurlijk.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:46:27 #228
99045 Terreros85
Of toch niet?
pi_44053564
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:34 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Kan je beter Ludacriss wensen, naar London reizen voor een nederlaag is altijd kut natuurlijk.
jij bent het gewend natuurlijk
De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
  vrijdag 1 december 2006 @ 14:02:40 #229
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_44054319
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 13:46 schreef Terreros85 het volgende:

[..]

jij bent het gewend natuurlijk
2x maar in mijn laatste 19 Arsenal thuiswedstrijden, wel 2x teveel natuurlijk
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zaterdag 2 december 2006 @ 14:38:36 #230
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44079208
Bij rust achter door een buitenspeltreffer en een onterecht gegeven strafschop.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 15 december 2006 @ 09:10:30 #231
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44447923
SV Zulte Waregem (Bel), Hapoel Tel Aviv (Isr), Fenerbahçe (Tur), RC Lens (Fra), Livorno (Ita), Feyenoord (Ned) en Sporting Braga (Por) zijn de mogelijke tegenstanders in de derde ronde van de UEFA Cup.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44447936
THFC-feyenoord lijkt me een geweldig affiche!
  vrijdag 15 december 2006 @ 09:13:16 #233
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44447961
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 09:11 schreef the_hunter het volgende:
THFC-feyenoord lijkt me een geweldig affiche!
Zeker weten, mooie historie ook. Hoop op Zulte Waregem of Feyenoord, beide goed te berijden.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44448084
Een topic van M0NTANA met een TT!
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
  vrijdag 15 december 2006 @ 13:26:39 #235
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44455081
Mijn wens kwam dus uit, Feyenoord is de tegenstander.

Ludacriss (of iemand anders), kan jij kaarten regelen in uitvak?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44457768
Hele lekkere loting hoor!
pi_44463206
Ja leuk gaan ze net bij Feyenoord spelen in de week dat ik in Instanbul zit om Besiktas - Galatasaray te zien. Kutzooi.... en kaarten moet opzich geen probleem zijn. Eerst zien hoeveel we er krijgen en of er niet teveel mensen zijn met gigantische loyalty points.
pi_44463254
Dit moet toch te doen zijn voor de mannen van Jol
  vrijdag 15 december 2006 @ 17:48:17 #239
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44463268
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:46 schreef Ludacriss het volgende:
Ja leuk gaan ze net bij Feyenoord spelen in de week dat ik in Instanbul zit om Besiktas - Galatasaray te zien. Kutzooi.... en kaarten moet opzich geen probleem zijn. Eerst zien hoeveel we er krijgen en of er niet teveel mensen zijn met gigantische loyalty points.
Met één kaart ben ik al blij, maar liefst twee (of meer).
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44463323
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:48 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Met één kaart ben ik al blij, maar liefst twee (of meer).
Ik ga m'n best voor je doen. Ik ga nu effe kijken of ik mijn vlucht een dag kan vervroegen.... zou ik net dit missen

edit:
3 en of meer gaat sowieso al niet lukken. Ga me best doen voor 2 kaarten.
  vrijdag 15 december 2006 @ 17:52:54 #241
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44463377
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:50 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Ik ga m'n best voor je doen. Ik ga nu effe kijken of ik mijn vlucht een dag kan vervroegen.... zou ik net dit missen

edit:
3 en of meer gaat sowieso al niet lukken. Ga me best doen voor 2 kaarten.
OK, hou me op de hoogte dan! Stuur wel een PM met contactgegevens.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44463563
en dan lees ik dit.... moeten we dan maar effe de uitspraak van de uefa afwachten.
quote:
Tottenham's Uefa Cup away match against Feyenoord could be held behind closed doors because of possible disciplinary action against the Dutch club.


Feyenoord were given a suspended two-match stadium ban after their fans rioted before a game against Nancy.

But European governing body Uefa has appealed against its independent disciplinary tribunal's decision.

"The reasoning is that there have been so many previous incidents involving Feyenoord," said a Uefa spokesman.
"We are asking the disciplinary commission to reconsider and a more severe penalty for example could be for the sentence not to be suspended."

The appeal will be heard early in January and the matches played in February.

Spurs and Feyenoord have met four times previously in European competition, with two wins each.
Tottenham supporters rioted after the 1974 Uefa Cup final second leg in Rotterdam, following Feyenoord's 4-2 aggregate victory.
pi_44465264
Dan kunnen jullie fijn saampjes de trein van 19u uit Amsterdam pakken
pi_44535960
Welke tribune is het 'veiligst'?
pi_44537022
quote:
Op maandag 18 december 2006 13:55 schreef Erasmusch het volgende:
Welke tribune is het 'veiligst'?
Hoe bedoel je?
pi_44537214
quote:
Op maandag 18 december 2006 14:32 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Voor welk vak kan ik het beste kaarten halen? South Stand?
pi_44537381
quote:
Op maandag 18 december 2006 14:38 schreef Erasmusch het volgende:

[..]

Voor welk vak kan ik het beste kaarten halen? South Stand?
Maakt eigenlijk niet zoveel uit... alleen dan wel op de lower tier. Alleen weet ik niet of je veel kans maakt op kaarten als je ze voor Tottenham - Feyenoord wil halen.
pi_44537452
quote:
Op maandag 18 december 2006 14:42 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Maakt eigenlijk niet zoveel uit... alleen dan wel op de lower tier. Alleen weet ik niet of je veel kans maakt op kaarten als je ze voor Tottenham - Feyenoord wil halen.
Moet je zeker member zijn ofzo?
pi_44537530
quote:
Op maandag 18 december 2006 14:45 schreef Erasmusch het volgende:

[..]

Moet je zeker member zijn ofzo?
Hoeft niet maar bij de Uefa cup wedstrijden hebben seizoenskaart houders en members met veel loyality points voorrang op anderen. Je kan ze dus wel krijgen maar dan moet je goed opletten wanneer er eventuele overgebleven kaarten de verkoop ingaan en dus gelijk gaan bellen om je kans zo groot mogelijk te maken.
pi_44537580
geen uitvak voor Erasmusch?
pi_44538785
Thanks, membership is dus iig niet verplicht maar wel aan te raden.

Uitvak zal wel gauw uitverkocht zijn en er willen wat mensen mee zonder silvercard
  donderdag 28 december 2006 @ 15:22:51 #253
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44794887
De site van de Spurs meldt dat Feyenoord - Totteham Hotspur op woensdag 14 december 2007 wordt gespeeld, is dit 100% definitief? Op site van Feyenoord kan ik er namelijk nog niets van vinden.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_44794953
ook nog niets over gehoord
pi_44795014
Ik heb ook al FKS geprobeerd te bellen (over de uitwedstrijd) maar die zijn een paar wekies op vakantie

Goedkoopste kaarten voor Spurs vak trouwens 39 pond en ze moeten een record van je hebben
pi_44795466
quote:
Op donderdag 28 december 2006 15:22 schreef M0NTANA het volgende:
De site van de Spurs meldt dat Feyenoord - Totteham Hotspur op woensdag 14 december 2007 wordt gespeeld, is dit 100% definitief? Op site van Feyenoord kan ik er namelijk nog niets van vinden.
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
  donderdag 28 december 2006 @ 15:44:46 #257
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_44795614
quote:
Op donderdag 28 december 2006 15:40 schreef Superheld het volgende:

[..]
14 februari 2007 dus, al die kutmaanden, haal ze altijd door elkaar.

Overigens zou het een verstandige zet zijn om Feyenoord - Tottenham Hotspur tegelijkertijd af te werken met Werder Bremen - Ajax, maar toch blijf ik hopen dat ik beide kan bezoeken.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 19 januari 2007 @ 17:50:09 #258
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45511246
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:50 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Ik ga m'n best voor je doen. Ik ga nu effe kijken of ik mijn vlucht een dag kan vervroegen.... zou ik net dit missen

edit:
3 en of meer gaat sowieso al niet lukken. Ga me best doen voor 2 kaarten.
Laat die kaarten maar zitten!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45511286
quote:
Op vrijdag 19 januari 2007 17:50 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Laat die kaarten maar zitten!
  vrijdag 19 januari 2007 @ 17:51:55 #260
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_45511302
NAAR HET ANDERE FORUM!
  vrijdag 19 januari 2007 @ 17:55:23 #261
67174 Dos37
Come on Twente
pi_45511389
Kwartfinale UEFA cup alvast gefeliciteerd
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_45511921
Jammer van Davenport
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_45512989
quote:
Op vrijdag 19 januari 2007 17:50 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Laat die kaarten maar zitten!
LoL Ik had denk ik wel 4 kaarten gekregen maar hier hebben we dus niks meer aan.

maar eerlijk gezegd zint dit me niet. Ik had liever 2 (eerlijke) wedstrijden gespeelt om zo door te gaan dan dat we zo de volgende ronde halen, hoe goed het misschien het wel is voor de ploeg dat ze deze 2 wedstrijden niet hoeven te spelen.
pi_45513629
quote:
UEFA geeft Tottenham maandag uitsluitsel

19/1/2007 19:01

Tottenham Hotspur is nog ongewis over de gevolgen van de Europese verbanning van Feyenoord. Maandag verwacht de Engelse club, die bij de loting was gekoppeld aan de Rotterdammers, uitsluitsel te krijgen van de UEFA.

'We hebben nog niet besloten wat er gaat gebeuren met betrekking tot Tottenham Hotspur', laat een woordvoerder van de UEFA weten. 'Ze krijgen of een bye of spelen tegen de nummer vier uit de groep van Feyenoord.'

Niet alleen Tottenham maar ook Wisla Kraków wacht dus een belangrijke week. De Poolse club werd mede door de 3-1 nederlaag in De Kuip als nummer vier uitgeschakeld in het UEFA Cup-toernooi.
pi_45638305
vanavond spurs-scum COME ON YOU SPURSSSSSSSSSSSSSSSS
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  woensdag 24 januari 2007 @ 21:55:02 #266
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45645453
Staat nu 2-0 voor de Spurs tegen een B-garnituur van Arsenal, dat moet gezegd worden.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45648883
Ben benieuwd naar de uiteindelijke uitslag...
pi_45650442
quote:
Op woensdag 24 januari 2007 23:29 schreef Radegast het volgende:
Ben benieuwd naar de uiteindelijke uitslag...
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  donderdag 25 januari 2007 @ 08:53:09 #269
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45653814
quote:
Op woensdag 24 januari 2007 23:29 schreef Radegast het volgende:
Ben benieuwd naar de uiteindelijke uitslag...
Een hattrick van Julio Baptista, einduitslag: 2-2.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45655607
quote:
Op donderdag 25 januari 2007 08:53 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Een hattrick van Julio Baptista, einduitslag: 2-2.
Helaas. Gaat de laatste weken niet echt fantastisch met onze club.
  donderdag 25 januari 2007 @ 13:36:37 #271
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45659990
quote:
Tottenham naar achtste finales UEFA Cup
Geschreven door Matthijs van Laar op donderdag, 25 januari om 13:29

De UEFA heeft besloten dat Tottenham Hotspur niet meer in actie hoeft te komen in de derde ronde van de UEFA Cup. De eigenlijke tegenstander van Feyenoord heeft van de bond directe toegang verkregen tot de laatste zestien van het toernooi.

Na de uitsluiting van Feyenoord wegens ongeregeldheden, bekeek de UEFA de mogelijkheid om de Londense club uit te laten komen tegen Wisla Krakow, dat als vierde eindigde in de poule van de Rotterdammers.

Na enig beraad heeft men toch besloten dat de Spurs zich automatisch kwalificeren. De ploeg van trainer Martin Jol zal in de achtste finale uitkomen tegen de winnaar van de tweestrijd tussen het Italiaanse AC Parma en Sporting Braga uit Portugal.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45667771
quote:
Op donderdag 25 januari 2007 11:02 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Helaas. Gaat de laatste weken niet echt fantastisch met onze club.
Deze keer was het meer de speelstijl. Onbegrijpelijk zoals die 2e helft gespeeld is.....
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_45670192
Je kan niet zeggen dat het goed gaat. Thuis spelen we nog redelijk tot goed ( al was dat gister in de 2de helft totaal niks van te zien) maar als we uit spelen is het een complete drama, chaos en veel slecht voetbal van onze kant. Ben nu al in het stadium dat ik uitwedstrijden bijvoorbaat al als een verliespartij zie en als er dan toch gewonnen of gelijk gespeelt wordt het een uitzondering is.

Ok, de Carling Cup is dan geen "fantastische" toernooi maar winst van die cup geeft wel direct toegang tot de Uefa cup.... is er gelijk een last van je schouders gevallen en kan je je vol richten op de PL en Uefa cup! Helaas zie ik ons niet winnen volgende week.
  donderdag 25 januari 2007 @ 19:21:53 #274
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_45670416
Ik heb 't gevoel dat het er wel in zit maar soms komt het er niet uit.
  vrijdag 26 januari 2007 @ 00:51:17 #275
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_45684493
quote:
Op donderdag 25 januari 2007 19:16 schreef Ludacriss het volgende:


Ok, de Carling Cup is dan geen "fantastische" toernooi maar winst van die cup geeft wel direct toegang tot de Uefa cup....
En je speelt tegen je aartsvijand en dat is een pot die je zeker niet wilt verliezen, als id dit gisteren natuurlijk ook niet gedaan.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_45695476
Ik hou van de Spurs
jeweetz
  woensdag 31 januari 2007 @ 22:58:27 #277
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45867829
Ahmed Mido Hossam bewijst zijn waarde voor Tottenham Hotspur, hij scoort in de 85e minuut de 1-1 bij Arsenal en dwingt dus een verlenging af (uitdoelpunten tellen niet dubbel).
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45869957
Maar hij gaat er toch vandoor?
  donderdag 1 februari 2007 @ 00:18:41 #279
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_45870301
Manchester City had interesse, maar volgens mij is er geen akkoord gekomen.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_45873749
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 22:58 schreef M0NTANA het volgende:
Ahmed Mido Hossam bewijst zijn waarde voor Tottenham Hotspur, hij scoort in de 85e minuut de 1-1 bij Arsenal en dwingt dus een verlenging af (uitdoelpunten tellen niet dubbel).


O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  donderdag 1 februari 2007 @ 15:56:33 #281
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_45885508
quote:
Op donderdag 1 februari 2007 07:49 schreef DIGGER het volgende:

[..]



NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_49262800
quote:
Martin Jol gaat woeste Ghaly aanpakken

11/5/2007 10:41

Hossam Ghaly heeft wat uit te leggen aan coach Martin Jol. De Egyptenaar reageerde donderdag furieus toen de trainer hem naar de kant haalde tijdens het thuisduel van Tottenham Hotspur met Blackburn Rovers (1-1).

Jol had Ghaly in de 29ste minuut in het veld gebracht als vervanger van de geblesseerde Steed Malbranque. In de 61ste minuut haalde hij de middenvelder alweer naar de kant. The Spurs moesten een 1-0 achterstand wegwerken, reden voor Jol om Robbie Keane in te zetten.

Ghaly pikte dat niet. Op weg naar de kleedkamer trok de voormalige Feyenoorder zijn shirt uit en gooide dat demonstratief voor de voeten van Jol op de grond. De coach bleef stoïcijns, maar de Spurs-supporters op White Hart Lane reageerden woedend en jouwden hem flink uit. De 25-jarige international wachtte in de kleedkamer niet op zijn ploeggenoten en was al vertrokken voor het eindsignaal.

Jol kondigde aan dat hij Ghaly zal bestraffen. 'Ik heb begrip voor spelers. Je voelt je altijd rot als je wordt gewisseld. Dat hoort bij het spel. Maar om van het veld te stappen en je shirt op de grond te gooien; dat kun je niet maken. Dat zullen we aanpakken. We hebben er speciale regels voor, of het nu om Dimitar Berbatov, Robbie Keane of Jermain Defoe gaat. Die regels gelden ook voor mij.'

Jol vertelde verrast te zijn door het gedrag van Ghaly. 'Dit gedrag past niet bij hem, want hij is een goede knul. Hij is altijd zeer gedisciplineerd en elke keer dat hij meespeelde, deed hij het goed. Maar je kunt niet zeggen dat hij zich nu goed heeft gedragen.'
quote:
Jol trots op prestaties Spurs dit seizoen
Door Olga (Nuongirl) op vrijdag 11 mei 2007 08:08
Halverwege het seizoen had hij het nog moeilijk en leek zijn baan als trainer zelfs op de tocht te staan. Inmiddels hebben de fans van Tottenham Hotspur coach Martin Jol weer in hun hart gesloten. Jol zelf is ook trots op het feit dat zijn ploeg bijna tot het eind heeft meegestreden in alle vier voor Engelse ploegen belangrijke competities.

De Spurs hebben in de Engelse Premier League uitzicht op de vijfde plaats, terwijl eerder dit seizoen zelfs nog even sprake was van mogelijke degradatie. “We zijn nog geen vijfde, maar hoeveel teams buiten de top-4 kunnen zeggen dat ze het goed gedaan hebben in Europa én in de competitie? De laatste vier of vijf jaar geen enkele. Zelfs Everton speelde in de Champions League en deed het tegelijkertijd stukken minder in de competitie dan het had kunnen doen. Zo moeilijk is het. We hadden stevig in de problemen kunnen komen, maar dat is niet gebeurd, hetgeen een groot compliment is voor ons”, aldus Jol.
pi_49275451
Als ik Jol was zou ik vertrekken. Meer dan een 5e plaats zit er toch niet in en het gaat eerder slechter dan beter
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  vrijdag 11 mei 2007 @ 17:39:55 #284
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_49275515
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 17:37 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Als ik Jol was zou ik vertrekken. Meer dan een 5e plaats zit er toch niet in en het gaat eerder slechter dan beter
Zonder die massale buikgriep waren ze vorig jaar wellicht 4e geworden
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_49276983
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 17:39 schreef Plastic_Power het volgende:

[..]

Zonder die massale buikgriep voedsel vergiftiging waren ze vorig jaar wellicht 4e geworden
Anyway, komend seizoen weer naar Spurs
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
pi_49326323
Nieuwe kits van tottenham



VInd alleen de blauw/zwarte erg mooi, de rest niet eigenlijk.
pi_49357607
Die gele is idd niet mooi


Anyway: Alweer Uefa cup, na een slechte start van het seizoen toch nog 5e worden, niet slecht Al speelde we gister nou ook niet echt goed
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  maandag 21 mei 2007 @ 22:20:19 #288
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_49625841
Spurs deal was big mistake - Mido


Striker Mido believes he should not have joined Spurs on a permanent deal.
The 24-year-old had spent 18 months on loan from Roma before opting to commit to Tottenham a year ago.

The Egypt international made only seven league starts this season, with injury and competition from other strikers hampering his first-team chances.

"I am not happy at Spurs. I made a big mistake when I signed permanently. I know this could result in problems," he told Egyptian television.

Mido had been linked with a move to Celta Vigo last season and was close to signing for Manchester City last January.

But he opted to stay with the north London club and re-assess his future in the summer.


NAAR HET ANDERE FORUM!
  maandag 21 mei 2007 @ 22:59:16 #289
84533 Rhinestone
Kutcommunist
pi_49627584
Laat hem maar fijn weggaan dan, is toch een galbak eerste klas
jeweetz
  woensdag 23 mei 2007 @ 12:51:52 #290
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_49682019
Opnieuw UEFA Cup is prima resultaat, ook al hadden we AFC voor moeten blijven.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_49685870
quote:
Tottenham heeft Bale binnen

Tottenham Hotspur is erin geslaagd om Gareth Bale vast te leggen. De club van trainer Martin Jol had concurrentie van onder meer Arsenal en Manchester United, maar de linksback zal vandaag nog een medische keuring ondergaan op White Hart Lane, de thuisbasis van de Spurs.

Het 17-jarige supertalent van Southampton staat al maanden in de belangstelling van diverse topploegen. In de winterstop werd een bod van Tottenham van vijftien miljoen euro nog geaccepteerd, maar Bale liet toen nog weten een langer verblijf bij de Saints te prefereren.

George Burley, manager van Southampton, ontkent de deal vooralsnog, maar de betrouwbare BBC verwacht dat de transfer binnen enkele dagen in kannen en kruiken is.
Als dit waar is dan is dit echt een toptransfer van Jol
pi_49688088
Goeie transfer, heerlijk!
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  woensdag 23 mei 2007 @ 15:38:47 #293
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_49688703
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 12:51 schreef M0NTANA het volgende:
Opnieuw UEFA Cup is prima resultaat, ook al hadden we AFC voor moeten blijven.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_49780915
We are delighted to announce the signing of Wales international full-back Gareth Bale from Southampton.
The Cardiff-born defender, who turns 18 in July, made his debut against Millwall towards the end of the 2005-06 campaign. He went on to be capped at Under-21 level before becoming the youngest ever Wales international when he came off the bench against Trinidad and Tobago last summer.

His first start came at White Hart Lane in September 2006 when Brazil provided the opposition and a first international goal quickly followed against Slovakia in a European Championship qualifier – making him the country’s youngest goalscorer. The left back currently has six caps and two goals to his name.

Gareth made 45 appearances for Southampton, scoring five goals.

"I am just excited to be coming to a big club, a massive club like Tottenham," reacted Gareth on joining. "I want to play in the Premiership, Tottenham is a club pushing forward and I want to be part of its future."

Sporting Director Damien Comolli added: "We have been following Gareth for a long time now and have been very tenacious, so we are absolutely delighted to get him here. He is a player of great quality and, as we always say, our aim in each window is to improve the quality of the squad.

"Gareth has great physical attributes, he is tall, good in the air and has a fantastic left foot. He is very good on set pieces, he is clever on the ball and his passing selection is excellent.

"He has the ideal combination to become a top, top player and he is only 17."
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  vrijdag 29 juni 2007 @ 10:04:34 #295
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_50962083
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_50962413
Darren Bent dus... voor verdomd veel geld moet ik zeggen!
Defoe.. jammer maar logisch van Jol's kant. Mooi aanvalsopties zeg!

Ik ben benieuwd naar Gareth Bale, toch gezien als de beste LB in the world over enkele jaren.
  vrijdag 29 juni 2007 @ 10:36:01 #297
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_50962665
Darren Bent en Dimitar Berbatov, wat een spitsen zeg!

AFC zou een moord doen voor één spits van dat kaliber, jammer voor ze.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  vrijdag 29 juni 2007 @ 12:28:00 #298
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_50966342
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 10:36 schreef M0NTANA het volgende:
Darren Bent en Dimitar Berbatov, wat een spitsen zeg!

AFC zou een moord doen voor één spits van dat kaliber, jammer voor ze.


Bent, kom op zeg en Berbatov is totaal geen Arsenal spits, Defoe zou in principe welkom zijn.

Voor dat geld van Bent heeft Barcelona Henry
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_50967870
Goeie aankoop, ik zie het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  vrijdag 29 juni 2007 @ 13:14:04 #300
67174 Dos37
Come on Twente
pi_50967931
Zal mij benieuwen waar Defoe heen gaat.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  vrijdag 29 juni 2007 @ 13:33:33 #301
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_50968546
Verrasend veel geld voor Bent, maar ach..man utd heeft spurs een tijdje geleden lopen spekken
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')