Alhoewel je gelijk hebt...denk ik niet dat ze bij Philips nu opeens wakker schrikken van dit "nieuwe" ideequote:Op zaterdag 17 december 2005 20:39 schreef Sjakie01 het volgende:
Gooi voortaan niet al je concepten leuk raak op internet. Misschien gaan er andere mensen mee aan de haal.
moet toch wel een oplossing voor zijn niet filterende patties ofzoquote:Op zaterdag 17 december 2005 20:45 schreef Vince-E het volgende:
in tegenstelling tot koffie, hoeft chocomel niet gefilterd te worden
Nee, dat is heel normaal als je het met Droste maakt ofso.quote:Op zaterdag 17 december 2005 20:42 schreef Clockwork_Tin_Soldier het volgende:
Hm, ik maak het altijd met melk. Ben ik nu raar?
Hahahahahahhaa!!quote:Op zaterdag 17 december 2005 20:57 schreef Clockwork_Tin_Soldier het volgende:
[..]
Moet dat een n zijn?
Droste.quote:Op zaterdag 17 december 2005 20:59 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Nee, dat is heel normaal als je het met Droste maakt ofso.
Lijkt me onmeunig smerig.quote:Maar er zijn zat chocomels te vinden op waterbasis.
Jij bent man, dus dat vliegertje gaat niet opquote:Op zaterdag 17 december 2005 21:11 schreef Clockwork_Tin_Soldier het volgende:
[..]
Hey!. Zo grappig was het niet.
Waar aan?
Jammer dat jouw vliegertje niet voor mij opgaat, R. Ik ben best sexy.quote:Op zaterdag 17 december 2005 21:12 schreef Renesite het volgende:
[..]
Jij bent man, dus dat vliegertje gaat niet op
Benco? Fuck man. Dat sturen ze niet eens meer op naar Afrika....quote:Op zaterdag 17 december 2005 21:10 schreef Clockwork_Tin_Soldier het volgende:
[..]
Droste..
Benco, uiteraard.
Nee, daar drinken ze geen koemelk, gladiool. Die zijn allemaal lac-to-se-in-to-le-rant.quote:Op zaterdag 17 december 2005 21:18 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Benco? Fuck man. Dat sturen ze niet eens meer op naar Afrika....
Doe maar weer gewoon normaal, je houdt het toch niet volquote:Op zondag 18 december 2005 03:18 schreef PLAE@ het volgende:
Hetzelfde als m'n broertjealleen dan t liefste met veel slagroom
. Maar ik zit de laatste tijd strictly op water om mijn lichaam te zuiveren van kwade geesten
![]()
jawelquote:Op zondag 18 december 2005 03:22 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Doe maar weer gewoon normaal, je houdt het toch niet vol![]()
Feitelijk los je het niet op, maar roer je het goed door de vloeistof heen, waardoor het verdeelt.quote:Op zondag 18 december 2005 03:33 schreef Troeta het volgende:
Maarre, die cacoaopoeder hoor je op te lossen in je melk of water.
Ik denk niet dat er veel smaak aan komt als je er alleen maar water doorheen giet.
Van wie/wat?quote:
Fuck it!quote:
ja, precies, dat andere typt wat langer, vandaarquote:Op zondag 18 december 2005 03:34 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Feitelijk los je het niet op, maar roer je het goed door de vloeistof heen, waardoor het verdeelt.
Maar goed, ik zeg ook altijd "oplossen" hoor![]()
Gelijk heb je meidquote:Op zondag 18 december 2005 03:45 schreef Troeta het volgende:
[..]
ja, precies, dat andere typt wat langer, vandaar
Misschien morgen wel, als ik hem op ga eten met aardbeiensausquote:Op zondag 18 december 2005 03:48 schreef Troeta het volgende:
Haha, helpt griesmeelpudding je daar mee dan?
Hoe bedoel je dat?quote:Op zondag 18 december 2005 22:00 schreef Gesloten het volgende:
Hot chocolate uit zo`n koffieapparaat die vaak in de kantine staat wordt toch ook gemaakt met warm water en oplosprut? Hoe werkt dat?
Het kan wel, alleen écht lekker is het niet.quote:Op zondag 18 december 2005 12:47 schreef Martijn_77 het volgende:
Ik vraag me af hoe je chocolade melk wilt gaan maken met alleen water. Dan krijg je volgens mij nooit lekkere chocolade melk.
Apparaat heeft een reservoir voor chocolademelkpoeder (cacao, suiker, melkpoeder en alntiklontermiddelzooitjes) en een voor heet water, dit wordt door elkaar gemikt en klaar is je "warme chocolademelk"quote:Op maandag 19 december 2005 10:10 schreef Mabelle het volgende:
[..]
Hoe bedoel je dat?Hoe het werkt.
Gewoon beetje poeder in een bekertje en het apparaat plettert er met kracht heet water en melk bij. Zo is t gelijk lekker geroerd en soms een beetje schuim![]()
quote:Op zondag 18 december 2005 17:30 schreef Mabelle het volgende:
De lekkerste choco vind ik nog altijd die van Nutricia ... en dan warm maken in de magnetron en even met de melkopschuimer opkloppen![]()
Dus dat jahquote:Op maandag 10 september 2007 23:20 schreef --- het volgende:
echte chocolade water
Brrrrrr....quote:Op maandag 10 september 2007 23:10 schreef computergirl het volgende:
Met een schepje oploskoffie erdoor.
Misschien is het idee dan om de poeder in een soort van zakje te doen, dat je er dan kokend water bij giet en dat je dan je choco of soep hebt?quote:Op dinsdag 11 september 2007 11:49 schreef Curiosity het volgende:
Lijkt me ook een erg zinloze uitvinding, wat krijgen we hierna, Cup a soup uit een pad?
hoe! verzin je het?!quote:Op dinsdag 11 september 2007 11:56 schreef Jarno het volgende:
[..]
Misschien is het idee dan om de poeder in een soort van zakje te doen, dat je er dan kokend water bij giet en dat je dan je choco of soep hebt?!
Ik ookquote:Op dinsdag 11 september 2007 02:38 schreef MissHobje het volgende:
En toch ben ik nieuwsgierig.. hoe ernstig het kan zijn![]()
Ik doe de cacao en de suiker in een beker, scheutje koude melk erop, met een theelepeltje er een papje van roeren en dan de warme melk erop. Lekkerrrrrrrrquote:Op dinsdag 11 september 2007 18:14 schreef minilotje het volgende:
Brr. Lijkt me nog smeriger dan dat al behoorlijk ranzige nesquickspul.
*zucht*
Volle melk warmmaken in een pannetje, zorgen dat het nét niet kookt, een grote schep cacaopoeder en een grote schep suiker erdoor en dan keihard kloppen met een garde tot er geen klontje meer in zit. Dát is warme chocolademelk. En ik ga het *nu* maken.
Met jou wil ik wel een chocomelletje drinken!quote:Op dinsdag 11 september 2007 18:14 schreef minilotje het volgende:
Brr. Lijkt me nog smeriger dan dat al behoorlijk ranzige nesquickspul.
*zucht*
Volle melk warmmaken in een pannetje, zorgen dat het nét niet kookt, een grote schep cacaopoeder en een grote schep suiker erdoor en dan keihard kloppen met een garde tot er geen klontje meer in zit. Dát is warme chocolademelk. En ik ga het *nu* maken.
Soitquote:Op donderdag 13 september 2007 13:26 schreef arj1o1 het volgende:
[..]
Als eerste bij C1000. Niet bij AH![]()
Wat dacht je van volle melk warm maken tot het net niet kookt, en dan een flink stuk chocolade erin en het vuur uitzetten en dan flink roeren tot alle chocolade gesmolten is en opgelost?quote:Op dinsdag 11 september 2007 18:14 schreef minilotje het volgende:
Brr. Lijkt me nog smeriger dan dat al behoorlijk ranzige nesquickspul.
*zucht*
Volle melk warmmaken in een pannetje, zorgen dat het nét niet kookt, een grote schep cacaopoeder en een grote schep suiker erdoor en dan keihard kloppen met een garde tot er geen klontje meer in zit. Dát is warme chocolademelk. En ik ga het *nu* maken.
het hele senseo concept wordt wel tot op het bot iutgekauwd zo, vinden jullie niet? straks kan je ook nog je frikandellen met senseo frituren en dan heet het senseo-fry-ups oid.?quote:Op dinsdag 11 september 2007 11:49 schreef Curiosity het volgende:
Ben ik erg nieuwsgierig naar, we weten allemaal dat cacaopoeder opgelost dient te worden voor het chocomelk is, dus hoe je dit door een padje gaat persen.
Dan wordt het slootwater.
Lijkt me ook een erg zinloze uitvinding, wat krijgen we hierna, Cup a soup uit een pad?
Ik vind die tempting red wel erg lekker, maar ik neem gewoon zo'n pad en zet er een hele mok mee. Dus gewoon op de ouderwetse manier.quote:Op vrijdag 14 september 2007 11:36 schreef Deepfreeze het volgende:
Gelukkig geen senseo hier. Die thee was ook al niet echt super. Doe mij maar een verse pot thee.
En chocolademelk: Lekker met nesquick, of echte cacao. Maar dan vooral met melk van de boer. Dat maakt de chocomel nog veel romiger dan gewone volle melk. Dat laatste blijft toch een waterig aftreksel vergeleken met verse melk..
quote:Op vrijdag 14 september 2007 12:42 schreef Sailmaker het volgende:
ik hoorde dat beertender ook met chocomel fustjes komt
doe je dan nooit je senseo doorspoelen?quote:Op dinsdag 11 september 2007 11:19 schreef MissyMirjaM het volgende:
met die thee was dat al niks, de thee was praktisch lauw, en bleef altijd een koffiesmaak houden
Nee dit is een product van Douwe Egberts wat alleen in Belgie is verschenen, en op enkele plaatsen in NL te koop is.quote:Op maandag 17 september 2007 14:07 schreef Koningin het volgende:
Is het dit?
[afbeelding]
Het feit dat je alweer een nieuwe padhouder erbij moet kopen, vind ik lastig.
Ik heb het zelf niet gekocht, en dit plaatje komt van een Duitse site.quote:Op maandag 17 september 2007 14:12 schreef arj1o1 het volgende:
[..]
Nee dit is een product van Douwe Egberts wat alleen in Belgie is verschenen, en op enkele plaatsen in NL te koop is.
Ook aardig, ook aardig. Maar een koe in een cacaoveld leggen, in de fik steken, en met een zeef de melk eruit filteren, dat is pas chocolademelk voor de echte fijnproevers!quote:Op vrijdag 14 september 2007 09:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat dacht je van volle melk warm maken tot het net niet kookt, en dan een flink stuk chocolade erin en het vuur uitzetten en dan flink roeren tot alle chocolade gesmolten is en opgelost?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |