Vanavond:
Voorgerechten
Carrousel van vis met een bonbon van gerookte zalm, gevuld met fijne salade van rozeval aardappel en zalm, witlof met Hollandse garnalen en een terrine van gerookte paling, kervel en kruidenolie.
of
Parade van voorgerechtjes bestaande uit een huisgemaakte terrine van eendenlever, een verrassingspakketje van wildzwijnsham gevuld met zuurkool en smeuïge rillette van gevogelte.
Soepje
Heldere gevogelte bouillon met een kruidige kerrie crème.
Tussengerechten
Lauwwarm geserveerde tonijnfilet, gepaneerd in sesam en gepresenteerd
op paksoy en wassabi-jus.
of
Gebakken fazantenborst geserveerd op hete bliksem en armagnacsaus.
Verfrissing
Verfrissing van champagne en mandarijnen.
Hoofdgerechten
Gebraden ossenhaas gevuld met duxelle van truffel op een garnituur van
bospaddestoelen en rode wijnsaus.
of
Gebakken grietfilet geserveerd op gamba risotto met een subtiele kreeftensaus.
of
Gebakken hertenbiefstuk geserveerd met een winters wildgarnituur
en een krachtige saus van bokbier en jeneverbessen.
Nagerechten
Verrassingsdessert met zoetigheden gemaakt met champagne.
of
Rudolfs kaasdessert: Smeuïge selectie van Hollandse kaassoorten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer