Brabantse?quote:Op donderdag 8 december 2005 18:07 schreef __Saviour__ het volgende:
ik heb het nog nooit op..
In dobbeltjes door de nasi, ook niet te versmaden.quote:Op donderdag 8 december 2005 17:54 schreef soylent het volgende:
Wie kent Smac® niet? Smac® is super, waarom wil niemand me nou geloven
Levert dit nou nog iets op zo'n topic dat door en door verwrongen is met sluikreclame?quote:Op donderdag 8 december 2005 18:14 schreef CartWOman het volgende:
[..]
In dobbeltjes door de nasi, ook niet te versmaden.![]()
Of in een koude macaroni-salade.
Ik ga voor minstens 10 blikken.quote:Op donderdag 8 december 2005 18:18 schreef Pimtendo het volgende:
[..]
Levert dit nou nog iets op zo'n topic dat door en door verwrongen is met sluikreclame?![]()
Lijkt me wel het minste. Effe mailtje met link doen uitgaan naar Unilever..quote:Op donderdag 8 december 2005 18:20 schreef CartWOman het volgende:
[..]
Ik ga voor minstens 10 blikken.![]()
Alle moeders doen het door de macaroni, maar dat maakt die vieze macaroni nou juist zo eetbaar!quote:Op donderdag 8 december 2005 18:20 schreef schatje het volgende:
Smac is zo goor. Mijn moeder deed het altijd door de macaroni.
Yeah de mijne ook en de saus was dan ketchup yuk yuk en nog eens yuk......quote:Op donderdag 8 december 2005 18:20 schreef schatje het volgende:
Smac is zo goor. Mijn moeder deed het altijd door de macaroni.
Smac is kei lekkerquote:Op donderdag 8 december 2005 18:20 schreef schatje het volgende:
Smac is zo goor. Mijn moeder deed het altijd door de macaroni.
Ik snap ook niet dat ze het niet marketen als Smacaroni...quote:Op donderdag 8 december 2005 18:35 schreef soylent het volgende:
Soylent Eet Tip: Kleine blokjes Smac® in de macaroni!![]()
Ingrediëntenquote:
is dus gewoon uitval vlees.. bij product.. wat je overhoud na t kippetje onleden en portioneren.. niks vies dus.quote:Op donderdag 8 december 2005 18:55 schreef Pimtendo het volgende:
[..]
Als je dat niet doet watertanden weet ik het niet meer...![]()
Mijn idee: ik ben een echte Smac®aholic, een fan van het vroege uur. Als kind was ik al dol op die sleuteltjes die erbij geleverd worden om het blikje open te krijgen. Innovatief spul, reeds in de jaren zeventig!quote:Op donderdag 8 december 2005 18:56 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
is dus gewoon uitval vlees.. bij product.. wat je overhoud na t kippetje onleden en portioneren.. niks vies dus.
quote:Op donderdag 8 december 2005 17:56 schreef luciano het volgende:
100 gram wangslijmvlies van Ingrid
100 gram gel van Joost
100 gram wiet van Roel
100 gram tandpasta van Lieske
100 gram zweetvoetengeur van Nathalie
100 gram kipfilet van Dido
Goed kneden , kleine garnaaltjes ballen van draaien , plat slaan met de knuffel van Dido , op een dienblad bakken op een goedgevulde vuurkorf , en vervolgens serveren op een trictrac_bordje
[afbeelding]
Eet smakelijk
Dat had je nou niet moeten zeggenquote:Op donderdag 8 december 2005 18:47 schreef schatje het volgende:
[..]
Ingrediënten
Varkensvlees 46%, kippenseparatorvlees 30%, water, aardappelzetmeel, varkensvet, zout, stabilisator (E451, E452), specerijen, suiker, aroma's, antioxidant (E301), smaakversterker (E621), conserveermiddel (E250)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |