Zijn de graten trouwens niet schadelijk?quote:Edit: Al opgelost
In blik worden ze week.quote:Op zondag 20 november 2005 04:31 schreef Quarks het volgende:
Zijn de graten trouwens niet schadelijk?
quote:Op zondag 20 november 2005 04:37 schreef Xebrozius het volgende:
Zalm uit blik lekker vinden is hetzelfde als zeggen dat je hondenstront prima te vreten vind met een klein beetje peterselie.
Voor de aso's: Haarballen met mayo.quote:Op zondag 20 november 2005 04:37 schreef Xebrozius het volgende:
Lekkere zalm koop je vers. Zalm uit blik lekker vinden is hetzelfde als zeggen dat je hondenstront prima te vreten vind met een klein beetje peterselie.
Vers kopen, een contradictio in terminis.quote:Op zondag 20 november 2005 04:37 schreef Xebrozius het volgende:
Lekkere zalm koop je vers.
Zalm uit blik lekker vinden is hetzelfde als zeggen dat je hondenstront prima te eten vindt met een klein beetje peterselie.
lul niet, je kan gewoon geen verse vis betalenquote:Op zondag 20 november 2005 07:49 schreef StefanP het volgende:
Ik eet volop vis, ook verse zalm. Maar tonijn, zalm en zelfs makreel uit blik zijn gewoon ook heerlijk!
Zit je nou echt in al mijn topics irritant te replyen om me een hak te zetten? Triest figuur.quote:Op zondag 20 november 2005 13:20 schreef BennyNL het volgende:
[..]
lul niet, je kan gewoon geen verse vis betalen
kut pauper
Zeker zo iemand wiens vriendinnetje slaatjes bestelt in de McDo.quote:Op zondag 20 november 2005 21:30 schreef StefanP het volgende:
[..]
Zit je nou echt in al mijn topics irritant te replyen om me een hak te zetten? Triest figuur.
Same here... Zo'n graat kan toch niet goed voor je zijn? Hard enzo, bah.quote:Op zondag 20 november 2005 17:34 schreef Martijn_77 het volgende:
Heb liever verse zalm dan zalm uit blik.
En bij zalm uitblik gaat bij mij de graat als eerste weg!
Neen. NEEN!quote:Op zondag 20 november 2005 04:13 schreef StefanP het volgende:
Als ik een blikje of blik roze zalm koop, dan is het eerste wat ik doe na openmaken de vis heel voorzichtig op een bord te leggen... in tweeen breken door het midden, en de graat er uit halen. Je weet wel, die van kraakbeen-achtig spul, een heleboel kleine ringetjes achter elkaar. Niet om weg te gooien, maar om op te eten! Hodver wat is dat lekker. Echt, ik zou liever een blik met alleen maar zalmgraten kopen, als dat bestond.
Ben ik de enige?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |