abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:12:08 #1
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31970739
registreer om deze reclame te verbergen
Velen zien het als een mijlpunt in hun leven om een neger te worden. Neger zijn is niet zomaar een gebeuren, het is een ideaalbeeld, belichaming van coolheid en niet te vergeten een hard werkend ras.
Er zijn teveel voordelen om op te noemen, alsnog zal ik straks een lijstje weergeven hiervan.
Jullie zullen misschien wel bij jezelf denken van ‘Waarom helpt Life ons zo graag?’, dit is makkelijk uit te leggen. Ik streef naar het welzijn van onze mede-Fokkers. Er is niks wat mij vrolijker maakt dan een blij negergezichtje.

Deze metamorfose zal uit 5 stappen bestaan, elke stap beschrijft een belangrijk punt en is van groot belang om jouw neger transformatie te completeren. Sla geen stap over, alles is cruciaal, je bent gewaarschuwd.
Verder sta ik niet in voor de gevaren en complicaties die kunnen optreden tijdens dit proces, alles is op eigen risico. Natuurlijk beschrijf ik alles zo duidelijk mogelijk om mislukkingen te voorkomen.

Waarom wil ik een neger worden? Hieronder een lijst met enkele voordelen:

- Geen discriminatie van mede-negers
- Respect van je ‘homies’
- Mensen zijn bang voor je
- Inbreken wordt makkelijker aangezien je in de nacht verdwijnt met je donkere kleur
- Kortere wachtrijen in winkels omdat mensen liever niet dicht bij je komen
- Je kan je eigen getto’s vormen
- Recente mode is op negers afgestemd
- Nooit meer zonnebaden, je bent al bruin/zwart genoeg

Dit is maar een kleine lijst van voordelen, nadelen zijn er vooralsnog niet, enkel dat het tijd kost om een neger te worden. Jullie moeten inzien dat een neger worden niet gemakkelijk zal zijn. Dit gaat je tijd kosten en vooral motivatie. Het beste is om een ’90 day commitment’ voor jezelf te maken waarin je dit je prioriteit maakt.

Hieronder een opsomming van de 5 stappen die ik zal behandelen:

1. Kleur veranderen
2. Ken je vijanden
3. Gedrag
4. Kleding
5. Intelligentie


Kleur veranderen
Een neger is zwart of bruin, het liefst zwart. Om je als neger te associŽren moet je dus je lichaamskleur veranderen als deze blank is. Hiervoor heb je meerdere opties. Ten 1e kan je de Michael Jackson optie kiezen, maar het tegenovergestelde effect. Hiervoor heb je geld nodig, en niet te weinig ook. Deze optie is alleen weggelegd voor de wat rijkere personen.


Voor


Na

Ben jij het type ‘ik hou van warmte’ dan is de keuze ‘overdreven veel zonnebanken’ jouw optie. Kijk uit dat je tijdens dit proces geen huidkanker oploopt.


Deze meneer is al flink onderweg naar zijn neger transformatie, zoals je kan opmerken gaat hij al automatisch als een chimpansee erbij lopen.

De laatste en snelste/goedkoopste optie is verven. De enige benodigdheden hiervoor zijn enkel een kwast en pot zwarte verf.


Zorg voor een goed merk verf, zoals je kan zien is deze pot extra dekkend voor een mooier effect


Een grote kwast zorgt ervoor dat je sneller klaar bent


Ken je vijanden
Als neger zijnde krijg je nieuwe vrienden en vijanden. In dit gedeelte zal ik je nieuwe vijanden behandelen. Je zal te maken krijgen met meerdere groepen die jou haten. Dit is omdat jij het werk steelt van bepaalde bevolkingsgroepen. De grootste reden is alsnog dat jij en je gehele negergroepering de uitkeringen wegtrekken zonder ook maar iets nuttigs uit te voeren.

Ik zal beginnen met de gevaarlijkste groepering, genaamd ‘KKK’. Deze mensen zien jou het liefst in een grafkist. Het kan voorkomen dat je wakker wordt in de nacht met een brandend kruis in je voortuin, mag dit het geval zijn, zorg dan snel voor een nieuwe woonplaats.


Als je denkt ‘white powder’ te horen, ga niet met je domme negerhoofd op deze groep af om drugs te kopen, je hebt ze verkeerd verstaan.

Negers vinden het plezant om seksuele handelingen te verrichten met dieren. Dit wordt hun niet in dank afgenomen in de meeste gevallen. Rednecks oftewel boeren zijn daarom jouw 2e gevaarlijkste vijanden. Deze dierliefhebbende achterstandmensen beschermen hun vee at all costs. Als je toch het risico wil nemen om onzedelijke handelingen uit te voeren met 1 van hun beesten, zorg dat je niet ontdekt wordt.


Boeren, niet zo onschuldig als ze lijken?


Een zwarte bodybag, toepasselijk?


Gedrag
Je moet je aanpassen aan je medenegers om te verdwijnen in de zwarte massa. Zodra je gaat uitblinken loop je gevaar om neergeschoten te worden. Negergedrag is zeer verschillend van blankengedrag, als jij dit niet onder de knie krijgt, zal je hierop flink afgestraft worden binnen de negercommunity.

Het grootste kenmerk aan negers is hun luiheid. Er is geen enkel ras wat zoveel dagen achter elkaar, onafgebroken op de bank tv kan kijken zonder enige energie uit te besteden aan zijn medemens. Neem dit kenmerk over, stop met werken, leef van een uitkering en ga ’s nachts de steden onveilig maken door met een groep medenegers door het winkelcentrum te lopen.


Ga niet verder dan de voordeur, straks doe je onbewust wat nuttigs

Je vrouwensmaak moet je wel degelijk veranderen. Het is fout om een blank meisje te daten, en al helemaal mee naar huis te nemen. Vanaf nu concentreer je je alleen nog maar op negerinnen.
Negerinnen zijn makkelijk te herkennen aan hun volle lichaamsdelen. Ook staan ze bekend om hun overmatige gebruik van sieraden.


Lekker gevuld, letterlijk plezier voor 10

Je taalgebruik is een belangrijk punt, vanaf nu gebruik je nieuwe woorden die niet origineel in het woordenboek staan. Ook al ben je in Nederland naar mijn verwachtingen, Amerikaanse phrases werken hier zeer efficiŽnt. Woorden zoals ‘nigga please’, ‘talk to the hand’, ‘homie’, ‘bro’, ‘whatcha lookin at’ en ‘black ass motherfucker’ horen thuis in jouw vocabulaire.


Merk het woord ‘bullshittin’ op in zijn tekst, een teken van integratie binnen de negercommunity


Kleding
Onmisbaar in deze handleiding is de kleding. Niet alleen zorgt kleding voor warmte in de koudere dagen, ook kenmerkt het jouw lichaamskleur in dit geval. In deze sectie zal ik vooral illustraties weergeven om mijn uitleg te verduidelijken.

Mijn 1e voorbeeld draagt een mooie bonte jas gecombineerd met een zwarte hoed. Betere combinaties komen niet vaak voor. Dit straalt macht en geld uit, de negerinnen zullen je aanbidden. De overgrote ketting en wandelstok zorgen voor het net kleine beetje extra uitstraling wat jou de overmacht geeft op andere mannen.


Voorbeeld 1

Het 2e voorbeeld draagt een totaal ander kostuum. Ik heb voor 50 Cent gekozen bij deze optie. Als je deze optie kiest, zorg er wel voor dat je over een gespierd lichaam beschikt. In het 3e voorbeeld komt de kleding optie voor de wat minder brede negers onder ons. Zoals je kan opmerken houdt de grote ketting hem in evenwicht aangezien zijn zware borstspieren hem naar voren trekken.


Voorbeeld 2

Als laatste voorbeeld de wat minder brede neger. Deze look komt veel voor bij de wat jeugdige negers die nog niet volgroeit zijn. Hiermee straal je sportiviteit en snelheid uit, je verbergt je dunne lichaam onder de wijde kleding om jezelf breder te laten lijken.


Voorbeeld 3

Je kan ook de verkeerde kledingkeuze maken, niet elke neger kan je associŽren met ‘cool’.
Hieronder een illustratie van wat fout is, voorkom deze veel gemaakte fout vroegtijdig.


Steve Urkel, komt dicht in de buurt van perfectheid als het niet aan de kleding lag


Intelligentie
Om af te sluiten eindig ik met de intelligentie die je achterna moet streven om jouw makeover compleet te maken. Velen van ons zullen beschikken over een hoger IQ dan de gemiddelde neger, hiervoor zal jij hersencellen moeten laten afsterven om deze laatste stap succesvol te volbrengen.
Dit kan je op meerdere manieren doen, hieronder een aantal illustraties met bijpassende tekst over het verwijderen van hersencellen.


Tijdens het vallen van de trap is er kans dat je hersenbeschadiging oploopt, doe dit meerdere keren voor verzekerd succes


Door het kijken van zenders als MTV en TMF zullen je hersencellen langzaam maar zeker afsterven

Wees echter niet bang dat je door een lager IQ niet langer je mening kan uiten tijdens argumenten. Een echte neger draagt altijd een mes of pistool mee om discussies te winnen. Dit is een stuk effectiever en sneller dan een verbaal gesprek.


Tot slot wil ik jullie geluk wensen in het gehele proces, ik hoop dat jullie succes zullen krijgen dankzij deze metamorfose. Als er nog vragen zijn kan je ze altijd stellen. Ik sta niet in voor de gevolgen van deze stappen, alles is op eigen risico.

Life
pi_31970837
Wat een werk !
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:15:58 #3
3767 Herald
Come get some
pi_31970860
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:12 schreef Life het volgende:
Ga niet verder dan de voordeur, straks doe je onbewust wat nuttigs
*But in my own way, I am king. Hail to the king baby.*
pi_31971178
registreer om deze reclame te verbergen
Zal ik doen!
"Forget about it"
pi_31971405
* jeloo fietst morgen naar de bouwmarkt voor de verf!
the best is yet to come undone
pi_31971550
Waarom is dit alleen op mannen gericht. Misschien wil ik wel negerin worden.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:40:48 #7
26886 EmjaY
Chuck FTW!!1!!!
pi_31971558
registreer om deze reclame te verbergen
Wallahjeweettog
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:42:37 #8
67174 Dos37
Come on Twente
pi_31971602
hoe hejt ta
Premier League toto winnaar 2007-2008 en 2008-2009
Held Blaise NKUFO All time topscoorder in Enschede
WE WON IT ELEVEN TIMES!
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:43:12 #9
18147 GoLLeM
Hello? Is this thing on?
pi_31971621
Dit is het topic dat ik mijn hele leven al zoek!
Stand idly by as they rape your children, like you do now!
stomme kooi
pi_31972323
Yo Homie, Master Topic !

TTT !

Ik mis alleen een stukje over de muziek, dit is net zo belangrijk!
Een echte neger houdt immers niet van Trance, maar doet aan rappen en voert daarbij ritmische dansjes uit

Verder RESPECT to y'all!!
pi_31972616


Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
pi_31973130
  vrijdag 4 november 2005 @ 21:46:46 #13
67174 Dos37
Come on Twente
pi_31973503
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
wat zot der oet
Premier League toto winnaar 2007-2008 en 2008-2009
Held Blaise NKUFO All time topscoorder in Enschede
WE WON IT ELEVEN TIMES!
pi_31974124
Masterlijke topic
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
Subliem!!
pi_31974313
Geweldig topic!
Ook wel: rooOOOOOoOooOU)( *@)(P!I@ 1U ioTJHih genoemd.
  vrijdag 4 november 2005 @ 22:17:05 #16
105578 Dead-Doll
Not your mother!
pi_31974439
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
Bwhahahahaaaa!
pi_31975248
Wat een moeite. Wat een kuttopic.
"Hier word ik niet vrolijk van." No frituur intended.
  vrijdag 4 november 2005 @ 22:55:07 #18
13354 Boeman
Ik was jarig.
pi_31975801
pimptopic
deze ruimte is te huur
pi_31975975
Is het leuk?
Een befaamde Fransoos zei ooit: Qui ceci lit est un fou.
pi_31979064
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
  zaterdag 5 november 2005 @ 00:33:10 #21
115062 onderjas
Eigenlijk een trui
pi_31979348
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
.
  zaterdag 5 november 2005 @ 00:44:12 #22
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_31979706
leerzaam topic


pi_31979752
  zaterdag 5 november 2005 @ 02:55:44 #24
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31982132
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
Ik heb liever niet dat jij je mengt in mijn topics, alvast bedankt!
pi_31983683
geniaal
hehehehehehehehehehhaeaheaehaehheahaehahaeheheheheheheheh :D;D:D::D;d:D:d;d;d
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')