abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_31847350
ik heb een paar weken geleden fondue gegeten, vond het nou niet speciaal, of onwijs lekekr ofzo
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_31847533
quote:
Op maandag 31 oktober 2005 20:12 schreef xJapser het volgende:
Hmm ik doe t altijd wel met olie...gehaktballetjes, stukjes kipfilet, diverse groentes als ui, champignon, paprika, etc, sausje erbij, salada en stokbrood. DVD'tje erbij en dan maar aanprutsen.
  maandag 31 oktober 2005 @ 20:32:18 #28
13804 MouseOver
Cabdriver from Hell
pi_31847941
Heerlijk, alleen wilden m'n ouders er bijna nooit aan. Die hielden meer van gourmetten. Nu heb ik toevallig 2 weken geleden het fonduestel geerfd dus misschien moest het er maar weer eens snel van komen
Vampire Romance O+
pi_31848048
Wtf is bouillon fondue? Je kookt dan spul ofzo?
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_31848088
Hmm, ik ben er nooit kapot van geweest.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_31848412
quote:
Op maandag 31 oktober 2005 20:35 schreef LostFormat het volgende:
Wtf is bouillon fondue? Je kookt dan spul ofzo?
Apparently
quote:
In plaats van olie of vet gebruik je bouillon.
Oh, and that's a bad miss!
pi_31854758
Ja, doen wij thuis nog wel eens. Voordat we een gourmetstel kregen deden we dit inderdaad veel vaker, en laatst hebben we het toevallig nog eens gedaan, uit nostalgie, maar met een gourmetstel kun je gewoon veel meer verschillende dingen klaarmaken dus dat krijgt de laatste tijd toch de meeste stemmen.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 31 oktober 2005 @ 23:58:08 #33
51513 Foo_niks
'Weg weezze ! '
pi_31854879
quote:
Op maandag 31 oktober 2005 23:54 schreef Mini_rulez het volgende:
Ja, doen wij thuis nog wel eens. Voordat we een gourmetstel kregen deden we dit inderdaad veel vaker, en laatst hebben we het toevallig nog eens gedaan, uit nostalgie, maar met een gourmetstel kun je gewoon veel meer verschillende dingen klaarmaken dus dat krijgt de laatste tijd toch de meeste stemmen.
Kloten met die kleine pannetjes op een theelichtje en met verbrande poten en een voedselvergiftiging niet weten of je eerst moet scheiten of toch maar weer kotsen
Klaar?
Ik niet!
  † In Memoriam † dinsdag 1 november 2005 @ 10:13:54 #34
67005 pc-fr34k
"Internet=Telepathie"
pi_31860004
Vaak met kerst met de familie. . Echt lekker. .
Wij zijn artificial intelligence. Overclock jezelf maar hou jezelf wel goed koel.
Ik ben gematigd verslaafd aan drugs-ik kan stoppen voor een periode of altijd-maar altijd is zo lang-leef in zonde met mate(n)
http://pc-fr34k.hyves.nl/blog/
pi_31860153
quote:
Op maandag 31 oktober 2005 23:58 schreef Foo_niks het volgende:

[..]

Kloten met die kleine pannetjes op een theelichtje en met verbrande poten en een voedselvergiftiging niet weten of je eerst moet scheiten of toch maar weer kotsen
wij hebben gewoon een gourmetstel, veel handiger enzo
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_31860629
Zondag nog aan de fondue gezeten..
Lekkerrrr!
  † In Memoriam † dinsdag 1 november 2005 @ 10:48:58 #37
67005 pc-fr34k
"Internet=Telepathie"
pi_31860855
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 10:40 schreef Raissa het volgende:
Zondag nog aan de fondue gezeten..
Lekkerrrr!
* pc-fr34k jaloers is.
Wij zijn artificial intelligence. Overclock jezelf maar hou jezelf wel goed koel.
Ik ben gematigd verslaafd aan drugs-ik kan stoppen voor een periode of altijd-maar altijd is zo lang-leef in zonde met mate(n)
http://pc-fr34k.hyves.nl/blog/
pi_31867514
Ik fondue altijd met bouillion ipv olie, omdat het minder stinkt, minder rondspat (en voor de dames: het is minder vet), nadeel is dat de bouillion minder heet wordt en dat is vooral bij biefstuk een probleem, het voordeel is wel dat je een lekkere basis overhoudt voor soepen en sauzen en het is avondvullend en altijd gezellig.

Bovendien kun je met alle wensen rekening houden en kan iedereen net zoveel eten als hij/zij zelf wil.
Yeah baby Yeah!
  dinsdag 1 november 2005 @ 15:04:07 #39
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_31867583
Ik doe het nog wel eens ja. Het is gewoon veel lekkerder dan dat suffe gourmetten .

Lekker biefstukje, varkenshaasje etc.. .
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  † In Memoriam † dinsdag 1 november 2005 @ 15:09:19 #40
67005 pc-fr34k
"Internet=Telepathie"
pi_31867711
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:01 schreef Elgigante het volgende:
Ik fondue altijd met bouillion ipv olie, omdat het minder stinkt, minder rondspat (en voor de dames: het is minder vet), nadeel is dat de bouillion minder heet wordt en dat is vooral bij biefstuk een probleem, het voordeel is wel dat je een lekkere basis overhoudt voor soepen en sauzen en het is avondvullend en altijd gezellig.

Bovendien kun je met alle wensen rekening houden en kan iedereen net zoveel eten als hij/zij zelf wil.
Kan je die bouillion dan daarna gewoon gebruiken voor een soep? Dat lijkt me wel weer erg lekker, als die vleessmaak erin. . En akn dat ook in een gewone fonduepan? Gebruik je gewoon water met bouillionblokjes?
Wij zijn artificial intelligence. Overclock jezelf maar hou jezelf wel goed koel.
Ik ben gematigd verslaafd aan drugs-ik kan stoppen voor een periode of altijd-maar altijd is zo lang-leef in zonde met mate(n)
http://pc-fr34k.hyves.nl/blog/
  dinsdag 1 november 2005 @ 15:10:38 #41
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_31867743
Kaasfondue

Echt te lekker! En dan dippen met allerhande stukjes fruit en groente én natuurlijk stokbrood!!

Wordt weer eens tijd om dat te doen!
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_31868150
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:09 schreef pc-fr34k het volgende:

[..]

Kan je die bouillion dan daarna gewoon gebruiken voor een soep? Dat lijkt me wel weer erg lekker, als die vleessmaak erin. . En akn dat ook in een gewone fonduepan? Gebruik je gewoon water met bouillionblokjes?
Eigenlijk kun je alle soorten pannen gebruiken, steelpan, soeppan, maar een fonduepan is juist leuk omdat daar de fonduevorkjes het beste inpassen en het wat meer charme geeft met zo'n pitje eronder.
Zelf gebruik ik een electrische en dat werkt perfect, voor zowel kaas- als vleesfondue.
Gewoon wat fond als basis gebruiken en wat aanlengen met water en dan kun je beginnen, na enkele uren is de bouillion vergeven van minideeltjes gehaktbal/kipfilet/varkenshaas en biefstuk en dat is ideaal om een stevige soep van te maken imo.
Zelf gooi ik er ook champignons in, waarvan ik het steeltje eruit gehaald heb, zodat er een inkeping aan de onderkant van het hoedje zit.
Deze gooi je een minuut of 5 (ze blijven drijven) bij de bouillion en vis je omgekeerd (met de inkeping-inmiddels gevuld met bouiliion- naar boven) eruit en leg je op je bord.
klein beetje kruidenboter erin en dan helemaal je mond in en genieten maar!!!!!

Water met bouillionblokjes kan in de praktijk ook prima, verder moet je even rekening houden met de kooktijden van de verschillende ingredienten en er kan weinig mis gaan.
gehaktballetje het langst, daarna de varkenshaas
kipfilet en biefstukjes gaan vrij kort.

Maar je kunt er mee expirimenteren tot je een ons weegt.

Supergezellig en superlekker!
Yeah baby Yeah!
  dinsdag 1 november 2005 @ 15:36:26 #43
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_31868456
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:25 schreef Elgigante het volgende:
Maar je kunt er mee expirimenteren tot je een ons weegt.
Of tot je 400 kilo weegt...
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_31868518
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:36 schreef Doekes het volgende:

[..]

Of tot je 400 kilo weegt...
Zo vet is het nu ook weer niet, maar de sausjes, kruidenboter en andere dingen tikken inderdaad wel aan ja, want zoiets hoor je af te sluiten met een overheerlijk toetje en lekkere kop koffie.
Yeah baby Yeah!
  dinsdag 1 november 2005 @ 18:32:02 #45
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_31873096
Met kerst ja

En pasgeleden een keer bij mn vriendje, volgens mij voor het eerst dat ik het niet op kerst deed
Tis wel lekker, alleen het duurt altijd zo lang vind ik.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_31873361
Vroeger vaker. Nu eigenlijk alleen maar kaasfondu. Is veel simpeler.
pi_31874096
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 18:32 schreef MissBliss het volgende:
Met kerst ja

En pasgeleden een keer bij mn vriendje, volgens mij voor het eerst dat ik het niet op kerst deed
Tis wel lekker, alleen het duurt altijd zo lang vind ik.
\

Wij doen het daarom ook alleen als er 'iets' is, anders wordt het wel erg prijzig en het is inderdaad avondvullend, zo iets doe je niet effe tussendoor.
Yeah baby Yeah!
pi_31874577
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 19:07 schreef Elgigante het volgende:

[..]

\

Wij doen het daarom ook alleen als er 'iets' is, anders wordt het wel erg prijzig en het is inderdaad avondvullend, zo iets doe je niet effe tussendoor.
Maar een kaasfondue wel.
pi_31874795
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 19:23 schreef skiczukie het volgende:

[..]

Maar een kaasfondue wel.
Dat kan altijd en overal en is supersnel klaar.
Ik vind de kaasfondue van de Aldi prima eigenlijk, alleen nog wat knoflook, peper/zout/nootmuskaat en kirsch toevoegen.
Yeah baby Yeah!
pi_31878731
Zondag nog gedaan!

Veel te lekker!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')