abonnement Unibet Coolblue
pi_36121022
Ik vroeg het me ook al af: Centrale topics onderaan?

Maar deze staat gelukkig nog in mijn AT-lijst.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_36238537
Godver. Ik had een soort van blauwe plek op mijn arm, daar leek het tenminste op. Een blauwe plek die bijna weg is, ter grootte van een duimafdruk. Maar vage blauwe plekken verdwijnen meestal. En deze zat er 3 maanden, en werd alleen groter. Vanochtend ben ik toch maar eens naar de huisarts gegaan, met een vreemde plek die noch jeukt, noch schraal is, noch pijn doet.

En jee, weer bingo. Het zit nu dus ook op mijn arm. En wederom miconazolzalf voorgeschreven gekregen, de miconazolproducenten worden nog eens rijk van mij.
pi_36302938
ik had uberhaupt nooit van een vaginale schimmel gehoord, dus toen ik voor de 2 keer met een blaasontsteking erg veel afscheiding kreeg en enorm veel jeuk dacht ik dat het vd blaasontsteking was, de bacterien ofzo. echter sinds 2 dagen is het zo erg, dat ik op internet met de symptomen ging zoeken. ik aarzelend naar de huisarts bellen vandaag, zegt de assistente dat het doodnormaal is bijeen antibioticakuur (en dit is mijn 6e sinds augustus voor blaasontsteking) en nu heb ik een kuur v 3 pillen die ik moet brengen, maar mag pas voor het slapen beginnen.

Als ik dit nou eerder had geweten had ik vorige week al naar de huisarts gegaan en was het al weggeweest. waarom zetten ze het niet in de bijsluiter? ik heb nu zoon onwijs pijn!!! heb scheuren langs mijn schaamlippen en het brandt en jeukt enorm!!! ik voel me radeloos, word er gek van. Heeft iemand een tip hiervoor? een huis tuin en keukenmiddel voordat ik vanavond aan die pillen kan beginnen!!

ik kan amper zitten en lopen, heb me dus maar ziek gemeld, ook niet kunnen slapen. maar voel me zo schuldig, omdat ik niet echt ziek ben. heb gezegd dat ik griep heb, kan toch moeilijk de waarheid op mn werk zeggen.
kunnen jullie met al die jeuk en branderigheid wel werken??
pi_36303976
Rot hoor babes, het is inderdaad superirritant en ik heb precies hetzelfde als jij, na een blaasontstekingskuur is het feest. Inmiddels vraag ik gewoon standaard ook om een schimmelkuurtje als ik een blaasontsteking heb. Dan kan ik dus eerder beginnen met die medicijnen en laat ik de jeuk en pijn niet zo erg worden.

Wat misschien wel lekker voelt is om van buiten te koelen met een vochtig washandje. Verder proberen om er niet aan te zitten en na het toilet alleen zachtjes te deppen. Als je er langs wrijft dan wordt het alleen maar erger. Heb je ook een zalf voor uitwendig gebruik gekregen? Zo nee, die kan je tegenwoordig gewoon los kopen bij de apotheek (clotrimazol).
One of the least benightedly unintelligent life forms it has been my profound lack of pleasure not to be able to avoid meeting.
pi_36306953
hey bedankt voor je bericht Etoile! echt fijn om te horen dat je niet de enige bent he. ik heb dat zalfje, clotrimazol, ook gekregen, maar nou staat in de bijsluiter dat de volgende bijwerkingen kunnen optreden: roodheid, jeuk en branderigheid, maar daar smeer je het toch juist voor? tis nog meer gaan branden vandaag, nou vraag ik me af of dat dat nou zoon bijwerking vd zalf is (en ik dus beter niet meer kan smeren) of dat het vd schimmel is omdat ik pas vanavond voor het slapen gaan die vaginale tablet kan gebruiken.

heel slim dat je bij n blaasontsteking ook gelijk die kuur voor de schimmel vraagt (kennelijk had ik het dus met kerst met de vorige blaasontsteking ook al, maar dan minder erg, was ook minder zware antibioticakuur). volgende keer doe ik dat ook! dit hoop ik nooit meer mee te maken. heb dan ook erg te doen met al die meiden op het forum die continue last v schimmels hebben.

ik voel me wel erg rot dat ik me voor deze vrouwenkwaal die kennelijk zoveel vrouwen hebben ziekgemeld heb, maar tis niet te harden. wat vinden jullie ervan?

bedankt voor je tip. mn schoonmoeder kwam met de tip yoghurt smeren, maar ik ben bang dat dat alleen maar de boel infecteerd, dus ga liever voor het washandje.

pi_36309337
Ja het is mogelijk dat je er niet goed op reageert en jammergenoeg ontdek je dat eigenlijk pas door het te proberen. Dat het eerst erger wordt (van de zalf, maar ook die pillen) vannacht is goed mogelijk, dan kan je echt gek worden van de jeuk, maar de volgende pil moet echt al een stuk beter voelen. Na de kuur moeten je klachten echt een heel stuk verminderd zijn, als je nu het gevoel hebt dat het alleen maar erger wordt moet je even aan de bel trekken bij je dokter. Dan kan het zijn dat je er dus niet tegen kan (ik kan bijv. niet tegen een bepaalde stof, dan wordt het jeuken en de pijn steeds erger en erger). Gelukkig zijn er veel alternatieven beschikbaar.

Schimmelinfecties kunnen idd ook uit zichzelf wel weer verdwijnen, soms voelt het alsof het bijna begint (jeukerig, andere afscheiding), maar kan de weerstand daar het zelf herstellen. Het is ook een schimmel die normaal ook voorkomt, maar door een lage weerstand een soort 'wildgroei' krijgt.

Yoghurt is inderdaad een ouderwets middeltje tegen 'witte vloed', om de zuurgraad in de vagina weer op peil te krijgen (de schimmel doet het beter in een zoetere omgeving, je vagina is normaal zuur). Het schijnt sommige vrouwen wel te helpen bij een beginnende infectie, maar als het al zo erg is als bij jou nu, dan maar gewoon vertrouwen op de kuur.
One of the least benightedly unintelligent life forms it has been my profound lack of pleasure not to be able to avoid meeting.
pi_36412333
Babes> Ik ben een keer naar huis gegaan omdat ik het niet meer hield van de jeuk. Toen gebruikte ik de Gyno-Myk tabletten en daar werd het erger van. Ik heb toen gewoon tegen mijn (vrouwelijke!) collega gezegd waarom ik naar huis moest, want ik kon echt niet meer normaal zitten (maar goed, zij had mij ook ooit vertelt dat ze zo verschrikkelijk ongesteld was altijd met pijn en klonten, dus vandaar dat ik het haar wel durfde zeggen)

En ik heb me een keer helemaal ziekgemeld omdat ik me echt ellendig voelde (naar dokter geweest en die had nog ff liggen poeren.....aahhh JEUK). Ik voelde me in beide gevallen ook schuldig, maar ook enorm zielig, want het is ECHT niet tof.

De Gyno-Myk hielp bij mijn trouwens wel heel goed, ik moest het alleen 's morgens allemaal wegspoelen vanbinnen met een vaginale douche, anders was het overdag niet te doen. Ik ging gewoon dan vroeger naar bed als anders, pil erin en 's morgens normale tijd op, zodat het toch de kans kreeg zijn werk te doen. Gyno-Daktarin kan ik ook niet tegen, tegen micozinol (?) zalf wel, maar dat is een kuur van 5 tot 14 dagen (met inbrenghulzen).
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_36636422
Hmm, ik ben ook bang dat ik een schimmelinfectie heb, maar ik durf er niet zo goed mee naar de dokter
In elk geval jeukt het af en toe en ruikt het zurig daar beneden... Heb zo'n vaginale creme bij de Etos gekocht (van dat inticare huismerk) en dat helpt wel tegen de geur maar niet tegen de jeuk... Maar de jeuk is nou ook weer niet zo erg dat ik er niet tegenkan ofzo, en vooral 's avonds als ik in bed lig.. Daarom twijfel ik of ik naar de dokter zal gaan, want het is op zich neit zo erg. Ben alleen bang dat het erger wordt...

Volgens mn moeder heb ik een keer een schimmelinfectie gehad toen ik een jaar of 7 was (kan me er niets meer van herinneren) en zit het in de familie. Zou dus betekenen dat ik er gevoelig voor ben
  dinsdag 4 april 2006 @ 13:18:55 #209
119804 Znoopy
Peanuts!
pi_36638004
Gelukkig nu sinds een klein tijdje weer van mijn infectie af, vorige week ongesteld geweest, maar nog geen jeuk etc... Wel een beetje een aparte geur, maar hoop dat dat nog verdwijnt. Maar ik had nog een vraag: van nature is het tussen de schaamlippen enigszins vochtig toch? kan het zijn dat door het gebruik van de miconazolzalf het 'milieu' daar een beetje aangetast is en er niet zoveel vocht meer afgegeven wordt? (en dan bedoel ik niet tijdens de seks, maar gewoon normaal vocht). Wordt dat na een tijdje weer normaal?

Alvast bedankt!

Ohja ik las trouwens ook op verschillende websites dat tea tree olie ook schijnt te helpen, iemand die hier meer over weet of ervaring mee heeft?
Every now and then I feel that my existence is justified!
pi_36705645
Ben net terug van de dokter en heb nu 3 eitjes klaarliggen voor gebruik! Hoop dat het werkt...
pi_36705790
Eitjes Ik heb er toen ik een infectie had 1tje gehad met een daarnaast een 14daagse zalfkuur... Ik 's avonds eitje inbrengen, de volgende ochtend onder de douche viel ik flauw Weet niet of dat aan t eitje lag, waarschijnlijk niet Maar vooral zo lang mogelijk blijven liggen met die dingen
Every now and then I feel that my existence is justified!
pi_36705959
Hehe, ik moet eerst wachte ntot ik klaar ben met menstrueren (en dat reinigt misschien vanzelf al genoeg, zei hij) en anders eitjes. Hij probeerde grappig te zijn
'ik geef je 3 eitjes, het is ten slotte bijna pasen'
pi_36708848
Grapjas, die dokter van jou
Every now and then I feel that my existence is justified!
pi_36708867
Ik mag hem niet en ik vind de gebruiksaanwijzing eng...
Mogelijke Bijwerkingen
Een geneesmiddel heeft naast het beoogde effect soms ook ongewenste effecten: de zogenaamde bijwerkingen.

Nee duh, ik ben niet achterlijk -_-

(...)
Soms kan een ernstige overgevoeligheidsreactie onstaan met (hoge) koorts, rode vlekken op de huid, gewrichtspijnen en/of oogontsteking (Steven-Johnson syndroom). Ook kan een ernstige overgevoeligheidsreactie optreden met grote samensmeltende blaren waarbij uw opperhuid kan afsterven en loslaten (syndroom van Lyell). Als us last krijgt van dergelijke verschijnselen, stop dan met het gebruik van Gyno-Daktarin en raadpleeg uw arts. (nee, i kga lekker door terwijl mn opperhuid afsterft...)
Overlge met uw arts als u de bijwerkingen hinderlijk vindt. (neeeee, ik vind het fijn als mijn ogen ontsteken en ik enorme blaren ontwikkel!)

pi_36711284
Iiewwwwwww!! Klinkt goed Maar bijsluiters zijn altijd eng, als ik de bijsluiter van mn pil lees denk ik ook .... "Verhoogde kans op dit en dit en dit en dat, en als u dit of dit of dit of dat voelt of hier of hier of hier of hier last van krijgt, neem dan contact op met uw arts"... Ja... fijn
Every now and then I feel that my existence is justified!
pi_36821984
quote:
Op zondag 30 oktober 2005 12:49 schreef SEMTEX het volgende:
Waarom smeren jullie zoveel? Dat lijkt me juist helemaal niet fijn voor een poesje .
Die heeft zijn eigen zuurgraad en die verpest je met allerlei smeersels. Het enige wat ik doe als ik een schimmel heb (en dat wordt weer minder de laatste tijd, gelukkig) is een fluconazoltablet te bestellen bij de huisarts, die in te nemen en af te wachten en na een paar dagen is het gewoon weg. Niks geen gedoe met eitjes, met zalfjes, met irritatie of jeuk. Scheelt een hoop irritatie.
zeg dat maar eens tegen mijn huisarts
pi_36881373
Vanacht ei erin gestopt en vandaag geen jeuk! Jeej!

Wel een beetje ranzig spul wat er uit een ei komt zetten...
*is blij met het inlegkruisje*
pi_36900906
Jeeej !!! Nog even doorzetten met de andere eieren dan!!!

Ja, tis vrij ranzig... maar je moet er wat voor over hebben he !!
Every now and then I feel that my existence is justified!
  vrijdag 14 april 2006 @ 10:14:11 #219
82456 teig
oh my gow
pi_36946066
jah hoor, heb dr ook weer een te pakken. Maakte me al helemaal zenuwachtig Mijn oude huisarts heeft zijn pratijk overgedaan aan twee jonge artsen. Vind het dan tch lastig om zo mijn broek naar beneden te trekken. Maar toen ik vertelde dat het terug was, schreeft hij zo een eitje voor.... Dus voor niks in de rats gezeten.

Nu vannacht dat ding gebruiken en dan hopen dat het van de week weer over is
pi_37081773
quote:
Op vrijdag 14 april 2006 10:14 schreef teig het volgende:
jah hoor, heb dr ook weer een te pakken. Maakte me al helemaal zenuwachtig Mijn oude huisarts heeft zijn pratijk overgedaan aan twee jonge artsen. Vind het dan tch lastig om zo mijn broek naar beneden te trekken. Maar toen ik vertelde dat het terug was, schreeft hij zo een eitje voor.... Dus voor niks in de rats gezeten.

Nu vannacht dat ding gebruiken en dan hopen dat het van de week weer over is
En? Over?
Every now and then I feel that my existence is justified!
  woensdag 19 april 2006 @ 12:20:03 #221
82456 teig
oh my gow
pi_37091828
jah, hij was nog beginnend zeg maar. Dus anderhalve dag na het eitje al nergens last meer van
pi_37094019
Meeh, alle eitjes gebruikt ( 3) en nu heb ik alweer een beetje jeuk... het is wel stukken minder, maar ik heb toch het idee dat het niet helemaal weg is...

Moet ik nou weer terug naar de dokter?
pi_37095006
Ik zou het even een weekje aankijken, vaak werkt het nog wat langer door en duurt het even voor alles weg is. Je zou eventueel met een vaginale douche met lauw water een keertje kunnen spoelen.

Als het dan niet beter wordt of toch meer gaat jeuken dan toch maar weer even terug. Je kan ook vragen om een medicijn wat je oraal inneemt (fluconazol), dat werkt bij mij vaak beter.
One of the least benightedly unintelligent life forms it has been my profound lack of pleasure not to be able to avoid meeting.
pi_37095486
Ik heb het al even aangekeken, ik had donderdagavond de 3e erin gestopt... Ik ga sowieso pas volgende week, ben dit weekend druk en volgende week weer tijd. Dus als het dan weg is, ga ik niet
pi_37095613
quote:
Op woensdag 12 april 2006 11:18 schreef Arctica het volgende:
Vanacht ei erin gestopt en vandaag geen jeuk! Jeej!

Wel een beetje ranzig spul wat er uit een ei komt zetten...
*is blij met het inlegkruisje*
Daar krijg je dus jeuk van, inlegkruizen zijn uit den boze~
evenzo waspoeders met parfum etc
try it en je zult zien!

Men noemt het schimmelinfectie nou eh, tis gewoonweg allergie op al die parfumzooi!
Oh ja vriendje moet zijn piemol ook niet wassen met zeep, krijg je het ook nml!
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
pi_37095824
Tss, inlegkruisje maar 2 nachtjes gebruikt en niet overdag, en ik ga daar geen waspoeder of parfum inspuiten En ik gebruik ook geen zeep !
pi_37096742
quote:
Op woensdag 19 april 2006 14:50 schreef zhe-devilll het volgende:

[..]

Daar krijg je dus jeuk van, inlegkruizen zijn uit den boze~
evenzo waspoeders met parfum etc
try it en je zult zien!

Men noemt het schimmelinfectie nou eh, tis gewoonweg allergie op al die parfumzooi!
Oh ja vriendje moet zijn piemol ook niet wassen met zeep, krijg je het ook nml!
Een schimmelinfectie is GEEN allergische reactie op iets, het is een SCHIMMEL. Je dokter kan de schimmeldraden onder de microscoop zien.

Persoonlijk krijg ik het nooit van (geparfumeerd) waspoeder.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  woensdag 19 april 2006 @ 15:36:58 #228
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_37096958
quote:
Op woensdag 19 april 2006 15:29 schreef Syrena het volgende:

[..]

Een schimmelinfectie is GEEN allergische reactie op iets, het is een SCHIMMEL. Je dokter kan de schimmeldraden onder de microscoop zien.

Persoonlijk krijg ik het nooit van (geparfumeerd) waspoeder.
Volgens mij is het zo dat je een schimmel de kans geeft als je in de weer gaat met inlegkruisjes, zeep etc. Je creeert dan een gunstig milieu. Maar je kweekt er volgens mij geen schimmels mee.
Hoe die er dan wel komt, weet ik verder ook niet.
pi_37097138
quote:
Op woensdag 19 april 2006 15:36 schreef Aventura het volgende:

[..]

Volgens mij is het zo dat je een schimmel de kans geeft als je in de weer gaat met inlegkruisjes, zeep etc. Je creeert dan een gunstig milieu. Maar je kweekt er volgens mij geen schimmels mee.
Hoe die er dan wel komt, weet ik verder ook niet.
Ja dat klopt, je helpt dan je zuurgraad om zeep waardoor de schimmels kunnen groeien, maar het is geen allergische reactie op parfum ofzo.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_37099307
Toch maar even vermelden dat ik na meer dan 3 jaar (tijdelijk) gezond verklaard ben
Ik ben net naar de huidspecialist geweest en ik moet nu 'enkel' nog 2 x per dag een zalfje gebruiken en om de 14 dagen 4 pillen sporanox slikken. En elke dag een compresje gebruiken En als ik weer wat jeuk heb nog wat van mijn cortisonezalf gebruiken.

Maar eindelijk ... na meer dan drie jaar last hebben, ziet mijn huid er weer goed uit, voor zover die nog goed kan komen (blijkbaar zou het eruitzien als iemand die te lang in bad heeft gezeten).

Ik ben gewoon blij
pi_37358323
Ik heb er weer een GVD. Ik wil nooit meer sex hebben, nooit
Plus ik ben dus verhuisd naar een andere plaats, het zal tot maandag duren eer mijn Fluconazol (a 49,50!) er is. Morgen maar ff een drogist binnenrennen voor miconazol ofzo. En condooms.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_37368822
Ik twijfel er ook aan of ik eventueel een vaginale schimmelinfectie heb.
Maar ik vroeg me af of je bijvoorbeeld ook lamisil creme kon opsmeren op je geslachtsdeel?
Het is namelijk eigenlijk tegen voetschimmel en / of zwemmers eczeem?

Heeft iemand hier een antwoord op?
pi_37381026
Het enige wat ik weet is dat de crèmes die ik ooit heb moeten gebruiken (niet dat ze hielpen ) ook gebruikt worden bij voetschimmel.
Misschien beter eens langsgaan bij een dokter. Ik heb het in het begin ook zelf proberen te verhelpen en zie waar ik ben geëindigd
pi_37381202
Ik kan dus niet naar een dokter dit weekend en maandag dus ook niet (geen vervanger op t werk)

Ik ga dus zo maar een tube bij de drogist scoren en bidden dat dat gaat helpen of dat het iig minder wordt dan nu Ik heb wel nog inbrenghulzen thank God.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_38229294
quote:
Op donderdag 23 maart 2006 20:07 schreef Babes het volgende:
hey bedankt voor je bericht Etoile! echt fijn om te horen dat je niet de enige bent he. ik heb dat zalfje, clotrimazol, ook gekregen, maar nou staat in de bijsluiter dat de volgende bijwerkingen kunnen optreden: roodheid, jeuk en branderigheid, maar daar smeer je het toch juist voor? tis nog meer gaan branden vandaag, nou vraag ik me af of dat dat nou zoon bijwerking vd zalf is (en ik dus beter niet meer kan smeren) of dat het vd schimmel is omdat ik pas vanavond voor het slapen gaan die vaginale tablet kan gebruiken.

heel slim dat je bij n blaasontsteking ook gelijk die kuur voor de schimmel vraagt (kennelijk had ik het dus met kerst met de vorige blaasontsteking ook al, maar dan minder erg, was ook minder zware antibioticakuur). volgende keer doe ik dat ook! dit hoop ik nooit meer mee te maken. heb dan ook erg te doen met al die meiden op het forum die continue last v schimmels hebben.

ik voel me wel erg rot dat ik me voor deze vrouwenkwaal die kennelijk zoveel vrouwen hebben ziekgemeld heb, maar tis niet te harden. wat vinden jullie ervan?

bedankt voor je tip. mn schoonmoeder kwam met de tip yoghurt smeren, maar ik ben bang dat dat alleen maar de boel infecteerd, dus ga liever voor het washandje.

gebruik geen yogurt dat dachten ze vroeger wordhet alleen maar erger van en veel wasen is ook niet goed hoor word het ook erger van ga liever terug naar de dokter geeft die je wat anders
pi_38772528
Zo ik heb het nu na een maand terug gekregen in die tijd ook antibiotica geslikt kon het ook aan liggen dat ik het zo snel terug heb gekregen. Nu heb ik een pilletje gekregen fluconazol ik ben benieuwd. Mijn huisarts zei dat dit sterker was.
pi_39185302
Een vriendin zei gister dat ze een schimmelinfectie heeft door het gebruik van antibiotica. Haar dokter zei dat ik ook naar de dokter moet , maar dit wil ik liever niet.
Mijn vraag is of een man dit van een vrouw kan krijgen, want dat werd me duidelijk op internet. We hebben altijd condooms gebruikt…
  zaterdag 24 juni 2006 @ 19:29:23 #238
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_39185318
Ga gewoon naar de dokter, slotje.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 24 juni 2006 @ 19:30:17 #239
22592 crew  Ole
pi_39185334
Loop anders gewoon door met die schimmel..
Lijkt me fijn gevoel
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_39185343
in geval van twijfel altijd naar de dokter....
pi_39185396
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:28 schreef Bravo_Johnny het volgende:
Een vriendin zei gister dat ze een schimmelinfectie heeft door het gebruik van antibiotica. Haar dokter zei dat ik ook naar de dokter moet , maar dit wil ik liever niet.
Mijn vraag is of een man dit van een vrouw kan krijgen, want dat werd me duidelijk op internet. We hebben altijd condooms gebruikt…
Heeft ze zalf? Die kan je dan ook gewoon op je piemelewiepsie smeren

En een schimmelinfectie door antibiotica kende ik nog niet. Kan ook van iets anders komen. Het is trouwens niks om je voor te schamen hoor, doe je dat wel en negeer je het, dan gaat het juist fout.
  zaterdag 24 juni 2006 @ 19:34:58 #242
150246 Mickje
2SenSitive
pi_39185460
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:28 schreef Bravo_Johnny het volgende:
Een vriendin zei gister dat ze een schimmelinfectie heeft door het gebruik van antibiotica. Haar dokter zei dat ik ook naar de dokter moet , maar dit wil ik liever niet.
Mijn vraag is of een man dit van een vrouw kan krijgen, want dat werd me duidelijk op internet. We hebben altijd condooms gebruikt…
Waarom ga je liever niet naar de dokter? Net of die nog nooit een penis heeft gezien? Ga gewoon dan ben je tenminste zeker van de zaak!!
pi_39185534
Loop maar lekker door hoor.
Of ga langs Jomanda, die heeft meer mensen het advies gegeven om niet naar de doktor te gaan.
pi_39185548
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:32 schreef Conflict het volgende:

[..]

En een schimmelinfectie door antibiotica kende ik nog niet. Kan ook van iets anders komen.
Antibtiotica doodt bacterien. En de 'kut' zit vol van (melkzuur-)bacterien. Als die dood zijn raakt de ph-waarde uit balans* en krijg je sneller een schimmelinfectie

*normaal is het 3 tot 5 ofzo, de vagina
pi_39185580
Ja, ga in godsnaam man. Voorkom je een heleboel ellende mee, namelijk een terugkerende schimmelinfectie (bij jou of bij je partner). En geloof me, dat wil je ECHT ECHT ECHT ECHT niet hebben gewoon. Je kunt ook de assistente bellen, voor hetzelfde geld krijg je alleen een tablet en hoeft ie niet te koekeloeren.

Het is inderdaad overdraagbaar trouwens. Condooms maakt niet uit, je kunt het ook van beffen/pijpen krijgen. Ik krijg het van de combinatie sex (=geschuur) en sperma. Soms ook zonder sperma en alleen geschuur.

Zal ik alle dingen ff opnoemen waar ik gevoelig voor ben?
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_39185582
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:37 schreef nVincible het volgende:

[..]

Antibtiotica doodt bacterien. En de 'kut' zit vol van (melkzuur-)bacterien. Als die dood zijn raakt de ph-waarde uit balans* en krijg je sneller een schimmelinfectie

*normaal is het 3 tot 5 ofzo, de vagina
ok, duidelijke uitleg, dank je
pi_39185621
Hier, lekker nog wat leesvoer schimmelinfectie deel 3
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_39185653
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:38 schreef Syrena het volgende:
Ik krijg het van de combinatie sex (=geschuur) en sperma.
Dus van sex en schuren en sperma krijg je een schimmelinfectie

Heerst er dan niet gewoon iets bij een van jullie beiden?
pi_39185735
quote:
Op zaterdag 24 juni 2006 19:40 schreef Conflict het volgende:

[..]

Dus van sex en schuren en sperma krijg je een schimmelinfectie

Heerst er dan niet gewoon iets bij een van jullie beiden?
Nee hoor hoeft niet (dat we beiden iets hebben). Als ik niet nat genoeg ben, of ondertussen opdroog, dan veroorzaakt het op-en-neer-gaan kleine wondjes. Komt daar dan sperma in, of speeksel dan krijg je hetzelfde verhaal als met de antibiotica, dus een verstoorde zuurgraad.

Inmiddels gebruiken we glijmiddel en heb ik voor na de sex iets dat de zuurgraad weer op peil brengt.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_39185770
Oja en ik slik dus elke maand preventief een pilletje ertegen. Omdat je menstruatie de boel ook uit balans kan gooien.

Jajaja. Tof is dat een meisje zijn
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')