abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_31012708
registreer om deze reclame te verbergen
vorige delen:
Vegetariėrs, verenig hiero!
Vegetariėrs, verenig hier! Deel twee.

Andere topics:
Veganisten hier verzamelen!

Links:
vegatopia.com
forum
Vegetarische Restaurantgids

(leuk einde van het vorige topic

Hier weer vriendelijk verder, net zo vriendelijk als voor de diertjes

[ Bericht 21% gewijzigd door Blues op 08-12-2005 18:30:38 ]
pi_31023590
Fipo!!!

Broodjes humus roeleren, trouwens.
pi_31025726
TVP

Ik heb niet echt iets te melden
Mon 'en!
pi_31036359
registreer om deze reclame te verbergen
Vedgies heerschen
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
  donderdag 29 september 2005 @ 20:10:10 #5
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31036958
Wat eet een vegetarier eigenlijk s'middags op zijn brood?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_31037079
Kaas, jam, salades, pindakaas, muisjes, vegetarische dingen van AH, duopenoti

Ja ik drink melk. Heeel weinig, want ik ben gestopt met het drinken van zuivel en ben overgestapt op sojamelk (nog wel in koffie en ook kaas). Dit omdat sojamelk gewoon veel gezonder is en ongeveer even lekker
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
  donderdag 29 september 2005 @ 20:19:51 #7
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31037324
registreer om deze reclame te verbergen
Aan wat voor salades moet ik dan bijvoorbeeld denken?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_31042052
Komkommer, eiersalade, pastasalade.. whatever.

En ik eet ook best veel sandwichspread..
Mon 'en!
pi_31042664
Ik wou 'vroeger' ook best graag hartig op brood. Maar toen ik op kamers ging, ging dat best hard omlaag, net als vlees in warmeten btw. Maar ik mis vlees bij het brood totaal niet (enige probleem is vaak nog broodjeszaken die erg vaak erg veel vlees gebruiken)

Vegetarische broodbeleg niet, kaas, jam, pindakaas, muisjes appelstroop ed wel. Aan salades had ik nog niet gedacht!
  vrijdag 30 september 2005 @ 10:04:37 #10
3878 Vork
Manisch creatief
pi_31051450
Ik eet voornamelijk kaas op m'n brood, zowel vast als smeerbaar. Soms wat jam of gewoon boter en wat suiker, hagelslag, honing, kaassouflee's of dingen met sla, komkommer, paprika, al dan niet nog met een of andere dressing (ja het kan allemaal). Er is nog zoveel keuze wat broodbeleg betreft. Ik denk dat een vegetarier zich daar wel het minste zorgen om hoeft te maken.
pi_31052878
Sinds ik op een zuivel- en notenloos dieet zit, moet ik dus wel even nadenken wat ik op brood eet!

Geen kaas, geen pindakaas, geen chocopasta etc.

Dus nu: groente op brood. Soms alleen tomaat en komkommer, soms de hele verzameling: avocado, tomaat en rucolasla. Met peper en zout heel lekker. .
Verder ben ik geen fan van vleesvervangers, maar de vegetarische pate van de AH is best wel lekker, en zonder melkbestanddelen. 8 Jaar vego, en nooit geweten dat dat er was. Simpelweg nooit in het broodvleeschap gekeken
pi_31086445
Ik houd van hartig. Op mijn brood zit dan ook vaak (vegetarische) kaas, en vegetarische gerookte ham van de AH. Liefst met een klodder mosterd erbij.

@marsterretje: welke paté bedoel je? Die worstjes die bij de gewone vleeswaren op brood liggen? Ik vind de filet americain-variant daarvan ook best te pruimen. Zeker als je daar een berg peper op gooit.
  zondag 2 oktober 2005 @ 01:03:24 #13
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_31103836


[ Bericht 100% gewijzigd door PLAE@ op 02-10-2005 01:03:33 ]
pi_31103971
quote:
Op zaterdag 1 oktober 2005 15:13 schreef Cat_Byte het volgende:
Ik houd van hartig. Op mijn brood zit dan ook vaak (vegetarische) kaas, en vegetarische gerookte ham van de AH. Liefst met een klodder mosterd erbij.

@marsterretje: welke paté bedoel je? Die worstjes die bij de gewone vleeswaren op brood liggen? Ik vind de filet americain-variant daarvan ook best te pruimen. Zeker als je daar een berg peper op gooit.
Tuinkruiden is het lekkerst, maar bijna allemaal zijn ze lekker
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
  zondag 2 oktober 2005 @ 03:19:01 #15
97955 Axioma
ik denk tegendraads mee
pi_31105966
een vriend van me heeft een vegetarische vriendin voor wie hij wil koken (iets wat toch vaak mis lijkt te gaan, althans een lekker vegetarisch gerecht zien te vinden). Hebben jullie nog recepten om zowel vega's als niet vega's aan te tonen dat vegetarisch eten wel degelijk lekker is?
- Live Life Live -
Een axioma is in de wiskunde en logica sinds Euclides en Aristoteles een niet te bewijzen, maar als grondslag aanvaarde stelling; een axioma kan als zelf als bewijs voor andere stellingen dienen.
pi_31107482
quote:
Op zaterdag 1 oktober 2005 15:13 schreef Cat_Byte het volgende:


@marsterretje: welke paté bedoel je? Die worstjes die bij de gewone vleeswaren op brood liggen? Ik vind de filet americain-variant daarvan ook best te pruimen. Zeker als je daar een berg peper op gooit.
Ja die ja. Ze zijn redelijk te eten, de tuinkruiden zijn vind ik de beste. En, er zit geen melk(producten) in.
  zondag 2 oktober 2005 @ 10:39:58 #17
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_31107502
quote:
Op donderdag 29 september 2005 12:20 schreef marsterretje het volgende:
Broodjes humus roeleren, trouwens.
Yum! Lekker een zelfgebakken snee donker brood met humus en daarop een stuk geroosterde paprika
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_31107512
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 03:19 schreef Axioma het volgende:
een vriend van me heeft een vegetarische vriendin voor wie hij wil koken (iets wat toch vaak mis lijkt te gaan, althans een lekker vegetarisch gerecht zien te vinden). Hebben jullie nog recepten om zowel vega's als niet vega's aan te tonen dat vegetarisch eten wel degelijk lekker is?
Maak je wel eens lasagne? Mooi, dat kan prima zonder vlees.

Vervang het gehakt door veel groenten, paprika is aan te raden.

Knal er een xtra laag in, gemaakt van geroerbakte spinazie. Eerst uitje bakken, dan spinazie erbij (mmmm 5 ons) en laten slinken.

Je hebt dus twee soorten inhoud in de lasagne, een laag tomaten-groente spul, en een laag spinazie spul.

Lukt bijna altijd, ziet er mooi uit en is ook nog eens lekker.
pi_31107522
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 10:39 schreef Spindizzy het volgende:

[..]

Yum! Lekker een zelfgebakken snee donker brood met humus en daarop een stuk geroosterde paprika
Aan het eten as we speak! .
  zondag 2 oktober 2005 @ 10:49:37 #20
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_31107631
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 03:19 schreef Axioma het volgende:
Hebben jullie nog recepten om zowel vega's als niet vega's aan te tonen dat vegetarisch eten wel degelijk lekker is?
Onderstaand recept heb ik een niet-vego vriendin voorgezet en dat was haar eerste keer echt vego eten. Daarna heeft ze een aantal vegokookboeken aangeschaft omdat ze nu doorheeft dat vegetarisch koken helemaal niet saai, vies en flauw is.

Kikkererwtenstoofschotel met feta

Ingrediėnten
1 courgette
2 uien
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel milde paprikapoeder
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 blik gepelde tomaten (400 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
zout en peper
200 g feta (kaas)

Bereiden
Courgette wassen, schoonmaken en in dikke plakken snijden. Plakken in vieren snijden. Uien pellen en in stukken snijden. Knoflook pellen en grof hakken. In pan olie verhitten. Ui en courgette ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Paprikapoeder, komijn, koriander en knoflook erdoor scheppen en nog ca. 1 minuut bakken. Tomaten met sap erbij schenken en aan kook laten komen. Mengsel afgedekt ca. 20 minuten zachtjes stoven. In zeef kikkererwten laten uitlekken en door groenten scheppen. Groenten nog ca. 10 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Feta laten uitlekken en in blokjes snijden. Kikkererwten met groenten in vier diepe borden scheppen. Blokjes feta erover verdelen. Serveren met couscous of pitabroodjes.



Dit is voor twee grote eters genoeg. Als je ook een voorgerecht hebt en een salade erbij kunnen er 4 mensen van eten. Ik gooi er op het eind altijd een flinke handvol verse koriander door.

------------------------------------

Ook erg lekker:
Paprikalasagne met oude kaas

Ingrediėnten
1 rode ui, gesnipperd
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
2/3 pot geroosterde paprika's (a 465 g), in stukken
2 theelepels paprikapoeder
3 eetlepels boter
50 g bloem
500 ml melk
250 g oude kaas, geraspt
250 g lasagnevellen

Materialen
ovenschaal inhoud ca. 2 1/2 liter, ingevet

Bereiden
In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tomaat en geroosterde paprika toevoegen en aan de kook brengen. Paprikasaus 15 min. laten sudderen en op smaak brengen met paprikapoeder, mespunt suiker, zout en peper. Oven voorverwarmen op 200 °C. In pan boter verwarmen en bloem erdoor roeren. Gedeelte van melk erbij schenken, aan de kook brengen en met pollepel of garde goed blijven roeren tot geheel glad is. Rest van melk in gedeelten erbij schenken en goed blijven roeren tot gladde saus ontstaat (dit duurt ca. 3 min). Saus minimaal 2 min. doorkoken. Helft van kaas door saus roeren en op smaak brengen met zout en peper. Bodem van ingevette ovenschaal met lasagnevellen bedekken, 1/3 van kaassaus erover verdelen en lasagnevellen erop leggen. Helft van paprikasaus erop scheppen en met lasagnevellen afdekken. Verder laagjes maken van respectievelijk kaassaus, lasagnevellen, paprikasaus, lasagnevellen en met kaassaus eindigen. Lasagne met rest van kaas bestrooien en in midden van oven in 40 min. gaar laten worden.


Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
  zondag 2 oktober 2005 @ 13:25:30 #21
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_31111877
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 10:40 schreef marsterretje het volgende:

[..]

Maak je wel eens lasagne? Mooi, dat kan prima zonder vlees.

Vervang het gehakt door veel groenten, paprika is aan te raden.

Knal er een xtra laag in, gemaakt van geroerbakte spinazie. Eerst uitje bakken, dan spinazie erbij (mmmm 5 ons) en laten slinken.

Je hebt dus twee soorten inhoud in de lasagne, een laag tomaten-groente spul, en een laag spinazie spul.

Lukt bijna altijd, ziet er mooi uit en is ook nog eens lekker.
Gehakt vervangen door stukjes pompoen, smaakt heerlijk en zo kom je nog aan je ijzer ook!
pi_31112280
Ik vind de tuinkruiden pate van AH ook het lekkerst . Voor de rest doe ik gewoon kaas, jam en hagelslagachtige dingen op mijn brood.
pi_31114663
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 13:25 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Gehakt vervangen door stukjes pompoen, smaakt heerlijk en zo kom je nog aan je ijzer ook!
Ook een optie, en bovendien een seizoensgroente, dus makkelijk en goedkoop te krijgen. .
pi_31116418
Ik heb gister Tartex gegeten. En wel de variant Pesto...errug lekker! Jammer dat je daarvoor dan weer speciaal naar een natuurwinkel moet gaan. Ik hou meer van alles in 1 keer bij de Appie.
pi_31116830
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 15:44 schreef Cat_Byte het volgende:
Ik heb gister Tartex gegeten. En wel de variant Pesto...errug lekker! Jammer dat je daarvoor dan weer speciaal naar een natuurwinkel moet gaan. Ik hou meer van alles in 1 keer bij de Appie.
Vroeger, toen ik een tijd geen suiker at (1997 dacht ik) at ik ook wel eens Tartex. Ik vond het het aller- allervieste wat je op je brood kon smeren. Getver.

Maar toen was er ook nog geen pesto in NL. Misschien dat het nu beter is, who knowes...
  zondag 2 oktober 2005 @ 16:30:31 #26
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_31117555
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 14:44 schreef marsterretje het volgende:

[..]

Ook een optie, en bovendien een seizoensgroente, dus makkelijk en goedkoop te krijgen. .
Toevallig eet ik het vanavond, maar dan met spinaat
  maandag 3 oktober 2005 @ 06:45:26 #27
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31136579
Iemand hier toevallig een recept voor pompoentaart?
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_31136597
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 16:01 schreef marsterretje het volgende:

[..]

Vroeger, toen ik een tijd geen suiker at (1997 dacht ik) at ik ook wel eens Tartex. Ik vond het het aller- allervieste wat je op je brood kon smeren. Getver.

Maar toen was er ook nog geen pesto in NL. Misschien dat het nu beter is, who knowes...
Je hebt verschillende smaken Tartex. Ik zelf vind champi en mexican lekker. Van die champi is ook een Zonnatura versie te koop, bij de grotere Appie.
pi_31192515
Vandaag heb ik ook de Mexican geprobeerd. Ook een aanrader! Tevens een klein bakje met de smaak 'licht gerookt'. Beetje flauw smaakje, saai.
  woensdag 5 oktober 2005 @ 00:23:41 #30
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_31192565
Ik heb Tartex nooit gekocht omdat ik me helemaal voorstelde dat het ruikt als leverpastei ( ). Ruikt het inderdaad zo?
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_31195964
quote:
Op woensdag 5 oktober 2005 00:23 schreef Spindizzy het volgende:
Ik heb Tartex nooit gekocht omdat ik me helemaal voorstelde dat het ruikt als leverpastei ( ). Ruikt het inderdaad zo?
Ik zou niet meer weten hoe leverpastei ruikt, maar de champi versie lijkt idd een beetje op smeerleverworst.
  woensdag 5 oktober 2005 @ 17:56:36 #32
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_31210048
quote:
Op maandag 3 oktober 2005 06:45 schreef BBQ-kip het volgende:
Iemand hier toevallig een recept voor pompoentaart?
Ik volgens mij nog wel... Zal vanavond is kijken
  donderdag 6 oktober 2005 @ 03:58:52 #33
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31221329
quote:
Op woensdag 5 oktober 2005 17:56 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ik volgens mij nog wel... Zal vanavond is kijken
Als je zou willen doen, graag
(Forum was down natuurlijk vanavond, maar ik hoop dat je er binnenkort naar kijkt, lijkt me zo lekker )
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_31227020
quote:
Op donderdag 29 september 2005 20:10 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat eet een vegetarier eigenlijk s'middags op zijn brood?
Pindakaas.
pi_31461350
Iemand ooit een poging gedaan om zelf tartex te maken?
pi_31796082
Ik zit naar de theatershow van Hans Sibbel te kijken (nu, Nederland 3) en hij beweert dat alles wat hij zegt op feiten berust.

Net beweerde hij dat de mens van nature vleeseter is, en ook een daaraan aangepast darmstelsel heeft.

Misschien heb ik niet goed opgelet tijdens mijn middelbare schooltijd, maar ik meen toch echt uit de biologielessen te hebben begrepen dat de mens een herbivoor is (in tegenstelling tot het 'onder het volk' heersende idee dat de mens een omnivoor is), m.n. te zien aan het lange darmstelsel.
Wie weet hier meer over? De bewering dat de mens een carnivoor is lijkt me iig per definitie fout.
Heeft Fok! verlaten, jeweetoch.
pi_31796951
Nee hij zei volgens mij dat de mens voor het eerst in lange tijd veel vlees kon eten en daardoor haar darmstelsel kon verkorten...
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
pi_31797759
quote:
Op zondag 30 oktober 2005 00:12 schreef Setambre het volgende:
Nee hij zei volgens mij dat de mens voor het eerst in lange tijd veel vlees kon eten en daardoor haar darmstelsel kon verkorten...
Nee, hij zei dat de mens tig jaar geleden opeens vlees ging eten, en dat het lichaam zich daar op aanpaste (o.a. "twee keer zo korte darmen!"). Daaromheen nog een heel verhaal dat mensen die vlees aten "het snapten" en dat vegetariėrs dus "verraders van onze soort" zijn.

Nu is het cabaret en stoor ik me dus niet aan de belediging aan het adres van vegetariėrs, wel vind ik het een rare zaak dat hij meent dat de mens van nature 'vleeseter' is.
Heeft Fok! verlaten, jeweetoch.
pi_31798477
Ik zal morgen de streams bekijken. Ik weet bijna zeker dat hij dat niet gezegd heeft.

Hij heeft zelfs gezegd dat de mens in de tijd van de ijstijd boomschors heeft gegeten en appels.
"The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
pi_31802310
quote:
Op zondag 30 oktober 2005 01:11 schreef Setambre het volgende:
Hij heeft zelfs gezegd dat de mens in de tijd van de ijstijd boomschors heeft gegeten en appels.
Nu kan ik jou eens beschuldigen van 'niet opletten'.

Dat heeft hij inderdaad gezegd ja. Maar toen zei hij, x jaar geleden kwam er een grote ijstijd dus ging de mens vleeseten. De darmen werden opeens 2x zo kort.
Verder nog iets over dat vegetariėrs de verkeerde stroming aanhouden, omdat het wel duidelijk is dat de mens vlees hoort te eten.

Die opmerking impliceert wat mij betreft 'de mens is een carnivoor'. En als je de stream zou bekijken, denk ik dat je bovenstaande bijna letterlijk terugvindt.
Heeft Fok! verlaten, jeweetoch.
pi_31807456
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 10:49 schreef Spindizzy het volgende:


Kikkererwtenstoofschotel met feta
dat klinkt heerlijk

*uitprint*


en: ik word doodziek van de 'strijd' tussen vegateriche en vleesetende mensen. tegenwoordig is dat een keuze, respecteer dat gewoon van elkaar.

ik ben niet vegetarisch, ik eet weinig vlees omdat ik het gros gewoon niet lekker vind.
pi_31809748
quote:
Op zondag 30 oktober 2005 13:40 schreef Prego het volgende:

en: ik word doodziek van de 'strijd' tussen vegateriche en vleesetende mensen. tegenwoordig is dat een keuze, respecteer dat gewoon van elkaar.
Doel je nu op bovenstaande discussie over wat een cabaretier gezegd zou hebben?
Dat gaat nl. niet over de strijd tussen vleesetende mensen en vegetariėrs.

Ik was alleen nieuwsgierig naar de (naar mijn herinnering niet kloppende) uitspraak dat de mens van oorsprong carnivoor is. Dat is geen 'strijd', dat is interesse voor biologie.
Heeft Fok! verlaten, jeweetoch.
pi_31968413
*even terug ontopic

Vanwege concentratieproblemen (waarschijnlijk veroorzaakt door een tekort aan omega-3 vetzuren) heb ik vandaag een pak gebroken lijnzaad gekocht, om het tekort aan vetzuren wat aan te vullen.

Kan iemand me vertellen hoeveel lijnzaad ik dagelijks door mijn eten moet doen om op een normaal omega-3 niveau te komen? Hierbij er vanuitgaande dat ik daarnaast helemaal geen bronnen van dat vetzuur consumeer.
Heeft Fok! verlaten, jeweetoch.
pi_31974461
Ik denk dat het makkelijker is om lijnzaadolie te gebruiken. Anders zou je vrij veel zaad moeten gebruiken. Veel fitness lui gebruiken het, en de gebruikelijke hoeveelheid is dan volgens mij 2 lepels per dag.
Echt lekker is het niet, overigens.
  zaterdag 5 november 2005 @ 01:45:00 #45
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31981042
Mik het door de vla en eet het op, is prima te doen. Je gaat er ongelofelijk van naar het toilet en ik heb het diee dat het meer voor de darmwerking gebruikt wordt dan voor de Omega 3 enzo.
Koop gewoon olie, 1 of 2 lepeltjes en klaar.
Hoe weet je trouwens dat de concentratieproblemen veroorzaakt worden door een vermoedelijk tekort aan Omega 3?
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_31981190
heb vandaag een heerlijke provencaalse aardappelschotel gegeten, heerlijk tomaat, aardappel, zoete uitjes, mais, weet ik veel... behoorlijk lekker dus
  zaterdag 5 november 2005 @ 01:53:00 #47
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31981210
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 01:52 schreef okkith het volgende:
heb vandaag een heerlijke provencaalse aardappelschotel gegeten, heerlijk tomaat, aardappel, zoete uitjes, mais, weet ik veel... behoorlijk lekker dus
Fucking grrrrreat!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 5 november 2005 @ 02:03:53 #48
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_31981400
Deze meat lover is er ook aan gaan geloven

Mijn maag/darm stelsel trekt gewoon geen vlees meer...het begon met lichte intolerantie , maar vlees eten werd steeds meer een battle voor me; hevige buikpijn, te vaak opgeblazen gevoel


Vlees uit voeding gegooid..en voila, probs opgelost. Mijn lijf protesteert nog wel een beetje, maar mijn energie peil is enorm omhoog geschoten.

Ik eet ook heel matig ei/zuivel.

Ik ben zelf wel fan van de vleesvervangers...ik vind valess zowaar erg goed ( alleen het gehakt geprobeerd ) dit om niet meteen cold turkey op groentjes over te gaan

Pas paar weken verder en mijn lijf houd een schoonmaak van heb ik jou daar ( onsmakelijk detail: de stoelgang lijkt wel in 6th gear, alsof ik nog heel veel troep kwijt moet )


Wel wil ik gewoon vis eten, simpelweg omdat het goed voor je is ..alleen wel matig en liefst de meest schone soorten.
Merk wel dat de veggies niets te klagen hebben...wat een keur aan vervangers en groentjes zijn er tegenwoordig

gaat een wereld voor me open!
pi_31981470
beginnende vegetariers kunnen binnen een mum van tijd een ruimte leeg krijgen met hun scheten.

Ik eet sinds een jaar montjesmaat vlees (1x per maand ofzo) en dat bevalt prima. Het probleem van vegetariers is eigenlijk dat ze vitamine b en ijzer tekort komen. Dat kan een downer zijn, heb ik gemerkt.

Melk drink ik niet meer.
Verdonk: we moet weer lachen om ons loonstrookje :')
Verdonk: niet links, ik ben niet rechts, maar recht door zee
journalist: niet scheel?
  zaterdag 5 november 2005 @ 02:17:00 #50
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_31981661
Ik zorg voor mijn zuivel; gezien mijn sporten , vind ik het belangrijk om kwark/yoghurts e.d binnen te krijgen

voor mij is een vegetarisch dieet dna ook geen principiele overweging, maar een noodzakelijk. Mijn lichaam protesteert bij vlees

( en dan te bedenken dat ik echt de grootste vlees liefhebber ben die er bestaat...ironie ten top )
Alleen merk ik dat mijn lijf herstelt in ultra rap tempo...

Ik eet bijzonder veel ijzerrijke groentjes en B's haal ik uit mijn zuivel
Ik denk dan ook dat ik niets tekort kom...
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')