Tuinkruiden is het lekkerst, maar bijna allemaal zijn ze lekkerquote:Op zaterdag 1 oktober 2005 15:13 schreef Cat_Byte het volgende:
Ik houd van hartig. Op mijn brood zit dan ook vaak (vegetarische) kaas, en vegetarische gerookte ham van de AH. Liefst met een klodder mosterd erbij.
@marsterretje: welke paté bedoel je? Die worstjes die bij de gewone vleeswaren op brood liggen? Ik vind de filet americain-variant daarvan ook best te pruimen. Zeker als je daar een berg peper op gooit.
Ja die ja. Ze zijn redelijk te eten, de tuinkruiden zijn vind ik de beste. En, er zit geen melk(producten) in.quote:Op zaterdag 1 oktober 2005 15:13 schreef Cat_Byte het volgende:
@marsterretje: welke paté bedoel je? Die worstjes die bij de gewone vleeswaren op brood liggen? Ik vind de filet americain-variant daarvan ook best te pruimen. Zeker als je daar een berg peper op gooit.
Yum! Lekker een zelfgebakken snee donker brood met humus en daarop een stuk geroosterde paprikaquote:Op donderdag 29 september 2005 12:20 schreef marsterretje het volgende:
Broodjes humus roeleren, trouwens.
Maak je wel eens lasagne? Mooi, dat kan prima zonder vlees.quote:Op zondag 2 oktober 2005 03:19 schreef Axioma het volgende:
een vriend van me heeft een vegetarische vriendin voor wie hij wil koken (iets wat toch vaak mis lijkt te gaan, althans een lekker vegetarisch gerecht zien te vinden). Hebben jullie nog recepten om zowel vega's als niet vega's aan te tonen dat vegetarisch eten wel degelijk lekker is?![]()
Aan het eten as we speak!quote:Op zondag 2 oktober 2005 10:39 schreef Spindizzy het volgende:
[..]
Yum! Lekker een zelfgebakken snee donker brood met humus en daarop een stuk geroosterde paprika
Onderstaand recept heb ik een niet-vego vriendin voorgezet en dat was haar eerste keer echt vego eten. Daarna heeft ze een aantal vegokookboeken aangeschaft omdat ze nu doorheeft dat vegetarisch koken helemaal niet saai, vies en flauw is.quote:Op zondag 2 oktober 2005 03:19 schreef Axioma het volgende:
Hebben jullie nog recepten om zowel vega's als niet vega's aan te tonen dat vegetarisch eten wel degelijk lekker is?![]()
Gehakt vervangen door stukjes pompoen, smaakt heerlijk en zo kom je nog aan je ijzer ook!quote:Op zondag 2 oktober 2005 10:40 schreef marsterretje het volgende:
[..]
Maak je wel eens lasagne? Mooi, dat kan prima zonder vlees.
Vervang het gehakt door veel groenten, paprika is aan te raden.
Knal er een xtra laag in, gemaakt van geroerbakte spinazie. Eerst uitje bakken, dan spinazie erbij (mmmm 5 ons) en laten slinken.
Je hebt dus twee soorten inhoud in de lasagne, een laag tomaten-groente spul, en een laag spinazie spul.
Lukt bijna altijd, ziet er mooi uit en is ook nog eens lekker.
Ook een optie, en bovendien een seizoensgroente, dus makkelijk en goedkoop te krijgen.quote:Op zondag 2 oktober 2005 13:25 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Gehakt vervangen door stukjes pompoen, smaakt heerlijk en zo kom je nog aan je ijzer ook!![]()
Vroeger, toen ik een tijd geen suiker at (1997 dacht ik) at ik ook wel eens Tartex. Ik vond het het aller- allervieste wat je op je brood kon smeren. Getver.quote:Op zondag 2 oktober 2005 15:44 schreef Cat_Byte het volgende:
Ik heb gister Tartex gegeten. En wel de variant Pesto...errug lekker! Jammer dat je daarvoor dan weer speciaal naar een natuurwinkel moet gaan. Ik hou meer van alles in 1 keer bij de Appie.
Toevallig eet ik het vanavond, maar dan met spinaatquote:Op zondag 2 oktober 2005 14:44 schreef marsterretje het volgende:
[..]
Ook een optie, en bovendien een seizoensgroente, dus makkelijk en goedkoop te krijgen..
Je hebt verschillende smaken Tartex. Ik zelf vind champi en mexican lekker. Van die champi is ook een Zonnatura versie te koop, bij de grotere Appie.quote:Op zondag 2 oktober 2005 16:01 schreef marsterretje het volgende:
[..]
Vroeger, toen ik een tijd geen suiker at (1997 dacht ik) at ik ook wel eens Tartex. Ik vond het het aller- allervieste wat je op je brood kon smeren. Getver.
Maar toen was er ook nog geen pesto in NL. Misschien dat het nu beter is, who knowes...
Ik zou niet meer weten hoe leverpastei ruikt, maar de champi versie lijkt idd een beetje op smeerleverworst.quote:Op woensdag 5 oktober 2005 00:23 schreef Spindizzy het volgende:
Ik heb Tartex nooit gekocht omdat ik me helemaal voorstelde dat het ruikt als leverpastei (). Ruikt het inderdaad zo?
Ik volgens mij nog wel... Zal vanavond is kijkenquote:Op maandag 3 oktober 2005 06:45 schreef BBQ-kip het volgende:
Iemand hier toevallig een recept voor pompoentaart?
Als je zou willen doen, graagquote:Op woensdag 5 oktober 2005 17:56 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ik volgens mij nog wel... Zal vanavond is kijken
Pindakaas.quote:Op donderdag 29 september 2005 20:10 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat eet een vegetarier eigenlijk s'middags op zijn brood?
Nee, hij zei dat de mens tig jaar geleden opeens vlees ging eten, en dat het lichaam zich daar op aanpaste (o.a. "twee keer zo korte darmen!"). Daaromheen nog een heel verhaal dat mensen die vlees aten "het snapten" en dat vegetariėrs dus "verraders van onze soort" zijn.quote:Op zondag 30 oktober 2005 00:12 schreef Setambre het volgende:
Nee hij zei volgens mij dat de mens voor het eerst in lange tijd veel vlees kon eten en daardoor haar darmstelsel kon verkorten...
Nu kan ik jou eens beschuldigen van 'niet opletten'.quote:Op zondag 30 oktober 2005 01:11 schreef Setambre het volgende:
Hij heeft zelfs gezegd dat de mens in de tijd van de ijstijd boomschors heeft gegeten en appels.
dat klinkt heerlijkquote:
Doel je nu op bovenstaande discussie over wat een cabaretier gezegd zou hebben?quote:Op zondag 30 oktober 2005 13:40 schreef Prego het volgende:
en: ik word doodziek van de 'strijd' tussen vegateriche en vleesetende mensen. tegenwoordig is dat een keuze, respecteer dat gewoon van elkaar.
Fucking grrrrreat!quote:Op zaterdag 5 november 2005 01:52 schreef okkith het volgende:
heb vandaag een heerlijke provencaalse aardappelschotel gegeten, heerlijk tomaat, aardappel, zoete uitjes, mais, weet ik veel... behoorlijk lekker dus
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |