@ ' SevenWonders':
Waarom laat je als iemand die zich op zo een wijze wil profileren niet lekker zijn gang gaan?
Bedoel heb jij alle wijsheid? ik ook niet en al zou hij zo zo willen profileren als 'beginneling',laat hem
lekker,de bekende beginnersfouten maakt hij of zij toch wel als hij in het restaurant zelf komt.
Bedoel elke goede ervaren gastheer ziet gelijk of iemand kennis van zaken heeft m.b.t de wijnkeuze danwel de gerechten danwel de tafelmanieren. En als het dat niet is dan zullen er wel fouten worden
gemaakt tijdens de zit in het restaurant m.b.t de houding e.d.
Kwaliteit en ervaring verloochend zich nooit op zulke momenten.
Over dat top-restaurant Librije:Dat is nou een van mijn lievelingsrestaurants toen het nog geen ster had.
Nu het een ster heeft gekregen is het leuke dat ze nog weten wie je bent als je belt
en wilt reserveren ook als het 15 minuten voordat je wilt langskomen.
M.a.w. ze maken voor hun 'trouwe' klanten altijd ruimte en tijd ook al zitten ze vol!
Nee hoor, bij hun is het voor mij altijd smullen en bijna..'klaarkomen' op culinair gebied.
Voor diegenen die over restaurant Da VInci spraken: Ik heb daar vorig jaar gegeten. Eerlijkheidshalve dient te worden gezegd dat ik zowiezo altijd de gastronomie buiten de grote steden meer waardeer vanwege hun wat 'huiselijke' sfeer en ambachtelijke bereidingswijze. Alleen vond ik het eten bij
restaurant Da Vinci niet echt heel byzonder als ik eerlijk mag zijn. Bedoel het smaakte allemaal best, maar ik werd er niet echt opgewonden van of ontdekte niet iets wat ik nog nooit eerder had geproefd in andere restaurants.
Daarintegen heb ik begin dit jaar in Belgie gegeten bij een ander restaurant ook genaamd
Da Vinci en die vond ik daarintegen erg verfrissend en lekker.
Leuke,simpele ambiance maar wel eentje waar het eten je in redelijke vervoering bracht.
Tenslotte is dat waar het allemaal om gaat.
[ Bericht 3% gewijzigd door i-spy24 op 10-10-2005 15:11:05 ]