abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † dinsdag 1 november 2005 @ 15:38:31 #126
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31868519
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:34 schreef PLAE@ het volgende:


Waarom krijgen wij deze aflevering van phillybilly maar niet te zien in Nederland?
Ik weet niet, ik kijk het nl. nooit... maar ben er wel benieuwd naar.
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  dinsdag 1 november 2005 @ 16:13:03 #127
8890 spookvrouw
altijd geestig
pi_31869461
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 15:34 schreef PLAE@ het volgende:


Waarom krijgen wij deze aflevering van phillybilly maar niet te zien in Nederland?
Als de zender deze aankoopt? Ik hoop wel dat de aflevering een keer wordt uitgezonden.
hofleverancier van sterretjes :)
  † In Memoriam † dinsdag 1 november 2005 @ 19:23:01 #128
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31874564
Oh ja and A Happy Halloween!

Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † donderdag 3 november 2005 @ 07:38:06 #129
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31919268
Voor degene die er geintereseerd in is: Er is nieuws van het Twitty/Holloway front!

En ik quote:

Ze is terug op Aruba, Mamma Twittie, in vol ornaat nog wel. Met een televisie ploeg uit Amerika
want ze gaat een 'documentaire' over Aruba maken. En ze begon de hoeren in San Nicolas te filmen en daarna de chollers (verslaafden). Kortom, haar intenties zijn niet zo zuiver.


Aldus, zo zegt de site: http://www.renevannie.com/niews/kritish.html

Vooraf ging:

Politiecommisaris Dompig van Aruba wil graag de studenten, die meteen vertrokken zijn nadat Natalee vermist werd, opnieuw horen om meer duidelijkheid in de zaak te krijgen. Het gerucht gaat dat de tante van Natalee, Marcia Twitty, alle fotocamera's heeft geconfisceerd bij de studenten bij aankomst in de USA en hun heeft verzocht hun mond te houden over deze kwestie.

Politiecommisaris Dompig wil graag weten of het geld wat de moeder van Natalee, Beth, via het meelevende Amerikaanse volk ontvangt wel gebruikt wordt voor het zoeken naar Natalee aangezien hun verblijf en diners worden betaald door Aruba. De TES, een groep uit Texas die de Twitty/Holloways helpen om Natalee te vinden, worden niet betaald omdat ze vrijwilligers zijn. Bovendien heeft Aruba eveneens $ 20.000 gestort voor deze zoektocht.

Politiecommisaris Dompig wil graag weten van Beth, die claimt dat sommige van haar verklaringen onjuist zijn vertaald en tevens zegt daar een kopie daarvan te hebben, wat er dan verkeerd vertaald is. Hij vraagt haar opnieuw die verklaringen af te leggen zodat er dan wel een juiste verklaring zou komen van die data.

Politiecommisaris Dompig wil graag weten van Beth waarom zij niet op de afgesproken datum is gekomen om het bovenstaande te weerleggen.

Maar nu is ze dus terug. En hoe zeer ze het ook ontkent bij de Amerikaanse media, mét een TV ploeg.



Ondertussen is er een brief gericht aan Thereza Croes Fernadez-Pedra onderweg waarin de moeder van Natalee en haar familie een vriendelijk verzoek doet om het huidige team, dat zich momenteel bezighoudt met de vermissing van haar dochter, van de zaak af te halen omdat ze naar hun mening niet goed functioneren. Een kopie hiervan stuurt ze ook aan Condoleeza Rice en aan de gouverneur van Alabama, Bob Riley.













Zou Beth bang zijn dat de studenten die tot nu niets tot weinig hebben gesproken over deze kwestie en nu in ene op het matje worden geroepen door bij chief Dompig iets zeggen wat niet in haar straatje past? En is deze brief slechts een afleidingmanouvre daarvoor? Heeft Beth überhaubt iets te verbergen?

Lees het hier: http://www.hyscience.com/archives/2005/11/harrytho_112_na.php

[ Bericht 0% gewijzigd door BwennieBren op 03-11-2005 07:46:36 ]
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † donderdag 3 november 2005 @ 07:45:32 #130
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31919308
Maar er is ook goed nieuws:
quote:
Dr. Phil was on the Jay Leno show tonight. He's saying, he has 'people' on the ground investigating the sex slavery issue concerning Natalee Holloway. Without giving too much information out or not wanting to raise hopes too high, he believes they have some very good information and evidence that suggests Natalee may very well be alive.
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_31919397
ik vind dit nog steeds een bizar verhaal.
als ze ergens op dat eiland lag dan moet ze toch wel zijn gevonden omdat ze van honden tot f16's met speciale apparatuur hebben ingezet.
ik geloof ook niet dat joran en zijn vriendjes zulke medogenloze killers zijn dat die politieverhoren doorkomen....

die moeder manifisteert zich als een regelrechte bitch from hell.
wie weet heeft die meid wel een loverboy gevonden en werkt ze nu ergens in de prostitutie
Islam=facisme
pi_31920070
ik blijf erbij dat die klasgenoten en/of Beth er meer van weten dan ze loslaten.
Are you brave enough to fear?
SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
  donderdag 3 november 2005 @ 09:15:57 #133
133533 Supervisor20
Hey! Geen smoesjes he!
pi_31920149
Aruba ligt 30 km van venuzuela af dus met 1 bootje doe je dat ff heen en weer dus denk niet dat ze nog op aruba is....
  donderdag 3 november 2005 @ 09:27:33 #134
93214 DeTolk
Elk puntje telt.
pi_31920321
Is ze nou nog niet terecht?
  † In Memoriam † donderdag 3 november 2005 @ 09:52:37 #135
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31920790
Dit verhaal is inderdaad te bizar. Die moeder van haar wordt gebruikt door de media of ze ik echt sluw. Dat laatste zeg ik omdat elke keer wanneer de vragen in het onderzoek haar kant opkomen zij telkens weer een andere manier ziet om hier onderuit te komen en nu weer om de aandacht van haar en de studenten naar het onderzoeksteam te zetten dmv bovenstaande brief.

Het schijnt dat zij alles kan zeggen over Aruba tot aan een boycot toe maar niet andersom wanneer er vraagtekens gezet worden aan het doen en laten vh Twitty/Holloway kamp en hun uitlatingen. Zij wil koste van het kost die Joran en zijn matties laten hangen of Natalee nou wel of niet door hen is vermoord, wat ik overigens niet denk.

Ze wil koste wat het kost hen beschuldigen van sexual harassment. Nergens wordt gezegd dat ze haar verkracht hebben behalve een insinuatie van Deepak dat ze sex hebben gehad op een tape waarin hoorbaar heftig is geknipt. Een tape waarmee ze 2 maanden hebben gewacht om in het nieuws te brengen toen het nieuws van orkaan Katrina ineens de orde vd dag was en zo het nieuws van Natalee wegdrukte. Een tape in opdracht van Dr. Phil opgenomen. Bovendien is sex met een 18-jarige niet strafbaar. Orgies indien zo, ook niet.

Nu is er weer een riem gevonden die hetzelfde leek op de riem van Joran op die foto met dat jongetje hier:



Balkjes hoeven nu niet meer he meen ik?

Ik heb zelfs zo'n riem in mijn lade kast!! Moet ik nu ook gaan oppassen? Maar op de TV ook nog nooit iets van gehoord via Beth terwijl ze toch vaak op TV is geweest in Amerika dan.

De brief stelt ook dat er een waarschijnlijk menselijk bot is gevonden en zij niet weten waar het naar toe is gegaan terwijl het bot inmiddels al in Nederland is om onderzocht te worden.

Na 5 maanden de verdachten beschuldigd te hebben van alles en nog wat kan men de namen van de verdachten nog steeds niet eens goedschrijven. Joran = Juron en Deepak is Depak en dat constitent door de hele brief en is het dus geen tikfout.

Ze weten alles nog goed te herinneren maar weten op pagina 2 niet meer of die FBI agent nou een mannetje of een vrouwtje was. Nou okay, dat is misschien een beetje mierenneuken mijnerzijds de familie was tenslotte "in de war" dat hun dochter verdwenen is maar toch.... Speaking of the FBI, waarom horen we hun er niet over?

En dan last but not least. De brief is geschreven door een detective ingehuurd door Jossy Mansur die weer een probleem heeft met premier Oduber van Aruba en een goede kennis is van Jug (stiefvader van Natalee) en zijn broer Jar Twitty (die namen alleen al) en die ook geholpen schijnt te hebben met geld witwassen van Jar Twitty. Ja tiswahnie?

Overigens, in de brief staat dat Joran Deepak beschuldigd heeft van het vermoorden van Natalee en haar daarna begraven heeft. Greta van Susteren van FOX news stelt echter weer burned ipv buried. Kunnen die media mensen zich niet eerst goed inlezen alvorens een interview te geven? Die zaak loopt al 5 maanden!

Hoor maar: http://thepoliticalteen.com/video/bethinaruba.wmv.
Video is te vinden op pro-Beth site www.blogsfornatalee.com

Er zijn een x-tal Amerikaanse forums die geen goed woord hebben over de gang van zaken in Aruba, het Nederlandse en Arubaanse rechtssysteem afkeuren en pro-Beth zijn, maar er zijn ook best een aantal Amerikaanse forums die geen goed woord hebben over de handel en wandel van de moeder van Natalee. Er is zelfs een (voorheen) pro-Beth site die nu (zo te lezen) een anti-Beth site is geworden, de beheerder dan he, dus dan volgen de posters wel op den duur. Slechts een voorbeeld hoe sommige Amerikanen meer een andere kant op neigen te gaan in hun visie over deze vrouw.

Natuurlijk zullen er fouten gemaakt zijn in dit onderzoek. Aruba heeft zo'n zaak als deze nooit meegemaakt. Natuurlijk hebben de jongens gelogen. Wellicht weten ze meer, maar wellicht ook niet. Deze zaakt riekt aan alle kanten. Maar nu vooral aan de kant van de familie naar mijn mening.

Aanvankelijk had ik heel erg te doen met die mevrouw Twitty maar ik vind haar gedrag nu ronduit vreemd worden en dan stel ik het nog mild. Ik hoop echt dat dat meiske ooit gevonden wordt en mocht ze niet meer leven, dat haar moordenaar levenslang mogen krijgen. Dus prioriteit is Natalee te vinden en zo te lezen doet Aruba alles wat er in hun macht is om dit te bewerkstelligen (denk F16) ondanks alle kritiek die Beth Twitty over ze spuwt in de USA media.

Ze mag van mij opzouten daar.

Zo en nu dat eruit is ga ik lekker ontbijten

[ Bericht 1% gewijzigd door BwennieBren op 03-11-2005 10:08:51 ]
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_31921625
Ik ben totaal geen fan van Dr. Phil, al helemaal niet na oproepen van een boycot, maar ik hoop dat hetgeen hij zei, dat er wellicht gegrond bewijs is dat Natalee nog in leven kan zijn, ook daadwerkelijk zou kan uitpakken. Zodra Natalee levend en wel voor de camera staat hebben heel veel mensen (en niet de verdachten) wat uit te leggen en mogen die 24/7 excuses gaan aanbieden.
  † In Memoriam † zaterdag 5 november 2005 @ 07:06:58 #137
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31983304
Ik vond een stuk transcript van de show van Rita Cosby Live & Direct - MSNBC.com
quote:
Joe is on with Beth.



Rita: how realistic?

Beth: we don't have any idea: we have covered the island...family has never been able to look w/ the possibility of her being alive...if she is alive we need to know that, if she is not we need answers.

Rita: have you talked to Dr. phil?

Beth; we get leads all the time. Just have to investigate each one; haven't had the means to search if she is alive, other than the million dollar award.

Rita: any sense that anything is concrete?

Beth: Nothing for us to hold our hat on. Nothing would surprise me.

All we know for sure is there was a gang rape & then they set the suspects free. We don't know what happened after that, we just don't know.

Rita played tape of Dompig talking. Joe, how frustrating is this?

Joe: I'm not as patient or as nice as Beth. We talk every day. We had a big dinner tonight in Phil. This is the foreplay. When Beth says so we will take bite out of the apple...one big one. 3 little pieces of trash, that raped her daughter, they need to experience a gang rape It is going to go to a boycott...within the next 10 days. A lot of people after these kids: they have made a lot of enemies around the world. I hope the Aruban people watch this...maybe they need to handle justice themselves on their island!


Ik zal proberen morgen het gehele transcript te vinden van die show maar is dit niet een serieuze bedreiging? Is dit niet aanzetten tot geweld? Wat een pipo zeg!

Maar goed er is nog geen antwoord gekomen op de brief van de Twitty/Holloways maar wel een verklaring van Karin Janssen.
quote:
Oranjestad: In this press release, the Public Prosecutor’s Office provides an update of the investigation into the disappearance of Natalee Holloway.

At this time the investigative team, which consists of police agents from the Aruban Police Force under guidance of the prosecutor in charge of this case, is at work in several areas of the criminal investigation into the disappearance of miss Holloway last May of this year. In the first place the team is busy investigating aspects and leads that have not been investigated yet.

The investigative team is also interviewing new witnesses and witnesses who have already been interviewed in this case are being interviewed again. Yesterday for instance, members of the police team interviewed the mother of the missing Miss Holloway. She was on the island for a couple of days.

Besides investigating new leads or leads that have not been investigated yet and interviewing new witnesses and witnesses who have already been interviewed the team is reviewing the whole investigation from the start until now. From this review the team has concluded that there are several aspects that need more attention, for instance there are people living in the United States of America who have to be interviewed again, this time more profoundly. To realize this, the Public Prosecutor’s Office has petitioned the United States of America for legal assistance. When there is more information about this request that can be made public, the Public Prosecutor’s Office will make this information public.

The last development that will be highlighted in this press release regards the tapes of the Dr. Phil show. During this show a couple of weeks ago a tape was shown in which one suspect in the case of the disappearance of miss Holloway makes declarations about the case on camera to a private investigator. After requesting and receiving these tapes from the United States of America the tapes were sent to the Dutch Forensic Institute in Holland for further testing. The results of these tests are not known yet.

The Public Prosecutor’s Office will keep on working as it always has, which is according to the law.
Ja according to the Aruban law that is! Ik vraag me af of de "law" ook nog iets gaan doen aan die serieze bedreiging van Siciliaans ex-gevangene Joe Mamana waar Beth nu dagelijks mee optrekt?

We zullen het zien.

WORDT VERVOLGT.

[ Bericht 0% gewijzigd door BwennieBren op 05-11-2005 07:35:24 ]
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 5 november 2005 @ 07:13:47 #138
53977 ArK
Understatement? Dacht het nie
pi_31983312
Al die positieve aandacht en gillende stijgen die kerel naar z'n (kale) hoofd. Het is een beetje de Peter R de Vries van Amerika aan het worden. Hij wil constant z'n neus in steken als 'expert'.

Straks sticht hij ook een politieke partij...
Mooi is goed, maar veel is lekker.
  † In Memoriam † zaterdag 5 november 2005 @ 07:25:55 #139
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31983324
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 07:13 schreef ArK het volgende:
Al die positieve aandacht en gillende stijgen die kerel naar z'n (kale) hoofd. Het is een beetje de Peter R de Vries van Amerika aan het worden. Hij wil constant z'n neus in steken als 'expert'.

Straks sticht hij ook een politieke partij...
Dr. Phil bedoel je? Ja maar die heeft niet van die rare dingen gezegd, die is bezig in Aruba de slavenhandel uit te zoeken. Ja dat dus...

Die quote zegt een of andere pipo die een beloning heeft uitgeloofd voor het vinden van die deerne en nu ook goede vriendjes is geworden met Beth zo te lezen.
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 5 november 2005 @ 07:35:09 #140
53977 ArK
Understatement? Dacht het nie
pi_31983332
Nouja, het blijft zo'n media geil gebeuren (daar is het natuurlijk Amerika voor). Krijg het gevoel erbij alsof hij daar toch weer even gebruik van wil maken.

Beetje je eigen positie ondermijnen naar mijn mening.
Mooi is goed, maar veel is lekker.
  † In Memoriam † zaterdag 5 november 2005 @ 07:37:16 #141
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31983337
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 07:35 schreef ArK het volgende:
Nouja, het blijft zo'n media geil gebeuren (daar is het natuurlijk Amerika voor). Krijg het gevoel erbij alsof hij daar toch weer even gebruik van wil maken.

Beetje je eigen positie ondermijnen naar mijn mening.
Tuurlijk maakt Dr. Phil daar gebruik van. Deze hele zaak is een media-hype. Daarom volgt ik het eigenlijk ook
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 5 november 2005 @ 07:41:23 #142
53977 ArK
Understatement? Dacht het nie
pi_31983345
Foei

Ik hoop dat ze nog terug komt. Maar heb d'r een hard hoofd in.
Mooi is goed, maar veel is lekker.
  † In Memoriam † zaterdag 5 november 2005 @ 07:50:43 #143
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_31983366
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 07:41 schreef ArK het volgende:
Foei

Ik hoop dat ze nog terug komt. Maar heb d'r een hard hoofd in.
Ja ik ook. Hopelijk vindt Dr. Phil haar in een van de sexhuizen in Zuid Amerika, je weet maar nooit wat die kale allemaal kan bewerkstelligen

Ondertussen ga ik maar een kopje koffie zetten
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  zaterdag 5 november 2005 @ 08:12:18 #144
53977 ArK
Understatement? Dacht het nie
pi_31983448
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 07:50 schreef BwennieBren het volgende:

Ja ik ook. Hopelijk vindt Dr. Phil haar in een van de sexhuizen in Zuid Amerika, je weet maar nooit wat die kale allemaal kan bewerkstelligen
Ik hoop dat ze weg gelopen is, ze spijt krijgt en weer terug komt. Ook zo sneu als ze al die tijd in een sexhuis heeft moeten, uhm, for a lack of better words, 'werken'.

Dus you go Phil!
Mooi is goed, maar veel is lekker.
  zaterdag 5 november 2005 @ 22:39:46 #145
133533 Supervisor20
Hey! Geen smoesjes he!
pi_32006016
Toen ik van de zomer op Aruba was ging het gerucht daar dat ze in een n8club daar werkte :S maarja zoveel clubs hebben ze niet op Aruba en btw daar hangt bijna op iedere hoek van de straat zo'n briefje vermist op dus dan hadden ze der echt allang herkent en gevonden als dat zo was geweest. Volges mij is ze gewoon na Venezuela gemoved
  † In Memoriam † maandag 7 november 2005 @ 08:22:57 #146
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_32047947
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 07:06 schreef BwennieBren het volgende:
Ik vond een stuk transcript van de show van Rita Cosby Live & Direct - MSNBC.com
[..]



Ik zal proberen morgen het gehele transcript te vinden van die show.
Zoals beloofd:


Rita: You know Joe, you’ve been helping this family a lot how frustrating. You hear chief Dompig saying he knows they are guilty; he just needs to prove it. Yet it has been so many months.

Joe: Well, I’ll be honest with you Rita. I’m not as patient or as nice as Beth is. Beth and I talk everyday. We had a big dinner tonight in the city of Philadelphia. It was bi-partisan; we had Republicans and Democrats, the police commissioner, our attorneys and our PR people. This is pretty much the foreplay. This is Beth’s daughter; we’re going to let her take this. But when Beth says go we’re going to take a bite of the apple cause we’re only going to want one bite. It’s going to be deep into the core. I’ll be really honest with you, after speaking to the Philadelphia school board and everyone else a boycott will be so devastating that they won’t get a bar of soap on their island when we’re finished with them. Again, we’re letting Beth call this. She’s been nice for too long as far as I’m concerned. These three little pieces of trash over there they gang raped her daughter. They need to experience a gang rape.

Rita: Do you think it’s going to get to the point of a boycott Joe? Sounds like you think its pretty close.

Joe: I’ll be honest with you Rita. Yes, it’s going to go to a boycott. It’s going to be a devastating boycott. Yes, I do feel that.

Rita: When do you think that’s going to happen Joe?

Joe: I think that’s going to happen within the next ten days. I’ll tell you another thing…I receive a lot of calls and emails from around the world now. There are a lot of people after these kids. They have made a lot of enemies. Not just the Holloway family. They really need to watch out for themselves, because they have made enemies around the world. A boycott is going to divide and conquer. It’s going to make the Aruba people against them.
I hope the Aruba people watch this and realize that this doesn’t have to happen. Maybe they need to handle justice themselves on their own island.

Rita: Let me bring in former FBI agent, Harold Copus. Harold how do you think a boycott would impact this investigation?

Harold: I think it would be fantastic. All of a sudden we’d have some push here to make these people realize they have to give us a good thorough investigation. Which they haven’t to date.

Rita: Harold you have been down in Aruba like I have. Beth how many times have you been down there now?

Beth: Rita, I lived there for almost four months.

Rita: Harold when you see this and you see this mother be so determined. Just loves her daughter and wants a resolution, is a boycott the only thing that may push this forward?

Harold: It may be, we don’t seem to have anything else working for us from an investigative standpoint. I’ve felt for some time that might be an answer and I’ve said that privately to Beth. It sounds like it is going to come out now publicly.

Rita: Do you give any credence to the theory from Dr. Phil that she might be alive?

Harold: I think there is no more than a 20% chance. There are some things that would indicate that Natalee could have been moved off the island into the sex trade ring. That’s horrible if it is, but there’s always that chance.

Rita: Beth, how do you feel finally as we’re talking about a boycott and where things stand in the investigation? I know you’re frustrated. Do you support a boycott if it comes to that in ten days like Joe is talking about?

Beth: Well, I know one thing Rita. What the family wants is we want answers. A willingness to conduct a thorough and proper investigation. We have yet to get that. They see the handwriting on the wall. I made it perfectly clear while I was in Aruba for three days that the family wants a new prosecuting attorney and new lead investigator. We spelled it out step by step in the letter everything that has happened to us in this investigation. They know that there is not a choice. So, if they chose it, so be it Rita.

Rita: So you think it’s pretty close to heading that way Beth?

Beth: Well, we’re waiting to hear the final word if they are willing to launch a new investigative team.
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_32048148
Als het niet zo dieptriest was, had het hilarisch geweest. Amerikanen die zelf niet eens een scherpschutter kunnen vinden in Washington DC (een gebied vele malen kleiner dan Aruba) gaan mekkeren over het niet kordaat optreden van de Arubaanse autoriteiten.....
Are you brave enough to fear?
SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
  † In Memoriam † maandag 7 november 2005 @ 09:08:27 #148
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_32048420
quote:
Op maandag 7 november 2005 08:44 schreef SocialDisorder het volgende:
Als het niet zo dieptriest was, had het hilarisch geweest. Amerikanen die zelf niet eens een scherpschutter kunnen vinden in Washington DC (een gebied vele malen kleiner dan Aruba) gaan mekkeren over het niet kordaat optreden van de Arubaanse autoriteiten.....
Ik ben dan ook zo oh zo benieuwd wat de volgende stap gaat worden van de Arubaanse autoriteiten. Hopelijk gaan ze nog wel die MB studenten op opnieuw interviewen want na die verklaring van politiecommissaris Dompig in het nieuws hierover hebben Beth en consorte voor vervanging van het huidige onderzoeksteam gevraagd. Vind ik toch wel verdacht.
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † dinsdag 8 november 2005 @ 08:57:23 #149
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_32079850
Beth, Alabama Governor To Call for Aruba Boycott (VIDEO)

http://thepoliticalteen.net/2005/11/07/arubaboycott-2/
Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
pi_32080255
moeten wij eigenlijk niet Nieuw Zeeland zo langzaamaan gaan boycotten totdat die miljonair gevonden is?
Are you brave enough to fear?
SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')