abonnement Unibet Coolblue
pi_30714537
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in 'Vragen/opmerkingen op de streamverslagen'. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar.

Vervolg op de Streamverslagen van zondag 18 september 2005.
pi_30717402
Stream 3

0.22 In het woongedeelte. Een aantal bewoners spelen een variant van hints. Vervolgens bespreken ze hun tijdgevoel. Enkele bewoners gaan naar bed.

0.32 Op alle streams wordt ineens beeld van de tuin getoond.

Stream 4

0.33 Terug in het woongedeelte. Ralph zegt dat er geen chips besteld zijn. Chantal vraagt Tanja of de zwangerschap pijn doet. Tanja : Soms. Chantal blijkt te denken dat een ongeboren baby ademhaalt aangezien een baby gaapt op een echo. Tanja zegt dat een camera ja zei. Chantal gelooft het niet. Ze gaat de camera vragen stellen. Die reageert niet. Op een gegeven moment gaat hij wel reageren. Tanja : Zie je wel. Gisteren heb ik met hem gepraat. Ik zweer het je. Chantal : Ze vervelen zich. O.a. Ralph en Ingrid spelen een pief paf poef spelletje dat ik niet kan volgen.

0.43 Roel : Ik ga bubbelen. Chantal : Wat een verrassing. Tanja als Roel uit beeld is : Slettebak. Roel komt na een minuut terug. Ik begrijp niet waarom.

0.46 Tanja zegt dat omstanders riepen : Dido fucking you. Roel : Dido fucking Roel. Chantal : In your dreams. Roel : Ik heb alleen met Linda gezoend, dus waar hebben jullie het eigenlijk over ? Tanja : Bij de anderen krijg je je zin niet (o.i.d.).

0.49 Weer beeld van de tuin op alle streams. Het gesprek ging over welke camera's te zien zijn op het internet. Weer duurt het maximaal een minuut. Joost gaat even bij Menno in bed liggen. Ik geloof dat hij hem wijs wil maken dat hij Ingrid is. Ik geloof niet dat Menno er in trapt. De andere bewoners gingen achter Joost aan om er getuige van te zijn.

Stream 1

0.54 In de damesslaapkamer bespreken Dido, Nathalie en Linda waar Dido een scheet moet laten. Ze besluit het aan de andere kant van de kamer te doen maar het lukt niet. Linda : Zonder alcohol vond ik het de leukste avond tot nu toe. De drie dames vinden Joost allemaal grappig. Linda : Een grote baby. Dido : Onwijs lief.

0.57 Linda : Ik moet nou niet steeds bij Roel gaan hangen. Dat deed ik al niet. Dan denken de mensen thuis niet dat ik verliefd ben. Nu weet ik een beetje hoe Nathalie zich voelde. Voor mij is zoenen ook maar zoenen. Maar als je iemand hebt doe je het niet. Ik heb het nog nooit gedaan. Irritant dat alcohol dat met je doet. Nathalie : En wij bedelen er zelf om. Vorige week was ik ook wel lam, maar toen was ik fitter lam. Linda : We hadden bijna niks gegeten de hele dag. Ga je zo slapen Dido, met die handdoek ? Dido : Mijn haar zit dan morgen het beste. Thuis ga ik vaak zo naar bed. Nathalie : Morgen gaan we waarschijnlijk nomineren. Linda : Ik ga op mijn gevoel nomineren. Dido : Ik vind dat gevoel zo moeilijk. Nathalie : Het wordt echt lastig. Dido : Ik kijk naar dingen die ik niet leuk vind aan mensen. En dan springt er één iemand uit. Linda : Bij sommige mensen zijn er trekjes waar je niet van houdt. Maar niet zo bizar eigenlijk. Vooral als je zaterdag een feestje hebt gehad. Dan vind je iedereen aardig. Er zijn twee mensen, die kan ik wel nomineren maar dat heeft geen zin. Dido : Lin, dat moet je juist wel doen. Nu juist, nu zit Roel d'r. Linda : Zo link dat degene die er uit moet iemand mag nomineren. Nathalie : Je weet niet of dat elke week is. Linda : Stel dat ik Dido nomineer en ze heeft via via gehoord dat ik haar genomineerd heeft dan zegt zij in de studio mij. Dus je moet nooit laten weten dat je iemand genomineerd hebt. Linda vraagt zich af of er donderdag wel iemand weg gaat. Linda : Dan kunnen ze maar vier dagen stemmen. Staan die lijnen de hele dag open ? Dido : Ja. Linda : Dat is goed want 's nachts is het goedkoper en al mijn vrienden leven 's nachts.

1.06 Dido : Nu kun je het nog wel een beetje voorspellen. Nathalie : Ik denk dat als er nog twee uit gaan dat het dan veel lastiger wordt. Linda : Er zullen ook een paar mensen zijn die bijna nooit een nominatie zullen krijgen. Die liggen bij iedereen goed. Ik denk dat ik morgen toch naar de dagboekkamer moet voor al die plekken. Ze doet het licht aan om het Dido te laten zien en voelen. Dido : Dat is gewoon een schimmel. Dido doet nu toch de handdoek van haar hoofd. Nathalie : Blijft Lieske ook bij de mannen slapen ? Dido : Kan. Nathalie : Dat weet je nooit. Linda : Dat er helemaal niks gebeurd is. Roel vindt Dido echt leuk dus ik snap het niet helemaal. Dido : Ik heb er een heel gesprek met hem over gehad. Ik vind Roel leuk. Hij kwam mij zeggen dat hij me erg leuk vindt. Na dat gesprek heeft Lieske bij hem gezeten die nacht. Die avond zoende hij met jou. Dan moet hij niet verwachten dat ik met hem ga zoenen. Zo ben ik niet. Kans verspeeld. Hij zegt, moet ik dan gaan wachten. Ik zeg, dan trek ik mijn conclusies. Ik heb echt heel lang zitten praten. Linda : Als hij het goed wil maken. Dido : Heeft hij vandaag ook gezegd. Linda : Hij zat weer bij Liekse. Dido : Hij vroeg, heb ik het nu bij jou verpest. Ik zei voorlopig wel. Doe maar wat je wilt.

1.12 Ingrid komt binnen. Dido : Ik ben nergens kwaad om. Hij is nog steeeds mijn maatje. Er is niks meer. Alles is er uit. Heb je gezien hoe vrolijk ik vandaag was ? Linda : Ik dacht dat je kwaad op mij kon zijn. Dido : Helemaal niet. Dan had ik het toen tegen jou gezegd. Ik ben geen zestienjarige puber meer. Ik zei, als je me leuk vindt ga je compleet voor Dido. Ik kan nu eindelijk weer normaal doen. Het was ook geen big deal. We vonden elkaar leuk en het groeide. Er was een spanning. Door het hele Lieske gebeuren, dat vond ik irritant. Menno zit ook wel bij vrouwen maar het is anders. Menno doet het bij iedereen. Joost ook. Er is toch een verschil. Dat weet je. Ik ben een ontzettende egoist. Ik wil alle aandacht voor mezelf. Ingrid : In een huis zit je in een andere situatie. Als hij wist dat hij een kans maakte. Dido : Dat heb ik gezegd. Ingrid : Het kan niet. Als je met gefrustreerde seksgevoelens zit. Dido : Ik heb gezegd dat ik een bepaalde spanning voelde. Ik dacht, wie weet is het dan over. Toen heeft hij de hele dag bij Lieske gezeten. Hij sliep 's nacht bij haar en zoende met Linda. Als hij dan daarna nog bij mij komt om met mij te zoenen, doe ik niet. Ik was gisteren wel hard. Ik heb hem zo in het badje laten zitten. Heel lullig. Voor mijn gevoel had ik het rechtgezet. Ingrid : Het is jammer voor Roel. Het is een supergozer. Buiten het huis was het anders geweest. Linda : Er is echt veel jaloezie. Onopgemerkt naar jou kijken (ik vermoed dat het over Lieske gaat). Dido : Ik heb geen zin in een tweestrijd. Ik werd in een hokje geduwd. Nu heb ik het voor mijn gevoel rechtgezet. Al slapen ze samen. Het is mijn maatje. Ik voel me helemaal heppie de peppie hoor.

1.20 Dido : Bij mij was het gister al klaar. Ik weet hoe het van zijn kant zit. Hij heeft gezegd dat alles wat hij deed met mij te maken had. Het was een geweldige ego boost. Ik heb hem in het badje laten zitten. Ik heb mijn eergevoel hersteld. Linda : Het is wel leuk dat iemand je echt leuk vind. Dido : Ik vind hem ook heel leuk. Maar als het verpest is leg ik het naast mezelf neer.

1.22 Chantal komt binnen. Chantal over gisteravond : Ik krijg steeds meer flash backs waarvan ik denk, not amused. Dido : Ik denk ineens dat ik een geweldige paaldanseres ben. Chantal : Ik heb er nu nog gewoon de zenuwen van. Dido zegt dat Chantal haar met een bloem op haar reet sloeg. Chantal : Daar schaam ik me ook voor. Dido : Ik bekijk het maar zo. Chantal onderbreekt : Jij bent 24, weet je wel. Dido : Waarom wil jij je zo ontzettend verantwoordelijk opstellen naar iedereen ? Het slaat nergens op. Je moet altijd de verantwoordelijkste zijn. Chantal : Weet ik niet. Al sla je me dood. Het rare is. Ik ging hier in. Ik kende mezelf. En toch kom je jezelf tegen. Onder het oog van Nederland. Ik weet zeker dat jij ook niet iedere dag aan het huilen bent. Linda : Nee. Dido : En je zit met wildvreemde mensen waarmee je het moet oplossen. Chantal : Ik ken jullie ook niet goed genoeg om aan te voelen wanneer jullie te ver gaan. Dido : Nu doe je het weer. Chantal : Ik moet iets hebben van, laat iedereen het lekker uitzoeken. Maar dat kan ik niet. Eigenlijk zou ik achteraf moeten zeggen bij kritiek, fuck you. Ingrid : Heb je meer lol of zorgen gehad ? Chantal : Meer lol. Ik ben bang dat ik het niet helemaal besef. Je gaat maar en je gaat maar. Begrijp jij wat mensen thuis denken als jullie jongens hun borsthaar bijknippen ? Dat ik hysterisch word van een ruzie zou ik veel erger vinden. Dido : Iedereen is zo zoals jij nu omschrijft. Chantal : Ik ben ouder. Dat is heel anders. Dido : Zelfs Rob doet daar in mee. Het is gewoon een aparte cultuur hier. Mensen snappen dat wel. Chantal : Er gebeurt hier geen reet. Je verveelt je de pest. De sigaretten en het eten zijn op. Gesprekken in de dagboekkamer dat wij hier de macht hebben, een geweldig gevoel. En dan is het er ineens allemaal. Ik denk dat je hier moet zitten om het te begrijpen. De mensen die mij kennen begrijpen het. De mensen die mij niet kennen gaan in de tram naar mij schreeuwen. De kinderen van mijn zus kijken ook. Dido : Ik vind je de verantwoordelijkste hier. Chantal : Dat vind ik niet.

1.36 Chantal : Er komt een dag dat er mensen weg gaan waar we wel wat om geven. Ingrid : We gaan het nog missen, met zijn allen aan tafel zitten. Linda : Het is raar dat wij met zijn twaalven op de tv komen. Ik kan het niet geloven. Alles wat wij zeggen kan op tv komen. Het bed van Lieske blijkt onder gekotst te zijn gisteren. Linda gaat vervolgens demonstreren hoe ze gekotst heeft. Ze stond daarbij in haar blote kont naar de camera terwijl ze in haar plas kotste. Linda : Ik dacht, dit komt niet goed over. Dido : Ik ben niet misselijk geweest. Chantal : We waren na twee glazen al lazarus. Dido : We hebben ons met zijn allen flink voor lul gezet. Daarom ga je ook steeds verder. Iedereen doet het.

1.42 Dido doet Roel na. Dido : Dido, dat kun je echt niet maken. Dido kom terug. Ze vertelt dat ze de badkamer uitgevlucht is voor Roel. Dido : Hij zei, ik mag toch wel een nachtzoen. Hij kwam nog een keer terug. Hij zei, ik ga niet weg voor ik een nachtzoen heb gehad. Toen zei hij, ik wil blijven slapen. Later kwam hij nog een keer. Ingrid demonstreert nu ook hoe ze gekotst heeft op de rand van het bed. Chantal : Het ergste is, als je mee wil doen (met het feest) maar je kan niet.

1.47 Linda : Menno is poedelnaakt door de tuin gegaan. We hadden het gevoel dat het grappig was dat iedereen zijn kledingstukken uit ging doen. Chantal zegt dat ze aan zag komen dat het fout zou gaan in het bubbelbad. Nathalie zegt dat ze een vaas zacht op een matras gooide. Nathalie : Maar hij stuiterde door.

Stream 3

1.56 Ik heb een paar minuten gemist. Ineens zijn Chantal, Ingrid en Dido naar het woongedeelte vertrokken om te roken. Lieske : Ik ben er wakker van geworden (gisternacht). Ik dacht, waar ligt dat hoopje Linda (ze kon Linda niet vinden). Dido : Ik heb met al die planten onder de douche gezeten. Plantaardige seks noemde ik het. Chantal : We hebben met zijn allen een soort trip gehad. Tanja : Het zag er komisch uit. Tanja legt uit hoe Ralph op het idee kwam om de planten onder de douche te zetten. Dido zegt dat de planten er echt anders uit zien als ze nat zijn. Roel houdt er één onder de kraan. Hij ziet het verschil niet. Roel : Joost zei dat jullie naakt in de jacuzzi zaten. Tanja : Hij kreeg een stijve en ging er uit. Ik zei tegen jou (Dido), hoe heb je je bikini zo snel aan gekregen. Dido : Ik zat er helemaal niet naakt in. Ik was vanmorgen ook echt pissig dat ie dat gezegd had. Tanja : Ik geloofde het echt. Hij zei, ik krijg er een stijve van. Hij had overigens geen stijve. Chantal zegt dat Ingrid Roel moet laten zien hoe zij kotste. Ingrid doet het. Lieske : Ik ben relatief blij dat ik in mijn nestje lag, vroeg. Dido demonstreert dat Ralph de hik had in het badje. Tanja : Het is eigenlijk best wel een toffe peer die Ralph. Ik mag hem wel. Chantal : Wees maar blij dat wij niet iedere dag een budget krijgen van duizend euro. Roel : Ik zou het wel zien zitten. Lieske : Mijn fantasie was vroeger met mijn mond open zwemmen in een bad met cola. Roel : Geef mij maar wodka. Dido : Met melk zou ik wel willen. Het gesprek komt op tequila. Chantal : Ik ben er een keer knock out van gegaan. Toen ben ik naar buiten gedragen. Dido : Ik heb nog nooit ergens gekotst. Altijd thuis. Dido is een keer uitgedaagd twee longdrink glazen jonge jenever te drinken. Ze lag onder de douche en het water is naar beneden gelopen. Het was een huis waar anderen op pasten. Ze is het huis uit gevlucht. Als Lieske een kotsverhaal vertelt zoomt de camera in op Dido. Ik bespeur enige antipathie. Er volgen meer kots-, plas- en andere verhalen. Dido werd dronken met haar eerste vriendje en plaste in haar hamsterkooi. Lieske zegt dat ze in december twintig wordt.

2.24 Het eten wordt besproken. Er worden meer verhalen verteld.

2.32 Roel : Ik ben helemaal niet moe. Laten we een fles wijn open trekken. Chantal : Ik moet er niet aan denken. Dido : Dat ene verhaal, daar wil ik het niet meer over hebben. Roel : Welk verhaal ? Dido : Daar word ik misslijk van. Ik geloof dat het over een verhaal van Rob gaat.

2.50 Alle bewoners behalve Roel gaan naar bed.

3.05 Aangezien alle streams een slaapkamer tonen neem ik aan dat Roel nu ook in bed ligt.

Ik heb vannacht meer close ups gezien dan in de voorafgaande weken bij elkaar. Het lijkt dat er een ander camerateam en/of een andere regie zit.

Dit is het voorlopig van mij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bus watcher op 19-09-2005 11:13:55 ]
  maandag 19 september 2005 @ 06:49:32 #3
128313 BBscanner
Niets is wat het lijkt
pi_30717677
06:48

De zon komt op boven het BB huis! De vogeltje fluiten, een nieuwe week vol verassingen staat de BB bewoners te wachten!



Echter alles en iedereen ligt nog in diepe slaap!
Tijd voor de Haan

pi_30720740
Iedereen is al wakker ze zijn net klaar met het onbijt in de tuin.
Alleen Tanja zit nog binnen te onbijten.
My life is mine, My right is mine
pi_30721155
Iedereen ligt nu in de tuin te zonnen behalve Menno en Joost die liggen onder hun dekbed.
Alles en iedereen praat doorelkaar, en af en toe valt er weer een doodse stilte.
Roel heeft wel weer zin in een biertje
My life is mine, My right is mine
pi_30722867
12.22
Dido werkt Nathalie's wenkbrauwen bij.
Menno en Joost liggen te praten.
Chantal is zich aan het scheren en opmaken op de douche.
Ook Roel, Ralph en Linda bevinden zich in de tuin.
Overige personen uit beeld.

Verder is er werkelijk niets interessants over te melden.
  maandag 19 september 2005 @ 18:30:32 #7
16701 scanman01
Today's a good day
pi_30733063
De vriend van Nahalie, Joost, komt opeens boven de hekken uit en met een megafoon heefthij een bericht voor Nathalie. Nathalie is geweldig blij.

Dan wordt hij meteen aangehouden door de bewaking.
My soul is painted like the wings of butterflies
  maandag 19 september 2005 @ 18:34:15 #8
16701 scanman01
Today's a good day
pi_30733183
De vriend van Nathalie heeft gezegd: "Ik weet dat er iemand in het huis zit waar je niet zo blij mee bent, maar laat je daardoor niet gek maken. Ik hou van je!"
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_30733220
Hummie kwam even via de speaker om te melden dat de bewoners echt naar binnen moesten en daarna werd er door een mannelijke stem nog een melding gedaan dat de bewoner die nu nog naar buiten gaat nog niet jarig is
  maandag 19 september 2005 @ 18:52:33 #10
6941 APK
Factual, I think.
pi_30733901
Uit het slowchat topic:

Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 19 september 2005 @ 21:55:57 #11
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30740476
De mannen krijgen een kwartier de tijd om het huis schoon te maken.
De vrouwen mogen niet helpen.

De taken worden verdeeld.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 22:00:08 #12
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30740642
Roel vraagt of de vrouwen echt de indruk hebben dat de mannen minder doen aan het schoonmaken.
Ze zijn nog niet begonnen, BB bepaalt wanneer.

Ik hoop dat dit niet de weekopdracht is (een kwartier!) maar hoorde Roel net zeggen: "verziek de weekopdracht nou niet Lieske."
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 22:29:40 #13
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30741883
De mannen zijn aan het schoonmaken, de dames zitten op de bank of hangen in het bubbelbad. Tanja hangt er ergens tussen.

Ralph stoft zorgvuldig de hoge plankjes af. Roel en Joost dartelen wat rond in de badkamer. Rob is druk in de weer. Menno is bezig met de stofzuiger. Dido heeft de slappe lach.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 22:43:28 #14
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30742415




Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 22:55:25 #15
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30742859






Tanja past in de slaapkamer een paar borstvoedingbeha's.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 23:01:36 #16
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30743101
Tanja komt haar doos de doos die ze van Big Brother heeft gekregen laten zien aan de andere bewoners.
"Andere onderbroeken, heeeele grote tenten."

De beha is een 80 C geworden.
Tanja: "Hoe ga je van een A naar een C."

Ik begrijp dat ze ook de kleren die ze aanheeft gekregen heeft. Ze vindt de broek veel te groot.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 19 september 2005 @ 23:11:52 #17
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30743565
De mannen zijn nog druk bezig met schoonmaken. Dat kwartiertje waar ik eerder over sprak zal de tijd zijn geweest die BB ze gaf tot de opdracht in ging. De dekbedden in de slaapkamer worden rechtgetrokken. Joost loopt rond met een stoffer en blik.

Tanja zegt dat ze haar laatste sigaretje van vanavond gaat roken. Dat betekent dat ze zo naar bed gaat.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  dinsdag 20 september 2005 @ 08:02:50 #19
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30748788
Bedankt alle streamers!
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')