abonnement Unibet Coolblue
pi_31694334
Ik kan me voorstellen dat als ik stop ook mijn huid beter word, en mijn libido hoger, maar wat heb je eraan als je dan gestressed bent in bed, omdat je niet zwanger wil worden? Condooms scheuren best regelmatig, en zijn gewoon in het algemeen minder prettig. Mijn libido is nu met de ring best goed, beter dan met de pil iig.

@Inu, als je er toch vanaf wilt ik heb wel interesse.
And the druids turn to stone...
pi_31729080
quote:
Op woensdag 26 oktober 2005 08:44 schreef Panthera1984 het volgende:
Ik kan me voorstellen dat als ik stop ook mijn huid beter word, en mijn libido hoger, maar wat heb je eraan als je dan gestressed bent in bed, omdat je niet zwanger wil worden? Condooms scheuren best regelmatig, en zijn gewoon in het algemeen minder prettig. Mijn libido is nu met de ring best goed, beter dan met de pil iig.

@Inu, als je er toch vanaf wilt ik heb wel interesse.
Kej Stuur maar een mailtje dan handelen we het verder af
pi_31744525
Beste mensen, ik heb nu vandaag ook voor het eerst het forum gelezen en ik zit inderdaad ook met een vraag over het libido.
Ik ben nu bijna 9 maanden met mijn vriendin en die zat al aan de pil ver voordat ik haar leerde kennen. Echter is het bij ons in de relatie op het sexueel niveau erg laag. Ze heeft nooit zin, en het doet ook vaak pijn, en als we het doen komt het ook echt meer van mijn kan dan van haar. ze doet het eigenlijk om mij mijn zin te geven af en toe. Mijn vraag was dus ook of dit nou eventueel aan haar pil kan liggen en of het voor haar misschien op dat gebied beter is om eens wat anders te proberen als ze er iets aan wil doen. We zijn nog rond de 18 dus normaal zou je denken dat het op dat gebied dan wel allemaal goed zit.
pi_31744614
oja, ik weet niet of het er mee te maken kan hebben, maar ze heeft echt geen energie. ze is echt heel vaak erg moe. Hierdoor heeft ze ook vaak geen zin.
pi_31746908
Dit is meer iets voor een apart topic denk ik, RuudJonk... De vraag is of zij het zelf ook vervelend vindt en er iets aan wil doen.
pi_31750419
quote:
[b]Op vrijdag 28 oktober 2005 01:26 We zijn nog rond de 18 dus normaal zou je denken dat het op dat gebied dan wel allemaal goed zit.
Jup, iedereen van 18 loopt zijn geslachtsdeel achterna en wil altijd alles overal doen... Uhu.... Kijk eens verder dan je neus lang is, een leeftijd is echt geen garantie voor seksuele zin danwel onzin.
I had a signature once. It was awful.
pi_31767229
ik ben ook al lang geen 18, en loop al helemaal mijn geslachts deel niet achterna, en tevens vind mijn vriendin het ook niet leuk. De vraag was dus alleen of dit eventueel door het pil gebruik zou kunnen komen
pi_31767285
ik ben namelijk een stukje ouder dan mijn vriendin, 18 is het gemiddelde. sorry voor de verwarring
  vrijdag 28 oktober 2005 @ 23:08:36 #134
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_31768028
DAn nog behoor je deze vraag te dumpen in een topic die over de pil gaat of gaat over zin of geen zin in sex ... hoe en wanneer!!
Dit topic heer Nuvaring ervaringen uitwisselen

Nuvaring kan voor sommige vrouwen een bijdrage leveren aan libido verhoging. Dat is wat je wilde weten misschien. Nu je vriendin nog overtuigen RuudJonk!
Succe!S
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_31831652
Raaah ! Ik geloof dat ik zojuist in een kwartier tien jaar ouder geworden ben.

Vanochtend had ik mijn ring weer in moeten brengen om 8 uur. Het herinneringssmsje daarvoor had ik om zes uur 's ochtends gekregen, wat ik niet gehoord had. Om half 10 stond de wekker, en bij de eerste piep van dat ding zit ik rechtovereind in bed "KUT ! Ik had die ring in moeten brengen !". Paniek. Ik spring uit bed en binnen een minuut zit ik op de fiets naar huis, waar mijn ring ligt.

Ik dacht eerst, oh, het valt wel mee, ik heb sinds 8 uur nog drie uur dat die Nuvaring "eruit" mag zijn, dus ik zou tot 11 uur hebben gehad, en ik zat om iets over half 10 op de fiets. Echter, al fietsend bedacht ik mij dat dit weekend de klok een uur terug is gezet, en die Nuvaring heeft geen wintertijd. Met andere woorden het was dan wel op dit moment half 10, qua aantal uren die er tussen het uitdoen van dat ding en het inbrengen van de nieuwe hebben gezeten was het half 11.

Ik heb geracet als een idioot. Alle verkeerslichten genegeerd, en (ik schrik er zelf van) ik heb een werkelijke recordtijd neergezet van 15 minuten. Om half 10 exact werd ik wakker, en om kwart voor 10 (of 11, zo u wilt) was ik thuis bij dat ding. Doorgaans fiets ik het in 25 min, het opstaan niet meegerekend. Nog nahijgend heb ik toen de klantenservice van Organon gebeld om te checken of die drie uur regel ook gold op de eerste dag, anders was ik alsnog de lul. En die mevrouw zei dat er niks aan de hand was, ondanks die hele wintertijd, en dat ik gewoon veilig zat.
It's my party and I'll cry if I want to.
  maandag 31 oktober 2005 @ 11:06:56 #136
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_31832747

Aggos! Wat een stress!

Maar goed, hij zit weer, en jij bent weer veilig!
***
pi_31835195
quote:
Op maandag 31 oktober 2005 10:13 schreef AudreyHepburn het volgende:
[knip]
Damn, au3, wat een gestress Maar de tijd maakt toch niet *zo* veel uit? Ik ben er nooit echt precies mee geweest ofzo.
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_31835926
Geen idee.

Maar die drie uur van de ring is zo kort in vergelijking met die twaalf uur van de pil. En ik wil gewoon geen risico nemen, omdat het wel je eerste week is. En ik heb daar met de pil al een keer eerder ontzettend problemen mee gehad (op eerste kerstdag de pil vergeten in de eerste week zodat ik op tweede kerstdag ergens een MAP moest zien te halen). Dat was geen succes, en wil ik ook niet nog een keer hoeven te doen.
It's my party and I'll cry if I want to.
  woensdag 7 december 2005 @ 20:30:58 #139
521 ruby
Hell yeah!
pi_32900482
Yeah, vandaag de Nuvaring gehaald. Binnenkort voor het eerst dat ik het ga gebruiken.

Alleen wat ik wel vreemd vond is dat ik tot twee keer toe Univé heb gebeld met de vraag of het vergoed werd en tot twee keer toe werd zeiden ze dat het inderdaad vergoed werd aangezien ik aanvullend verzekerd ben. Er werd ook niet gesproken over gedeeltelijke vergoeding enzo.

Alleen toen m'n vriend het vandaag voor me ging halen, moest hij 32,80 betalen (eigen bijdrage 19, 41). Ergens had ik er wel rekening mee gehouden (voorgevoel? ) maar toch vond ik dat vreemd.
Maar ja, ik heb Univé een mailtje gestuurd dus ik merk het wel.

Binnenkort seks zonder rubbers, heerlijk!
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_32913138
Die eigen bijdrage kun je weer declareren, gok ik. Bij mij werkte het in ieder geval wel zo.

Ik ben er weer mee gestopt. Heel fijn om er geen stress van te hebben, maar een beetje balen dat ik geen libido meer overhield (en het was al niet veel...)
Nu dus maar met condooms.
Eva
pi_32913208
Condooms geven geen stress wil je zeggen....
I had a signature once. It was awful.
  donderdag 8 december 2005 @ 11:20:43 #142
521 ruby
Hell yeah!
pi_32913886
Ik vond die condooms inderdaad stressvol. Op zich wen je er wel aan, maar de spontaniteit gaat er wel van af plus het feit dat ik na de "daad" ging kijken of dat ding niet geknapt was. Nou, lekker opwindend.

Ik heb ondertussen bericht teruggekregen van Univé:

U hebt een ziekenfondsverzekering met een aanvullende verzekering Toppakket. Vanuit de aanvullende verzekering hebt u recht op een vergoeding voor anticonceptie minus het GVS-deel, deze veroeding is ook voor de NUVA-ring. Wij hebben verder geen nota's ontvangen van de apotheek betreffende anticonceptie. Mocht u de nota's van de apotheek hebben ontvangen, dan kunt u deze sturen naar Univé.

Nou, dan zullen we dan maar eens doen.

Ik ben erg benieuwd naar de ring in ieder geval.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_32913946
Ik ben inmiddels bezig met mijn vierde en laatste ring. Ik heb gisteren mijn intakegesprek gehad bij de gynaecoloog, en als deze cyclus afgelopen is krijg ik een Mirenaspiraaltje.

Waar ik destijds ook al op hoopte, qua bijwerkingen, bleek waar te zijn. Na de derde ring heb ik totaal geen last meer gehad van hormoonbuien. Je lichaam (of ieg, mijn lichaam) heeft blijkbaar die drie maanden nodig om te kunnen acclimatiseren bij een nieuwe pil of ring. Ik heb het nl. ook ongeveer drie maanden gehad toen ik tussentijds een keer stopte met de pil en daarna weer begon. Dus voor de mensen hier die last hebben van huilbuien, maar het verder ideale anticonceptie vinden, als je er drie maanden mee wil uitzitten zou het daarna weleens beter kunnen worden, is mijn ervaring.

Ik ga overstappen op het Mirenaspiraaltje omdat ik het ideaal vind om niet meer elke dag de pil te slikken zoals bij de Nuvaring, en hiermee nog minder hormonen binnen krijg. De Nuvaring had uiteindelijk voor mij niet echt nadelen, afgezien van die drie maanden huilzooi, want nu ik er eenmaal aan gewend ben is het ideaal. De Mirena heeft gewoon nog meer voordelen daar bovenop, dus daarom switch ik.

. Vijf jaar lang niet meer ongesteld ! .
. Betrouwbaarste vorm van anticonceptie die er is ! .
. Amper hormonen en de hormonen die erin zitten hebben geen effect op je eierstokken, en dus geen effect op je gemoedstoestand ! .
. Niet meer de tyfus schrikken omdat je te laat bent met inbrengen ! .
. Vijf jaar lang is anticonceptie geen issue ! .
It's my party and I'll cry if I want to.
pi_32914082
quote:
Op donderdag 8 december 2005 10:47 schreef zoeperzazke het volgende:
Condooms geven geen stress wil je zeggen....
True, maar nu gebeurt er nog wat, terwijl ik met de ring echt nooit zin had....

Ik moet er wel bij zeggen dat ik flink aan het denken ben over een kindje, dus die condooms zullen wel niet al te lang gebruikt worden...
Eva
pi_32914117
quote:
Op donderdag 8 december 2005 11:22 schreef AudreyHepburn het volgende:
Ik ben inmiddels bezig met mijn vierde en laatste ring. Ik heb gisteren mijn intakegesprek gehad bij de gynaecoloog, en als deze cyclus afgelopen is krijg ik een Mirenaspiraaltje.

Waar ik destijds ook al op hoopte, qua bijwerkingen, bleek waar te zijn. Na de derde ring heb ik totaal geen last meer gehad van hormoonbuien. Je lichaam (of ieg, mijn lichaam) heeft blijkbaar die drie maanden nodig om te kunnen acclimatiseren bij een nieuwe pil of ring. Ik heb het nl. ook ongeveer drie maanden gehad toen ik tussentijds een keer stopte met de pil en daarna weer begon. Dus voor de mensen hier die last hebben van huilbuien, maar het verder ideale anticonceptie vinden, als je er drie maanden mee wil uitzitten zou het daarna weleens beter kunnen worden, is mijn ervaring.

Ik ga overstappen op het Mirenaspiraaltje omdat ik het ideaal vind om niet meer elke dag de pil te slikken zoals bij de Nuvaring, en hiermee nog minder hormonen binnen krijg. De Nuvaring had uiteindelijk voor mij niet echt nadelen, afgezien van die drie maanden huilzooi, want nu ik er eenmaal aan gewend ben is het ideaal. De Mirena heeft gewoon nog meer voordelen daar bovenop, dus daarom switch ik.

. Vijf jaar lang niet meer ongesteld ! .
. Betrouwbaarste vorm van anticonceptie die er is ! .
. Amper hormonen en de hormonen die erin zitten hebben geen effect op je eierstokken, en dus geen effect op je gemoedstoestand ! .
. Niet meer de tyfus schrikken omdat je te laat bent met inbrengen ! .
. Vijf jaar lang is anticonceptie geen issue ! .
Mijn huisarts gaf alleen aan dat hij het in principe alleen voorschreef bij vrouwen die al een kindje gebaard hadden. Deed jouw huisarts er niet moeilijk over?
And the druids turn to stone...
pi_32914447
quote:
Op donderdag 8 december 2005 11:30 schreef Panthera1984 het volgende:

[..]

Mijn huisarts gaf alleen aan dat hij het in principe alleen voorschreef bij vrouwen die al een kindje gebaard hadden. Deed jouw huisarts er niet moeilijk over?
Mijn huisarts plaatst het alleen niet zelf bij vrouwen die niet nooit zwanger waren geweest. Ze zou het sowieso wel kunnen, maar ze zei dat het gewoon fijner zou zijn om het bij de gynaecoloog te doen. Waarschijnlijk wordt het voor haar gevoel bij mij teveel "gewroet" ofzo, en laat ze het liever door een specialist doen.

Ze verwijst me gewoon door. Dus toen heb ik hier bij het ziekenhuis een afspraak gemaakt met de gynaecoloog, en die keek ook niet raar, of wat dan ook. Sterker nog, uit zijn reacties zou ik haast willen zeggen dat ik die dag misschien wel de 20e studente op zijn stoep was. Niet dat ie niet persoonlijk was, in tegendeel, vond het een supersympathieke man, maar ik was die dag overduidelijk niet de enige die voor een spiraaltje kwam.

In jouw geval zou ik dus gewoon even nog duidelijk aan je dokter vragen waarom ie het niet doet, en anders zou ik gewoon zelf bij het ziekenhuis even de afdeling gynaecologie bellen. Als je vertelt dat je dokter het niet doet + de reden die je dokter er eventueel voor kan hebben (wat mij imho niet echt gegrond lijkt, maar soit.) en zij zeggen "wat een onzin" dan kan je waarschijnlijk via hen wel regelen dat je alsnog wel een spiraaltje kan laten zetten. Je moet wrsch. wel een doktersverwijzing hebben, omdat je dus een afspraak bij een specialist maakt, maar als jouw dokter om voor hun niet toedoende redenen weigert die verwijzing te maken, kunnen zij je daar wrsch. wel verder mee helpen. Of je ieg adviseren.

Als je het ziekenhuis op het algemene nummer belt en je vraagt om doorverbonden te worden met het secretariaat van de afdeling gynaecologie krijg je de mensen die je moet hebben aan de telefoon.
It's my party and I'll cry if I want to.
  donderdag 8 december 2005 @ 12:12:05 #147
521 ruby
Hell yeah!
pi_32914997
Ik ben nog niet zo ver gekomen om de bijsluiter te lezen, maar op welke dag kun je de ring inbrengen? Is dat de eerste dag van je ongesteldheid ofzo?
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_32915098
quote:
Op donderdag 8 december 2005 12:12 schreef ruby het volgende:
Ik ben nog niet zo ver gekomen om de bijsluiter te lezen, maar op welke dag kun je de ring inbrengen? Is dat de eerste dag van je ongesteldheid ofzo?
Je ring werkt precies hetzelfde als de pil. Waar je normaal zou beginnen met de pil slikken, breng je nu je ring in. En drie weken daarna, op de dag die normaal de eerste dag zonder pil zou zijn, haal je m er weer uit op exact hetzelfde tijdstip als je hem ingebracht hebt drie weken eerder.

Je bent dus nog niet aan de ring en je wil weten hoe ie werkt of heb je m al en gebruik je m zonder bijsluiter te hebben gelezen ? Ik denk zelf het eerste geval, maar in beide gevallen zou ik eens even rustig die bijsluiter gaan lezen. Daar staat alles eigenlijk wel in. As usual. .
It's my party and I'll cry if I want to.
  donderdag 8 december 2005 @ 12:28:54 #149
521 ruby
Hell yeah!
pi_32915389
Dank je voor je antwoord.

Ja, ik heb de ringen sinds gisteren in huis en de meeste informatie weet ik wel, alleen twijfelde ik over de dag wanneer ik kan beginnen. Maar jouw antwoord bevestigt wat ik al vermoedde.

Ondertussen heb ik de bijsluiter op internet gevonden.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_32916016
quote:
Op donderdag 8 december 2005 12:28 schreef ruby het volgende:
Dank je voor je antwoord.

Ja, ik heb de ringen sinds gisteren in huis en de meeste informatie weet ik wel, alleen twijfelde ik over de dag wanneer ik kan beginnen. Maar jouw antwoord bevestigt wat ik al vermoedde.

Ondertussen heb ik de bijsluiter op internet gevonden.
Had je niet zo'n doosje waar ook een bijsluiter in zit dan ? Dat lijkt me wat raar, zomaar die ringen uitdelen zonder bijsluiter. Vraag er anders eentje bij de apotheek.
It's my party and I'll cry if I want to.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')