abonnement Unibet Coolblue
pi_29264022
En Jannie natuurlijk

Van dezelfde site:
quote:
30-07-2005: Plannen renovatie Adelaarshorst al prijs gegeven
De presentatie van de renovatie zou eigenlijk pas zondag tijdens de Open Dag te zien zijn, maar in het Deventer Dagblad wordt er al uitgebreid ingegaan op wat er gaat gebeuren. Als alles gaat via het schema wat de krant spelen we in seizoen 2006-2007 al in een totaal gerenoveerde Adelaarshorst. Voordat er begonnen kan worden met de renovatie moet echter eerst de gemeenteraad het plan goedkeuren.

In totaal heeft de club drie miljoen euro te besteden voor de renovatie. Eventueel kan daar nog 2 miljoen euro bij komen, maar dat gaat dan om een lening. De stuurgroep stadionrenovatie heeft een plan opgesteld met de volgende uitgangspunten:

- Hekken weg rond het veld
- Realisatie twee pleinen
- Bezoekersvak verplaatsen naar YA
- Bewaren historische elementen
- Publiek dicht op het veld
- Een Eaglesmuseum
- Supportershome onder de hoofdtribune
- Kaartverkoop aan het stadion
- Businessruimte uitbreiden

Al deze punten zijn meegenomen in het nieuwe plan. Als de gemeenteraad het plan goedkeurt kan er begonnen worden met de opknapbeurt van de lichtmasten. Dit is de eerste van de in totaal drie fases. In de tweede fase wordt het stadionterrein onder handen genomen. Hier moet gedacht worden aan een opknapbeurt van de tribunes en het uitbreiden van de capaciteit voor de kantoren. In de zomer van 2006 moet er het hardst gewerkt worden. Dan wordt de hoofdtribune, het hoofdgebouw, de Eaglespleinen onder handen genomen.

Als dit allemaal klaar is, kan er 6000 man in het stadion. Het uitvak is dan verplaatst naar vak YA. Dit schijnt beter te zijn voor de afvoer van de bussen van de tegenpartij. Die krijgen een speciale bussluis achter dat vak. Supporters van GAE kunnen alleen nog maar naar binnen aan Vetkampstraat. Helaas zullen de drie hoeken nog steeds open blijven, maar misschien dat hier in de toekomst eens naar gekeken kan worden.. Zondag op de Open Dag wordt er dus uitgebreid ingegaan op de hierboven uitgelegde plannen.
Hekken weg
Alleen ingang Vetkampstraat
pi_29269285


In YA de bezoekers, en in G-E-H de fanatieke aanhang. Ja, erg slim lijkt me dat .
  zaterdag 30 juli 2005 @ 17:34:07 #28
44591 Stanley_Climbfall
out of your league
pi_29269562
Gaan ze nou dit stadion opknappen? Weet je, als ze het ècht opknappen zou dat super zijn, maar de vraag is in hoeverre dat mogelijk is.

Als FC Groningen in de EUROborg zit, zijn we dan de enige club met een stadion midden in de stad.
pi_29269735
Dat is wel uniek dan. Ik denk dat ik dit seizoen wel een paar thuiswedstrijden meepak. Ligt er ook aan hoe goed Sjors het doet.
That's all folks!
  zaterdag 30 juli 2005 @ 18:38:39 #30
44591 Stanley_Climbfall
out of your league
pi_29271134
Laat me weten als je van plan bent te gaan. Misschien ben ik dan ook net bij m'n ouders.
pi_29291169
quote:
Op zaterdag 30 juli 2005 17:34 schreef Stanley_Climbfall het volgende:
Gaan ze nou dit stadion opknappen? Weet je, als ze het ècht opknappen zou dat super zijn, maar de vraag is in hoeverre dat mogelijk is.

Als FC Groningen in de EUROborg zit, zijn we dan de enige club met een stadion midden in de stad.
Er stond een mooie 'artists impression' in De Stentor.
quote:
GA Eagles gaat supporters scheiden
door INGRID WILLEMS


30 JULI 2005 - DEVENTER - Supporters van GA Eagles kunnen na de renovatie van het stadion de Adelaarshorst niet meer gebruik maken van de ingang aan de Brinkgreverweg. Zij krijgen alleen nog aan de Vetkampstraat toegang tot het stadion. De ingang aan de Brinkgreverweg gaat niet dicht, maar die is nog louter voorbehouden aan de bussen van de supporters van de tegenpartij.

Dat is een belangrijk onderdeel van het renovatieplan van het stadion dat de club morgen tijdens de open dag presenteert. De bussen van de tegenpartij krijgen parkeerplaatsen tussen het oefenterrein en woningen aan de Brinkgreverwegzijde. De maatregel is volgens lid van de raad van commissarissen Albert Matthijssen op dringend advies van de politie genomen. Op deze manier kunnen supporters van de Eagles en de tegenstanders goed van elkaar gescheiden worden. De supporters van de tegenpartij komen op de IJsseltribune te zitten, in het vak dat nu dienst doet als vak YA. Dit vak is vlakbij de parkeerplaatsen van de bussen te vinden. Nu nog zitten de supporters van de tegenpartij op de tribune achter het doel aan de Vetkampstraat.

Een ander opmerkelijk aspect aan de renovatieplannen is de realisatie van twee pleinen, die met elkaar in verbinding staan. Het ene plein is vooral een supportersplein waar voorzieningen voor de fans komen, zoals het supportershome. Dat supportershome wil Matthijssen het liefst bouwen tegen het voetbalveld aan, in het verlengde van de hoofdtribune. Het andere plein geeft onder meer toegang tot de businessruimte.

In het renovatieplan worden de tribunes niet gesloopt maar krijgen een opknapbeurt en uitbreiding. De toeschouwerscapaciteit moet van 4800 naar 6000. Voor het renovatieplan heeft architect Gerry Meagher van Alinya Architecten getekend.
Bron: www.destentor.nl
quote:
Renovatie stadion over een jaar klaar
door INGRID WILLEMS

30 JULI 2005 - DEVENTER - De renovatie van de eerste fase van het Eaglesstadion begint meteen na de bouwvak. Dan worden de vier lichtmasten grondig gerenoveerd. Volgens lid van de raad van commissarissen, Albert Matthijssen, is er zo’n twee maanden nodig om de masten weer in perfecte staat te brengen. Het werk wordt zó uitgevoerd dat de lichten tijdens wedstrijden kunnen branden.


De club heeft van de gemeente een budget van drie miljoen euro ter beschikking voor de totale renovatie van het stadion en de mogelijkheid nog twee miljoen te lenen. Van dat laatste maakt GA Eagles volgens Matthijssen, die verantwoordelijk is voor het stadionplan, alleen gebruik als er activiteiten in het stadion georganiseerd kunnen worden die genoeg rendement opleveren om die lening te kunnen betalen. De stuurgroep stadionrenovatie, met daarin vertegenwoordigers van de club, supporters, sponsoren, politie en brandweer, hoopt het renovatie zo snel mogelijk definitief te kunnen maken zodat de gemeenteraad het stadionplan spoedig na de zomervakantie kan goedkeuren.

Bij het plan stond een aantal uitgangspunten centraal: de hekken rond het voetbalveld weg; verplaatsing bezoekersvak; realisatie twee pleinen; bewaren historische elementen; publiek dicht op het veld; een Eaglesmuseum; kaartverkoop aan het stadion; supportershome naar hoofdtribune en businessruimte uitbreiden. Op al die punten wordt in het huidige plan voorzien. Zo wordt de monumentale muur aan de kant van de Vetkampstraat in ere hersteld. Het prikkeldraad bovenop de muur verdwijnt. ‘Dat is mogelijk omdat het supportersvak van de tegenstander naar de IJsseltribune verhuist,’ verduidelijkt Matthijssen.

Fases

De renovatie van het stadion bestaat uit drie fases. De eerste behelst de opknapbeurt van de lichtmasten. De tweede fase bestaat uit de ontsluiting van het terrein, de opknapbeurt van de tribunes (met uitzondering van de hoofdtribune), veiligheidsvoorzieningen, voorzieningen voor supporters, het verhogen van de capaciteit en het voorzieningengebouw van Larenstein waar de kantoren in gevestigd zijn. De uitvoering van die fase moet tegen april volgend jaar afgerond zijn. De derde fase staat tussen april en augustus 2006 op de rol. Dan worden de hoofdtribune, het hoofdgebouw, de Eaglespleinen en ook weer het verhogen van de toeschouwerscapaciteit aangepakt.

Op het terrein komt ook een flink aantal parkeerplaatsen. Zo komen er aan de kant van de Veenweg zo’n 200 parkeerplaatsen. Daarnaast komen er op elke hoek van het stadion sanitairvoorzieningen en verkooppunten.

Verplaatsing

Het onlangs gepresenteerde plan van Algemeen Deventer Belang om het stadion te verplaatsen naar de Oude Holterweg, op het terrein van de voormalige fabriek van Thomassen en Drijver, vindt Matthijssen sympathiek maar voor GA Eagles niet realistisch. ‘Er wordt al vanaf 1985 gesproken over een nieuw Eaglesstadion. Nieuwbouw heeft altijd onze voorkeur gehad. Maar dat heeft tot niets geleid. Wij kunnen ons geen volgende onzekere toekomst permitteren. Weer procedures, weer mogelijk protesten. Dat overleeft de club niet meer. We moeten nu door met het renovatieplan. Bovendien hebben veel mensen een emotionele binding met de Vetkampstraat. Dus is het heel goed te rechtvaardigen hier te blijven zitten,’ oordeelt Matthijssen.
Bron: www.destentor.nl
pi_29309666
quote:
Op zaterdag 30 juli 2005 18:38 schreef Stanley_Climbfall het volgende:
Laat me weten als je van plan bent te gaan. Misschien ben ik dan ook net bij m'n ouders.
Zal ik doen!
That's all folks!
pi_29310591
Streekelftal Salland - GA Eagles 0-12 (0-7)

Met de eerste twee doelpunten voor Sjors.
That's all folks!
pi_29310802
6000 man op de open dag, niet geeeek...
De Zeeuw zou komende week bij een eredivisclub tekenen.
pi_29419883
GAE
quote:
GA Eagles verdient aan Kromkamp
04 augustus 2005, 10:16
Door: Jelmer Geerds
Go Ahead Eagles kan een bedrag van zo´n 150.000 euro tegemoet zien, zo meldt het AD. De Deventernaren ontvangen dat bedrag door de transfer van Jan Kromkamp naar Villareal. Kromkamp speelde in het verleden bij de Eagles.
Go Ahead ontvangt het bedrag in het kader van de FIFA solidariteitsregeling. Dat schrijft voor dat elk opleidingsjaar die een speler bij een eerdere club doorbracht moet worden vergoed met 0,5 procent van de transfersom.

Villareal betaalde naar verluid zo´n zes miljoen euro voor de Friese international. In Deventer zal men zeer content zijn met het geld. De club kampte met serieuze financiële problemen en heeft komend seizoen een begroting van 2,3 miljoen euro.
Mooi bedrag voor ze
pi_29422784
Alle beetjes helpen!

Go Ahead heeft het laatste oefenduel gewonnen tegen Al Jazira met 3-2. Doelpunten waren er van Pater en Loval 2. Sjors speelde de hele wedstrijd.
That's all folks!
pi_29427951
Volgens de VI Gids geen basisplaats voor Sjors, maar dat zegt niks. Zou leuk zijn als ie het redt!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29428147
Sjors wordt gewoon de vaste rechtshalf. Wie staat daar in de VI dan?
pi_29428797
Rahkamaa

Göbel - Zwollo - Parnela - Mével

Gilissen - De Zeeuw - Tuhuteru

Loval - Pater - Knijnenburg
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29428863
Sjors is zeker beter dan Gilissen. Bij VI zullen zeSjors wel niet kennen. Wel mooi dat hij basisspeler wordt!
That's all folks!
pi_29428941
De posities van Knijnenburg en Gilissen zijn inderdaad twijfelgevallen. Maar goed, er zijn ook altijd blessures en schorsingen. Sjors maakt zich geen zorgen denk ik.
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 16:02:05 #42
44591 Stanley_Climbfall
out of your league
pi_29445844
Nou breekt m'n klomp:

vi.nl
quote:
'AZ haalt De Zeeuw weg bij Go Ahead Eagles'

5/8/2005 15:38

Waar een oefenwedstrijd wel niet toe kan leiden. In het geval van Go Ahead-middenvelder Demy de Zeeuw tot een mooi contract bij AZ.
AZ en De Zeeuw, die ook in de belangstelling stond van FC Groningen, bereikten volgens RTV Oost een akkoord over een contract voor vier jaar. De Alkmaarse club betaalt Go Ahead Eagles een gelimiteerde afkoopsom voor het nog tot 2006 lopende contract van de middenvelder.

Go Ahead Eagles heeft zodoende opnieuw geld verdiend aan het handelen van AZ. De club uit Deventer kon immers ook al een opleidingsvergoeding incasseren als percentage van de transfersom die AZ ontving van Villarreal voor Kromkamp.

De Zeeuw viel op toen AZ in de voorbereiding tegen Go Ahead Eagles speelde. 'Hij deed het goed in de oefenwedstrijd tegen ons, twee weken geleden. Ik zag hem toen voor het eerst', aldus Van Gaal in het Noordhollands Dagblad. De AZ-trainer ziet in de laatste aanwinst niet de opvolger van Kromkamp. 'Nee, want De Zeeuw is geen rechtsback, maar een middenvelder.'

Ondanks de opmerkingen van Van Gaal volgt De Zeeuw (22) een vergelijkbaar pad als Kromkamp: van de amateurs van AGOVV via Go Ahead Eagles, waar hij zijn debuut maakte in het profvoetbal, naar AZ.
pi_29446322
Dat werd een paar dagen geleden ook al kenbaar gemaakt, Demy zal wel vertrekken denk ik.
That's all folks!
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 17:49:31 #44
44591 Stanley_Climbfall
out of your league
pi_29447681
Een schitterende ontwikkeling voor hem. Ik word er ook niet verdrietig van. Het is altijd nog zo geweest dat nieuwe goede jonge spelers opstaan om de vertrekkende Sikora, Schuurman, Kromkamp en ga zo maar door te vervangen.

Ik zei toch al dat hij goed speelde in die oefenwedstrijd! Maar dit had ik ook niet verwacht.
pi_29448659
Je zei ook dat Sjors goed speelde, maar die moet het dit seizoen eerst nog maar even waarmaken.
That's all folks!
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 18:46:48 #46
44591 Stanley_Climbfall
out of your league
pi_29448699
Haha.. ja, was ook zo! Geloof me, ik heb er verstand van.

Gilissen centraal nu en jouw vriendje op rechts. En dat is als iedereen fit is. Als er twee geblesseerd raken, moeten A-junioren opgesteld worden.
pi_29449168
Michael Jaliens?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29457869
Dat is een A-junior? Of wat bedoel je?
pi_29458316
Dat daar o.a een beroep op moet worden gedaan denk ik dan.
That's all folks!
pi_29459155
Dat moet het haast wel zijn hè.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')