abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_29146560
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 17:35 schreef yvonne het volgende:
Ik een blouse?????????
Wat mot ik met een blouse
Ehmm.. aantrekken?
Let wel. het is al weer een poosje geleden.. Ik weet dat ik het niet mocht vertellen.. maar toch..
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29147009
De legende van de eerste fok!mascotte..

Cavia Mike was in een democratische procedure op Fok! verkozen tot mascotte van Fok!
Iedereen vond het een lief beest, schattig, mooi.. echt werkelijk tof.
Zijn einde was echter minder mooi.


Op een regenachtige dag zat een user (een ferfent F&F user en eigenaar van Mike) voor het kooitje van mike. (Wederom om veiligheidsredenen zullen wij deze user "Tommy" noemen)

"Ik had die fok! sticker nit op dat kooitje moeten plakken.. hij zit telkens vast aan die stickers..." Met een krachtige beweging trok hij de sticker los van Mike. Wederom kwamen hele plukken haar los van het lijfje van het arme beestje. Hij maakte een foto van Mike en postte deze in het topic dat hij net had geopend: "Haaruitval bij cavia" (hij was nogal een aandachtshoer). Na de goede raad van enkele users te hebben gelezen besloot hij er eens uit te gaan, hij zat al dagen achter zijn pc, dus hij besloot iets te gaan drinken bij een semi-vriend.

Toen Tommy zijn kamer had verlaten, zat Mike verdrietig en eenzaam in zijn kooitje. Hij likte aan zijn zij en pootje, waar net de haartjes uit waren getrokken. De cavia dacht: "Had ik maar een vriendje". (Nou ja, ik weet niet zeker of het beestje dat dacht, maar dat gok ik.) Hij liep door zijn kooitje en schopte tegen stukjes zaagsel. Plotseling, uit het niets, begon de Fok!sticker die op zijn kooitje geplakt was (aan de buitenkant natuurlijk) te gloeien. Eerst een klein beetje, daarna iets feller, en feller en feller. Tot uiteindelijk de hele kamer verlicht werd. Dit werd van buiten gezien en bevestigd door voorbijgangers. De kamer baadde in het licht, Mike werd verblind. Hij merkte dat er iets langzaam op hem af kwam.

Toen Tommy een paar uur later terug kwam in zijn kamer, zag hij iets wat zijn hart een slagje deed overslaan. Arme Mike, Mike was compleet in de fok!sticker gewikkeld. Dood.
Is dit toeval? Ik denk het niet..


De Fok!mascotte is nooit meer hetzelfde geweest. Het is tijdenlang afgeschaft, totdat Brechtje deze titel kreeg.
Anyhow, moraal van dit zeer droevige verhaal:

Geloof me, fok!stickers buiten bereik van kleine huisdieren houden, en zorg dat je nit fok!mascotte wordt...

[ Bericht 0% gewijzigd door Janetje op 26-07-2005 18:02:42 ]
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29147749
NJ

Wie?
Dat zullen vele users gedacht hebben toen ze deze naam in het mod-rijtje zagen opduiken. Dat was ook mijn reactie, tot ik de gruwelijke achtergrond vernam, die deze user verborgen probeert te houden.
Zijn terugkeer werd mogelijk gemaakt door Yvonne en Havoc. Dit zou natuurlijk al iets moeten zeggen. Niet? Laat me het uitleggen.


Deze user heeft hetzelfde leed geleden als Erik, in n van de eerdere legendes. Het verschil tussen hm en Erik was, dat Yvonne hem nog even wilde bewaren en besloot hem op te sluiten in haar keldertje.
Na een flink aantal maanden had Yvonne echter genoeg van hem. Ze besloot hem vrij te laten. Maar ja.. dan zou hij gaan praten. Hoe kon ze hem stil krijgen?

"Nou", zei Havoc, die natuurlijk alles wist van het keldertje dat Yvonne samen met Conflict gebouwd had, "Je kan hem mod maken". Yvonne begon te lachen "Van welk sub zou hj nou mod moeten worden?" Havoc lachte duivels. "Binnekort is er een vacature op ONZ" "ONZ, dat is een goed idee.. mocht hij zijn verhaal naar buiten brengen, dan geloof toch niemand hem.

Aldus geschiede.

Moraal van dit verhaal:
Een meet met Y. kan je zuur opbreken.. je kan er zelfs ONZ-mod door worden
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29147820
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 18:22 schreef Janetje het volgende:
-NJ verhaal-
mental note: nooit meeten met yvonne
pi_29147887
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 18:22 schreef Janetje het volgende:

Moraal van dit verhaal:
Een meet met Y. kan je zuur opbreken.. je kan er zelfs ONZ-mod door worden
Ga ik toch altijd naar de verkeerde meets.
Upon initial contact with ScareFreak
I had envisioned him to be an ill-mannered and psychologically unstable man
pi_29148678
Online-anger


Omgaan met woede is lastig. Vooral als je een fok!user bent. Zielige verwensingen zijn n ding, die verwensingen terug krijgen, is iets anders.

Er was eens een user, die we (wederom om veiligheidsredenen) Ka. zullen noemen. Hij was nogal een zeiksnor en vond het ontzettend leuk, andere users af te zeiken. Op een duistere avond, terwijl de wind zijn huis omsloot, zat hij op Fok!. Waar anders? Zijn sociale leven was toch al niets. Dus.. ja.. fok!ken. Hij was al in verscheidene subs gebanned, dus besloot hij het maar eens in ONZ te gaan proberen. Daar vond hij een topic van ene A. Zijn vrouw was zwanger en Ka besloot A eens goed te treiteren. Na wat flamen over en weer was toch duidelijk te merken dat A wat oververhit begon te raken.

"Geef me je adres dan, WATJE" typte A. Ka zat met een glimlach op zijn gezicht achter zijn computer. "Dat watje slaat nog geen deuk in een pakje boter" dacht hij. Hij typte zijn adres in, met de bijgevoegde mededeling: "Kom maar langs, dan zal ik je bewerken met iets dat voornamelijk door oude vrouwen gebruikt wordt om te breien".

Op dat moment ging A offline, het plusje veranderde in een minnetje. Ka moest lachen. "Die lul is uitgeluld."

Na nog ongeveer een uurtje fok!ken, viel opeens zijn stroom uit. Ka vloekte inwendig, want hij had net zo'n mooi baby-verdrinktopic klaarstaan voor OUD.

De volgende dag werd Ka gevonden, in zijn kamer, voor zijn pc, vastgebonden aan zijn bureaustoel. Hij was gedood op een manier die te gruwelijk is om te omschrijven, maar iets te maken had met haaknaalden.

Is dit toeval?
Misschien...
Ik denk het niet....
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29149746
registreer om deze reclame te verbergen
Het inteelt lijstje Boe's neuklijstje

Boe's lijstje is tamelijk uitgebreid. Vl users zijn hierop terug te vinden, of ze het nu leuk vinden of niet. Wat is het geheim achter deze uitgebreide lijst? Waarom staan veel users er vaak in? Lees het hier.

Boe is slechts een pion, een pion in een veel uitgebreider plan. Deze user is een marionet van een admin die we voor het gemak "D" zullen noemen. Ter verduidelijking. Sinds het neuklijstje al een poosje niet in de AT staat, opent deze admin tegenwoordig midden in de nacht vaak "tieten-voor-tagjes-topics". De bron, van wie ik dit verhaal heb vernomen wenst anoniem te blijven.

Deze admin is evil. Hij drogeerde users en sloot ze bij elkaar op in een gesloten kamer. Ze kregen een libido-verhogende drug toegediend, en dan was het een kwestie van wachten. Nee, deze vuige actie was nog niet genoeg, hij keek toe en maakte er foto's van. Het s overigens mogelijk dat die binnekort in zipjes uitlekken. Met deze foto's werden de users gechanteerd, zodat ze hun mond zouden houden.

Om deze users nog verder te vernederen droeg hij Boe op een lijstje in elkaar te zetten. Dit was natuurlijk ook goed voor zijn toch al slechter wordende geheugen, onthouden wie hij al had gehad. Dit is ook de reden dat een aantal users meerdere malen in de lijst staan, D was vergeten dat hij hen al gebruikt had.

Is dit waar? Misschien..
Zit er een kern van waarheid in? Mwah.. ik denk het wel.

Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29151548
De Jambakikker op de FP

Jullie dachten dat die kutkikker zonder slag of stoot van de FP verdwenen is? MIS!!!

De banner was op de FP aangebracht. Users leverden slag, zij wlden die (ik quote) kutkikker van de FP. De crew was echter halsstarrig. "Neen", zeiden ze. Die kikker blijft daar tot het eind der tijden (of tot het eind van Fok!).

Op een nacht lag Breuls in bed. Hij kon de slaap niet vatten, zeer vervelend. Terwijl hij luisterde naar het geluid van de krekels in het gras, vernam hij een ander geluid. Het leek onder zijn bed vandaan te komen. dindindingding.. ding ding.. .

Breuls stapte uit bed, ging op zijn knieen zitten om te kijken wat er onder zijn bed lag. Niets.. Dat was vreemd.. nu ja.. maar weer in bed gaan liggen. En weer.. ding ding ding ding toeeeet ding .. Pissig kwam hij weer uit bed, tilde zijn matras, dekens, kussen op.. maar helemaal niks.. hlemaal niks. Hij ging weer liggen, geirriteerd door het aanhoudende geluid.

Hij had er nu echt genoeg van!! Hij pakte zijn deken, kussen en ging naar de logeerkamer. Dan maar hier maffen, er zat niets anders op.

Wederom legde hij zijn hoofd op zijn kussen. ding ding ding ding. Zuchtend liep hij naar de bank. ding ding ding ding

Zo ging het een paar dagen door. Breuls kon de slaap niet vatten door dat constante geding ding ding ding

Uiteindelijk begreep hij de boodschap en liet de banner weghalen..

Waar kwam het geluid vandaan? Niemand weet het.. het hield op zodra de banner weg was..
Toevallig? Ja..
Raar? Zeker..
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29152526


best legendarisch
pi_29152978
Alberto leeft nog hoor

Zo is ie nu
pi_29153145
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 21:21 schreef Alexxxxx het volgende:
Alberto leeft nog hoor
[afbeelding]
Zo is ie nu
Het zijn toch ook legendes..
Die zijn niet altijd waar...
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29162912
Staat ie al in de TTT?
pi_29176509
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 09:41 schreef The_Langolier het volgende:
Staat ie al in de TTT?
Een topic met n (naast mij) on topic post? Nahhhh..
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29184340
De legende van AMD

AMD ja. Grote mysterie rondom deze overbekende (beruchte) beroeps-spammer.

Hoe zit het nou? Zijn z'n oom en tante nou nog in leven of zijn ze dan uiteindelijk toch gestorven in de tsunami? n ding is zeker: de hartoperatie met een slagingspercentage van liefst 10% heeft hij overleeft, na zes dagen op de operatietafel en twee keer een hartstilstand. En dan heb ik het nog niet eens over honderden zakken bloed die hij heeft verbruikt. Nee, deze knul is een lopend medisch wonder, als zijn benen niet inmiddels ge-amputeerd zijn. Maar het gerucht gaat dat zijn kansen om te een dag te overleven stijgen per post die hij op Fok! achterlaat. Vandaar dat we helaas tot op de dag van vandaag nog onnodig veel van hem vernemen...
pi_29187238
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 22:12 schreef rompompom het volgende:
De legende van AMD

--verhaal--
Tof.. zo moet het..

*HINT HINT HINT*
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29187267
Dit is net zo'n goed topic als Diss de landmacht van mij.
pi_29187275
Bijna dan.
pi_29187309
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 18:58 schreef Janetje het volgende:
Online-anger


Omgaan met woede is lastig. Vooral als je een fok!user bent. Zielige verwensingen zijn n ding, die verwensingen terug krijgen, is iets anders.

Er was eens een user, die we (wederom om veiligheidsredenen) Ka. zullen noemen. Hij was nogal een zeiksnor en vond het ontzettend leuk, andere users af te zeiken. Op een duistere avond, terwijl de wind zijn huis omsloot, zat hij op Fok!. Waar anders? Zijn sociale leven was toch al niets. Dus.. ja.. fok!ken. Hij was al in verscheidene subs gebanned, dus besloot hij het maar eens in ONZ te gaan proberen. Daar vond hij een topic van ene A. Zijn vrouw was zwanger en Ka besloot A eens goed te treiteren. Na wat flamen over en weer was toch duidelijk te merken dat A wat oververhit begon te raken.

"Geef me je adres dan, WATJE" typte A. Ka zat met een glimlach op zijn gezicht achter zijn computer. "Dat watje slaat nog geen deuk in een pakje boter" dacht hij. Hij typte zijn adres in, met de bijgevoegde mededeling: "Kom maar langs, dan zal ik je bewerken met iets dat voornamelijk door oude vrouwen gebruikt wordt om te breien".

Op dat moment ging A offline, het plusje veranderde in een minnetje. Ka moest lachen. "Die lul is uitgeluld."

Na nog ongeveer een uurtje fok!ken, viel opeens zijn stroom uit. Ka vloekte inwendig, want hij had net zo'n mooi baby-verdrinktopic klaarstaan voor OUD.

De volgende dag werd Ka gevonden, in zijn kamer, voor zijn pc, vastgebonden aan zijn bureaustoel. Hij was gedood op een manier die te gruwelijk is om te omschrijven, maar iets te maken had met haaknaalden.

Is dit toeval?
Misschien...
Ik denk het niet....
Nog nooit van O-A gehoord/gelezen, dus geen legend
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
pi_29187334
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:39 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Nog nooit van O-A gehoord/gelezen, dus geen legend
Ken ik ook niet. Jou wel weer.
pi_29187369
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:40 schreef skiczukie het volgende:

[..]

Ken ik ook niet. Jou wel weer.
Waarom sta ik dan niet in dit topic??
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
pi_29187392
Ik ook niet
De status 'bagger-user' voorbij
pi_29187490
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:39 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Nog nooit van O-A gehoord/gelezen, dus geen legend
Lees het fucking verhaal, misschien dat je het dan snapt.
Dat verhaal gaat niet over een user die OnlineAnger heet..
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:41 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Waarom sta ik dan niet in dit topic??
Maak er eentje dan!! Desnoods over elkaar.. mogen jullie samen afspreken er eentje te maken.. Aww.. is dat nou niet leuk?

On topic

[ Bericht 31% gewijzigd door Janetje op 28-07-2005 00:07:52 ]
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
pi_29187543
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:44 schreef Janetje het volgende:

[..]

Maak er eentje dan!! Desnoods over elkaar.. mogen jullie samen afspreken er eentje te maken.. Aww.. is dat nou niet leuk?

On topic
Slotje
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
pi_29187570
Vertel mijn legende eens
pi_29187613
quote:
Op woensdag 27 juli 2005 23:46 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Slotje
Ga maar vragen
Janetje! _O_ It's good to have you! shiznuts
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')