Onhandig ding. Om aan de knoppen te zitten moet je over de hete olie heen met je handjes. Door de hete lucht. Voor de rest ziet het er wel mooi uit....quote:Op vrijdag 22 april 2005 14:51 schreef BrauN het volgende:
Wat hebben jullie trouwens voor frituurpannen thuis? Wij hebben sinds kort de Princess Classic Duo Castel in huis, prima ding.
[afbeelding]
Ik kan echter nog geen eerlijke beoordeling doen, daar wij hem slechts 2 maal hebben gebruikt sinds aanschaf. Eerst even de oude frituurpannen verslijten voordat we deze volop in gebruik gaan nemen.
Psssst, je kunt er ook een beetje met je arm omheen gaan, zodat je niet met je mouw boven het dampende vet hangt.quote:Op vrijdag 22 april 2005 17:45 schreef Shark.Bait het volgende:
[..]
Onhandig ding. Om aan de knoppen te zitten moet je over de hete olie heen met je handjes. Door de hete lucht. Voor de rest ziet het er wel mooi uit....
quote:Op vrijdag 22 april 2005 21:23 schreef krakkemieke het volgende:
Oblivion: het recept uit de OP was dus jeugdsentiment....
Schaam je!quote:Op vrijdag 22 april 2005 21:25 schreef BrauN het volgende:
Ik als frietspecialist schaam me dat ik het moet vragen, maar... wat is nu eigenlijk precies een 'koelzone' en hoe werkt het?
echt?quote:Op zondag 17 april 2005 12:23 schreef Dead-Doll het volgende:
Zo'n minimars met oliebollenbeslag eromheen, en dan in de frituurpan.
quote:Op vrijdag 22 april 2005 21:31 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Schaam je!![]()
![]()
Met de koelzone wordt de buitenkant van de frituurpan bedoeld. Hier zit een isolerende laag omheen zodat de buitenkant niet net zo heet is als de binnenkant van de pan. Kan je hem nog eens verplaatsen zonder je tengels te fikken![]()
Oh, dat is dan een andere koelzone dan die ik bedoel...quote:Op vrijdag 22 april 2005 21:35 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ik lees vaak dat het vet niet snel vuil wordt door de revolutionaire ingebouwde koelzone...![]()
Waar slaat dat dan op? Ik dacht dat de koelzone iets was waardoor losse deeltjes als paneermeelrestjes naar beneden zakken i.p.v. door de hele pan te blijven zweven... Blijkbaar niet dus.
sorry voor de late reply (horeca + mooi weer = dood)quote:Op zondag 24 april 2005 15:42 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik zou dus maisolie kunnen gebruiken om lekkere hapjes in tempurabeslag in mn wok te kunnen frituren?
dank je welquote:Op maandag 25 april 2005 13:23 schreef Tha_Butcha het volgende:
[..]
sorry voor de late reply (horeca + mooi weer = dood)
anywayz, ik gebruik zelf altijd zonnebloem olie, maisolie neit echt ervaring mee, maar de meeste culi wannab's die ik ken, kooken met zonnebloem olie. arachide olie zou ook nog kunnen, alhoewel ik dat eerder gebruik voor zelf gemaakte mayo/aioli
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |