abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 14 juli 2005 @ 11:09:35 #201
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_28794380
Die staat nu bij mijn favorieten!

Ik vind het leuk om lekkere dingen te koken maar ik ben zelf niet zo creatief, ik moet het echt hebben van recepten.
Trotse mamma :)
  donderdag 14 juli 2005 @ 11:12:38 #202
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_28794486
quote:
Op donderdag 14 juli 2005 11:05 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Hier...

Recepten voor stoofperen?

Die van mij is net iets simpeler maar erg lekker...
Trotse mamma :)
pi_28794656
quote:
Op donderdag 14 juli 2005 11:12 schreef Faithz het volgende:

[..]

Die van mij is net iets simpeler maar erg lekker...
Jij moet ook je recept daar bij knallen!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_28794722
quote:
Op donderdag 14 juli 2005 11:09 schreef Faithz het volgende:
Die staat nu bij mijn favorieten!

Ik vind het leuk om lekkere dingen te koken maar ik ben zelf niet zo creatief, ik moet het echt hebben van recepten.
Ik ook! Maar als ik eenmaal een recept gemaakt heb, kan ik er wel mee varieren.
Maar eerst maak ik altijd het recept zoals het geschreven staat...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 14 juli 2005 @ 11:19:06 #205
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_28794724


done
Trotse mamma :)
pi_28794742
quote:
Op donderdag 14 juli 2005 11:19 schreef Faithz het volgende:


done
Ik ga 'm keer proberen!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_28862371
Wat is beter/lekkerder? Maiskolf (suikermais) koken of in de oven?
pi_28862538
Ik zou voor koken gaan.
Heb vaak het idee dat de kolf flink uitdroogt in de oven.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 16 juli 2005 @ 17:46:11 #209
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_28862603
Koken vind ik hem het lekkerst trouwens. Even het blad en het 'stro' eraf en in een flinke pan met water ruim 20 minuten laten koken.
pi_28862694
Zal ik vanavond een Indische of een Chinese Rijsttafel halen?

ik kom er niet uit
Doei.
  zaterdag 16 juli 2005 @ 17:53:57 #211
38433 snijder
snijderdotcom
pi_28862762
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 17:50 schreef Faithy het volgende:
Zal ik vanavond een Indische of een Chinese Rijsttafel halen?

ik kom er niet uit
De Indische!
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_28863416
Dan ga ik ze koken! Tnx!
pi_28863918
Ik heb bevroren zalm. Ik wil ze in de pan gaan bakken, hoe lang moet dat ongeveer?
pi_28863954
tot het gaar is (sorry, kon het niet laten..)

euhm.. eerst heel rustig bakken lijkt mij het verstandigst, want anders is de buitenkant gaar, en de binnenkant rauw..

dus tsja.. tijdsindicatie ligt aan de dikte van de zalm denk ik
Doei.
pi_28864012
1 à 2 cm, niet dikker
pi_28864037
ik neem aan dattie nu al buiten de vriezer ligt?

laat dat nog even een half uurtje liggen zou ik zo zeggen, dan is de buitenkant al wat zachter..

maar ben zelf niet zo'n vis expert, doe het meestal op gevoel, en dat komt meestal wel goed, maarjah, ik heb hier die zalmfilet van jou niet liggen
Doei.
pi_28864097
Ik probeer wel wat, als 'ie mislukt heb ik nog altijd een frietpan
  zaterdag 16 juli 2005 @ 18:54:20 #218
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_28864111
Zalm frituren is misschien ook een optie?
pi_28864212
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 18:54 schreef Anthraxx het volgende:
Zalm frituren is misschien ook een optie?
Nu je 't zegt
pi_28864405
Als de zalm geheel ondooit is, dan gril je 'm aan 1 kant totdat de zijkanten bijna gaar zijn, dan omdraaien, nog een paar minuutjes issie mooi roze van binnen!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 16 juli 2005 @ 19:15:29 #221
38433 snijder
snijderdotcom
pi_28864671
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 19:06 schreef Oblivion het volgende:
Als de zalm geheel ondooit is, dan gril je 'm aan 1 kant totdat de zijkanten bijna gaar zijn, dan omdraaien, nog een paar minuutjes issie mooi roze van binnen!
Een ander lekker idee is om de moot maar op 1 kant te bakken en niet om te draaien. Of als je een filet met aan 1 kant vel, alleen op de velkant bakken. Gewoon wachten totdat de bovenkant glazig wordt en op een niet al te hoog vuur. Is erg lekker, krokant van onderen en boterzacht van boven.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_28864872
Jullie zijn al te laat
pi_28866926
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 19:23 schreef Sloggi het volgende:
Jullie zijn al te laat
Joa, of jij te vroeg...
Wat heb je uiteindelijk gedaan?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_28870261
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 18:45 schreef Sloggi het volgende:
Ik heb bevroren zalm. Ik wil ze in de pan gaan bakken, hoe lang moet dat ongeveer?
Ja ik ben te laat!

Maar stomen.

Of met zo'n paninzet-stoomdinges ( ) of het groente op een laag groente leggen met laagje water op de bodem.

Deksel op de pan, en op erg zacht vuur.
pi_28871498
quote:
Op zaterdag 16 juli 2005 20:35 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Joa, of jij te vroeg...
Wat heb je uiteindelijk gedaan?
Ik de koekenpan gebakken. 't Smaakte best aardig
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')