Isabeau | zondag 27 februari 2005 @ 23:23 |
Bij triviant werd de volgende vraag gesteld: "Welke bil van de kip is malser, de linker of de rechter?" We schoten uiteraard in de lach en het antwoord bleek de linkerbil te zijn. Helaas geeft triviant nooit uitleg bij de antwoorden en werden wij in het ongewisse gelaten betreffende het waarom. Triviant beantwoordt geen vragen, het roept slechts vragen op. De vraag is dan ook: wáárom is de linkerbil van de kip malser dan de rechterbil? | |
Shadowlyse | zondag 27 februari 2005 @ 23:33 |
Een kip schijt altijd met rechts | |
s-ex.nl | zondag 27 februari 2005 @ 23:34 |
zelfde als met de ballen van een kerel | |
dWc_RuffRyder | zondag 27 februari 2005 @ 23:34 |
Een kip tilt z'n linkerpoot op bij het schijten, die is dus gespierder. | |
Paul | zondag 27 februari 2005 @ 23:35 |
door die vraag had je cker verloren ![]() | |
Oblivion | zondag 27 februari 2005 @ 23:37 |
Wat een pracht van een tijd hierover een topic te plaatsen. Als er niet ontopic normaal gereageerd kan worden, ga ik wissen! ![]() | |
Leffe48 | zondag 27 februari 2005 @ 23:38 |
quote:Dan zou de rechterpoot malser moeten zijn. | |
wadgem | zondag 27 februari 2005 @ 23:49 |
Google resultaat voor "chicken anatomy" ![]() Ontopic: simpelweg een asymmetrische lichaamsbouw. Bij mensen zit ook maar aan 1 kant een milt, hart, etc. Wellicht is de spiermassa van een mens links ook anders dan rechts bij bijv. de borstkas. | |
TrenTs | maandag 28 februari 2005 @ 00:27 |
quote: | |
Oblivion | maandag 28 februari 2005 @ 01:41 |
Vind het bij nader inzien toch niet echt een topic voor CUL. Slotje dus. ![]() Als je het er niet mee eens bent, kan je me mailen. ![]() Heb de vraag hier gesteld: De technische kant van vlees. ![]() [ Bericht 29% gewijzigd door Oblivion op 28-02-2005 11:07:55 ] | |
Isabeau | maandag 28 februari 2005 @ 11:07 |
Ik hoef niet te mailen ![]() Maar gezien de reacties begrijp ik het slotje absoluut en het was ècht een triviant vraag waarbij wij ons serieus afvroegen waaróm dat dan was. Zelf ook nooit verschil geproefd. En als het hier niet hoort (het was geen melige vraag oid, het was serieus), waar hoort een vraag over malsheid van de kip dan thuis ![]() | |
Oblivion | maandag 28 februari 2005 @ 11:08 |
Ksst doorposten na slotje, ik zal nog even linkje geven: De technische kant van vlees. Daar heb ik de vraag neergezet, want ik wil het zelf ook eigenlijk wel weten... ![]() En voortaan daar even verder reageren---> Foodback CUL Gaarne. ![]() |