Deze maak ik wel es als snack tussendoor
hij is misschien een beetje onconventioneel, maar de smaak is fantastisch en de saus blijft zo lekker aan je deegwaren plakken... **gaat strax pastasaus maken!!!*
![]()
*
je snippert een uitje fijn en bakt dat aan in olijfolie, doet er tomaten bij (je kunt ze wel best van hun schil ontdoen) en in blokjes gesneden paprika's, eventueel voeg je wat witte wijn toe, en je laat t allemaal zachtjes sudderen (deksel op de pan), kruiden doe ik meestal met oregano en een 'pomodori-mix', owja, en samen met de tomaten voeg ik ook nog een half Knorr-bouquet-bouillonblokje toe (verkruimelen). Nu nog een goeie geut room toevoegen, geraspte kaas er bij, en nog ff warm laten worden zodat de kaas smelt in je saus... als laatste basilicum er bij en meteen serveren.
Als de saus koud wordt, stolt de kaas en krijg je nogal een vast geheel, daarom beter op de réchaud plaatsen... is bij mij niet echt nodig omdat ik t altijd in eenpersoonsporties maak
Zoals ik al zei, beetje onconventioneel, maar lekker!
The eye flees from ugliness until it finds a pillar of beauty to rest upon