FOK!forum / Culinesse à gogo / Diepvriespizza: welk merk?
Forumschoremdonderdag 24 februari 2005 @ 17:05
Ik heb dus niet over pizza's van de Al Capone of New York Pizza of weetikwat, maar gewoon die bij jouw supermarkt in het vriesvak liggen. Welke zijn niet te versmaden en welke niet te vreten?

Ik neem meestal de Dr Oetker pizza's. Vooral de Quatro Formaggio en de Al Tonno! Goede bodem ook, en niet zo'n gefabriceerd smaakje zoals bv die huismerk pizza's zoals die van de AH.

Als je nog meer merken aan of af te raden hebt hoor ik het graag!
ioordonderdag 24 februari 2005 @ 17:06
die van crossa zijn heerlijk
Little_Angeldonderdag 24 februari 2005 @ 17:08
Ik neem ook meestal de Dr Oetker pizza's. . Zijn goed te doen.
SittingDuckdonderdag 24 februari 2005 @ 17:10
De Ristorante zijn ECHT lekker idd. Ik neem vaak de Funghi!
Scandalousdonderdag 24 februari 2005 @ 17:10
Verdura van de AH
n1n4donderdag 24 februari 2005 @ 17:11
goedkoopste en dan zelf beleggen
du_kedonderdag 24 februari 2005 @ 17:13
Ristorante met mozalrella .
Aventuradonderdag 24 februari 2005 @ 17:16
De enige die ik te eten vind is die van het huismerk van C1000. Dat komt door de tomatensaus; alléén die van C1000 smaakt zoals het volgens mij hoort te smaken! De saus op andere pizza's is altijd veel te zout of te zoet en verpest daardoor de gehele pizza.
Aventuradonderdag 24 februari 2005 @ 17:17
Die dr. Oetker Ristorante zijn trouwens veel en veel te zout, bah.
cinnamongirldonderdag 24 februari 2005 @ 17:19
De Ristorante pizza's zijn wel te hachelen, vooral de pollo, met kip dus.
Everettdonderdag 24 februari 2005 @ 17:19
De "Texas" van Dr. Oetker. Ik vind alleen dat er wat weinig salami en kaas op zit, dus dat vul ik dan aan. Verder is de smaak ok.
Angelesdonderdag 24 februari 2005 @ 17:38
Huismerk van Super en dan vooral de tonno. Maar is wel al heel lang geleden dat ik die gehad heb, dus misschien zijn ze inmiddels wel heel anders.
krakkemiekedonderdag 24 februari 2005 @ 17:50
Wagner, die met rauwe ham.
UncleFunkdonderdag 24 februari 2005 @ 17:51
Dr. Oetker American Pizza Hawaii vind ik de lekkerste. Niks mis met diepvriespizza's!
Isabeaudonderdag 24 februari 2005 @ 17:54
Ik heb alles al wel geprobeerd, maar niets evenaart de Dr.Oetker pizza's
De mozarella vind ik de lekkerste, daarna de funghi en ach, ze zijn allemaal super. We hebben ooit een Dr.Oetkermeeting gehad waarbij we álle Dr.Oetker pizza's hebben uitgeprobeerd

Je kan hier trouwens 10 Dr. Oetker pizza's winnen
ChrisJXdonderdag 24 februari 2005 @ 21:14
Ik vind alleen het goedkoopste merk van de Spar in Oostenrijk lekker. Heb C1000 huismerk. Dr. Oetker en Iglo gehad, maar die waren niet zo lekker En ik geloof dat Iglo niet te vreten was.
Kluupkluupdonderdag 24 februari 2005 @ 21:20
Mora (voorheen Iglo) Pizza Crossa Venetiana !
HarigeKereldonderdag 24 februari 2005 @ 21:33
Dr Oetker Mozarella
Die waren onlangs nog in de aanbieding bij de AH, 3 voor 6E ofzo
Harry_Sackdonderdag 24 februari 2005 @ 21:36
C1000 heeft wel een aardige 5 kazenpizza, het merk is Gilardi Italia en kost 1,30
ParanoidEvdonderdag 24 februari 2005 @ 21:38
De iest duurdere van AH huismerk, die met aubergine enzo.
En anders een hele goedkope en zelf allemaal zooi opgooien
Qweadonderdag 24 februari 2005 @ 21:44
houtoven en/of ristorante de hawai. Dr oetker vind ik niet lekker
RijstNatiedonderdag 24 februari 2005 @ 21:47
Mora of Iglo Pza
RijstNatiedonderdag 24 februari 2005 @ 21:49
had trouwens laatst een pizza van 1 euro bij de AH, was in de aanbieding...
Merk had ik nog nooit van gehoord, maar hij was GOOR. ahhh nie gezond
Loohcsdonderdag 24 februari 2005 @ 21:50
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 21:44 schreef Qwea het volgende:
houtoven en/of ristorante de hawai. Dr oetker vind ik niet lekker
Je bedoelt toch niet die ristorante van Dr Oetker?
blackbullydonderdag 24 februari 2005 @ 21:50
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 17:13 schreef du_ke het volgende:
Ristorante met mozalrella .
daar krijg ik nu ook wel trek in
peejdoriedonderdag 24 februari 2005 @ 21:52
hmm, dit topic bestond al..

De lekkerste Pizza ?
Wat is je favoriete pizza?
Wat is de beste Pizza !!

ik ga btw voor de ristorante mozarella, echt lekker zijn die
SilverSpiritdonderdag 24 februari 2005 @ 21:55
Die pizzas hebben heel vaak een deel wat heel zacht vies deeg heeft. Ik heb nog geen pizza ondekt die dat niet heeft. Maar goed, ik heb alle pizza's wel gehad, de beste vind ik de AH houtoven pizza. De allerlekkerste pizza die er bestaat is een Pizza Frutti Di Mare van een pizzaria.

Kankerhoeren.
Kluupkluupdonderdag 24 februari 2005 @ 22:05
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 21:55 schreef SilverSpirit het volgende:
Die pizzas hebben heel vaak een deel wat heel zacht vies deeg heeft. Ik heb nog geen pizza ondekt die dat niet heeft.
Moet je niet zo'n PZA of BigAmerican halen natuurlijk..
Pizza Crossa's van Mora hebben een krokante bodem
Rewimodonderdag 24 februari 2005 @ 22:08
Pizza Crossa Tonijn, Dr. Oetker Hawai of Dr. Oetker Funghi, daar kies ik meestal tussen. Doe er meestal wel wat extra kaas op (liefst mozzarella).
sungaMsunitraMdonderdag 24 februari 2005 @ 22:08
AH Houtovenpizza Bolzano
SilverSpiritdonderdag 24 februari 2005 @ 22:10
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 22:05 schreef Kluupkluup het volgende:

[..]

Moet je niet zo'n PZA of BigAmerican halen natuurlijk..
Pizza Crossa's van Mora hebben een krokante bodem
Nee, kijk ik bedoel niet gewoon deeg wat zacht hoort te zijn. Ik vind zo'n BigAmerican Tonijn bijvoorbeeld niet te versmaden . Maar ik bedoel die "gewone" diepvries pizza's, Dr.Oetker bijvoorbeeld, die pizza's hebben altijd zo'n zachte kleffe bodem, in ieder geval een deel van de pizza. Moet je maar opletten bij de volgende pizza, denk maar aan wat SilverSpirit je gezegd heeft.
PM-girldonderdag 24 februari 2005 @ 22:10
Ik val in herhaling: Ristorante, met mozarella of anders met tonijn....
kissadonderdag 24 februari 2005 @ 22:15
Dr.Oetker Funghi en Dr.Oetker Mozzarella (Ristorante), en de AH steenoven Caprese.
Wel met extra beleg zoals salami, ui enz. en kaas....
Kluupkluupdonderdag 24 februari 2005 @ 22:28
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 22:10 schreef SilverSpirit het volgende:

[..]

Nee, kijk ik bedoel niet gewoon deeg wat zacht hoort te zijn. Ik vind zo'n BigAmerican Tonijn bijvoorbeeld niet te versmaden . Maar ik bedoel die "gewone" diepvries pizza's, Dr.Oetker bijvoorbeeld, die pizza's hebben altijd zo'n zachte kleffe bodem, in ieder geval een deel van de pizza. Moet je maar opletten bij de volgende pizza, denk maar aan wat SilverSpirit je gezegd heeft.
Luister naar Kluup: "Koop een fatsoenlijke pizza, een Pizza Crossa van Mora!"
Karinadonderdag 24 februari 2005 @ 22:34
Van Iglo de Pza Shoarma of Gyros.
Martijn_77donderdag 24 februari 2005 @ 23:01
Big American Hawaii
fratsmandonderdag 24 februari 2005 @ 23:05
Probeer eens de ristorante van de Aldi! Bijna exact hetzelfde als die van Oetker!
Mayadevidonderdag 24 februari 2005 @ 23:11
Mini van Mora, Picantica ofzoiets

Heb één keer een zuur huismerkje van de EDAH gehad, ik weet niet of het net een misser was,maar eh... Puke! Koop ze er nooit meer
Mirjamdonderdag 24 februari 2005 @ 23:14
ristorante van dr. oetker
en geen andere
babaloevrijdag 25 februari 2005 @ 08:54
Zeker de AH pizza (steen oven ofzo) picante volgens mij en die met 4 soorten kaas
Kierewiet1985vrijdag 25 februari 2005 @ 09:00
Al tonno van Dr. Oetker
Aventuravrijdag 25 februari 2005 @ 11:06
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 22:10 schreef SilverSpirit het volgende:

[..]

Nee, kijk ik bedoel niet gewoon deeg wat zacht hoort te zijn. Ik vind zo'n BigAmerican Tonijn bijvoorbeeld niet te versmaden . Maar ik bedoel die "gewone" diepvries pizza's, Dr.Oetker bijvoorbeeld, die pizza's hebben altijd zo'n zachte kleffe bodem, in ieder geval een deel van de pizza. Moet je maar opletten bij de volgende pizza, denk maar aan wat SilverSpirit je gezegd heeft.
Ja ik weet wat je bedoelt, zeker bij Dr. Oetker Ristorante is dat het geval, tussen het beleg en de bodem zit altijd een zompig laagje. Bij die zachte pizza's van brooddeeg heb je dat al niet.
Bij de Crossa van Mora ook niet. Ik snap niet wat iedereen zo goed vind aan die Ristorante. De bodem is slecht en zoals ik al zei elke variant is gewoon veel en veel te zout.
Luuksorvrijdag 25 februari 2005 @ 13:33
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 22:28 schreef Kluupkluup het volgende:

[..]

Luister naar Kluup: "Koop een fatsoenlijke pizza, een Pizza Crossa van Mora!"
Nou is het in Deventer en omstreken een onomstreden feit dat Kluup geen smaak heeft, maar okee

Ontopic: Ristorante Prosciuto/Mozarella/Tonno
SilverSpiritvrijdag 25 februari 2005 @ 13:40
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 11:06 schreef Aventura het volgende:

[..]

Ja ik weet wat je bedoelt, zeker bij Dr. Oetker Ristorante is dat het geval, tussen het beleg en de bodem zit altijd een zompig laagje. Bij die zachte pizza's van brooddeeg heb je dat al niet.
Bij de Crossa van Mora ook niet. Ik snap niet wat iedereen zo goed vind aan die Ristorante. De bodem is slecht en zoals ik al zei elke variant is gewoon veel en veel te zout.
Eindelijk iemand die dat ook vind!!
cerrorvrijdag 25 februari 2005 @ 13:41
Dokter Oetker : Big American en dan Barbeque chicken.
Georgesvrijdag 25 februari 2005 @ 13:52
Iglo vind ik niks, slechte bodem en weinig smaak.
Van Dr. Oetker vind ik alleen de Vegetale versie goed te eten. De Funghi oid is veel te zout, mozarella is te eentonig.
De lekkerste vind ik huismerk van Super de Boer en dan de variant zonder vlees (vegetale volgens mij).
Isabeauvrijdag 25 februari 2005 @ 14:41
Ik vind juist dat 'crossa' en die vreselijk dikke pizza's niet te eten. Ik hou wel van dat zacht in het midden Ristorante dus

-edit- Plaat je maar even weggehaald, er mocht niet gelinkt worden, kennelijk...

[ Bericht 21% gewijzigd door Oblivion op 19-03-2005 19:12:35 ]
Ruzbehvrijdag 25 februari 2005 @ 15:27
Oei! DIE IS GOOR MAN! BLEGH!

De andere dan Ristroanraratente whatever zijn wel lekker.

Ik had is een keer met m'n moeder een pizza gemaakt, lang geleden. Wat lekker zeg!
SilverSpiritvrijdag 25 februari 2005 @ 15:39
Ik ben van plan om een keer op een dag stuk of 20 pizza's te maken en dan in de diepvries te gooien. :p
DaveMvrijdag 25 februari 2005 @ 15:41
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 23:14 schreef MissyMirjaM het volgende:
ristorante van dr. oetker
CyberSimonvrijdag 25 februari 2005 @ 15:43
Pizza Margaritha van Dekamarkt huismerk.... 90 Cent
Kluupkluupvrijdag 25 februari 2005 @ 16:05
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 13:33 schreef Luuksor het volgende:

[..]

Nou is het in Deventer en omstreken een onomstreden feit dat Kluup geen smaak heeft, maar okee

Ontopic: Ristorante Prosciuto/Mozarella/Tonno
UncleFunkvrijdag 25 februari 2005 @ 20:38
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 17:17 schreef Aventura het volgende:
Die dr. Oetker Ristorante zijn trouwens veel en veel te zout, bah.
Vanmiddag een pizza funghi op van Dr. Oetker, en die was zeker tegen het te zoute aan.
Forumschoremvrijdag 25 februari 2005 @ 20:39
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 21:36 schreef Harry_Sack het volgende:
C1000 heeft wel een aardige 5 kazenpizza, het merk is Gilardi Italia en kost 1,30
Die had ik laatst omdat alle dr Oetker pizza's waren uitverkocht, maar ik proefde in ieder geval geen 5 kaassoorten en de bodem was verdraaid hard en taai. Dus die neem ik niet meer. Die Mora Crossa pizza's zijn ook wel te doen maar het heeft zo weinig weg van de echte Italiaanse pizza en de bodem is vaak zo hard als knackebrod, ik bedoel als je een hap neemt dan ligt de rest van de slice verspreid over je bord of nog erger: je shirt of trui of bloes.
#ANONIEMvrijdag 25 februari 2005 @ 21:07
Ristorante mozzerella
Big american
deedeeteevrijdag 25 februari 2005 @ 21:24
Die van de super ( steenoven ofzoiets ) lekker harde bodem.
Faithyzaterdag 26 februari 2005 @ 13:04
Crossa verdura
Dr. Oetker Americain Supreme
Vorkzaterdag 26 februari 2005 @ 13:21
Ik vind het trouwens erg meevallen de zoutheid van de Dr. Oetker pizza's. Het klopt wel met hun bewering dat het net zoals in een restaurant zou moeten smaken, ik vind eten in een willekeurig (meestal goedkoop) restaurant vaak erg zout en als de drankprijzen hoog zijn, dan heb ik al vaak een vermoeden waarom dat zo is .

Nee wat mij betreft gaat er weinig boven de Pizza's van Dr. Oetker, vooral ook omdat ze voor mij als vegetarier ook meerdere soorten hebben, die zonder vlees zijn (meestal is er een pizza uit een serie vegetarisch verantwoord en de rest niet). Verder vindt ik de standaard kaas/tomaat pizza's van AH ook goed te doen, ik gooi er meestal nog wat fruit bij en dan heb je voor een zeer schappelijk prijsje toch nog best een goed eetbare pizza .
Radjeshzaterdag 26 februari 2005 @ 14:31
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 14:41 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind juist dat 'crossa' en die vreselijk dikke pizza's niet te eten. Ik hou wel van dat zacht in het midden Ristorante dus

[afbeelding]
die ristorante pwnt
inkie1010zaterdag 26 februari 2005 @ 20:42
Ik vind de Caprese van AH steenoven (dacht ik) echt heel heel erg lekker!!
Met lekker veel mozzerella (spelling?) en tomaatjes.
UncleFunkzaterdag 26 februari 2005 @ 21:07
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 13:21 schreef Vork het volgende:
Verder vindt ik de standaard kaas/tomaat pizza's van AH ook goed te doen, ik gooi er meestal nog wat fruit bij en dan heb je voor een zeer schappelijk prijsje toch nog best een goed eetbare pizza .
Niet alleen is daar de AH-pizza voor geschikt, ook andere merken
Vorkzaterdag 26 februari 2005 @ 21:11
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 21:07 schreef UncleFunk het volgende:
Niet alleen is daar de AH-pizza voor geschikt, ook andere merken
Klopt, maar ik vind de standaard AH pizza als basis pizza zeer geschikt, goed gekruid. Misschien een beetje aan de kleine kant, maar dat neemt niet weg dat ik er vandaag een heb gehaald en voorzien heb van wat fruit en extra kaas .
Varrzaterdag 26 februari 2005 @ 21:43
Idd ristorante van dr oetker. Heb zelf het liefst de salami versie.



Neem er vaak wel 2, aangezien de niet zo dik zijn (maakt ze zo lekker) en ik een grote eetlust heb. Maar ze zijn dan ook echt LEKKER.
Underdoggyzaterdag 26 februari 2005 @ 21:47
ik neem altijd american pizza's of van de Super of Dr Oetker inderdaad... de rest van die pizza's zijn zo dun en vullen te weinig...
_Administr8or_zaterdag 26 februari 2005 @ 21:47
AH - American Pizza (Hawaii)
De Big Americans van Dr. Oetker zijn ook goed te eten
UncleFunkzondag 27 februari 2005 @ 09:16
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 21:47 schreef Underdoggy het volgende:
ik neem altijd american pizza's of van de Super of Dr Oetker inderdaad... de rest van die pizza's zijn zo dun en vullen te weinig...
Inderdaad zeg, na een pizza hawaii heb je tenminste het idee dat je gegeten hebt. Met zo'n dunne pizza kun je nog wel een halve op.
#ANONIEMzondag 27 februari 2005 @ 09:28
Big American, Al Tonno natuurlijk! zo lekker!
TheSilentEnigmazondag 27 februari 2005 @ 09:32
Mora Pizza Crossa Milanese (met cherry-tomaatjes). Helemaal lekker als je er zelf ananas op doet

Dit is de lekkerste pizza zonder vlees/vis
Isabeauzondag 27 februari 2005 @ 11:35
quote:
Op zondag 27 februari 2005 09:16 schreef UncleFunk het volgende:

[..]

Inderdaad zeg, na een pizza hawaii heb je tenminste het idee dat je gegeten hebt. Met zo'n dunne pizza kun je nog wel een halve op.
Liever twee dunne zalige pizza's dan één niet zo lekkere
Underdoggyzondag 27 februari 2005 @ 11:41
ik ben slecht arme student dus dan maar 1 grote
Arizonazondag 27 februari 2005 @ 11:48
Verdura van Edah-huismerk. Wat ananasjes er bij op en je hebt een heerlijke pizza!

Ik vind op de pizza's Hawaii van Dr Oetker de ham altijd zo goor. Zit zo'n veel te vet smaakje aan.
DrMartenzondag 27 februari 2005 @ 14:31
La Pizza (iig verkrijgbaar bij de Edah en Super de Boer). De enige echt lekkere diepvriespizza. Komt heel dicht in de buurt van de pizza's van de pizzeria.
Isabeauzondag 27 februari 2005 @ 14:51
quote:
Op zondag 27 februari 2005 14:31 schreef DrMarten het volgende:
Komt heel dicht in de buurt van de pizza's van de pizzeria.
Ik hoop het niet (die pizzeria's die we hier hebben zijn alledrie bagger)
Jessizondag 27 februari 2005 @ 15:09
Foccacini's pesto tomaat van wagner! Mjam!
klik!
Yankeezondag 27 februari 2005 @ 15:52
Big american en Ristorante
DrMartenmaandag 28 februari 2005 @ 13:37
quote:
Op zondag 27 februari 2005 14:51 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik hoop het niet (die pizzeria's die we hier hebben zijn alledrie bagger)
Dat is dan weer jammer idd

Maar die van La Pizza moet je serieus eens proberen. Erg goed en niet duur (2,50 Euro ongeveer).
Roelliomaandag 28 februari 2005 @ 13:39
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 23:14 schreef MissyMirjaM het volgende:
ristorante van dr. oetker
en geen andere
gekke_sandramaandag 28 februari 2005 @ 13:43
Ristorante mozerella of Dr Oetker
gekke_sandramaandag 28 februari 2005 @ 14:00
Ehhh ik bedoelde



óf



Dat zijn zeker de lekkerste diepvries pizza's
intoxicatedmaandag 28 februari 2005 @ 16:33
quote:
Op maandag 28 februari 2005 13:43 schreef gekke_sandra het volgende:
Ristorante mozerella
Die zijn lekkerrrr

En van Big American's Texas heb ik na afloop altijd spijt dat ik 'm heb opgegeten
Varrmaandag 28 februari 2005 @ 17:26
Big Americans zijn wel vullend, maar dat komt gewoon simpelweg omdat de bodem TE dik is. Ze zijn wel lekker though.
Underdoggydinsdag 1 maart 2005 @ 15:44
Ristorante fungi eens uitgeprobeerd gister... GATVERDAMME... wat smerig gekruid en zout.... laffe bodem bah bah bah
wizarddragonwoensdag 2 maart 2005 @ 19:10
Ik hou niet meer zo van dr oetker dingen. Niet zozeer omdat ze slecht smaken, maar die dingen zijn gewoon qua prijs en ingredienten verhouding schandalig duur. De Big Americans hebben gewoon een te dikke bodem en hebben wat weg van quiche ipv. pizza, 4-kazen variant vind ik wel te pruimen (trouwens ook gevaarlijk --> lichte brandwonden). De Pizza's van Iglo hebben een kwestbare bodem, ze vallen praktisch uitelkaar als je ze aansnijdt.

Gewoon de goedkoopste pizza margerita's kopen en zelf beleggen.
Forumschoremwoensdag 2 maart 2005 @ 23:53
Damn, had gisteren een Ristorante Vegetable. Wat zijn die dingen lekker! Ik had er spijt van dat ik er geen twee had gekocht... Toch maar eens een brief schrijven aan dr Oetker of ze daar geen Super Size Me pizza's kunnen gaan maken!
Varrdonderdag 3 maart 2005 @ 00:09
Dat is idd waar, de dr oetker ristorante's zijn erg duur. Vooral als je er 2 moet eten om vol te zitten.
HeatWavedonderdag 3 maart 2005 @ 00:21
Big Americans Supreme zijn echt heel lekker, nog een beetje extra galapeno pepers erbij, stukje salami en heerlijk!!
Restzondag 6 maart 2005 @ 23:53
Ik ga voor de afwisseling eens een wagner proberen.
Kijken of ze aan oetker kunnen tippen...
Restmaandag 7 maart 2005 @ 00:11
quote:
Op zondag 6 maart 2005 23:53 schreef Rest het volgende:
Ik ga voor de afwisseling eens een wagner proberen.
Kijken of ze aan oetker kunnen tippen...
Geen aanrader
Viel van ellende uit elkaar.
Gewoon oetker voortaan
Leshymaandag 7 maart 2005 @ 00:47
Zonder twijfel de Pizza Crossa, voorheen van Mora, nu van Iglo.

De Tonno, Picanta en de Taco (was een erg lekkere tijdelijke smaak)
RijstNatiemaandag 7 maart 2005 @ 00:49
Nogmaals Mora Tonno
yvette1982maandag 7 maart 2005 @ 12:02
big american bbq chicken.
Dr.Dagglamaandag 7 maart 2005 @ 12:03
Houtoven Pizza Salami (die van Iglo)
V.maandag 7 maart 2005 @ 22:14
Kan dit niet in een centraal pizza-topic

V.
DaeQmaandag 7 maart 2005 @ 22:28
och och mensen, vergeet vooral de wagners niet hmmm vral de salami ui
Restmaandag 7 maart 2005 @ 23:32
quote:
Op maandag 7 maart 2005 22:28 schreef DaeQ het volgende:
och och mensen, vergeet vooral de wagners niet hmmm vral de salami ui
Ik ben ze niet vergeten...
Diepvriespizza: welk merk?
zoalshetisdinsdag 8 maart 2005 @ 04:30
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 23:05 schreef fratsman het volgende:
Probeer eens de ristorante van de Aldi! Bijna exact hetzelfde als die van Oetker!
is dat die soort met salami en met 3 kazen? metname de salami vind ik lekkerder dan oetker of andere pizza's uit de supermarkt. maar er gaat natuurlijk niks boven een pizza uit mijn eigen houtoven in de tuin (vooral als het lekker weer is)
nikkydinsdag 8 maart 2005 @ 04:38
Big Americans

Maar ook die van iglo. Tonno en crossa geloof ik ( met broccoli )

Peterdinsdag 8 maart 2005 @ 04:57
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 04:38 schreef nikky het volgende:
Big Americans


toch wel hawaï he !!
DaMookdinsdag 8 maart 2005 @ 05:15
Deze


en dan zelf beleggen met ham, extra kaas, spekjes en evt. nog andere lekkere dingen
BrauNdinsdag 8 maart 2005 @ 23:08
De 'California' van Dr. Oetker! Met rode uien enzo.
octopussywoensdag 9 maart 2005 @ 00:04
de mini pizza's van mora zijn echt
Dskedarwoensdag 9 maart 2005 @ 00:17
big america bbq chicken. lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb.
gekke_sandrawoensdag 9 maart 2005 @ 00:26
quote:
Op maandag 28 februari 2005 16:33 schreef intoxicated het volgende:
Die zijn lekkerrrr

En van Big American's Texas heb ik na afloop altijd spijt dat ik 'm heb opgegeten
Hoezo? Te groot voor je?
Stinken ga je toch wel van pizza.. nooit eten voor je uitgaat, althans.. ik doe dat echt nooit. Maar van die Mozzarella pizza ga je toch echt veel harder stinken dan Texas. Als je hem in de oven stopt ruik je hem al van mijlenver.
Hellrazorwoensdag 9 maart 2005 @ 14:50
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 14:41 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind juist dat 'crossa' en die vreselijk dikke pizza's niet te eten. Ik hou wel van dat zacht in het midden Ristorante dus

[afbeelding]
en die met salami , alleen word mijn maag er nooit helemaal vol van
Hellrazorwoensdag 9 maart 2005 @ 14:57
quote:
Op woensdag 9 maart 2005 00:04 schreef octopussy het volgende:
de mini pizza's van mora zijn echt
echt erg klein ja maar wel lekker
bolivianzaterdag 19 maart 2005 @ 19:12
Uit een ander topic:
quote:
Ondanks de onthutsend irritante commercial voor de Wagner American Pizza ben ik toch wel benieuwd hoe deze smaakt. Is-ie net zo fijn als Dr. Oetker's Big American's?

Anyway, ik weet toevallig dat de Albert Heijn de Wagner niet verkoopt, evenmin als bij de C1000.
Bij welke landelijke grootgruttersketen kan ik 'em wel vinden?
UncleFunkzaterdag 19 maart 2005 @ 20:09
Volgens mij heb ik die Wagner bij Dirk van den Broek zien liggen. Trouwens, die Oetker Big American Pizza Texas vind ik echt niet lekker. Gisteren op, en niet met plezier. Gewoon niet mijn smaak.
Fratzzondag 20 maart 2005 @ 13:58
ik vind de dr oetker pizza's erg lekker (vooral mozzarella). gisteren heb ik een wagner uitegeprobeerd. ik was echt heel verbaasd. het was eentje met ham, en die was apart! verpakt! dus eerst de pizza in de oven en als hij klaar is de ham er pas over. hij was eigenlijk best lekker!
BBQ-kipmaandag 21 maart 2005 @ 14:36
De beste diepvriespizza = geen diepvriespizza.
Geen enkel merk heeft me ooit kunnen overtuigen.
Als ik al een pizza eet van de supermarkt, dan neem ik de AH pizza die in zo'n kartonnen doos zit, met een zakje olijfolie erbij. Ik neem eigenlijk altijd Funghi en mijn vrien Ai formaggi (of hoe je het ook spelt). DIe vind ik wel lekker, al is het minder geworden sinds ze ze wat veranderd hebben, ze waren eerst lekkerder.
En het liefst natuurlijk gewoon een pizza uit een echte houtoven, in Italië
Vorkdinsdag 22 maart 2005 @ 13:17
In Duitsland verkoopt men de Pizza pasta, met pasta en kaas en knoflook en nog wat dingen en die is goddelijk (voor zover een diepvriespizza goddelijk kan zijn). Ik vraag me ten zeerste af waarom die niet in Nederland verkrijgbaar is.
Tranceptordonderdag 24 maart 2005 @ 13:38
quote:
Op woensdag 9 maart 2005 00:17 schreef Dskedar het volgende:
big america bbq chicken. lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb.
Dat is toch wel DE pizza der diepvriespizza's...!!!!
Beakerdonderdag 24 maart 2005 @ 13:39
dr. Oetker
Isabeauvrijdag 25 maart 2005 @ 18:07
In Duitsland: De Dr. Oetker Ristorante PASTA pizza...oh my god!! die was héél erg lekker (en waarom heeft dr oetker daar sowieso een veel uitgebreider assortiment )
Aventuravrijdag 25 maart 2005 @ 18:19
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 18:07 schreef Isabeau het volgende:
In Duitsland: De Dr. Oetker Ristorante PASTA pizza...oh my god!! die was héél erg lekker (en waarom heeft dr oetker daar sowieso een veel uitgebreider assortiment )
Lees even Vorks'post ietsjes boven je

Heb net een Dr. Oetker Mozzarellapizza op. Eerder zei ik dat ik die Ristorante-pizza's niet zo vond - maar ik wilde ze toch weer eens proberen. Geen spijt van. De mozzarella-variant is volgens mij verbeterd, er zit nu meer pesto en meer tomaat op. Yummie!
Varrvrijdag 25 maart 2005 @ 18:37
AH steenoven pizza salami... en dat wanneer je ristorante salami gewend bent
DIAvrijdag 25 maart 2005 @ 18:46
albert hein huismerk pizzas ....... die steenoven dingen en dan met garnalen en mosselen enz
Magnabastardzaterdag 16 april 2005 @ 00:51
Damn, waarom zijn de enige pizza's die nog een beetje naar echte italiaanse pizza smaken en de enige met een goede bodem, namelijk de Iglo (?) Houtoven pizza's NERGENS meer te krijgen !?!??!

Fucking prijzen oorlog in die supermarkten zeker, daar moet toch echt eens een eind aan komen...

Bij Albert Heijn nu alleen nog maar eigen merk houtoven (of steenoven?) pizza's, ronduit RANZIG (slechte bodem, ondefinieerbare topping die 1 vage smaak heeft, waarin geen enkele smaak van afzonderlijke ingredienten in is te herkennen)...

IK WIL DE IGLO HOUTOVEN PIZZA'S TERUG... de enige optie die nu nog overblijft is verse pizza van de italiaan, maar dat is weer erg onpraktisch (kost teveel tijd... misschien maar es proberen om er daar een aantal van in te vriezen)
zoalshetiszaterdag 16 april 2005 @ 12:47
even een tip voor alle niet-houtovenpizzabakkertjes hier. koop een stapeltje ongeglazuurde dubbelhardgebakken tegeltjes. leg deze naast elkaar en je hebt je eigen steenoven gebakken pizza.
ikbenstoerzaterdag 16 april 2005 @ 13:00
kheb gister voor t eerst diepvries pizza gegeten, van big americans, met kaassoorten
vond t wel eetbaar.
BBQ-kipzondag 17 april 2005 @ 02:11
quote:
Op zaterdag 16 april 2005 12:47 schreef zoalshetis het volgende:
even een tip voor alle niet-houtovenpizzabakkertjes hier. koop een stapeltje ongeglazuurde dubbelhardgebakken tegeltjes. leg deze naast elkaar en je hebt je eigen steenoven gebakken pizza.
Zou je een leuk recept willen posten voor het maken van een lekkere steenovenpizza
Denk dat veel CUL-fans, waaronder ik, er héél blij mee zouden zijn
Troelmaandag 18 april 2005 @ 09:21
gewoon die margerit'as die per drie in zo'n zwarte doos zitten
Dinamietmaandag 18 april 2005 @ 09:27
Gister hadden ze al die dingen getest bij de smaakpolitie.
Die van de LIDL ofzo moest je sowieso niet hebben...
Als nr. 1 kwam er bij hun uit de pizza van Iglo, gewoon de salami pizza, die kosste iets van 2,90!
Wel de duurste, maar ook de beste volgens hun.
Overigens hebben ze maar 5 getest, en waren ze over ze allemaal niet zo te spreken maar die van iglo kwam er dan nog als beste uit!
Zelf hou ik overigens helemaal nie van die diepvriesrotzooi..
Dan haal ik liever een vleesloze bij de pizzaria! Maar die kan ik laaaaang niet op haha
Gierewietmaandag 18 april 2005 @ 09:40
Excellent pizza van de AH heerst, en dan met name die met mozzarella en tomaat. Echt ontzettend goed. Voor de Amerikanen onder ons - de Dr. Oetkers (supreme, hawaii en kip)

Krijg nou al weer trek.
Prince_of_Darknessmaandag 18 april 2005 @ 14:01
quote:
Op zaterdag 16 april 2005 00:51 schreef Magnabastard het volgende:
Damn, waarom zijn de enige pizza's die nog een beetje naar echte italiaanse pizza smaken en de enige met een goede bodem, namelijk de Iglo (?) Houtoven pizza's NERGENS meer te krijgen !?!??!

IK WIL DE IGLO HOUTOVEN PIZZA'S TERUG...
^^^ with stupid ^^^

Die zijn inderdaad echt lekker, vooral de salami variant. Nu moet ik ze zelf maar maken. Helaas krijg je dan toch nooit die houtoven smaak...
Wokkel1982maandag 18 april 2005 @ 16:49
Big American Supreme
kikoooooomaandag 18 april 2005 @ 19:14
Big american texas

Of de steenoven salami pizza van de super de boer, lekker pittig en een heerlijk krokante boden
FireFozdinsdag 19 april 2005 @ 22:56
Die van houtoven zijn echt zwaar de beste. Probeer maar eens,dat komt IMHO het dichtste bij wat je in een pizza zoekt!
RijstNatiedinsdag 19 april 2005 @ 23:08
intermezzo sandwich van Dr oetker
DaveMwoensdag 20 april 2005 @ 11:13
is die curry pizza van Mora al genoemd?
MevrouwKoRnwoensdag 20 april 2005 @ 12:27
Ristorante Funghi en Mozzarella en die van AH die steenoven met Aubergine enzo erop, kweenie hoe die heet.
PDOAmaandag 2 mei 2005 @ 00:47
Die van dr oetker zijn erg lekker ja! Vooral de vegetable.
djkoelkastmaandag 2 mei 2005 @ 12:51
De enige die ècht lekker smaakt en de italiaan evenaart is de ALBERT HEIJN PIZZA CAPRESE (wellicht ook de andere soorten in die reeks, maar die lust ik niet)

Zit in zilvergrijze doos, die is echt goed!
Stuartmaandag 2 mei 2005 @ 12:53
Iglo pizza's zijn ook best lekker eigenlijk
Moet toegeven, dat ik ze echter nooit koop, maar altijd pizza bestel
DaveMdonderdag 19 mei 2005 @ 18:23
Die Mora Piccante is geen aanrader.
Erg vet en veel te zout.

volgende keer weer Dr Oetker!
Tezzdinsdag 16 januari 2007 @ 18:57
Even een oud topic een grote sprong laten maken, want ik heb zojuist iets op wat toch wel het vermelden waard is!

Echt pizza's komen natuurlijk van de Italiaan, ik ben dan ook nooit onder de indruk geweest van enige vorm van diepvries of kant-en-klaar supermarkt spul.
Maar nu heb ik dus net de AH Excellent pizza ricotta-spinazie op. Verrassend!
De ricotta was ruimschoots aanwezig en lekker vol en romig van smaak. De spinazie was zeer grof gesneden en ook als zodanig te herkennen op de pizza. De tomatensaus was minimaal aanwezig wat de smaak ten goede kwam en daarbij kwam ook nog eens dat er amandelschaafsel overheen zat wat qua smaak een verrassend effect had.

Zoals gezegd dus: het vermelden waard!
sungaMsunitraMdinsdag 16 januari 2007 @ 19:02
Ik had laatst Euroshopper pizza's (Margarita), 3 stuks voor E 1,59

Niet extreem lekker, maar goed te eten.
menesisdinsdag 16 januari 2007 @ 21:19
Van die AH dingen gaat mn gehemelte altijd open liggen!

Echt lekkere diepvriespizza heb ik nog niet gegeten geloof ik
sungaMsunitraMdinsdag 16 januari 2007 @ 21:35
quote:
Op dinsdag 16 januari 2007 21:19 schreef menesis het volgende:
Echt lekkere diepvriespizza heb ik nog niet gegeten geloof ik
Ach, deze
quote:
Pizza is a lot like sex. When it's good, it's really good. When it's bad, it's still pretty good.
is toch best wel waar
Kopstootdinsdag 16 januari 2007 @ 21:46
wagner!
.Sparkling.woensdag 17 januari 2007 @ 15:43
Ik vind de big american bbq chicken van dr. Oetker best lekker
Laatst had ik zo'n big american pizza van Wagner, de supreme, ik vond hem echt niet lekker
Toen ik een hap nam viel er een klodder tomatensaus af. Dat was ook eigenlijk waar de hele pizza naar smaakte. Best vies

Ik zag gisteren ristorante calzone pizza. Iemand hem al gehad?
Ik hou van verse calzone pizza's en ik vraag me toch wel af hoe zo'n diepvriesding smaakt
Pietverdrietwoensdag 17 januari 2007 @ 16:19
Wat kost een afhaalpizza in NL tegenwoordig?
Mirjamwoensdag 17 januari 2007 @ 16:20
quote:
Op woensdag 17 januari 2007 16:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat kost een afhaalpizza in NL tegenwoordig?
hangt ervanaf
hier in leiden heb ik voor 6 euro al een heerlijke afhaalpizza
Unihoc_ACEwoensdag 17 januari 2007 @ 16:33
quote:
Op woensdag 17 januari 2007 15:43 schreef .Sparkling. het volgende:
Ik vind de big american bbq chicken van dr. Oetker best lekker
Laatst had ik zo'n big american pizza van Wagner, de supreme, ik vond hem echt niet lekker
Toen ik een hap nam viel er een klodder tomatensaus af. Dat was ook eigenlijk waar de hele pizza naar smaakte. Best vies

Ik zag gisteren ristorante calzone pizza. Iemand hem al gehad?
Ik hou van verse calzone pizza's en ik vraag me toch wel af hoe zo'n diepvriesding smaakt
Laatst had ik een keer zo'n calzone, toen ze in de aanbieding waren. Ik vond er niet veel aan, veel deeg, veel ham, veel salami en veel kaas. Ik hou zelf meer van pizza's met groenten erop enzo. Anderen zouden hem wellicht "lekker gevuld met veel vlees" vinden. Ligt eraan waar je van houdt...
skiczukiewoensdag 17 januari 2007 @ 16:36
Dr. Oetker is dood. Is ook wel even een vermelding waard. R.I.P. Dr. Oetker!
deedeeteewoensdag 17 januari 2007 @ 20:21
Amerikaanse pizza van Super de Boer, vooral de pepperoni is errug
coltje87woensdag 17 januari 2007 @ 20:29
Er ligt nu een Ristorante Funghi in de oven..
soapiewoensdag 17 januari 2007 @ 20:38
Hoogvliet heeft nu een nieuw merk pizza. Soort eigen merk ofzo. 3 kazen is erg
Martijn_77woensdag 17 januari 2007 @ 22:02
quote:
Op woensdag 17 januari 2007 16:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat kost een afhaalpizza in NL tegenwoordig?
Bij de lokale Turk meestal een Euro of 7
kabouter.mutswoensdag 17 januari 2007 @ 23:07
Bij afhalen hier E5
Maar niet alle.
El_Rolandodonderdag 18 januari 2007 @ 00:26
Big Americans van Oetker.
Acathladonderdag 18 januari 2007 @ 01:41
Bodem vind ik te dik...
Tourniquetvrijdag 19 januari 2007 @ 20:33
quote:
Op woensdag 17 januari 2007 20:38 schreef soapie het volgende:
Hoogvliet heeft nu een nieuw merk pizza. Soort eigen merk ofzo. 3 kazen is erg
Deze toevallig?

http://www.lapizza.eu/

Goed te doen idd!
KRSvrijdag 19 januari 2007 @ 21:27
Die diepvriespizza van de Lidl is echt LEKKER!!!
Dan we die tonijn, thuis gooi ik er altijd wat extra dingetjes op, zoals brie enzo, das écht de lekkerste!!
soapiezaterdag 20 januari 2007 @ 10:53
quote:
Op vrijdag 19 januari 2007 20:33 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Deze toevallig?

http://www.lapizza.eu/

Goed te doen idd!
Kuukskezaterdag 20 januari 2007 @ 19:16
Ristorante Funghi is dat geloof ik en Hawaii is ook altijd wel geslaagd!!
Wagner vind ik iets minder.. maar sla ik ook niet af
xJapserzondag 28 januari 2007 @ 17:25
Heb laatst die Boston van Wagner eens geprobeerd. Niet te vreten. Met pinazie en een of andere ondefinieerbare kaas. Afrader.
Petrezondag 28 januari 2007 @ 17:29
Ristorante viel tegen, vind ik toch de big americans van dezelfde fabrikant lekkerder..
kruimel_20zondag 28 januari 2007 @ 20:32
ristorante : Funghi - mozzarella - 4kazen
tinnymaandag 29 januari 2007 @ 20:58
is http://www.lapizza.eu/ alleen bij de hoogvliet te koop?
of ook nog bij de jumbo (zie je nog wel eens dat wat hoogvliet heeft ook bij jumbi is)
Tourniquetmaandag 29 januari 2007 @ 21:24
quote:
Op maandag 29 januari 2007 20:58 schreef tinny het volgende:
is http://www.lapizza.eu/ alleen bij de hoogvliet te koop?
of ook nog bij de jumbo (zie je nog wel eens dat wat hoogvliet heeft ook bij jumbi is)
Klik eens op "Waar te koop"

Jumbo, Deka, Super de Boer en Hoogvliet dus...

Al hebben ze hier bij Hoogvliet alleen de tre formaggi, funghi en mozzarella e pesto.
Untouchablesdinsdag 30 januari 2007 @ 00:06
quote:
Op vrijdag 19 januari 2007 20:33 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Deze toevallig?

http://www.lapizza.eu/

Goed te doen idd!
Ik wilde het idd zeggen, dit zijn eerlijk waar de allerbeste diepvries pizza's die ik ooit heb gehad.

Perfecte bodem en een ontzettend "vers" smakende vulling. Ik zou het bijna geeneens diepvriespizza's willen noemen.

Proberen!!
kruimel_20dinsdag 30 januari 2007 @ 11:48
ik zal met de boodschappen eens kijken of ze de lapizza hebben bij onze jumbo.
Ze zien er wel lekker uit....

Wat ik trouwens bij de ristorante pizza (vooral de funghi) heb is dat er veel olie op drijft. Ik dep dat er altijd af...
Kuukskedinsdag 30 januari 2007 @ 12:19
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 11:48 schreef kruimel_20 het volgende:
Wat ik trouwens bij de ristorante pizza (vooral de funghi) heb is dat er veel olie op drijft. Ik dep dat er altijd af...
Dat is wel een nadeel inderdaad. Doe ik ook altijd.
Maar verder
arj1o1dinsdag 30 januari 2007 @ 15:04
Wagner Big Pizza BBQ Chicken.. heerlijk
Tourniquetdinsdag 30 januari 2007 @ 21:14
Hier nog een plaatje van een gebakken exemplaar van La Pizza (mozzarella e pesto):

Pacmaniacmaandag 15 juni 2009 @ 02:11


De Big American Supreme

Of de Ristorante Quattro Stagioni

Erosjuhhhmaandag 15 juni 2009 @ 02:21
Casa di mama salami!!!
Harajuku.maandag 15 juni 2009 @ 02:43

Die bodems! Ik haat die dikke pizza's van 5cm, zo smerig.

En Margherita van Prima Frost waar ik geen foto van kan vinden, zo'n 3-pack is dat. Hele simple pizza, maar keilekker.

Andere pizza's eet ik niet
nikkymaandag 15 juni 2009 @ 08:39
quote:
Op maandag 15 juni 2009 02:21 schreef Erosjuhhh het volgende:
Casa di mama salami!!!

Die is inderdaad om te smullen
quote:
Op maandag 15 juni 2009 02:43 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Die bodems! Ik haat die dikke pizza's van 5cm, zo smerig.

En Margherita van Prima Frost waar ik geen foto van kan vinden, zo'n 3-pack is dat. Hele simple pizza, maar keilekker.

Andere pizza's eet ik niet
Heerlijk de ristorante Pizza's. Een pizza hoort een lekkere dunne bodem te hebben. Anders vind ik het gewoon een warm broodje.
Troeldinsdag 16 juni 2009 @ 07:35
quote:
Op maandag 18 april 2005 09:21 schreef Troel het volgende:
gewoon die margerit'as die per drie in zo'n zwarte doos zitten
quote:
Op maandag 15 juni 2009 02:43 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Die bodems! Ik haat die dikke pizza's van 5cm, zo smerig.

En Margherita van Prima Frost waar ik geen foto van kan vinden, zo'n 3-pack is dat. Hele simple pizza, maar keilekker.

Andere pizza's eet ik niet
Great minds think alike

Overigens vind ik dat nog steeds de beste pizza

Wat me ook niet tegenvalt is de pizzamaakset van de Danerolles. Maarja, da's niet diepvries natuurlijk
paddyflapdinsdag 16 juni 2009 @ 14:34
Dr oetker is toch ook wel mijn favoriet, en als ik het zo lees ben ik niet de enige. Mozarella versie krijgt mijn voorkeur.
fratsmandinsdag 16 juni 2009 @ 16:46
Ik ben helemaal hooked aan Casa di Mama champignon/ham.
Rev-dinsdag 16 juni 2009 @ 16:57
Pizza's van Goodfella's (Super de Boer) zijn ook erg goed te doen.
Trigaltidinsdag 16 juni 2009 @ 16:58
Ristorante Vegetale

JtodaXdinsdag 16 juni 2009 @ 20:28
quote:
Op dinsdag 16 juni 2009 16:58 schreef Trigalti het volgende:
Ristorante Vegetale

[ afbeelding ]
Alle Dr Oetker shit is nu bij de AH in de aanbieding.
skinflintdonderdag 12 januari 2012 @ 00:50
Ik vind zelf dat de dr oetker diepvriespizza's ontzettend goor zijn, en zeker niet zoals bij de Italiaan (hun slogan). Hun pizza's zijn vaak ook ontzettend zout en hun quattro formaggi smaakt niet eens naar 4 soorten kaas.

De Excellent pizza's van Albert Heijn zijn een stuk beter te verteren. :Y
FutureFairytaledonderdag 12 januari 2012 @ 02:43
Ristorante Funghi want heerlijk gekruid. Die knoflooksmaak O+.

Andere diepvriespizza's zijn gauw wat flauw. Met lekkere kruiden en knoflook zou t allemaal een stuk beter smaken :).
Rick_Castlezondag 15 januari 2012 @ 01:13
Wagner Big pizza's en die verse pizza's van Lidl uit de koeling.
#ANONIEMzaterdag 21 januari 2012 @ 20:25
Mijn all-time favourite diepvriespizza is de Steenoven Tradizionale Speciale van Dr. Oetker. Deze dus:

Steenoven-Tradizionale.jpg

Ze hebben hem ook in andere smaken, maar Speciale is toch wel mijn favoriet. De kaas smaakt lekker, genoeg salami, pizza is goed gekruid, elke hap smaakt vol en de korst is echt super!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-01-2012 20:26:43 ]
Mirjamzaterdag 21 januari 2012 @ 21:51
quote:
1s.gif Op donderdag 12 januari 2012 02:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Ristorante Funghi want heerlijk .
zo eens O+
AcidFaydinsdag 24 januari 2012 @ 19:50
Ik ben zeer tevreden met dr oetker funghi en vegetable.

Toen ik nog bij mijn ouders woonde bestelde ik wel eens een pizza voor 5 euro. Omdat de lokale turk op woensdag alle pizza's in de aanbieding had.
robber57dinsdag 24 januari 2012 @ 23:58
Een "zelf bouw" pizza, merk maakt me niet zo veel uit.
Je koopt zo'n pakketje met daarin een rol bodem en een potje saus, de rest gooi je er zelf op.
Je hebt ze van Danerolles :9 ,een merk van de Deen (is toppie) en huismerken , AH=prut(zoals gewoonlijk)

Kun je hem maken zoals je zelf wilt, in mijn geval; niet te zout want dat zijn diepvries pizzas hoofdzakelijk, erg zout.
Selesthawoensdag 25 januari 2012 @ 07:41
Die AH excellent pizza's vind ik eigenlijk allemaal erg lekker voor een diepvriespizza :)
Cybjezaterdag 4 februari 2012 @ 12:34
Ik vind de pizza's van Italpizza (www.italpizza.it) best wel goed. Het haalt het natuurlijk nooit bij een echte, maar van de diepvriespizza's is dit wel een van de betere. Ze verkopen het hier bij de Emte.

Voor de rest ben ik diepvriespizza's eigenlijk redelijk zat, terwijl ik ze vroeger eigenlijk wel veel at. Een of twee slices gaat nog wel, maar als avondeten liever niet meer. En waarom zou je ook eigenlijk, want tegenwoordig kun je in bijna elke stad wel ergens voor 5 of 6 euro een verse pizza halen. Lage kwaliteit verse pizza is altijd beter dan een diepvriespizza.
Black-beauty-babevrijdag 17 februari 2012 @ 20:25
Pizza met pasta erop