Forumschorem | donderdag 24 februari 2005 @ 17:05 |
Ik heb dus niet over pizza's van de Al Capone of New York Pizza of weetikwat, maar gewoon die bij jouw supermarkt in het vriesvak liggen. Welke zijn niet te versmaden en welke niet te vreten? Ik neem meestal de Dr Oetker pizza's. Vooral de Quatro Formaggio en de Al Tonno! ![]() Als je nog meer merken aan of af te raden hebt hoor ik het graag! | |
ioor | donderdag 24 februari 2005 @ 17:06 |
die van crossa zijn heerlijk ![]() | |
Little_Angel | donderdag 24 februari 2005 @ 17:08 |
Ik neem ook meestal de Dr Oetker pizza's. ![]() | |
SittingDuck | donderdag 24 februari 2005 @ 17:10 |
De Ristorante zijn ECHT lekker idd. Ik neem vaak de Funghi! | |
Scandalous | donderdag 24 februari 2005 @ 17:10 |
Verdura van de AH ![]() | |
n1n4 | donderdag 24 februari 2005 @ 17:11 |
goedkoopste en dan zelf beleggen ![]() | |
du_ke | donderdag 24 februari 2005 @ 17:13 |
Ristorante met mozalrella ![]() | |
Aventura | donderdag 24 februari 2005 @ 17:16 |
De enige die ik te eten vind is die van het huismerk van C1000. Dat komt door de tomatensaus; alléén die van C1000 smaakt zoals het volgens mij hoort te smaken! De saus op andere pizza's is altijd veel te zout of te zoet en verpest daardoor de gehele pizza. | |
Aventura | donderdag 24 februari 2005 @ 17:17 |
Die dr. Oetker Ristorante zijn trouwens veel en veel te zout, bah. | |
cinnamongirl | donderdag 24 februari 2005 @ 17:19 |
De Ristorante pizza's zijn wel te hachelen, vooral de pollo, met kip dus. | |
Everett | donderdag 24 februari 2005 @ 17:19 |
De "Texas" van Dr. Oetker. Ik vind alleen dat er wat weinig salami en kaas op zit, dus dat vul ik dan aan. Verder is de smaak ok. | |
Angeles | donderdag 24 februari 2005 @ 17:38 |
Huismerk van Super en dan vooral de tonno. Maar is wel al heel lang geleden dat ik die gehad heb, dus misschien zijn ze inmiddels wel heel anders. | |
krakkemieke | donderdag 24 februari 2005 @ 17:50 |
Wagner, die met rauwe ham. | |
UncleFunk | donderdag 24 februari 2005 @ 17:51 |
Dr. Oetker American Pizza Hawaii vind ik de lekkerste. Niks mis met diepvriespizza's! | |
Isabeau | donderdag 24 februari 2005 @ 17:54 |
Ik heb alles al wel geprobeerd, maar niets evenaart de Dr.Oetker pizza's ![]() De mozarella vind ik de lekkerste, daarna de funghi en ach, ze zijn allemaal super. We hebben ooit een Dr.Oetkermeeting gehad waarbij we álle Dr.Oetker pizza's hebben uitgeprobeerd ![]() Je kan hier trouwens 10 Dr. Oetker pizza's winnen ![]() | |
ChrisJX | donderdag 24 februari 2005 @ 21:14 |
Ik vind alleen het goedkoopste merk van de Spar in Oostenrijk lekker. Heb C1000 huismerk. Dr. Oetker en Iglo gehad, maar die waren niet zo lekker ![]() | |
Kluupkluup | donderdag 24 februari 2005 @ 21:20 |
Mora (voorheen Iglo) Pizza Crossa Venetiana ![]() | |
HarigeKerel | donderdag 24 februari 2005 @ 21:33 |
Dr Oetker Mozarella ![]() Die waren onlangs nog in de aanbieding bij de AH, 3 voor 6E ofzo ![]() | |
Harry_Sack | donderdag 24 februari 2005 @ 21:36 |
C1000 heeft wel een aardige 5 kazenpizza, het merk is Gilardi Italia en kost 1,30 | |
ParanoidEv | donderdag 24 februari 2005 @ 21:38 |
De iest duurdere van AH huismerk, die met aubergine enzo. En anders een hele goedkope en zelf allemaal zooi opgooien | |
Qwea | donderdag 24 februari 2005 @ 21:44 |
houtoven en/of ristorante ![]() ![]() | |
RijstNatie | donderdag 24 februari 2005 @ 21:47 |
Mora of Iglo Pza | |
RijstNatie | donderdag 24 februari 2005 @ 21:49 |
had trouwens laatst een pizza van 1 euro bij de AH, was in de aanbieding... Merk had ik nog nooit van gehoord, maar hij was GOOR. ahhh nie gezond | |
Loohcs | donderdag 24 februari 2005 @ 21:50 |
quote:Je bedoelt toch niet die ristorante van Dr Oetker? | |
blackbully | donderdag 24 februari 2005 @ 21:50 |
quote:daar krijg ik nu ook wel trek in ![]() | |
peejdorie | donderdag 24 februari 2005 @ 21:52 |
hmm, dit topic bestond al.. De lekkerste Pizza ? Wat is je favoriete pizza? Wat is de beste Pizza !! ik ga btw voor de ristorante mozarella, echt lekker zijn die ![]() | |
SilverSpirit | donderdag 24 februari 2005 @ 21:55 |
Die pizzas hebben heel vaak een deel wat heel zacht vies deeg heeft. Ik heb nog geen pizza ondekt die dat niet heeft. Maar goed, ik heb alle pizza's wel gehad, de beste vind ik de AH houtoven pizza. De allerlekkerste pizza die er bestaat is een Pizza Frutti Di Mare van een pizzaria. Kankerhoeren. | |
Kluupkluup | donderdag 24 februari 2005 @ 22:05 |
quote:Moet je niet zo'n PZA of BigAmerican halen natuurlijk.. Pizza Crossa's van Mora hebben een krokante bodem ![]() | |
Rewimo | donderdag 24 februari 2005 @ 22:08 |
Pizza Crossa Tonijn, Dr. Oetker Hawai of Dr. Oetker Funghi, daar kies ik meestal tussen. Doe er meestal wel wat extra kaas op (liefst mozzarella). | |
sungaMsunitraM | donderdag 24 februari 2005 @ 22:08 |
AH Houtovenpizza Bolzano ![]() | |
SilverSpirit | donderdag 24 februari 2005 @ 22:10 |
quote:Nee, kijk ik bedoel niet gewoon deeg wat zacht hoort te zijn. Ik vind zo'n BigAmerican Tonijn bijvoorbeeld niet te versmaden ![]() ![]() | |
PM-girl | donderdag 24 februari 2005 @ 22:10 |
Ik val in herhaling: Ristorante, met mozarella of anders met tonijn.... ![]() | |
kissa | donderdag 24 februari 2005 @ 22:15 |
Dr.Oetker Funghi en Dr.Oetker Mozzarella (Ristorante), en de AH steenoven Caprese. Wel met extra beleg zoals salami, ui enz. en kaas.... | |
Kluupkluup | donderdag 24 februari 2005 @ 22:28 |
quote:Luister naar Kluup: "Koop een fatsoenlijke pizza, een Pizza Crossa van Mora!" | |
Karina | donderdag 24 februari 2005 @ 22:34 |
Van Iglo de Pza Shoarma of Gyros. | |
Martijn_77 | donderdag 24 februari 2005 @ 23:01 |
Big American Hawaii ![]() ![]() ![]() | |
fratsman | donderdag 24 februari 2005 @ 23:05 |
Probeer eens de ristorante van de Aldi! Bijna exact hetzelfde als die van Oetker! ![]() | |
Mayadevi | donderdag 24 februari 2005 @ 23:11 |
Mini van Mora, Picantica ofzoiets ![]() Heb één keer een zuur huismerkje van de EDAH gehad, ik weet niet of het net een misser was,maar eh... Puke! Koop ze er nooit meer ![]() | |
Mirjam | donderdag 24 februari 2005 @ 23:14 |
ristorante van dr. oetker ![]() en geen andere ![]() | |
babaloe | vrijdag 25 februari 2005 @ 08:54 |
Zeker de AH pizza (steen oven ofzo) picante volgens mij en die met 4 soorten kaas ![]() ![]() ![]() | |
Kierewiet1985 | vrijdag 25 februari 2005 @ 09:00 |
Al tonno van Dr. Oetker ![]() | |
Aventura | vrijdag 25 februari 2005 @ 11:06 |
quote:Ja ik weet wat je bedoelt, zeker bij Dr. Oetker Ristorante is dat het geval, tussen het beleg en de bodem zit altijd een zompig laagje. Bij die zachte pizza's van brooddeeg heb je dat al niet. Bij de Crossa van Mora ook niet. Ik snap niet wat iedereen zo goed vind aan die Ristorante. De bodem is slecht en zoals ik al zei elke variant is gewoon veel en veel te zout. | |
Luuksor | vrijdag 25 februari 2005 @ 13:33 |
quote:Nou is het in Deventer en omstreken een onomstreden feit dat Kluup geen smaak heeft, maar okee ![]() Ontopic: Ristorante Prosciuto/Mozarella/Tonno | |
SilverSpirit | vrijdag 25 februari 2005 @ 13:40 |
quote:Eindelijk iemand die dat ook vind!! ![]() | |
cerror | vrijdag 25 februari 2005 @ 13:41 |
Dokter Oetker : Big American en dan Barbeque chicken. ![]() | |
Georges | vrijdag 25 februari 2005 @ 13:52 |
Iglo vind ik niks, slechte bodem en weinig smaak. Van Dr. Oetker vind ik alleen de Vegetale versie goed te eten. De Funghi oid is veel te zout, mozarella is te eentonig. De lekkerste vind ik huismerk van Super de Boer en dan de variant zonder vlees (vegetale volgens mij). | |
Isabeau | vrijdag 25 februari 2005 @ 14:41 |
Ik vind juist dat 'crossa' en die vreselijk dikke pizza's niet te eten. Ik hou wel van dat zacht in het midden ![]() ![]() -edit- Plaat je maar even weggehaald, er mocht niet gelinkt worden, kennelijk... [ Bericht 21% gewijzigd door Oblivion op 19-03-2005 19:12:35 ] | |
Ruzbeh | vrijdag 25 februari 2005 @ 15:27 |
Oei! DIE IS GOOR MAN! BLEGH! De andere dan Ristroanraratente whatever zijn wel lekker. Ik had is een keer met m'n moeder een pizza gemaakt, lang geleden. Wat lekker zeg! | |
SilverSpirit | vrijdag 25 februari 2005 @ 15:39 |
Ik ben van plan om een keer op een dag stuk of 20 pizza's te maken en dan in de diepvries te gooien. :p | |
DaveM | vrijdag 25 februari 2005 @ 15:41 |
quote: ![]() | |
CyberSimon | vrijdag 25 februari 2005 @ 15:43 |
Pizza Margaritha van Dekamarkt huismerk.... 90 Cent ![]() | |
Kluupkluup | vrijdag 25 februari 2005 @ 16:05 |
quote: ![]() | |
UncleFunk | vrijdag 25 februari 2005 @ 20:38 |
quote:Vanmiddag een pizza funghi op van Dr. Oetker, en die was zeker tegen het te zoute aan. | |
Forumschorem | vrijdag 25 februari 2005 @ 20:39 |
quote:Die had ik laatst omdat alle dr Oetker pizza's waren uitverkocht, maar ik proefde in ieder geval geen 5 kaassoorten en de bodem was verdraaid hard en taai. Dus die neem ik niet meer. Die Mora Crossa pizza's zijn ook wel te doen maar het heeft zo weinig weg van de echte Italiaanse pizza en de bodem is vaak zo hard als knackebrod, ik bedoel als je een hap neemt dan ligt de rest van de slice verspreid over je bord of nog erger: je shirt of trui of bloes. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 februari 2005 @ 21:07 |
Ristorante mozzerella ![]() Big american | |
deedeetee | vrijdag 25 februari 2005 @ 21:24 |
Die van de super ( steenoven ofzoiets ) lekker harde bodem. ![]() | |
Faithy | zaterdag 26 februari 2005 @ 13:04 |
Crossa verdura Dr. Oetker Americain Supreme | |
Vork | zaterdag 26 februari 2005 @ 13:21 |
Ik vind het trouwens erg meevallen de zoutheid van de Dr. Oetker pizza's. Het klopt wel met hun bewering dat het net zoals in een restaurant zou moeten smaken, ik vind eten in een willekeurig (meestal goedkoop) restaurant vaak erg zout en als de drankprijzen hoog zijn, dan heb ik al vaak een vermoeden waarom dat zo is ![]() Nee wat mij betreft gaat er weinig boven de Pizza's van Dr. Oetker, vooral ook omdat ze voor mij als vegetarier ook meerdere soorten hebben, die zonder vlees zijn (meestal is er een pizza uit een serie vegetarisch verantwoord en de rest niet). Verder vindt ik de standaard kaas/tomaat pizza's van AH ook goed te doen, ik gooi er meestal nog wat fruit bij en dan heb je voor een zeer schappelijk prijsje toch nog best een goed eetbare pizza ![]() | |
Radjesh | zaterdag 26 februari 2005 @ 14:31 |
quote:die ristorante pwnt ![]() | |
inkie1010 | zaterdag 26 februari 2005 @ 20:42 |
Ik vind de Caprese van AH steenoven (dacht ik) echt heel heel erg lekker!! Met lekker veel mozzerella (spelling?) en tomaatjes. | |
UncleFunk | zaterdag 26 februari 2005 @ 21:07 |
quote:Niet alleen is daar de AH-pizza voor geschikt, ook andere merken ![]() | |
Vork | zaterdag 26 februari 2005 @ 21:11 |
quote:Klopt, maar ik vind de standaard AH pizza als basis pizza zeer geschikt, goed gekruid. Misschien een beetje aan de kleine kant, maar dat neemt niet weg dat ik er vandaag een heb gehaald en voorzien heb van wat fruit en extra kaas ![]() | |
Varr | zaterdag 26 februari 2005 @ 21:43 |
Idd ristorante van dr oetker. Heb zelf het liefst de salami versie. ![]() Neem er vaak wel 2, aangezien de niet zo dik zijn (maakt ze zo lekker) en ik een grote eetlust heb. Maar ze zijn dan ook echt LEKKER. ![]() ![]() | |
Underdoggy | zaterdag 26 februari 2005 @ 21:47 |
ik neem altijd american pizza's of van de Super of Dr Oetker inderdaad... de rest van die pizza's zijn zo dun en vullen te weinig... | |
_Administr8or_ | zaterdag 26 februari 2005 @ 21:47 |
AH - American Pizza (Hawaii) ![]() De Big Americans van Dr. Oetker zijn ook goed te eten ![]() | |
UncleFunk | zondag 27 februari 2005 @ 09:16 |
quote:Inderdaad zeg, na een pizza hawaii heb je tenminste het idee dat je gegeten hebt. Met zo'n dunne pizza kun je nog wel een halve op. | |
#ANONIEM | zondag 27 februari 2005 @ 09:28 |
Big American, Al Tonno natuurlijk! ![]() | |
TheSilentEnigma | zondag 27 februari 2005 @ 09:32 |
Mora Pizza Crossa Milanese (met cherry-tomaatjes). Helemaal lekker als je er zelf ananas op doet ![]() Dit is de lekkerste pizza zonder vlees/vis ![]() | |
Isabeau | zondag 27 februari 2005 @ 11:35 |
quote:Liever twee dunne zalige pizza's dan één niet zo lekkere ![]() | |
Underdoggy | zondag 27 februari 2005 @ 11:41 |
ik ben slecht arme student ![]() ![]() | |
Arizona | zondag 27 februari 2005 @ 11:48 |
Verdura van Edah-huismerk. Wat ananasjes er bij op en je hebt een heerlijke pizza! Ik vind op de pizza's Hawaii van Dr Oetker de ham altijd zo goor. Zit zo'n veel te vet smaakje aan. | |
DrMarten | zondag 27 februari 2005 @ 14:31 |
La Pizza (iig verkrijgbaar bij de Edah en Super de Boer). De enige echt lekkere diepvriespizza. Komt heel dicht in de buurt van de pizza's van de pizzeria. | |
Isabeau | zondag 27 februari 2005 @ 14:51 |
quote:Ik hoop het niet ![]() | |
Jessi | zondag 27 februari 2005 @ 15:09 |
Foccacini's pesto tomaat van wagner! Mjam! klik! | |
Yankee | zondag 27 februari 2005 @ 15:52 |
Big american en Ristorante | |
DrMarten | maandag 28 februari 2005 @ 13:37 |
quote:Dat is dan weer jammer idd ![]() Maar die van La Pizza moet je serieus eens proberen. Erg goed en niet duur (2,50 Euro ongeveer). | |
Roellio | maandag 28 februari 2005 @ 13:39 |
quote: | |
gekke_sandra | maandag 28 februari 2005 @ 13:43 |
Ristorante mozerella ![]() ![]() | |
gekke_sandra | maandag 28 februari 2005 @ 14:00 |
Ehhh ik bedoelde ![]() ![]() óf ![]() ![]() ![]() Dat zijn zeker de lekkerste diepvries pizza's ![]() | |
intoxicated | maandag 28 februari 2005 @ 16:33 |
quote:Die zijn lekkerrrr ![]() En van Big American's Texas heb ik na afloop altijd spijt dat ik 'm heb opgegeten ![]() | |
Varr | maandag 28 februari 2005 @ 17:26 |
Big Americans zijn wel vullend, maar dat komt gewoon simpelweg omdat de bodem TE dik is. Ze zijn wel lekker though. | |
Underdoggy | dinsdag 1 maart 2005 @ 15:44 |
Ristorante fungi eens uitgeprobeerd gister... GATVERDAMME... wat smerig gekruid en zout.... laffe bodem bah bah bah | |
wizarddragon | woensdag 2 maart 2005 @ 19:10 |
Ik hou niet meer zo van dr oetker dingen. Niet zozeer omdat ze slecht smaken, maar die dingen zijn gewoon qua prijs en ingredienten verhouding schandalig duur. De Big Americans hebben gewoon een te dikke bodem en hebben wat weg van quiche ipv. pizza, 4-kazen variant vind ik wel te pruimen (trouwens ook gevaarlijk --> lichte brandwonden). De Pizza's van Iglo hebben een kwestbare bodem, ze vallen praktisch uitelkaar als je ze aansnijdt. Gewoon de goedkoopste pizza margerita's kopen en zelf beleggen. | |
Forumschorem | woensdag 2 maart 2005 @ 23:53 |
Damn, had gisteren een Ristorante Vegetable. Wat zijn die dingen lekker! Ik had er spijt van dat ik er geen twee had gekocht... Toch maar eens een brief schrijven aan dr Oetker of ze daar geen Super Size Me pizza's kunnen gaan maken! ![]() | |
Varr | donderdag 3 maart 2005 @ 00:09 |
Dat is idd waar, de dr oetker ristorante's zijn erg duur. Vooral als je er 2 moet eten om vol te zitten. | |
HeatWave | donderdag 3 maart 2005 @ 00:21 |
Big Americans Supreme zijn echt heel lekker, nog een beetje extra galapeno pepers erbij, stukje salami en heerlijk!! | |
Rest | zondag 6 maart 2005 @ 23:53 |
Ik ga voor de afwisseling eens een wagner proberen. Kijken of ze aan oetker kunnen tippen... | |
Rest | maandag 7 maart 2005 @ 00:11 |
quote:Geen aanrader ![]() Viel van ellende uit elkaar. Gewoon oetker voortaan | |
Leshy | maandag 7 maart 2005 @ 00:47 |
Zonder twijfel de Pizza Crossa, voorheen van Mora, nu van Iglo. De Tonno, Picanta en de Taco (was een erg lekkere tijdelijke smaak) ![]() | |
RijstNatie | maandag 7 maart 2005 @ 00:49 |
Nogmaals Mora Tonno | |
yvette1982 | maandag 7 maart 2005 @ 12:02 |
big american bbq chicken. | |
Dr.Daggla | maandag 7 maart 2005 @ 12:03 |
Houtoven Pizza Salami (die van Iglo) | |
V. | maandag 7 maart 2005 @ 22:14 |
Kan dit niet in een centraal pizza-topic ![]() V. | |
DaeQ | maandag 7 maart 2005 @ 22:28 |
och och mensen, vergeet vooral de wagners niet hmmm vral de salami ui ![]() | |
Rest | maandag 7 maart 2005 @ 23:32 |
quote:Ik ben ze niet vergeten... Diepvriespizza: welk merk? | |
zoalshetis | dinsdag 8 maart 2005 @ 04:30 |
quote:is dat die soort met salami en met 3 kazen? metname de salami vind ik lekkerder dan oetker of andere pizza's uit de supermarkt. maar er gaat natuurlijk niks boven een pizza uit mijn eigen houtoven in de tuin (vooral als het lekker weer is) | |
nikky | dinsdag 8 maart 2005 @ 04:38 |
Big Americans ![]() Maar ook die van iglo. Tonno en crossa geloof ik ( met broccoli ) ![]() | |
Peter | dinsdag 8 maart 2005 @ 04:57 |
quote:toch wel hawaï he ![]() | |
DaMook | dinsdag 8 maart 2005 @ 05:15 |
Deze![]() en dan zelf beleggen met ham, extra kaas, spekjes en evt. nog andere lekkere dingen ![]() | |
BrauN | dinsdag 8 maart 2005 @ 23:08 |
De 'California' van Dr. Oetker! ![]() ![]() | |
octopussy | woensdag 9 maart 2005 @ 00:04 |
de mini pizza's van mora zijn echt ![]() | |
Dskedar | woensdag 9 maart 2005 @ 00:17 |
big america bbq chicken. lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. | |
gekke_sandra | woensdag 9 maart 2005 @ 00:26 |
quote:Hoezo? Te groot voor je? ![]() Stinken ga je toch wel van pizza.. nooit eten voor je uitgaat, althans.. ik doe dat echt nooit. Maar van die Mozzarella pizza ga je toch echt veel harder stinken dan Texas. Als je hem in de oven stopt ruik je hem al van mijlenver. | |
Hellrazor | woensdag 9 maart 2005 @ 14:50 |
quote: ![]() ![]() | |
Hellrazor | woensdag 9 maart 2005 @ 14:57 |
quote:echt erg klein ja maar wel lekker ![]() | |
bolivian | zaterdag 19 maart 2005 @ 19:12 |
Uit een ander topic:quote: | |
UncleFunk | zaterdag 19 maart 2005 @ 20:09 |
Volgens mij heb ik die Wagner bij Dirk van den Broek zien liggen. Trouwens, die Oetker Big American Pizza Texas vind ik echt niet lekker. Gisteren op, en niet met plezier. Gewoon niet mijn smaak. | |
Fratz | zondag 20 maart 2005 @ 13:58 |
ik vind de dr oetker pizza's erg lekker (vooral mozzarella). gisteren heb ik een wagner uitegeprobeerd. ik was echt heel verbaasd. het was eentje met ham, en die was apart! verpakt! dus eerst de pizza in de oven en als hij klaar is de ham er pas over. hij was eigenlijk best lekker! | |
BBQ-kip | maandag 21 maart 2005 @ 14:36 |
De beste diepvriespizza = geen diepvriespizza. Geen enkel merk heeft me ooit kunnen overtuigen. Als ik al een pizza eet van de supermarkt, dan neem ik de AH pizza die in zo'n kartonnen doos zit, met een zakje olijfolie erbij. Ik neem eigenlijk altijd Funghi en mijn vrien Ai formaggi (of hoe je het ook spelt). DIe vind ik wel lekker, al is het minder geworden sinds ze ze wat veranderd hebben, ze waren eerst lekkerder. En het liefst natuurlijk gewoon een pizza uit een echte houtoven, in Italië ![]() | |
Vork | dinsdag 22 maart 2005 @ 13:17 |
In Duitsland verkoopt men de Pizza pasta, met pasta en kaas en knoflook en nog wat dingen en die is goddelijk (voor zover een diepvriespizza goddelijk kan zijn). Ik vraag me ten zeerste af waarom die niet in Nederland verkrijgbaar is. | |
Tranceptor | donderdag 24 maart 2005 @ 13:38 |
quote:Dat is toch wel DE pizza der diepvriespizza's...!!!! | |
Beaker | donderdag 24 maart 2005 @ 13:39 |
dr. Oetker ![]() | |
Isabeau | vrijdag 25 maart 2005 @ 18:07 |
In Duitsland: De Dr. Oetker Ristorante PASTA pizza...oh my god!! die was héél erg lekker ![]() ![]() | |
Aventura | vrijdag 25 maart 2005 @ 18:19 |
quote:Lees even Vorks'post ietsjes boven je ![]() Heb net een Dr. Oetker Mozzarellapizza op. Eerder zei ik dat ik die Ristorante-pizza's niet zo vond - maar ik wilde ze toch weer eens proberen. Geen spijt van. De mozzarella-variant is volgens mij verbeterd, er zit nu meer pesto en meer tomaat op. Yummie! | |
Varr | vrijdag 25 maart 2005 @ 18:37 |
AH steenoven pizza salami... en dat wanneer je ristorante salami gewend bent ![]() ![]() | |
DIA | vrijdag 25 maart 2005 @ 18:46 |
albert hein huismerk pizzas ....... die steenoven dingen en dan met garnalen en mosselen enz ![]() | |
Magnabastard | zaterdag 16 april 2005 @ 00:51 |
Damn, waarom zijn de enige pizza's die nog een beetje naar echte italiaanse pizza smaken en de enige met een goede bodem, namelijk de Iglo (?) Houtoven pizza's NERGENS meer te krijgen !?!??! Fucking prijzen oorlog in die supermarkten zeker, daar moet toch echt eens een eind aan komen... Bij Albert Heijn nu alleen nog maar eigen merk houtoven (of steenoven?) pizza's, ronduit RANZIG (slechte bodem, ondefinieerbare topping die 1 vage smaak heeft, waarin geen enkele smaak van afzonderlijke ingredienten in is te herkennen)... IK WIL DE IGLO HOUTOVEN PIZZA'S TERUG... de enige optie die nu nog overblijft is verse pizza van de italiaan, maar dat is weer erg onpraktisch (kost teveel tijd... misschien maar es proberen om er daar een aantal van in te vriezen) | |
zoalshetis | zaterdag 16 april 2005 @ 12:47 |
even een tip voor alle niet-houtovenpizzabakkertjes hier. koop een stapeltje ongeglazuurde dubbelhardgebakken tegeltjes. leg deze naast elkaar en je hebt je eigen steenoven gebakken pizza. | |
ikbenstoer | zaterdag 16 april 2005 @ 13:00 |
kheb gister voor t eerst diepvries pizza gegeten, van big americans, met kaassoorten vond t wel eetbaar. | |
BBQ-kip | zondag 17 april 2005 @ 02:11 |
quote:Zou je een leuk recept willen posten voor het maken van een lekkere steenovenpizza ![]() Denk dat veel CUL-fans, waaronder ik, er héél blij mee zouden zijn ![]() | |
Troel | maandag 18 april 2005 @ 09:21 |
gewoon die margerit'as die per drie in zo'n zwarte doos zitten | |
Dinamiet | maandag 18 april 2005 @ 09:27 |
Gister hadden ze al die dingen getest bij de smaakpolitie. Die van de LIDL ofzo moest je sowieso niet hebben... Als nr. 1 kwam er bij hun uit de pizza van Iglo, gewoon de salami pizza, die kosste iets van 2,90! Wel de duurste, maar ook de beste volgens hun. Overigens hebben ze maar 5 getest, en waren ze over ze allemaal niet zo te spreken maar die van iglo kwam er dan nog als beste uit! ![]() Zelf hou ik overigens helemaal nie van die diepvriesrotzooi.. Dan haal ik liever een vleesloze bij de pizzaria! Maar die kan ik laaaaang niet op haha ![]() | |
Gierewiet | maandag 18 april 2005 @ 09:40 |
Excellent pizza van de AH heerst, en dan met name die met mozzarella en tomaat. Echt ontzettend goed. Voor de Amerikanen onder ons - de Dr. Oetkers (supreme, hawaii en kip) Krijg nou al weer trek. | |
Prince_of_Darkness | maandag 18 april 2005 @ 14:01 |
quote:^^^ with stupid ^^^ Die zijn inderdaad echt lekker, vooral de salami variant. ![]() ![]() | |
Wokkel1982 | maandag 18 april 2005 @ 16:49 |
Big American Supreme ![]() ![]() ![]() ![]() | |
kikoooooo | maandag 18 april 2005 @ 19:14 |
Big american texas ![]() Of de steenoven salami pizza van de super de boer, lekker pittig en een heerlijk krokante boden ![]() | |
FireFoz | dinsdag 19 april 2005 @ 22:56 |
Die van houtoven zijn echt zwaar de beste. Probeer maar eens,dat komt IMHO het dichtste bij wat je in een pizza zoekt! | |
RijstNatie | dinsdag 19 april 2005 @ 23:08 |
intermezzo sandwich van Dr oetker | |
DaveM | woensdag 20 april 2005 @ 11:13 |
is die curry pizza van Mora al genoemd? ![]() | |
MevrouwKoRn | woensdag 20 april 2005 @ 12:27 |
Ristorante Funghi en Mozzarella en die van AH die steenoven met Aubergine enzo erop, kweenie hoe die heet. | |
PDOA | maandag 2 mei 2005 @ 00:47 |
Die van dr oetker zijn erg lekker ja! Vooral de vegetable. | |
djkoelkast | maandag 2 mei 2005 @ 12:51 |
De enige die ècht lekker smaakt en de italiaan evenaart is de ALBERT HEIJN PIZZA CAPRESE (wellicht ook de andere soorten in die reeks, maar die lust ik niet) Zit in zilvergrijze doos, die is echt goed! | |
Stuart | maandag 2 mei 2005 @ 12:53 |
Iglo pizza's zijn ook best lekker eigenlijk ![]() Moet toegeven, dat ik ze echter nooit koop, maar altijd pizza bestel ![]() | |
DaveM | donderdag 19 mei 2005 @ 18:23 |
Die Mora Piccante is geen aanrader. ![]() Erg vet en veel te zout. volgende keer weer Dr Oetker! ![]() | |
Tezz | dinsdag 16 januari 2007 @ 18:57 |
Even een oud topic een grote sprong laten maken, want ik heb zojuist iets op wat toch wel het vermelden waard is! Echt pizza's komen natuurlijk van de Italiaan, ik ben dan ook nooit onder de indruk geweest van enige vorm van diepvries of kant-en-klaar supermarkt spul. Maar nu heb ik dus net de AH Excellent pizza ricotta-spinazie op. Verrassend! ![]() De ricotta was ruimschoots aanwezig en lekker vol en romig van smaak. De spinazie was zeer grof gesneden en ook als zodanig te herkennen op de pizza. De tomatensaus was minimaal aanwezig wat de smaak ten goede kwam en daarbij kwam ook nog eens dat er amandelschaafsel overheen zat wat qua smaak een verrassend effect had. Zoals gezegd dus: het vermelden waard! | |
sungaMsunitraM | dinsdag 16 januari 2007 @ 19:02 |
Ik had laatst Euroshopper pizza's (Margarita), 3 stuks voor E 1,59 ![]() Niet extreem lekker, maar goed te eten. | |
menesis | dinsdag 16 januari 2007 @ 21:19 |
Van die AH dingen gaat mn gehemelte altijd open liggen! ![]() Echt lekkere diepvriespizza heb ik nog niet gegeten geloof ik ![]() | |
sungaMsunitraM | dinsdag 16 januari 2007 @ 21:35 |
quote:Ach, deze quote:is toch best wel waar ![]() | |
Kopstoot | dinsdag 16 januari 2007 @ 21:46 |
wagner! ![]() | |
.Sparkling. | woensdag 17 januari 2007 @ 15:43 |
Ik vind de big american bbq chicken van dr. Oetker best lekker Laatst had ik zo'n big american pizza van Wagner, de supreme, ik vond hem echt niet lekker Toen ik een hap nam viel er een klodder tomatensaus af. Dat was ook eigenlijk waar de hele pizza naar smaakte. Best vies ![]() Ik zag gisteren ristorante calzone pizza. Iemand hem al gehad? Ik hou van verse calzone pizza's en ik vraag me toch wel af hoe zo'n diepvriesding smaakt | |
Pietverdriet | woensdag 17 januari 2007 @ 16:19 |
Wat kost een afhaalpizza in NL tegenwoordig? | |
Mirjam | woensdag 17 januari 2007 @ 16:20 |
quote:hangt ervanaf hier in leiden heb ik voor 6 euro al een heerlijke afhaalpizza | |
Unihoc_ACE | woensdag 17 januari 2007 @ 16:33 |
quote:Laatst had ik een keer zo'n calzone, toen ze in de aanbieding waren. Ik vond er niet veel aan, veel deeg, veel ham, veel salami en veel kaas. Ik hou zelf meer van pizza's met groenten erop enzo. Anderen zouden hem wellicht "lekker gevuld met veel vlees" vinden. Ligt eraan waar je van houdt... | |
skiczukie | woensdag 17 januari 2007 @ 16:36 |
Dr. Oetker is dood. Is ook wel even een vermelding waard. R.I.P. Dr. Oetker! | |
deedeetee | woensdag 17 januari 2007 @ 20:21 |
Amerikaanse pizza van Super de Boer, vooral de pepperoni is errug ![]() | |
coltje87 | woensdag 17 januari 2007 @ 20:29 |
Er ligt nu een Ristorante Funghi in de oven.. ![]() | |
soapie | woensdag 17 januari 2007 @ 20:38 |
Hoogvliet heeft nu een nieuw merk pizza. Soort eigen merk ofzo. 3 kazen is erg ![]() | |
Martijn_77 | woensdag 17 januari 2007 @ 22:02 |
quote:Bij de lokale Turk meestal een Euro of 7 | |
kabouter.muts | woensdag 17 januari 2007 @ 23:07 |
Bij afhalen hier E5 Maar niet alle. | |
El_Rolando | donderdag 18 januari 2007 @ 00:26 |
Big Americans van Oetker. ![]() | |
Acathla | donderdag 18 januari 2007 @ 01:41 |
Bodem vind ik te dik... | |
Tourniquet | vrijdag 19 januari 2007 @ 20:33 |
quote:Deze toevallig? http://www.lapizza.eu/ Goed te doen idd! | |
KRS | vrijdag 19 januari 2007 @ 21:27 |
Die diepvriespizza van de Lidl is echt LEKKER!!! ![]() Dan we die tonijn, thuis gooi ik er altijd wat extra dingetjes op, zoals brie enzo, das écht de lekkerste!! | |
soapie | zaterdag 20 januari 2007 @ 10:53 |
quote: ![]() ![]() | |
Kuukske | zaterdag 20 januari 2007 @ 19:16 |
Ristorante Funghi is dat geloof ik ![]() Wagner vind ik iets minder.. maar sla ik ook niet af ![]() | |
xJapser | zondag 28 januari 2007 @ 17:25 |
Heb laatst die Boston van Wagner eens geprobeerd. Niet te vreten. Met pinazie en een of andere ondefinieerbare kaas. Afrader. | |
Petre | zondag 28 januari 2007 @ 17:29 |
Ristorante viel tegen, vind ik toch de big americans van dezelfde fabrikant lekkerder.. | |
kruimel_20 | zondag 28 januari 2007 @ 20:32 |
ristorante : Funghi - mozzarella - 4kazen ![]() | |
tinny | maandag 29 januari 2007 @ 20:58 |
is http://www.lapizza.eu/ alleen bij de hoogvliet te koop? of ook nog bij de jumbo (zie je nog wel eens dat wat hoogvliet heeft ook bij jumbi is) | |
Tourniquet | maandag 29 januari 2007 @ 21:24 |
quote:Klik eens op "Waar te koop" ![]() Jumbo, Deka, Super de Boer en Hoogvliet dus... Al hebben ze hier bij Hoogvliet alleen de tre formaggi, funghi en mozzarella e pesto. | |
Untouchables | dinsdag 30 januari 2007 @ 00:06 |
quote:Ik wilde het idd zeggen, dit zijn eerlijk waar de allerbeste diepvries pizza's die ik ooit heb gehad. Perfecte bodem en een ontzettend "vers" smakende vulling. Ik zou het bijna geeneens diepvriespizza's willen noemen. Proberen!! ![]() | |
kruimel_20 | dinsdag 30 januari 2007 @ 11:48 |
ik zal met de boodschappen eens kijken of ze de lapizza hebben bij onze jumbo. Ze zien er wel lekker uit.... Wat ik trouwens bij de ristorante pizza (vooral de funghi) heb is dat er veel olie op drijft. Ik dep dat er altijd af... | |
Kuukske | dinsdag 30 januari 2007 @ 12:19 |
quote:Dat is wel een nadeel inderdaad. Doe ik ook altijd. Maar verder ![]() | |
arj1o1 | dinsdag 30 januari 2007 @ 15:04 |
Wagner Big Pizza BBQ Chicken.. heerlijk | |
Tourniquet | dinsdag 30 januari 2007 @ 21:14 |
Hier nog een plaatje van een gebakken exemplaar van La Pizza (mozzarella e pesto):![]() | |
Pacmaniac | maandag 15 juni 2009 @ 02:11 |
![]() De Big American Supreme Of de Ristorante Quattro Stagioni ![]() | |
Erosjuhhh | maandag 15 juni 2009 @ 02:21 |
Casa di mama salami!!! | |
Harajuku. | maandag 15 juni 2009 @ 02:43 |
![]() ![]() En Margherita van Prima Frost waar ik geen foto van kan vinden, zo'n 3-pack is dat. Hele simple pizza, maar keilekker. Andere pizza's eet ik niet ![]() | |
nikky | maandag 15 juni 2009 @ 08:39 |
quote: Die is inderdaad om te smullen ![]() quote:Heerlijk de ristorante Pizza's. Een pizza hoort een lekkere dunne bodem te hebben. Anders vind ik het gewoon een warm broodje. | |
Troel | dinsdag 16 juni 2009 @ 07:35 |
quote: quote:Great minds think alike ![]() Overigens vind ik dat nog steeds de beste pizza ![]() Wat me ook niet tegenvalt is de pizzamaakset van de Danerolles. Maarja, da's niet diepvries natuurlijk ![]() | |
paddyflap | dinsdag 16 juni 2009 @ 14:34 |
Dr oetker is toch ook wel mijn favoriet, en als ik het zo lees ben ik niet de enige. Mozarella versie krijgt mijn voorkeur. ![]() | |
fratsman | dinsdag 16 juni 2009 @ 16:46 |
Ik ben helemaal hooked aan Casa di Mama champignon/ham. ![]() ![]() ![]() | |
Rev- | dinsdag 16 juni 2009 @ 16:57 |
Pizza's van Goodfella's (Super de Boer) zijn ook erg goed te doen. | |
Trigalti | dinsdag 16 juni 2009 @ 16:58 |
Ristorante Vegetale ![]() ![]() | |
JtodaX | dinsdag 16 juni 2009 @ 20:28 |
quote:Alle Dr Oetker shit is nu bij de AH in de aanbieding. ![]() | |
skinflint | donderdag 12 januari 2012 @ 00:50 |
Ik vind zelf dat de dr oetker diepvriespizza's ontzettend goor zijn, en zeker niet zoals bij de Italiaan (hun slogan). Hun pizza's zijn vaak ook ontzettend zout en hun quattro formaggi smaakt niet eens naar 4 soorten kaas. De Excellent pizza's van Albert Heijn zijn een stuk beter te verteren. ![]() | |
FutureFairytale | donderdag 12 januari 2012 @ 02:43 |
Ristorante Funghi want heerlijk gekruid. Die knoflooksmaak ![]() Andere diepvriespizza's zijn gauw wat flauw. Met lekkere kruiden en knoflook zou t allemaal een stuk beter smaken ![]() | |
Rick_Castle | zondag 15 januari 2012 @ 01:13 |
Wagner Big pizza's en die verse pizza's van Lidl uit de koeling. | |
#ANONIEM | zaterdag 21 januari 2012 @ 20:25 |
Mijn all-time favourite diepvriespizza is de Steenoven Tradizionale Speciale van Dr. Oetker. Deze dus:![]() Ze hebben hem ook in andere smaken, maar Speciale is toch wel mijn favoriet. De kaas smaakt lekker, genoeg salami, pizza is goed gekruid, elke hap smaakt vol en de korst is echt super! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-01-2012 20:26:43 ] | |
Mirjam | zaterdag 21 januari 2012 @ 21:51 |
zo eens ![]() | |
AcidFay | dinsdag 24 januari 2012 @ 19:50 |
Ik ben zeer tevreden met dr oetker funghi en vegetable. Toen ik nog bij mijn ouders woonde bestelde ik wel eens een pizza voor 5 euro. Omdat de lokale turk op woensdag alle pizza's in de aanbieding had. | |
robber57 | dinsdag 24 januari 2012 @ 23:58 |
Een "zelf bouw" pizza, merk maakt me niet zo veel uit. Je koopt zo'n pakketje met daarin een rol bodem en een potje saus, de rest gooi je er zelf op. Je hebt ze van Danerolles ![]() Kun je hem maken zoals je zelf wilt, in mijn geval; niet te zout want dat zijn diepvries pizzas hoofdzakelijk, erg zout. | |
Selestha | woensdag 25 januari 2012 @ 07:41 |
Die AH excellent pizza's vind ik eigenlijk allemaal erg lekker voor een diepvriespizza ![]() | |
Cybje | zaterdag 4 februari 2012 @ 12:34 |
Ik vind de pizza's van Italpizza (www.italpizza.it) best wel goed. Het haalt het natuurlijk nooit bij een echte, maar van de diepvriespizza's is dit wel een van de betere. Ze verkopen het hier bij de Emte. Voor de rest ben ik diepvriespizza's eigenlijk redelijk zat, terwijl ik ze vroeger eigenlijk wel veel at. Een of twee slices gaat nog wel, maar als avondeten liever niet meer. En waarom zou je ook eigenlijk, want tegenwoordig kun je in bijna elke stad wel ergens voor 5 of 6 euro een verse pizza halen. Lage kwaliteit verse pizza is altijd beter dan een diepvriespizza. | |
Black-beauty-babe | vrijdag 17 februari 2012 @ 20:25 |
Pizza met pasta erop |