abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 25 februari 2005 @ 02:14:09 #101
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_25244084
Piet wat wordt het?
Zelf wel zin in een glaasje Glen Morven Highland 12 years
Alleen me moeder slaapt slecht dus ik wordt afgeschoten als ik naar beneden ga.
  vrijdag 25 februari 2005 @ 02:29:34 #102
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25244176
* Pietverdriet drinkt net zijn tweede kurkdroge Vodka martini (een borrel absolut met enkele druppels vermouth)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 25 februari 2005 @ 02:37:34 #103
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_25244222
ben er zelf niet kapot van,maar als het je het lekker vindt.
toch eens escoffer bestelen, hoeveel delen zijn er eigelijk?
  vrijdag 25 februari 2005 @ 02:39:14 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25244235
Er is een verzamel band, waar zijn complete werk in gebundeld is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 25 februari 2005 @ 02:47:52 #105
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_25244262
wat is daar het nummer van?
en ongeveer de prijs?

trouwens bol.com heeft een leuke selectie kookboeken voor weining binnenkort toch wat bestellen
pi_25245239
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 14:31 schreef Evil-Cherry het volgende:

[..]

Lekker, niet zo lang.

Ik mag woensdag beginnen bij mijn stage Ik heb er zin in!


Dit had ik niet zien staan! Gefeliciteerd! Wat ga jij eigenlijk doen?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  vrijdag 25 februari 2005 @ 08:50:45 #107
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_25245607
Heeft iemand het boek "Lekkah" van Pierre Wind,? Is het wat. Volgens mij staan hier nogal wat tips/trucs/technieken etc over het koken algemeen. Ook over bordopmaak, menuvolgorde etc.

Ben benieuwd
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_25246126
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 07:53 schreef Oblivion het volgende:

[..]



Dit had ik niet zien staan! Gefeliciteerd! Wat ga jij eigenlijk doen?
Ik mag 20 weken naar Verstegen Sauces & Spices. Ik ga me mengen in het project over allergenen (vanaf novermber dit jaar moeten de etiketten aangepast zijn op het gebied van allergenen) en doe onderzoek naar kruisbesmetting in de productie en ik ga een plan schrijven om dit dus te voorkomen. Wordt nog wat, want sommige dingen stuiven om het leven.

Oh en ik ga het kwaliteitshandboek met bijbehorende formulieren digitaliseren.

En als er tijd over is, een hygiëne code opstellen voor de kantine

Ik heb er zin in!
  vrijdag 25 februari 2005 @ 10:57:07 #109
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25247094
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 08:50 schreef Chielus het volgende:
Heeft iemand het boek "Lekkah" van Pierre Wind,? Is het wat. Volgens mij staan hier nogal wat tips/trucs/technieken etc over het koken algemeen. Ook over bordopmaak, menuvolgorde etc.

Ben benieuwd
Heb het ingekeken, maar ik vond "de Eetfabriek" leuker, die heb ik toen gekocht.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_25248002
quote:
Op donderdag 24 februari 2005 23:55 schreef karper het volgende:
wil niet bijdehand overkomen

maar spinazie kan je ook even in een pan doen met een heel klein beetje olie.
wordt het niet nat, en kan je het makkelijk opsmaak brengen, met peper of zou of een beetje soya sauce mocht dit bij je menu passen
Zo kom je wel over

Nee, natuurlijk kan ik de spinazie even in de olie doen, alleen dat is met kleine hoeveelheden wat makkelijker en dan gebruik ik altijd wilde spinazie. Nu is even snel blancheren in een grote pan wat makkelijker, vind ik zelf. Hoef ik niet te roeren, etc... Soya saus lijkt me bij turffelpuree en confit de canard niet de meeste logische keuzen, maar is inderdaad erg lekker. Ik gebruik beetje ingedikte balsamico, peper, zout en olie, niks bijzonders...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_25249087
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 09:43 schreef Evil-Cherry het volgende:

[..]

Ik mag 20 weken naar Verstegen Sauces & Spices. Ik ga me mengen in het project over allergenen (vanaf novermber dit jaar moeten de etiketten aangepast zijn op het gebied van allergenen) en doe onderzoek naar kruisbesmetting in de productie en ik ga een plan schrijven om dit dus te voorkomen. Wordt nog wat, want sommige dingen stuiven om het leven.

Oh en ik ga het kwaliteitshandboek met bijbehorende formulieren digitaliseren.

En als er tijd over is, een hygiëne code opstellen voor de kantine

Ik heb er zin in!
Klinkt dat allemaal ingewikkeld...

Wat zijn allergenen?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25249567
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 13:16 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Klinkt dat allemaal ingewikkeld...

Wat zijn allergenen?
Haha, valt wel mee hoor

Allergenen zijn stoffen waar bepaalde mensen een allergische reactie op kunnen krijgen. Koemelkeiwit, lactose, pinda's, dat soort dingen.
Nu is er een allergenenlijst opgesteld met iets van de 12 meest voorkomde/gevaarlijke allergenen.
Mocht nou een product een van die stoffen bevatten moet dat op de verpakking staan, maar dus ook als er van een andere productielijn iets over is 'gewaait' naar een andere lijn.

Misschien ken je het zinnetje "Dit product is geproduceerd in een bedrijf waar ook pinda's verwerkt worden"? Dat is hetzelfde.

Volgens mij is het nu nog steeds vaag of niet?

[ Bericht 1% gewijzigd door Evil-Cherry op 25-02-2005 15:04:51 ]
pi_25249749
Ow dear, is het zover al gekomen met de allergieen?

Weet wel dat een hoop mensen allergies zijn voor pinda's ja...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25250424
Absoluut Nou ja, best handig, als je dus écht allergisch ervoor bent.
  zaterdag 26 februari 2005 @ 10:56:45 #115
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_25263082
Saturday Kitchen Live begint bijna
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_25263122
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 10:56 schreef Spindizzy het volgende:
Saturday Kitchen Live begint bijna
Nee hoor....vorige week was de laatste aflevering . Ze komen pas weer terug in april. Het zijn nu andere food-programma's volgens mij.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zaterdag 26 februari 2005 @ 11:03:58 #117
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_25263146
Zolang er gekookt wordt op tv vind ik het best
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_25263178
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 11:03 schreef Spindizzy het volgende:
Zolang er gekookt wordt op tv vind ik het best
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_25263977
Hmmm heerlijk in bed liggen kijken, ben een beetje brak...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 februari 2005 @ 19:03:41 #120
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25269004
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 12:11 schreef Oblivion het volgende:
Hmmm heerlijk in bed liggen kijken, ben een beetje brak...
Wat heb je gedaan dan Oblivion?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 26 februari 2005 @ 19:12:43 #121
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25269136
Kookprogramma´s op de BBC, als je vaker in UK komt, dan kom je er achter dat het een soort culiporno is. Mensen kijken naar de meest geweldige dingen op tv terwijl ze een takeaway of diepvriesdiner wegwerken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_25269144
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 19:03 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat heb je gedaan dan Oblivion?
Te diep in een cola glaasje met tic gekeken....

Heeft je vrouw nou wel of geen rode wijn gebruikt bij de hachee?
Werd me niet echt duidelijk in het topic.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 februari 2005 @ 19:32:52 #123
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25269398
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 19:13 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Te diep in een cola glaasje met tic gekeken....

Heeft je vrouw nou wel of geen rode wijn gebruikt bij de hachee?
Werd me niet echt duidelijk in het topic.
Ja, dat heeft ze gedaan. Tot mijn verrassing. Het was een kruidige hachee maar wel lekker.

Alleen de hachee die we thuis vroeger aten was zoeter met meer uien en zonder kruidnagels.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25269720


Vroeger en thuis is over...
Ben jij zo'n man die zegt, maar mijn moeder maakt het lekkerder... Nee toch?
Vind het zeer gewaagd van je vrouw!!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 februari 2005 @ 20:17:06 #125
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25270168
hihihi
Heel wat vriendjes en vriendinnetjes van mij vertellen me dat ze bij mij beter eten dan thuis.
Een vriend van ons vertelde dat ie thuis bij moeders wat zat aan te merken op het eten, waarop moeder was uitgevallen of als ie bij ons at, ook zo zat te zeiken over het eten. Hij had toen gezegt, nee, niet echt, daar valt niets aan te merken op het eten. Sindsdien loopt het niet zo tussen zijn moeder en ons.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_25270416
Ik eet het lekkerste bij mezelf, maar ja ik ben dan ook een ontzettend zeikerd met eten.
Niet een zeikerd dat er altijd wel wat over te zeggen valt, maar meer smaak.
Zoals harde of vet stukken in vlees, kan voor mij een hele maaltijd bederven.
En mijn mams is helaas gestopt met koken, na haar scheiding.

Wel een leuk verhaaltje, mijn vader wilde dezelfde tomatensoep als zijn moeder vroeger maakte, goed, mams alles geprobeerd, verse tomaten noem het maar op, tientallen boeken over soep staan nu bij mij in de kast.
En mijn vader bleef maar zeggen, het is niet hetzelfde...
Toen heeft mijn moeder uit wanhoop maar mijn oma opgebeld, want ze wist het niet meer.
Het antwoord van oma: Ach kindje ik kook water, draai balletjes, dan een PAKJE tomatensoep, en een PAKJE koninginnesoep...

Mijn moeder heeft het zo gemaakt, en paps was zeer tevreden en zei: Zie je nou wel moeders-soep zijn gewoon goed vers en het beste zijn...

Muts...

Net even gevraagd aan mijn eigen vent: Kook ik beter dan je moeder...?
Hij laat zijn moeder niet vallen, jij kook anders dan mijn moeder..

Klopt ook wel, ik ben minder van de vlees, groente en aardappels...

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 11:20:08 #127
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279125
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 19:51 schreef Oblivion het volgende:
Vroeger en thuis is over...
Ja dat klopt dat weet ik ook wel.
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 19:51 schreef Oblivion het volgende:
Ben jij zo'n man die zegt, maar mijn moeder maakt het lekkerder... Nee toch?
Nee, heb alleen opgemerkt dat ik de hachee die ik vroeger at zoeter was en meer uien in zat en dat haar hachee heel anders was dan die. Maar hij was wel erg lekker.

Heb haar ook aangeboden om een keer de hachee te maken met het recept dat ik ken zo dat we kunnen vergelijken.
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 19:51 schreef Oblivion het volgende:
Vind het zeer gewaagd van je vrouw!!
Ze kookt eigenlijk nooit echt met drank. Dus was wel verrassend.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 27 februari 2005 @ 11:21:27 #128
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_25279140
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 20:33 schreef Oblivion het volgende:
Net even gevraagd aan mijn eigen vent: Kook ik beter dan je moeder...?
Hij laat zijn moeder niet vallen, jij kook anders dan mijn moeder..
Heb het ook even gevraagd en mijn lief vindt dat ik veel lekkerder kook dan zijn moeder
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_25279157
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:20 schreef Martijn_77 het volgende:


Nee, heb alleen opgemerkt dat ik de hachee die ik vroeger at zoeter was en meer uien in zat en dat haar hachee heel anders was dan die. Maar hij was wel erg lekker.


Foei...
quote:
Heb haar ook aangeboden om een keer de hachee te maken met het recept dat ik ken zo dat we kunnen vergelijken.


En misschien er wel achter komen dat die van haar lekkerder is...
quote:
Ze kookt eigenlijk nooit echt met drank. Dus was wel verrassend.
Liefde van de man gaat door de maag...

Oh, Goedemorgen, bij de weg...
Lekker geslapen?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25279166
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:21 schreef Spindizzy het volgende:

[..]

Heb het ook even gevraagd en mijn lief vindt dat ik veel lekkerder kook dan zijn moeder


Hij scoort puntjes...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 11:26:27 #131
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279200
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 20:33 schreef Oblivion het volgende:
Net even gevraagd aan mijn eigen vent: Kook ik beter dan je moeder...?
Hij laat zijn moeder niet vallen, jij kook anders dan mijn moeder..
Dat zijn altijd lastige vragen voor een man te beantwoorden Oblivion.
Je wil geen van beide af vallen.
quote:
Op zaterdag 26 februari 2005 20:33 schreef Oblivion het volgende:
Klopt ook wel, ik ben minder van de vlees, groente en aardappels...
Mijn vrouw is juist meer van de vlees, groente en aardappelen als ik.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25279262
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:26 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat zijn altijd lastige vragen voor een man te beantwoorden Oblivion.
Je wil geen van beide af vallen.
I know, je kunt ook geen apels met peren vergelijken...
quote:
Mijn vrouw is juist meer van de vlees, groente en aardappelen als ik.
Soms mijn vriend ook hoor, nou dan kan hij dan ook krijgen.
Maar maak voor mezelf dan wel een ander potje.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 11:31:42 #133
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279264
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:23 schreef Oblivion het volgende:
Foei...
Sorry
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:23 schreef Oblivion het volgende:
En misschien er wel achter komen dat die van haar lekkerder is...
Hij was ook erg lekker maar die ik ken is ook heel anders.
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:23 schreef Oblivion het volgende:
Liefde van de man gaat door de maag...

Oh, Goedemorgen, bij de weg...
Lekker geslapen?
Dat van die liefde kan ik alleen bevestigen.

Goedemorgen trouwens.

Heb idd goed geslapen voor al na al dat lekker Japanse eten en sake van gisteren.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25279285


Hij heeft gewoon japans gegeten, en sake gedronken...

IK WIL OOK!
Bah, Japans eten is net snoepen...

Wat heb je allemaal gegeten?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 11:35:01 #135
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279301
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:31 schreef Oblivion het volgende:
I know, je kunt ook geen apels met peren vergelijken...
Dat klopt helemaal en door haar eet ik dingen ook ook heel anders dan ik ze thuis at
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:31 schreef Oblivion het volgende:
Soms mijn vriend ook hoor, nou dan kan hij dan ook krijgen.
Maar maak voor mezelf dan wel een ander potje.
Dat krijg ik eignelijk alleen als we spruitjes eten voor de rest moet ik gewoon eten wat de pot schaft.

Vandaar dat ik ook in het weekend regelmatig kook (Vindt het ook leuk trouwens). Ik vind het leuk en we eten ook een keer iets wat niet zo snel door de weeks zouden eten.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 27 februari 2005 @ 11:41:33 #136
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279371
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:33 schreef Oblivion het volgende:
Wat heb je allemaal gegeten?
Zensai
(Japanse Hors d'oeuvre)
Miso Shiru
(Japanse soep)
Ebi
(garnalen)
Sake
(zalmfilet)
Cyttus
(zonnevis)
Yaki Tori/Abaraniku
(kip en lams spies)
Sarada
(salade)
Gyuniku
(ossenhaas)
Yaki Meshi
(Japanse gebakken rijst)
Yaki Yasai
(gebakken groenten)
Desert
Een goede Calvados V.S.O.P.
Kohi of Sencha
(koffie of Japanse thee)

Zie ook Restaurant Mandarijn
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25279403
Zitten lekkere dingen tussen...
Ik zit er toch een keer over denken een cursus sushi/japans koken te nemen...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 11:46:38 #138
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279431
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:44 schreef Oblivion het volgende:
Zitten lekkere dingen tussen...
Ik zit er toch een keer over denken een cursus sushi/japans koken te nemen...
Dan moet je ook zo'n bakplaat in je keuken nemen.....

En je vriendje dan ei laten happen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25279666
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:46 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dan moet je ook zo'n bakplaat in je keuken nemen.....

En je vriendje dan ei laten happen


Weet je hoe duur zo'n kreng is?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 12:07:55 #140
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279697
quote:
Op zondag 27 februari 2005 12:05 schreef Oblivion het volgende:

[..]



Weet je hoe duur zo'n kreng is?
Mmm, weet ik niet zal mijn vrouw het maandag uitlaten zoeken. Die werkt bij een grote keukenboer

Ben wel benieuwd naar de prijs van zo'n ding

[ Bericht 6% gewijzigd door Martijn_77 op 27-02-2005 12:41:18 ]
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 27 februari 2005 @ 12:42:47 #141
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25280197
@ Oblivion en Piet waarom reageren vrouwen altijd zo als je hun kookkunsten vergelijkt met die van anderen of met recept die je van vroeger kent?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25282275
Iedereen reageert zo als je iemands kookkunsten vergelijkt met die van iemand anders... Ik word er ook nooit echt blij van... Denk dat het met een verschil van smaak te maken heeft, iedereen ziet het gewoon anders. Als je mijn kookkunsten vergelijkt met een bekende, dan vindt ik mijzelf misschien juist veel lekkerder koken...

Maar goed, diner op vrijdag was super. Blij dat ik geen tijd in het toetje heb gestoken, want na het hoofd stond de eerste dame al op tafel, haha
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_25286167
quote:
Op zondag 27 februari 2005 12:42 schreef Martijn_77 het volgende:
@ Oblivion en Piet waarom reageren vrouwen altijd zo als je hun kookkunsten vergelijkt met die van anderen of met recept die je van vroeger kent?
Omdat je meisje/mannetje wil horen dat zij/hij de beste is...

Mij kan het niet zo heel veel schelen, ik kook gewoon lekker.
Hij kan zelf niet zo heel best koken, dus zal niet snel zeggen dat ik niet kan koken...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25286240
quote:
Op zondag 27 februari 2005 15:21 schreef Drive-r het volgende:


Maar goed, diner op vrijdag was super. Blij dat ik geen tijd in het toetje heb gestoken, want na het hoofd stond de eerste dame al op tafel, haha
Ah, dus dat was een succes! Kon ook niet anders....
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 20:27:01 #145
65330 Ruzbeh
Five inches but its thick
pi_25286440
Ik moet straks effe een (waarschijnlijk iraans/indiaas) recept achterhalen. Me pa heeft wat gemaakt ik moet effe weten hoe het heet. Lekker man.
De beste user. (Waar jij geen waardering voor hebt.)
pi_25286549
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:13 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Ah, dus dat was een succes! Kon ook niet anders....
Ja, was super... Gisteren was een heerlijk brakke dag... Die nacht volgens mij niet geslapen, nou ja, max 2uur ofzo. Toen maar om 9 uur beetje begonnen met puin ruimen en de rest van de dag lekker zitten jassen met wat drankje, doordrinken is toch de beste manier om je kater te vergeten. Vanochtend om 9 uur twee uur zweten op de sportschool en ik heb al die rotzooi er weer uitgezweet....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zondag 27 februari 2005 @ 20:37:11 #147
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25286591
quote:
Op zondag 27 februari 2005 12:42 schreef Martijn_77 het volgende:
@ Oblivion en Piet waarom reageren vrouwen altijd zo als je hun kookkunsten vergelijkt met die van anderen of met recept die je van vroeger kent?
Heb vrouwen nooit begrepen, allemaal slettebakken, behalve mammie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_25286610
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb vrouwen nooit begrepen, allemaal slettebakken, behalve mammie.
Haha, een veel gebruikte uitdrukking, hier in huis! Dat terwijl ik toch echt op vrouwen val... haha
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zondag 27 februari 2005 @ 20:41:30 #149
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25286652
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:08 schreef Oblivion het volgende:
Omdat je meisje/mannetje wil horen dat zij/hij de beste is...
Dat lijk er idd wel op.
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:08 schreef Oblivion het volgende:
Mij kan het niet zo heel veel schelen, ik kook gewoon lekker.
Hij kan zelf niet zo heel best koken, dus zal niet snel zeggen dat ik niet kan koken...
Ach, ik kook ook graag dus heb wel eens op / aanmerkingen op haar kookkunsten.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 27 februari 2005 @ 20:42:55 #150
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25286670
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:38 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Haha, een veel gebruikte uitdrukking, hier in huis! Dat terwijl ik toch echt op vrouwen val... haha
Idd vrouwen zijn niet te doorgronden wezens.....
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')