abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 10 december 2004 @ 02:51:21 #51
99899 turnpike
have spacesuit, will travel
pi_23870929
De meeste vrouwen, in dit topic, beweren echter wel dat ze een bepaalde druk van buitenaf voelen.

Een paar loze statistiekjes en voorbeelden veranderen daar niets aan. Vrouwen voelen het klaarblijkelijk toch anders aan dan de mannen wel eens denken.
We blijven ons verzetten! En weten doen we niks...
pi_23872422
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 01:04 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
Overigens ben ik compleet tegen plastische chirurgie (behalve in het geval van ernstige verminkingen en verbrandingen en lichamelijke problemen (bijvoorbeeld rugpijn door grote borsten)). Ik vind gewoon dat als je bijvoorbeeld vindt dat je borsten te klein zijn naar jouw zin, dan heb je gewoon pech.
Het veranderen van verminking, aangeboren dan wel op latere leeftijd ontstaan, heet plastische chirurgie. Het veranderen van uiterlijke kenmerken die in feite heel normaal zijn, maar door de persoon in kwestie niet als zodanig worden ervaren, heet cosmetische chirurgie.
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 02:51 schreef turnpike het volgende:
De meeste vrouwen, in dit topic, beweren echter wel dat ze een bepaalde druk van buitenaf voelen.

Een paar loze statistiekjes en voorbeelden veranderen daar niets aan. Vrouwen voelen het klaarblijkelijk toch anders aan dan de mannen wel eens denken.
Ik denk dat die druk voor bijna alle vrouwen wel aanwezig is. Of vrouwen zich daar ook daadwerkelijk naar voegen is een volgende. Enkele vrouwen zullen zeggen "ik trek me er niks van aan". Het niet naleven van een opgelegd ideaalbeeld is echter iets anders dan het niet ondervinden van dit ideaalbeeld.
  vrijdag 10 december 2004 @ 10:54:26 #53
18917 Kiki
Honni soit qui mal y pense..
pi_23873517
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 00:35 schreef MasterPeace het volgende:

[..]


(zonder dat er antwoord word gegeven op mijn vraag van wat men dan van de ongelijke behandeling vind die ten nadele is van de man en ten gunste is van de vrouw)
Tut, tut.. ik had jouw reactie gewoonweg nog niet gezien. Ik zit niet de hele avond hijgend achter mijn computer om te kijken met welk repliek Masterpeace van wal steekt. Maar om antwoord te geven op je vraag: Elke vorm van seksisme verafschuw ik. Het is alleen wel zo (en oh ja, now you've really got me going over dit onderwerp maar aangezien jouw vraag zelf off topic is, mag ik er vast op reageren) dat vrouwen voor een hele lange tijd aan het kortste eind hebben getrokken. Dat voor mannen veel zaken vanzelfsprekend zijn (bv stemrecht) maar dat vrouwen daar eerst voor hebben moeten vechten. Natuurlijk zal je ook seksisme gericht tegen mannen vinden (zoals jouw voorbeeld, de dienstplicht) maar het valt niet te ontkennen als je slechts een kleine blik in de geschiedenis boekjes werpt, dat vrouwen heel erg lang (ja ook in Nederland) een soort van tweederangs burgers zijn geweest. Dit staat alleen wat mij betreft los van de hele discussie zoals jij die opende in je OP.
quote:
Mij zul je nooit solidair zien zijn met een ander alléén op basis van geslacht
Mij ook niet.
quote:

En btw, een generaliserend beeld van (een bepaald soort) vrouwen neerzetten is niet nodig hoor, dat gaat ze zelf al heel goed af!
Oehh nu ben ik benieuwd.. bepaald soort vrouwen?

En voor jouw informatie, mijn beste vriend is een MAN.

De slimmerik die dacht dat ik graag een man wilde zijn, die heeft het mis. Ik ben een vrouw en dat is goed zo. Ik geil niet op macht, ik geil niet op geld (ehhm ja toch wel een beetje, maar ja ik verdien het zelf) , ik geil op mijn vriend en op schoenen . En ik heb cosmetische chirurgie ondergaan..niet om grotere tieten te krijgen maar ook al zou ik dat willen, nou en? Wat maakt het uit? Ik zou niemand daar op veroordelen of alvast een stempel geven. Iedereen mag wat mij betreft zo mooi of zo lelijk zijn als ze zelf willen. Met of zonder hulp.
Money talks, Bullshit walks!
  vrijdag 10 december 2004 @ 12:48:53 #54
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_23875826
Aangezien het quoten mij dus waardeloos afgaat... De quotes zijn van MasterPeace...

quote Het is echt heel frustrerend voor je hè dat dit onderwerp word aangesneden, ik heb jouw iig nog geen enkele reactie zien geven op het hoe en waarom van dat het voornamelijk vrouwen zijn die plastische chirurgie ondergaan, omdat je daar blijkbaar geen enkel valide antwoord op hebt is het niet?

Nee, tis niet frustrerend voor me dat dit onderwerp wordt aangesneden, je hebt gelijk dat ik nog geen reactie op jouw stelling heb gegeven omdat het me weinig interesseert. En jij hoeft niet steeds dingen te veronderstellen is het wel?

quote Dat de andere dames komen met wat generalisaties zoals "vrouwen worden meer op hun uiterlijk beoordeeld" en "de maatschappij legt ze de druk op om er mooi uit te zien en ze nemen daarom een face-lift" en er zelfs word bij gehaald dat vrouwen o zo ongelijkwaardig behandeld worden in deze maatschappij (zonder dat er antwoord word gegeven op mijn vraag van wat men dan van de ongelijke behandeling vind die ten nadele is van de man en ten gunste is van de vrouw)daar ga je gemakshalve maar ff aan voorbij.

Nou in sommige opzichten worden vrouwen nog niet gelijkwaardig behandelt nee, en ook ik vind dat er redelijk veel druk ligt op vrouwen ten opzichte van hun uiterlijk, maar het is aan een ieder of diegene daar tegen bestand is ja of nee.

quote Op dié generalisaties van hen geef ik antwoord zoals gebruikelijk is op een discussieforum of ik stel een vraag nav van hun generalisatie. maar hé, dat zijn immers generalisaties die worden geuit door mensen die toevallig in hetzelfde geslachtelijk omhulsel zitten als jij, dus dan ben je er automatisch solidair mee en noem je hun generalisaties géén generalisaties en de antwoorden van mij wél, lekker selectief...

Dat ik automatisch solidair ben met vrouwen is weer een van je vele veronderstellingen.

quote Mij zul je nooit solidair zien zijn met een ander alléén op basis van geslacht zoals je zou kunnen merken als je mijn postgeschiedenis nagaat en ziet dat ik net zo vaak de vloer aanveeg of kanttekeningen zet bij bepaald gedrag van mannen als bij bepaald gedrag waarin vrouwen uitblinken (zoals het geval is bij plastische chirurgie), maar blijf maar lekker vooringenomen.

Moet jij zeggen...

quote En dat het originele onderwerp uit de openingspost op een gegeven moment allerlei zijpaden uitloopt, dat is niet erg bijzonder hoor in het intermenselijke communicatieverkeer, nogmaals ik reageer gewoon op posts van een anderen, simple as that. Dat de discussie dan een kant op gaat die jou niet bevalt dat zijn jouw issues, niet mijn probleem, dank u!

Heb geen issues, dank u!

quote Je aanbeveling om geweld te gebruiken tegen mijn vriendin zie ik derhalve maar als voortkomend uit een zeer ziek en geweldadig brein die de eigen frustraties op mij projecteert...

Nu moet je echt ophouden, want je rukt mijn woorden uit zijn verband, heb het nooit over geweld gehad en je moet eens ophouden met die psychologie van de koude grond zoals ik al eerder zei, aangezien jij al eerder hebt geopperd dat ik een of andere stoornis heb en nu heb ik een zeer ziek en geweldadig brein. Ik hoop dat je jezelf ook zo onderwerpt aan die vergezochte analyses.


quote En btw, een generaliserend beeld van (een bepaald soort) vrouwen neerzetten is niet nodig hoor, dat gaat ze zelf al heel goed af!

Ok, jij hebt er verstand van...


[/quote]

[ Bericht 1% gewijzigd door La_Guiri op 10-12-2004 17:02:23 ]
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
  vrijdag 10 december 2004 @ 15:46:45 #55
53149 MasterPeace
Venus in Steenbok
pi_23880082
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 12:48 schreef La_Guiri het volgende:
je hebt gelijk dat ik nog geen reactie op jouw stelling heb gegeven omdat het me weinig interesseerd.
Ok, da's duidelijk het interesseert je dus helemaal geen hol dit topic, je komt hier dus alleen maar ff doorheen zeiken omdat je op je achterste benen staat als er in een topic op een kritische manier naar bepaald gedrag ven je seksegenotes word gegekeken, lekker objectief iig. Maar goed, dan interesseert het mij verder niet meer om jouw reacties te lezen laat staan erop te reageren, dan ben ik met jou uitgepraat.

Prettige dag nog en lees vooral verder in onderwerpen die je helemaal niet interesseren, je hebt er blijkbaar tijd zat voor...
"Veel naoorlogse Nederlandse architecten moeten ervan overtuigd zijn
dat iemands levensgeluk evenredig toeneemt met de omvang van zijn ramen."
Benno Barnard
  vrijdag 10 december 2004 @ 17:12:37 #56
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_23882039
Hoezo ik wil alleen lezen wat ik lezen wil? Het intereseert me weinig waarom vrouwen naar de plastische chirurg gaan aangezien ze dat zelf moeten weten.

Ik ben in dit topic gaan lezen omdat ik me afvroeg wat je hier over te zeggen had, en als ik dan opmerk dat jij dit gebruikt om vanaf je eerste post vrouwen in het algemeen te bekritiseren mag ik mijn mening ook geven. Voor jou is alles zo duidelijk he? Dat dit onderwerp me niet interesseert etc. jij weet uit heel weinig woorden heel veel informatie te halen, knap van je, moet je wat mee gaan doen...

Dus ik heb niet gezegd dat het hele onderwerp me niet interesseert, maar jij gaat zo hoogdravend te werk dat je je niet eens afvraagt wat er bedoelt wordt.

Maar goed, lekker kinderachtig dat je mijn reacties niet wilt lezen of er op wilt reageren, maar dat mag je allemaal lekker zelf weten. Ik zal er niet wakker van liggen.

Daaag MasterPeace
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
pi_23890049
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 17:12 schreef La_Guiri het volgende:
Maar goed, lekker kinderachtig dat je mijn reacties niet wilt lezen of er op wilt reageren, maar dat mag je allemaal lekker zelf weten. Ik zal er niet wakker van liggen.
De topicstarter zal er ook niet wakker van liggen dat jij er niet van wakker ligt, denk ik zo.
Je bijdragen waren sowieso niet bijster inhoudelijk, omdat je duidelijk niet hebt opgepikt waar de TS op doelt. Je trekt conclusies en vult zaken in, waarvan ik niet begrijp hoe je er aan komt.

Kennelijk weet jij uit de vele woorden maar bar slecht tot een juist begrip te komen. De topicstarter zou volgens jou een vrouwenhater zijn en de topic gebruiken om enkel zijn onvrede daarover te uiten? Waar maak jij dat in vredesnaam uit op?

Je hebt bovendien ZELF verklaart waarom je geen inhoudelijke antwoorden op zijn stelling hebt gegeven. Naar eigen zeggen "omdat het je weinig interesseert". Dat je daarna ontkent dat gezegd te hebben is op zijn zachtst gezegd dom, daar het hier gewoon terug te lezen is.
  zaterdag 11 december 2004 @ 00:02:39 #58
53149 MasterPeace
Venus in Steenbok
pi_23890592
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 23:39 schreef Poeliepoelie het volgende:

De topicstarter zal er ook niet wakker van liggen dat jij er niet van wakker ligt, denk ik zo.
Dat heb je goed gedacht inderdaad!
"Veel naoorlogse Nederlandse architecten moeten ervan overtuigd zijn
dat iemands levensgeluk evenredig toeneemt met de omvang van zijn ramen."
Benno Barnard
  zaterdag 11 december 2004 @ 00:20:44 #59
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_23891009
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 23:39 schreef Poeliepoelie het volgende:

[..]

De topicstarter zal er ook niet wakker van liggen dat jij er niet van wakker ligt, denk ik zo.
Je bijdragen waren sowieso niet bijster inhoudelijk, omdat je duidelijk niet hebt opgepikt waar de TS op doelt. Je trekt conclusies en vult zaken in, waarvan ik niet begrijp hoe je er aan komt.

Kennelijk weet jij uit de vele woorden maar bar slecht tot een juist begrip te komen. De topicstarter zou volgens jou een vrouwenhater zijn en de topic gebruiken om enkel zijn onvrede daarover te uiten? Waar maak jij dat in vredesnaam uit op?

Je hebt bovendien ZELF verklaart waarom je geen inhoudelijke antwoorden op zijn stelling hebt gegeven. Naar eigen zeggen "omdat het je weinig interesseert". Dat je daarna ontkent dat gezegd te hebben is op zijn zachtst gezegd dom, daar het hier gewoon terug te lezen is.
Lief dat je het voor hem opneemt, maar jij leest kennelijk ook niet goed, ik ontken nergens dat ik heb gezegd dat het me niet interesseert, heb gezegd dat ik daarmee doel op het feit dat het me niet interesseert waarom vrouwen naar de plastisch chirurg gaan.

Vrouwenhater? Ok, blijf maar lekker woordblind, ik stop ermee. Zo belangrijk is het nu ook allemaal weer niet.

Ik druk me kennelijk zo ongelukkig uit dat mensen mij allerlei woorden in de mond leggen.

Enneh dom ben je zelf want dat teruglezen kun je niet zo goed.
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
pi_23896968
quote:
Op zaterdag 11 december 2004 00:20 schreef La_Guiri het volgende:

[..]

Lief dat je het voor hem opneemtIk
Misschien beter om voortaan geen beweringen te doen die je niet meent.
quote:
Op zaterdag 11 december 2004 00:20 schreef La_Guiri het volgende:
druk me kennelijk zo ongelukkig uit dat mensen mij allerlei woorden in de mond leggen.
Zou zomaar eens even heel erg goed kunnen.
quote:
Op zaterdag 11 december 2004 00:20 schreef La_Guiri het volgende:
Enneh dom ben je zelf want dat teruglezen kun je niet zo goed.
Ah gossie kind, je kon het niet laten?
pi_23897699
Ach, mannen huppelen er net zo hard achter aan. Weliswaar niet massaal, maar het is zeker wel in opmars heb ik het idee.
quote:
Mannen zijn vooral geïnteresseerd in liposuctie, de vetafzuigingstechniek die hen van hun zwembandje afhelpt, en in ooglidcorrecties.
bron

En natuurlijk ook haartransplantaties .
pi_23907432
quote:
Op vrijdag 10 december 2004 12:48 schreef La_Guiri het volgende:

Nee, tis niet frustrerend voor me dat dit onderwerp wordt aangesneden, je hebt gelijk dat ik nog geen reactie op jouw stelling heb gegeven omdat het me weinig interesseert.
pi_23907468
quote:
[b]Op zaterdag 11 december 2004 14:05

En natuurlijk ook haartransplantaties .
Poeh heey, je hebt er met moeite nog eentje kunnen vinden. Heftige ingreep ook, zo'n haartransplantatie..
pi_23907597
Overigens worden wij in de kroeg in eerste instantie ook puur op uiterlijk beoordeeld.
  zaterdag 11 december 2004 @ 23:16:32 #65
81260 La_Guiri
Qué quieres???
pi_23909152
quote:
Op zaterdag 11 december 2004 21:55 schreef Poeliepoelie het volgende:

[..]

je weet niet van ophouden he? Ik heb toch al gezegd wat ik daarmee bedoelde, heb ik in de post die daarna kwam uitgelegd, maar je hebt kennelijk nogal a thick skull.

Ook apart dat je je zo aangesproken voelt als ik iets zeg tegen MasterPeace, ben je misschien een kloon van hem of een of ander vriendje? Aangezien je je gisteren geregistreerd hebt en alleen nog maar in zijn topics hebt gereageerd. En aangezien je vriend MasterPeace niet meer op mij wil reageren, heb jij die taak overgenomen. Verveel je je ofzo?

Maar goed, dit is een gebed zonder end.
De Madrid al cielo
'La luna, la culpable, la viajera,
la luna de una muerta primavera'.
pi_23955170
quote:
Op zaterdag 11 december 2004 23:16 schreef La_Guiri het volgende:
je weet niet van ophouden he?
...PARANOIA PARANOIA PARANOIA PARANOIA... CONTROLEDWANG CONTROLEDWANG... NEUROSE NEUROSE... BLA BLA BLA
Moeilijk zeker he, zo zonder je pilletjes?
  maandag 13 december 2004 @ 23:51:19 #67
53149 MasterPeace
Venus in Steenbok
pi_23956747
Je hoort die vrouwen in die cosmetische make-over programma's (net waren er btw weer een paar van die programma's op tv, zowel bij Net5 als bij Yorin) ook vaak zeggen "Nu hoef ik geen verstoppertje meer te spelen, nu kan ik mijn ware zelf tonen!"

Hallo!, alsof het geen verstoppertje spelen is om je ware natuurlijke gedaante te verstoppen achter rigoureuze cosmetische ingrepen, kilo's make-up en geblondeerd haar!!?! Dat is netzoiets als beweren dat Bassie de clown de ware gedaante is van de mens Bas van Toor...
"Veel naoorlogse Nederlandse architecten moeten ervan overtuigd zijn
dat iemands levensgeluk evenredig toeneemt met de omvang van zijn ramen."
Benno Barnard
  dinsdag 14 december 2004 @ 00:33:01 #68
97955 Axioma
ik denk tegendraads mee
pi_23957700
Even een luchtigere noot:

http://www.rvu.nl/rvu.php?i=4&l=0&n=102

Schoonheid? Beter van niet!

Want zeg nou zelf: Je bent gewoon wie je bent. En plastische chirugie om cosmetische redenen, heeft bijna altijd te maken met een verstoord zelfbeeld. Mensen die ECHT weerzinwekkend zijn, door brandwonden of een huidziekte, ja die mogen best. De andere 95%, op naar de psycholoog!
- Live Life Live -
Een axioma is in de wiskunde en logica sinds Euclides en Aristoteles een niet te bewijzen, maar als grondslag aanvaarde stelling; een axioma kan als zelf als bewijs voor andere stellingen dienen.
pi_23961343
quote:
Op donderdag 9 december 2004 10:15 schreef Aventura het volgende:
Zolang het uiterlijk van vrouwen zwaarder weegt dan dat van de man, is gelijkheid nog ver te zoeken.
Dit klopt denk ik niet. Body dysmorphic disorder komt bij vrijwel een gelijk aantal vrouwen als mannen voor. Ditzelfde lijkt steeds meer te gelden voor lichaams perceptiestoornissen als anorexia. Voor mannen is het echter een nóg grotere taboe om daarover te praten.
pi_23969089
quote:
Op donderdag 9 december 2004 20:49 schreef Amando het volgende:

[..]

Met andere woorden, je wil een man worden.
Gadver
Nou weten we ook meteen de aard van de operatie...
BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
  dinsdag 14 december 2004 @ 16:13:05 #71
53149 MasterPeace
Venus in Steenbok
pi_23969189
quote:
Op dinsdag 14 december 2004 00:33 schreef Axioma het volgende:

Even een luchtigere noot:

http://www.rvu.nl/rvu.php?i=4&l=0&n=102
"Veel naoorlogse Nederlandse architecten moeten ervan overtuigd zijn
dat iemands levensgeluk evenredig toeneemt met de omvang van zijn ramen."
Benno Barnard
pi_23991433
quote:
Op dinsdag 14 december 2004 00:33 schreef Axioma het volgende:

... plastische chirugie om cosmetische redenen, heeft bijna altijd te maken met een verstoord zelfbeeld.

...95%, op naar de psycholoog!
Inderdaad, het is te allen tijde psychisch bij die 95% die het doen vanuit cosmetisch oogpunt. Een negatief zelfbeeld, geen eigenwaarde, problemen met zelfacceptatie, een ingebeeld lelijkheidscomplex, niet zichzelf durven/kunnen zijn.

Voor al deze psychische aandoeningen zijn zeer doeltreffende cursussen en therapieën te volgen. Bijvoorbeeld R.E.T. In deze cursus word je snel duidelijk hoe je over jezelf denkt (ook in interactie met de buitenwereld) en je gaat dan ook inzien dat veel van wat je denkt niet waar is.
Je leert er positieve gedachten en realistische beelden voor in de plaats te zetten. Oefen je dit lang genoeg, dan wordt dit positieve denkpatroon een automatisme. Heb je eenmaal door hoe je in elkaar steekt en hoe irrationeel je denkt over jezelf en de mensen om je heen, dan ga je inzien hoe idioot en belachelijk het is om jezelf onder het mes te laten gaan voor zulke absurd rigoureuze cosmetische ingrepen.

Je innerlijke beeld over jezelf verandert niet en je zelfbeeld wordt er echt niet beter van.

Het is gewoon een ziekte die epidemische vormen heeft aangenomen, net als boulimia en anorexia.
  donderdag 16 december 2004 @ 00:30:29 #73
53149 MasterPeace
Venus in Steenbok
pi_24003369
Net in 'Cosmetische Chirurgie Live' bij Yorin was er eentje die der billen had laten opereren tot model 'J-Lo' waarvoor ze als voornaamste motivatie aandroeg terwijl ze zelfvoldaan over der achterwerk wreef die frontaal naar de camera was toegericht " mannen zijn er gek op en de meiden haten me "


Maar men doet het echt niet voor de buitenwereld hoor...
"Veel naoorlogse Nederlandse architecten moeten ervan overtuigd zijn
dat iemands levensgeluk evenredig toeneemt met de omvang van zijn ramen."
Benno Barnard
  donderdag 16 december 2004 @ 09:46:53 #74
18917 Kiki
Honni soit qui mal y pense..
pi_24006518
quote:
Op donderdag 16 december 2004 00:30 schreef MasterPeace het volgende:
Net in 'Cosmetische Chirurgie Live' bij Yorin was er eentje die der billen had laten opereren tot model 'J-Lo' waarvoor ze als voornaamste motivatie aandroeg terwijl ze zelfvoldaan over der achterwerk wreef die frontaal naar de camera was toegericht " mannen zijn er gek op en de meiden haten me "


Maar men doet het echt niet voor de buitenwereld hoor...
Ik vraag me af hoeveel mensen jij echt persoonlijk kent die zoiets hebben ondergaan?
Ten eerste, het kost een smakker geld dus je doet het echt niet zomaar even als je je verveelt op een woensdag middag.
Ten tweede, het is en blijft een operatie met gevaren, je gaat vaak toch onder algehele narcose. (ik in ieder geval wel) Ik denk daar zeker niet lichtvoetig over!

Ten derde, op tv programma's laten ze natuurlijk de excessen zien. Anders is het geen leuke tv. Ik was geen leuk onderdeel van het programma geweest hoor. De meeste mensen lopen er niet mee te koop, willen geen billen als J-Lo of wat dan ook. Die willen gewoon iets aanpassen wat ze zelf niet mooi vinden. En er verder niet al teveel ruchtbaarheid aangeven. Sommige mensen doen dat wel, maar ja, wat verwacht je ook van iemand die billen als J-Lo wil? En blijkbaar graag gehaat wil worden door vrouwen en geliefd door mannen?

Masterpeace, neem het aan van iemand die het gedaan heeft zonder toeters of bellen, zoals ik zijn er nog veeeel meer. De stille meerderheid zeg maar.
Money talks, Bullshit walks!
pi_24008861
quote:
Op donderdag 16 december 2004 09:46 schreef Kiki het volgende:

[..]

Ik vraag me af hoeveel mensen jij echt persoonlijk kent die zoiets hebben ondergaan?
Ten eerste, het kost een smakker geld dus je doet het echt niet zomaar even als je je verveelt op een woensdag middag.
Ten tweede, het is en blijft een operatie met gevaren, je gaat vaak toch onder algehele narcose. (ik in ieder geval wel) Ik denk daar zeker niet lichtvoetig over!
Precies. Vandaar dat vrijwel alleen mensen met een psychische stoornis zoiets laten doen.
quote:
Ten derde, op tv programma's laten ze natuurlijk de excessen zien. Anders is het geen leuke tv. Ik was geen leuk onderdeel van het programma geweest hoor. De meeste mensen lopen er niet mee te koop, willen geen billen als J-Lo of wat dan ook. Die willen gewoon iets aanpassen wat ze zelf niet mooi vinden. En er verder niet al teveel ruchtbaarheid aangeven. Sommige mensen doen dat wel, maar ja, wat verwacht je ook van iemand die billen als J-Lo wil? En blijkbaar graag gehaat wil worden door vrouwen en geliefd door mannen?

Masterpeace, neem het aan van iemand die het gedaan heeft zonder toeters of bellen, zoals ik zijn er nog veeeel meer. De stille meerderheid zeg maar.
Dus het kost smakken met geld en is gevaarlijk maar het gaat alleen om jezelf en het geeft niet of anderen het al dan niet merken? Waarom smakken met geld uitgeven en een risico lopen als het - zoals je zelf suggereert - toch maar om iets kleins gaat?
BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')