abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_24175487
Een uitgebreide gourmet, vlees en vis.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  vrijdag 24 december 2004 @ 12:20:32 #127
77755 polly_rulez
interessante boodschap >>
pi_24177832
1e kerstdag:
Vooraf: zalmhapje in rijstvel en gevulde komkommer met surimi
Tussen: Tomatensoep naar recept van mn oom erg lekker!
Hoofd: Ossenhaas uit de oven met blackbeansaus
Na: Panna cotta met sinaasappelsaus
Koffie: Irish coffee

Nu nog zien dat het allemaal lukt
pi_24178560
Mijn definitieve kerstmenu wordt:

vooraf: een frans uiensoepje
hoofdgerecht: Boeuf Bourguignon met aardappelpuree
nagerecht: ananascarpaccio

en daarna koffie
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  vrijdag 24 december 2004 @ 16:20:23 #129
44377 Litman
Live a sunny life!
pi_24182375
Ik heb een kerstdiner waarbij iedereen wat maakt en meeneemt. Dit jaar maak ik de soep: mosterdsoep
Voor de rest heb ik geen flauw idee wat er nog meer op tafel komt!
"the same sun that melts the wax, hardens the clay"
pi_24184027
Ik baal eigenlijk best wel.
Ik hoef voor een kerstlunch alleen maar een pastasalade en tapenade te maken, de diners zijn allemaal al door anderen geregeld.

En dat voor een CUL-mod, tsk.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  vrijdag 24 december 2004 @ 17:39:40 #131
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_24184102
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 17:35 schreef shmoopy het volgende:
Ik baal eigenlijk best wel.
Ik hoef voor een kerstlunch alleen maar een pastasalade en tapenade te maken, de diners zijn allemaal al door anderen geregeld.

En dat voor een CUL-mod, tsk.
hey! zie het positief. verse pasta salade kan je een dag voor uittrekken en de ster van de avond zijn. lekkerrrr!
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_24184944
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 17:35 schreef shmoopy het volgende:
Ik baal eigenlijk best wel.
Ik hoef voor een kerstlunch alleen maar een pastasalade en tapenade te maken, de diners zijn allemaal al door anderen geregeld.

En dat voor een CUL-mod, tsk.
zorg dat je pasta niet overkookt is .. je kan beter de pasta een minuut minder lang koken als dat op het pak staat.. (2minuten mag ook)

met een pasta salade is het laatste wat je wil, pasta prut / pap
pi_24184964
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 18:21 schreef I_LOVE_MATH het volgende:

[..]

zorg dat je pasta niet overkookt is .. je kan beter de pasta een minuut minder lang koken als dat op het pak staat.. (2minuten mag ook)

met een pasta salade is het laatste wat je wil, pasta prut / pap
shmoopy is CUL mod en keukeprinses, ik denk dat dat wel moet gaan lukken
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_24185025
Nederlanders kunnen geen pasta maken, ze verkopen hier niet eens echte pasta in de winkel..

beetje advies kan geen kwaad lijkt mij
pi_24185050
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 18:21 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

shmoopy is CUL mod en keukeprinses, ik denk dat dat wel moet gaan lukken
Psies.

Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_24185059
1e dag:

Voorafje :
Rundercarpaccio

Mosselen in trappistenbier

Wijn: Chablis

2e dag :

Hertenbiefstukjes met cranberrysaus (zoonlief mag geen bambi, dus voor hem hamburgers)
geb. aardappeltjes
worteltjes/peultjes met lente/ui/knoflook sausje

Wijn :
Chateau De Laborde
pi_24188423
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 18:25 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Psies.

Wat voor pasta heb je gekocht?
pi_24189180
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 21:00 schreef I_LOVE_MATH het volgende:

[..]

Wat voor pasta heb je gekocht?
Ga ergens anders de culinaire snob uithangen, svp.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  Trouwste user 2022 vrijdag 24 december 2004 @ 23:33:37 #139
7889 tong80
Spleenheup
pi_24191720
Morgen bij ma eten, ik eet kip. Maar Wim, m'n broer verzorgt het diner. Hij gaat er allemaal rare dingen in stoppen zei ie

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_24191912
Godsamme tong, jij eet altijd kip.

Doe eens gek, gooi je haar los, eet eens iets anders dan een kindermenuutje.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  Trouwste user 2022 vrijdag 24 december 2004 @ 23:47:58 #141
7889 tong80
Spleenheup
pi_24192087
quote:
Op vrijdag 24 december 2004 23:41 schreef shmoopy het volgende:
Godsamme tong, jij eet altijd kip.

Doe eens gek, gooi je haar los, eet eens iets anders dan een kindermenuutje.
Ik eet ook van de ( kijk niet : konijn ) Maar dit wordt heel speciaal zei ie.

Nee lekker heel het jaar kip eten en met kerst een kalkoen opvreten.

Je bent pas stoer als je heel het jaar kalkoen eet en met Kerst speklapjes

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_24192195
Of zuurkool.
Heb ik ook jaren gedaan, waarom niet
  zaterdag 25 december 2004 @ 00:07:23 #143
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_24192517
ach ja ik heb vorig jaar patat en een frikandel gegeten.
was zo druk in de keuken dat we echt geen tijd hadden dan schiet je eigen eten er bij in na werk nog wel even wat in elkaar geknutseld met een lekker drankje best te doen.
pi_24197898
Vandaag bij mijn vader eten,en morgen ouders van mijn vriend.
Ben benieuwd
  zaterdag 25 december 2004 @ 10:49:43 #145
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_24197924
Voorgerecht: noorse garnalen coctail
Dan een groentensoep
Hoofdgerecht: 2 varkens rollades 1kalkoen bijgerecht koud en warm buffet.
Nagerecht: stoofperen en ijs.

voor 8 pers koken
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_24203917
Wij eten vandaag rollade, sperzieboontjes/spruitjes & aardappelpuree Dit eten we ook meestal met kerst. Lekker

En morgen gaan we gourmetten
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2004 @ 18:37:52 #147
7889 tong80
Spleenheup
pi_24204137
Zo dat was een heerlijk feestmaal.

In Parmaham gewikkelde kipfilet, gedrapeerd in kaas en omwikkeld met bacon. Kikkererwtjes met paprika uien champitongetjes veel knoflook. Sladressing met feta kaas en pijnboompitjes.

Desert Haagen dasz ijs met slagroom. En een heerlijke capuccino toe



Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_24204753
Tong, ik snap iets niet, hoe kan kipfilet die al omwikkeld is met parmaham ook nog omwikkeld zijn met bacon?
Gewoon allebei gedaan dus?
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2004 @ 19:30:55 #149
7889 tong80
Spleenheup
pi_24204818
Recept van broer. Kipfilet was platgeslagen en als een soort rollade gemaakt. Kaas op de filet geloof ik. Parmaham op de filet met daaromheen de bacon. Oh ja ook nog salami. De volgorde weet ik niet meer precies

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_24205092
Lasagne


abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')