abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 19 oktober 2004 @ 09:29:04 #51
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_22718261
topic!
Dat Knorrige eten is allemaal dezelfde zoute hap!
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
  dinsdag 19 oktober 2004 @ 09:31:03 #52
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22718286
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2004 09:24 schreef Mayadevi het volgende:
Thnx!
"Ras el Hanout"... Wat is dat, waar smaakt het naar en waar kan ik dàt nou vinden?
http://sinkel.com/kweken/mengsels/rec8.html
(eerste hit in google)
Ras El Hanout uit Marokko


Ras el Hanout betekent letterlijk "het beste van de winkel". Het mengsel bestaat uit minstens 12 ingrediënten maar soms worden er wel 50 in verwerkt. Het wordt vooral in de Marokkaanse keuken gebruikt en is te verkrijgen in de meeste Belgische grootwarenhuizen. U kunt het echter ook zelf maken!

2 eetlepels gekneusde zwarte peperkorrels
1 eetlepel gemalen cardamom
1 eetlepel gemalen foelie
1 eetlepel gemalen gember
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel gekneusde venkelzaadjes
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel gemalen allspice (piment)
1 theelepel gemalen kaneel
1 theelepel gedroogde rode pepertjes (heet!), in schilfers
2 theelepels gemberpoeder
4 gekneusde kruidnagels
1 eetlepel geelwortelpoeder (kurkuma, koenjit)
2 eetlepels gedroogde en gekneusde lavendel
2 eetlepels gedroogde en gekneusde rozenknoppen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 19 oktober 2004 @ 09:41:21 #53
55829 Mayadevi
Illusie/desillusie*
pi_22718383
Getver, dat klinkt best lekker Dat is vast ook lekker als je iets gaat grillen ofzo Thnx! weer wat geleerd
*Doorhalen wat niet van toepassing is
Are we part of the solution or we part of the pollution
  † In Memoriam † dinsdag 19 oktober 2004 @ 10:36:01 #54
43556 miss_dynastie
pi_22719148
Oeh, hier toch even een onbeschaamde tvp. Knorr komt er hier maar heeeeeeeel zelden in, vind alleen de lasagnette en burrito lekker en het is wel lekker makkelijk. Twee vriendinnen van me eten bijna elke dag knorr omdat ze niet kunnen koken. Gelukkig is er veel keus
pi_22719289
Ik vind niet dat er smalend gedaan wordt over mensen die Knorr-pakketten of andere voorgefabriceerde maaltijddingen gebruiken...
Maar het is gewoon een feit dat zelfgemaakt honderd keer lekkerder is dan als je met zo'n pak gaat aanmodderen. Het is handig om te leren koken... Maar je moet er niet op blijven teren en ook eens proberen zelf dingen te proberen...

Koken is veel meer dan rap iets uit een pakje bijeengooien en opwarmen...

Ik ga hierin volledig mee met Spindizzy... Ik vind koken het heerlijkste wat er is om te doen en kan er ook echt van genieten om een volledige maaltijd in elkaar te knutselen. En hier zal je echt niet snel zulke pakken in de kast terugvinden... Ik ga voor vers!!
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
pi_22720498
Mmmm, wacht even, dan moet ik ook nog even het recept van de bobotie opzoeken die we altijd maakten voordat Knorr het op de markt bracht. Ik weet nog dat er gedroogde abrikoos en veel kerrie in ging... Wat was dat altijd lekker zoet zeg!
Trust me, I know what I'm doing.
pi_22720753
Goed topic

Vooral in studentenhuizen zijn dit soort pakken natuurlijk handig, maar toen ik wat meer ging koken, verbaasde ik me er over hoe makkelijk het eigenlijk is om het zelf te maken! En lekkerder ook
  dinsdag 9 november 2004 @ 22:50:52 #58
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23205257
Heeft er iemand het recept tervervanging van de Knorr Pita?

Ben vooral op zoek naar het recept van die yogurtsaus die er bij zit.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  Moderator dinsdag 9 november 2004 @ 23:03:57 #59
5428 crew  miss_sly
pi_23205752
wat goed dat deze omhooggeschopt wordt
dit topic was me vanwege mijn vakantie helemaal ontgaan, maar er staan echt lekkere recepten in

aka tvp
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  dinsdag 9 november 2004 @ 23:04:53 #60
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_23205786
tvp

Het grote voordeel van die Knorr pakken is natuurlijk dat het snel en makkelijk is, en veel mensen gana daar toch voor
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  dinsdag 9 november 2004 @ 23:07:09 #61
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23205872
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 23:04 schreef De_Hertog het volgende:
Het grote voordeel van die Knorr pakken is natuurlijk dat het snel en makkelijk is, en veel mensen gana daar toch voor
Ja, dat wel maar die yogurtsaus is zo lekker dat ik hem een keer ergens anders ook bij wil maken.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_23207180
quote:
6 kippenbouten
60 ml citroensap
1/2 kleine ui, gesnipperd
4 tenen knoflook
1 el geraspte verse gemberwortel
3 tl korianderzaadjes
1 el komijnzaadjes
1 el citroensap, extra
1 tl zout
1/4 tl paprikapoeder
snufje chilipoeder
2 1/2 dl yoghurt
rode voedingsmiddelenkleurstof
Zo'n pakketje is heel wat goedkoper :p
  dinsdag 9 november 2004 @ 23:42:20 #63
47614 BlackOrchid
I'm replaceable
pi_23207287
tvp
BlaBla mettul
BlaBla heersch
Blablablabla
Gay!
  dinsdag 9 november 2004 @ 23:45:11 #64
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_23207387
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 23:38 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Zo'n pakketje is heel wat goedkoper :p
Bedoel je nu het pakketje dat je hier quote, of zo'n Knorr pak?
Die pakken geven je er geen vlees bij, en dat lijkt mij het duurste uit de quote.
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
pi_23207432
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 22:50 schreef Martijn_77 het volgende:
Heeft er iemand het recept tervervanging van de Knorr Pita?

Ben vooral op zoek naar het recept van die yogurtsaus die er bij zit.
Zoek je zoiets als dit?

250 gr yoghurt
100 gr komkommer, fijngesneden
3 eetl olijfolie
1 eetl azijn
1 thl munt
1 thl dille

Gewoon alles door elkaar roeren.
Wil iedereen die in telekinese gelooft nu mijn hand op steken?
| Foto's van toen en nu | Icons | Whatpulse keyboard | .NET developer? |
  woensdag 10 november 2004 @ 19:13:40 #66
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23223679
geweldig topic idd!!

maar de rode voedinsmiddelenkleurstof moet die er nou echt in? Lijkt me een beetje overbodig iets toch?
of niet natuurlijk
  woensdag 10 november 2004 @ 21:24:29 #67
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23227288
Heeft iemand het recept voor de yogurtsaus al gevonden?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 10 november 2004 @ 23:49:18 #68
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23232036
ja
of niet natuurlijk
pi_23245795
quote:
Op woensdag 10 november 2004 19:13 schreef Leep het volgende:
geweldig topic idd!!

maar de rode voedinsmiddelenkleurstof moet die er nou echt in? Lijkt me een beetje overbodig iets toch?
Tandoori hoort rood te zijn. Punt uit.
  † In Memoriam † donderdag 11 november 2004 @ 17:56:44 #70
43556 miss_dynastie
pi_23247039
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 23:45 schreef Againzender het volgende:

[..]

Bedoel je nu het pakketje dat je hier quote, of zo'n Knorr pak?
Die pakken geven je er geen vlees bij, en dat lijkt mij het duurste uit de quote.
Niet als je alles nog los moet halen
De meeste van die dingen hebben wij echter wel in huis. Ik zou alleen gemberwortel moeten halen als ik dit vanavond zou willen maken, maar als je al die andere dingen niet in huis hebt en niet vaak kookt, loont het inderdaad niet het zelf te maken. De mensen die ik ken die vaak Knorr wereldgerechten eten, koken inderdaad niet vaak uitgebreid en zonder pakje.
  donderdag 11 november 2004 @ 17:58:35 #71
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23247081
quote:
Op donderdag 11 november 2004 17:07 schreef Sorbootje het volgende:

[..]

Tandoori hoort rood te zijn. Punt uit.
mwoah als t niet van invloed is op de smaak
of niet natuurlijk
  zondag 14 november 2004 @ 12:43:12 #72
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23303993
quote:
Op donderdag 11 november 2004 17:58 schreef Leep het volgende:

[..]

mwoah als t niet van invloed is op de smaak
Kleurstof heeft geen invloed op de smaak.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_23348924
iemand een recept voor de kip siam??
vind de Pita van de Knorr eigenlijk wel erg lekker en ben wel erg benieuwd of deze nog lekkerder wordt als je hem zelf maakt!
was ik nog niet duidelijk genoeg........
  dinsdag 23 november 2004 @ 11:54:07 #74
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23512275
Ik ben op zoek naar een recept van indiase korma.
Tis niet van de wereld gerechten maar van knorr 1,2 enjoy. Ontdekt toen ik nog niet kon koken. Tis echt heerlijk. Maar ik zou t graag eens zelf maken.
of niet natuurlijk
  dinsdag 23 november 2004 @ 12:07:53 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_23512568
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 11:54 schreef Leep het volgende:
Ik ben op zoek naar een recept van indiase korma.
4 personen,

4 kippeborstfilet of lekkerder, 8 poten, of gewoon een grote kip.
1 Grote Ui
4 Kruidnagels
4 Kardamom zaadpotten (schoongemaakt)
3 Knoflooktenen
1 EL geraspte Gember
2 EL Olie
1 TL Koriander
¼ TL Piment
1.5 TL Komijn
½ TL Kurkuma
1 TL Sambal
1 EL TomatenPüree
75 g Gemalen amandelen
250 ml Kippenboulion
200 ml room

Zout en peper naar smaak

Kip in stukken snijden, in de olie aanbraden, vuur lager zetten. De ui toevoegen en glazig laten worden. Specerijen in mortel fijn stampen, en toevoegen, mee laten bakken. Rest van de ingredienten toevoegen en laten smoren tot kip moddergaar. Af en toe wat water toevoegen om aanbranden te voorkomen..
Verseren met rijst of Naanbrood.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 23 november 2004 @ 14:15:55 #76
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23515638
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 12:07 schreef Pietverdriet het volgende:

knip
ziet er ook heel lekker uit.
Maar in de korma hier boven zit smaak oa al heel sterk naar kokos en dat zit hier niet in.
Volgens mij is wat jij daar hebt alleen de gekruidekip en niet de saus klopt dat?

Ik heb wel de ingrediëntenlijst gevonden:

Kruiden: plantaardige olie, specerijen (koriander, komijn, knoflookpoeder), plantaardige olie gehard, zout, specerijextract Garam Masala, suiker, emulgator E472e, rozemarijnextract.

Saus: water, tomaten, ui, plantaardige olie, kokos, suiker, gecondenseerde melk, knoflook, citroensap, gember, eigeel, gemodificeerd maïszetmeel, boterolie, specerijen (paprikapoeder, kurkuma, komijn), room, zout, stabilisator E415, specerijextract Garam Masala, kleurstof (E160a, E101).
of niet natuurlijk
  dinsdag 23 november 2004 @ 14:29:35 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_23516009
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 14:15 schreef Leep het volgende:

[..]

ziet er ook heel lekker uit.
Maar in de korma hier boven zit smaak oa al heel sterk naar kokos en dat zit hier niet in.
Volgens mij is wat jij daar hebt alleen de gekruidekip en niet de saus klopt dat?

Ik heb wel de ingrediëntenlijst gevonden:

Kruiden: plantaardige olie, specerijen (koriander, komijn, knoflookpoeder), plantaardige olie gehard, zout, specerijextract Garam Masala, suiker, emulgator E472e, rozemarijnextract.

Saus: water, tomaten, ui, plantaardige olie, kokos, suiker, gecondenseerde melk, knoflook, citroensap, gember, eigeel, gemodificeerd maïszetmeel, boterolie, specerijen (paprikapoeder, kurkuma, komijn), room, zout, stabilisator E415, specerijextract Garam Masala, kleurstof (E160a, E101).
Er is natuurlijk niet 1 recept voor gerechten, iedereen maakt het op zijn eigen manier. Wat ik je gegeven heb is kip, gesmoord in saus, als je daar Cocos aan toe wilt voegen is dat prima.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 23 november 2004 @ 14:53:53 #78
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23516621
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 14:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er is natuurlijk niet 1 recept voor gerechten, iedereen maakt het op zijn eigen manier. Wat ik je gegeven heb is kip, gesmoord in saus, als je daar Cocos aan toe wilt voegen is dat prima.
nee maar we zijn in dit topic toch op zoek naar specifieke recepten?
Maar bedankt, tis iig ene goede basis!
of niet natuurlijk
  dinsdag 23 november 2004 @ 21:24:59 #79
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23526338
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 23:46 schreef SuperRembo het volgende:

[..]

Zoek je zoiets als dit?

250 gr yoghurt
100 gr komkommer, fijngesneden
3 eetl olijfolie
1 eetl azijn
1 thl munt
1 thl dille

Gewoon alles door elkaar roeren.
Thankx, waar kun je munt eigenlijk kopen?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 23 november 2004 @ 21:58:52 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_23527385
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 14:53 schreef Leep het volgende:

[..]

nee maar we zijn in dit topic toch op zoek naar specifieke recepten?
Maar bedankt, tis iig ene goede basis!
En denk je dat er maar 1 recept is voor Korma?
Of wil je een recept voor Korma die exact zo smaakt als die, euh, nou ja, dat spul in een potje? Dan kan je net zo goed een potje gebruiken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 23 november 2004 @ 22:41:26 #81
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_23528862
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 21:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

En denk je dat er maar 1 recept is voor Korma?
Of wil je een recept voor Korma die exact zo smaakt als die, euh, nou ja, dat spul in een potje? Dan kan je net zo goed een potje gebruiken.
nee
nee, ik wil dat het verser smaakt. En zowiezo vind ik dingen lekkerder als ik ze zelf gemaakt heb dan wanneer ik alleen een potje geopend heb. Maar ik wil wel dat het erbij in de buurt komt.
Als ik een recept vraag voor boerenkoolstamppot dan kom je toch ook niet aan met andijviestamppot?
of niet natuurlijk
  dinsdag 23 november 2004 @ 23:18:07 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_23530175
quote:
Op dinsdag 23 november 2004 22:41 schreef Leep het volgende:

[..]

nee
nee, ik wil dat het verser smaakt. En zowiezo vind ik dingen lekkerder als ik ze zelf gemaakt heb dan wanneer ik alleen een potje geopend heb. Maar ik wil wel dat het erbij in de buurt komt.
Als ik een recept vraag voor boerenkoolstamppot dan kom je toch ook niet aan met andijviestamppot?
Boerenkoolstampot.
Wil je die met rookworst of met metworst?
Een hemaworst of een Unox worst
Met of zonder spek?
Met stukjes aardappel of met Puree?
Omdat Unilever toevallig besluit er cocos in te gooien betekend dat niet dat er altijd cocos in hoort. Iedere kok maakt het anders. Ga maar eens in spanje kijken naar "het recept" voor paella, in het binnenland heb je een flinke kans dat er slakken, kip en konijn in zit, maar geen vis.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 24 november 2004 @ 01:20:44 #83
97955 Axioma
ik denk tegendraads mee
pi_23532778
Tvptje
- Live Life Live -
Een axioma is in de wiskunde en logica sinds Euclides en Aristoteles een niet te bewijzen, maar als grondslag aanvaarde stelling; een axioma kan als zelf als bewijs voor andere stellingen dienen.
pi_23542757
Ik (student) ben ook begonnen met die pakken van knorr, ik kon echt alleen een ei bakken en wilde het toch leren.
Inmiddels ben ik van de pakjes af en doe ik mn best zo veel mogelijk verschillende culinaire hoogstandjes te maken en t lukt aardig....

* Ingridh007 dankt de knorr pakken op haar blote knieeën
pi_23591293
quote:
Op woensdag 24 november 2004 15:36 schreef Ingridh007 het volgende:
Ik (student) ben ook begonnen met die pakken van knorr, ik kon echt alleen een ei bakken en wilde het toch leren.
Inmiddels ben ik van de pakjes af en doe ik mn best zo veel mogelijk verschillende culinaire hoogstandjes te maken en t lukt aardig....

* Angeles dankt de knorr pakken op haar blote knieeën
Haha, ja dat had ik ook. Ik vind het perfecte beginnerspakken, samen met de potten pastasaus. Ik gebruik ze nu ook nog zelden.
In deze tijd. Mag ik gewoon eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu?
  zaterdag 27 november 2004 @ 10:38:19 #86
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_23603493
quote:
Op vrijdag 26 november 2004 17:50 schreef Angeles het volgende:

[..]

Haha, ja dat had ik ook. Ik vind het perfecte beginnerspakken, samen met de potten pastasaus. Ik gebruik ze nu ook nog zelden.
Gebruik ze nu alleen als ik haast heb.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_23604650
Ik vind vers koken niet eens zo heel veel meer werk als je er eenmaal aan gewend bent (wel afhankelijk van wat je maakt natuurlijk). Die pakken waren gewoon lekker veilig. Dat het altijd lukt enzo.
In deze tijd. Mag ik gewoon eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu?
pi_23604665
iemand al een recept gevonden ter vervanging van de kip siam???
liever een slechte waarheid, dan een goede leugen
geld verdiensite's? klik hier
pi_23604798
tvp

Ik moet zeggen ben dol op Aziatisch, en heb gelukkig een Thaise Stiefmoeder nu (dus leer wel het een en ander bij), maar moet zeggen dat die Knorr pakken idd niet op de echte gerechten lijken, maar ze zijn niet heel verkeerd...
RTFM
Zo niet? Dan toch!
Nawie, just Nawie!
TWENTE KAMPIOEN.
pi_23604975
Kijk, dit is nog eens een handig topic . Normaal ben ik huiverig om recepten te proberen, maar van deze weet ik al hoe de slechte eindversie smaakte .
pi_24585546
Weet iemand hoe je die marinade maakt voor de kip van Turkse pita? Ik heb namelijk geen idee welke kruiden dit zijn.
  zondag 16 januari 2005 @ 12:23:06 #92
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_24595194
quote:
Op zaterdag 15 januari 2005 19:40 schreef _Boo_ het volgende:
Weet iemand hoe je die marinade maakt voor de kip van Turkse pita? Ik heb namelijk geen idee welke kruiden dit zijn.
Ja dat zou ik ook wel willen weten. De Yoghurtsaus staat hierboven al vermeld
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25151821
quote:
Op zondag 16 januari 2005 12:23 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Ja dat zou ik ook wel willen weten. De Yoghurtsaus staat hierboven al vermeld
ik wil dat ook heel graag weten
  dinsdag 14 juni 2005 @ 03:06:02 #94
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_27908466
quote:
Op zaterdag 16 oktober 2004 12:58 schreef MissyMirjaM het volgende:
heb jij voor mij een lekker recept voor de kip tandoori dan?
die vind ik namelijk best wel erg lekker
word!

Trouwens, de dozen zijn zo populair omdat ze zo gemakkelijk zijn en toch goed van smaak.
Iedereen weet dat dat niet 'de echte' smaak is, maar datzelfde geld voor de chinees en een berg italiaans eten...

Trouwens, de Tandoori is niet 'minder lekker' dan het origineel maar 'anders'. Er staat dan de naam 'Tandoori' op maar ik zou het Tandoori 2 noemen ofso. Ik bedoel, echte Indiase Tandoori is erg lekker maar toch echt anders

Vind het sowieso jammer dat er haast geen Indiase restaurants zijn in NL...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_27908496
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 23:04 schreef De_Hertog het volgende:
tvp

Het grote voordeel van die Knorr pakken is natuurlijk dat het snel en makkelijk is, en veel mensen gana daar toch voor
Wat is er sneller aan die Knorr-pakjes dan even met de juiste kruiden of wat dan ook over je paninhoud heen knallen?

Een paar maanden geleden uit pure armoede ontdekt dat je helemaal geen pakjes nodig hebt voor snelle, lekkere nasi, macaroni, curry of wat dan ook.
Ik en mijn leger van stokstaartjes.
  dinsdag 14 juni 2005 @ 03:35:31 #96
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_27908592
quote:
Op dinsdag 14 juni 2005 03:11 schreef Karboenkeltje het volgende:

[..]

Wat is er sneller aan die Knorr-pakjes dan even met de juiste kruiden of wat dan ook over je paninhoud heen knallen?

Een paar maanden geleden uit pure armoede ontdekt dat je helemaal geen pakjes nodig hebt voor snelle, lekkere nasi, macaroni, curry of wat dan ook.
Het opzoeken/bedenken en kopen van die juiste kruiden.....terwijl je daar bij die pakken 0,0 over na hoeft te denken. Of sterker nog: je hoeft nooit tot de ontdekking te komen dat je dat ene kruid niet in huis hebt...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  dinsdag 14 juni 2005 @ 14:43:05 #97
77879 MevrouwKoRn
Uberrammelaar
pi_27919053
Toch vind ik de roti van Knorr HEEL erg lekker, en ik heb dan niet eens de kip erbij (vegetarier).
Dus ben dan benieuwd hoe ik de echte roti zal vinden, ga het zeker een keer echt allemaal zelf maken.
Gependeld
3 kinderen/1 kind, meisje/3 kinderen totaal, meisje, meisje, jongen/
april 2009 en het word een jongen
  zaterdag 18 juni 2005 @ 16:01:57 #98
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28045049
Mmm
Een goeie surinamer, das buiten Nederland, of liever, buiten de randstad niet te vinden...
Lekker, Roti.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 28 juni 2005 @ 16:34:06 #99
101983 exile0000
mad scientist
pi_28307216
Weet iemand ook het recept van die heerlijke marinade "Caraibische Sweet Chicken", want die verkopen ze nergens meer...
"Two things are infinte: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein
Music, Anyone? Photo's, Anyone?
  dinsdag 28 juni 2005 @ 19:59:22 #100
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28313606
quote:
Op dinsdag 28 juni 2005 16:34 schreef exile0000 het volgende:
Weet iemand ook het recept van die heerlijke marinade "Caraibische Sweet Chicken", want die verkopen ze nergens meer...
Die was wel erg lekker vooral die appelmoesmix erbij
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')