abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 10 november 2004 @ 02:05:51 #51
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_23209783
Volkomen terechte overwinning. Als je een buitenstaander zou zeggen dat 1 van beide ploegen een subtopper is en de andere de nummer 1nalaatst in de GGD zou hij GAE deze wedstrijd als de subtoppber hebben gezien...

WILJAN ROT OP!
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 22:27 schreef NeoGenic1982 het volgende:
SUPER om de moffen uit limburg af te maken.


De Kots van het Zuiden...


SITTARD 4 EVER
Hey kansloos figuur, tegen wie spelen jullie eigenlijk deze bekerronde?
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_23211641
quote:
Op dinsdag 9 november 2004 22:27 schreef NeoGenic1982 het volgende:
SUPER om de moffen uit limburg af te maken.


De Kots van het Zuiden...


SITTARD 4 EVER
dit vind ik ook een beetje overdreven om hier neer te zetten

alhoewel ik GAE natuurlijk wel feliciteer met deze meer dan schitterende overwinning.
pi_23215775
Mooie overwinning hoor! Leuk om Roda zo af te zien gaan. Ik hoop dat Go Ahead de volgende ronde weer thuis moet. Als er een mooie tegestander uitrolt ga ik wel even kijken.
That's all folks!
pi_23216035
zozo netjes gedaan van de Eagels.
Heb de wedstrijd nog niet gezien, maar klasse.
  woensdag 10 november 2004 @ 13:06:03 #55
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_23216311
GAE gaat europa in.
pi_23216888
Volgende wedstrijd joden thuis
De 4e ronde is toch eind januari pas?
pi_23217111
8e finales zijn idd 25,26 of 27 januari.
pi_23220821
Misschien staan ze dr weer zo bij...

Wel bizar, zo'n kutseizoen en dan in de belangrijke wedstrijden wel winnen (Graafschap, agovv, Roda). Nu nog ff Zwolle pakken
pi_23221526
Inderdaad een briljante avond gisteravond.

Toch een lichtpuntje in deze sombere tijden.
quote:
GA Eagles elimineert opnieuw eredivisionist uit cup

GA Eagles - Roda JC (Amstel Cup) 2-0 (1-0)
GA Eagles hervond in het afgelopen weekend net op het juiste moment de "winning mood" voorafgaand aan het bekertreffen met Roda JC in eigen huis. Net als in de met 0-4 gewonnen wedstrijd bij Haarlem kon Libregts vanavond voor de 2e keer met de standaard basiself ten strijde trekken. De Adelaarshorst was voor een doordeweeks bekerduel relatief goed gevuld met 1600 supporters die allen lawaai maakten voor twee, dus effectief 3.000 fans als "12e man" om GA Eagles na de bekerstunt tegen De Graafschap opnieuw een bekerronde verder te helpen...


De wedstrijd

In de eerste 15 minuten had het sterkere Roda JC meerdere grote kansen om al vroeg de wedstrijd naar de hand te zetten. Na 8 minuten slalomde Sergio door de defensie maar werd door de goed keepende Rahkamaa naar de zijkant gedreven waardoor hij slechts het zijnet wist te vinden. Even later moest de eveneens sterk acterende routinier Hulshoff de bal van de lijn koppen na een kopbal van Vicelich.

Toen daarna nog een inzet van Kone door Rahkamaa gestopt werd was de toon gezet. Een sterker Roda zette alles op de eerste treffer en tegelijkertijd beet GA Eagles zich vast en liet het de Limburgers komen om zelf op een countertje te loeren. De defensie van de Deventernaren maakte een zeer solide indruk. Na 23 minuten verdween een vrije trap van Gregor van Dijk over het doel van Rahkamaa en even later zorgde Kokmeijer na een assist van Tuhuteru voor het eerste Eagles gevaar en geheel onverwacht ook gelijk voor de openingstreffer: 1-0.

Hierna zag Sergio een schot door Rahkamaa gepakt worden. Trainer Vloet besloot nog voor rust Filipovic op te offeren en Sonko in het veld te brengen. Op slag van rust was GA Eagles nog tweemaal in de buurt van een 2-0 voorsprong na tweemaal een voorzet van Van den Herik welke door Marbus overgekopt respectievelijk overgeschoten werd. Zo werd met een verrassende 1-0 voorsprong de rust bereikt en dacht een ieder "we hebben in ieder geval één helft gewonnen van Roda"....


Na de rust was er globaal hetzelfde spelbeeld met een sterker Roda en een afwachtend Go Ahead. Een groot verschil was wel dat Roda nauwelijks meer tot uitgespeelde kansen wist te komen en bij de spaarzame echte kansen het te mooi en te moeilijk wilde doen voorin. Kort na rust werd een voorzet van Van den Herik door Kokmeijer ingekopt en door Kujovic uit de hoek gehaald. Aan de andere kant miste Rahkamaa toch eenmaal een Roda voorzet maar schoot Christiano van dichtbij over.

Halverwege de tweede helft bracht Vloet Cissé in voor Van Dessel met beide invallers nog maar eens onderstrepend hoe groot het verschil tussen beide clubs feitelijk is. In de 74e minuut sloeg GA Eagles opnieuw heel efficiënt toe en bleek het de genadeklap uit te delen aan de stroef draaiende Limburgers. Een geweldige ontlading in het stadion en aan de zijlijn was het gevolg toen Demy de Zeeuw, die na enkele moeizame weken ineens weer de vorm te pakken had, Tuhuteru diep stuurde vanaf de middenlijn. De snelle aanvaller liep de Roda verdedigers eruit en faalde niet oog in oog met Kujovic: 2-0 een nieuwe bekerstunt in de maak.

In de 84e minuut werd een inzet van Kokmeijer na assist van de Zeeuw tot corner verwerkt door Kujovic. Vlak voor tijd bracht Libregts nog Zwollo in voor Tuhuteru. Roda wist niet meer terug te komen en zo stootte GA Eagles opnieuw een eredivisionist uit het Amstel Cup toernooi. De spelers maakten een ereronde langs het uitgelaten thuispubliek en mogen voor het eerst sinds 2000 overwinteren met GA Eagles in het bekertoernooi. De 1/8 finales staan voor 25 januari 2005 op het programma. De loting van de "laatste 16" vindt woensdagavond plaats. Hopelijk voor GA Eagles opnieuw een mooi duel uit de koker.


De reacties

Raymond Libregts (GA Eagles)
"Ik ben heel bij, dit hadden we aan het begin van de competitie niet verwacht dat we zo ver zouden komen in de beker. Afgelopen weekend hadden we met deze formatie al meer automatismen in de ploeg, als we deze spelers bij elkaar kunnen houden kunnen we tot redelijke prestaties komen. Het inpassen van jeugd kost tijd en leidt tot nogal grillige resultaten. We hebben een lastige week met achtereenvolgens Haarlem, Roda JC en Volendam als opponenten. We besloten weer compact te spelen en hebben dat goed uitgevoerd met onze defensie en de middenvelders. Voorin hebben we genoeg snelheid en individuele klasse om gevaar te stichten uit de counter. Aan de 2e helft zijn we nog scherper begonnen en we kregen zelf ook enkele kansen. De 2-0 viel op het juiste moment. Demy hebben we nogal vervloekt om deze loting maar na vanavond mag hij van ons ook de volgende tegenstander uit de koker trekken..."

Wiljan Vloet (Roda JC)
"Ik ben des duivels. WE waren hierheen gekomen om weer de juiste sfeer te kweken na de afgelopen weken. We hebben de Eagles 4 keer aan het werk gezien en dit duel was van groot belang voor Roda JC. Vooral omdat het in de competitie niet loopt zoals we willen. In het begin misten we enorme kansen en maakten ze ook niet simpel genoeg af. Je moet continu scherp zijn maar dat was er al snel vanaf vanavond. De 1-0 na slap verdedigen was een breekpunt, want daarna waren we helemaal geen ploeg meer. Na rust zag ik louter solisten. Met alle respect voor de Eagles maar wij moeten zo'n duel met een GGD club gewoon winnen. Dit is een absolute vernedering, niet eens zozeer naar mij, maar naar de supporters van Roda JC, schandalig gewoon."
Bron: www.ga-eagles.nl

[ Bericht 92% gewijzigd door Sassie op 10-11-2004 17:48:53 ]
pi_23221892
quote:
Op woensdag 10 november 2004 17:02 schreef Erasmusch het volgende:
Nu nog ff Zwolle pakken
Een Deventernaar wel niets liever
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
pi_23437708
4 zeges op rij en 4x nul tegengoals! goede voortekenen...
Hoe lang is het ook weer geleden dat Eagles wist te winnen van Zwolle? 1992 ofzo?
  donderdag 25 november 2004 @ 15:51:24 #62
74737 NeoGenic1982
Welcome back Mr. Anderson
pi_23567703
quote:
Op woensdag 10 november 2004 02:05 schreef DarkShine het volgende:
Volkomen terechte overwinning. Als je een buitenstaander zou zeggen dat 1 van beide ploegen een subtopper is en de andere de nummer 1nalaatst in de GGD zou hij GAE deze wedstrijd als de subtoppber hebben gezien...

WILJAN ROT OP!
[..]

Hey kansloos figuur, tegen wie spelen jullie eigenlijk deze bekerronde?
Ik weet niet ben nog helemaal in de wolken van de overwinning die wij hadden geboekt op Go Ahead 3-0 dacht ik... net zo mooi als die wedstrijd tegen de Baronie een aantal jaar geleden 6-0 voor ons...
  donderdag 25 november 2004 @ 18:51:43 #63
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_23571737
quote:
Op donderdag 25 november 2004 15:51 schreef NeoGenic1982 het volgende:

[..]

Ik weet niet ben nog helemaal in de wolken van de overwinning die wij hadden geboekt op Go Ahead 3-0 dacht ik... net zo mooi als die wedstrijd tegen de Baronie een aantal jaar geleden 6-0 voor ons...
Liever uit de beker dan een kansloze club uit de GGD te zijn!

Supps als jou gun ik nu echt niks, dankzij gasten als jou word mijn hoop op jullie faillisement alleen maar groter! Alhoewel ik niets liever zie dan 'onze' derby's!!
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_23574470
hey Limbo's, vecht die stammenoorlog eens ergens anders uit alstublieft.

Ik woon nu 5 jaar in Groningen, maar ben maar 2 keer naar het Oosterpark geweest. Waarom? Ik ben verwend door het hogeschoolvoetbal van de Eagles. Altijd verzorgd en aanvallend. Dan kan ik niet naar Groningen kijken zonder me stierlijk te vervelen, ook al is het in de eredivisie.

Het enige vreemde bij Go Ahead heb ik altijd gevonden dat eigen spelers ook vaak de lul zijn. Ik noem Jan Bos, Toine Rorije en Jochem de Weerdt.
  donderdag 25 november 2004 @ 20:59:23 #65
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_23574896
quote:
Op donderdag 25 november 2004 20:40 schreef Stanley_Climbfall het volgende:
hey Limbo's, vecht die stammenoorlog eens ergens anders uit alstublieft.

Ik woon nu 5 jaar in Groningen, maar ben maar 2 keer naar het Oosterpark geweest. Waarom? Ik ben verwend door het hogeschoolvoetbal van de Eagles. Altijd verzorgd en aanvallend. Dan kan ik niet naar Groningen kijken zonder me stierlijk te vervelen, ook al is het in de eredivisie.

Het enige vreemde bij Go Ahead heb ik altijd gevonden dat eigen spelers ook vaak de lul zijn. Ik noem Jan Bos, Toine Rorije en Jochem de Weerdt.
Bij ons loopt ook wel iedere keer een speler rond die alles verkeerd doet in de ogen van het publiek...
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
  donderdag 25 november 2004 @ 21:18:35 #66
74737 NeoGenic1982
Welcome back Mr. Anderson
pi_23575333
quote:
Op donderdag 25 november 2004 18:51 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Liever uit de beker dan een kansloze club uit de GGD te zijn!

Supps als jou gun ik nu echt niks, dankzij gasten als jou word mijn hoop op jullie faillisement alleen maar groter! Alhoewel ik niets liever zie dan 'onze' derby's!!
Ach kom op beetje leedvermaak moet kunnen

Hebben nog 40 GB vol gastenboeken van toen Fortuna degradeerde of bijna failliet was, waren de Roda supporters er ook als de kippen bij. Als ouwehoeren niet meer kunt
pi_23576304
Ik denk dat de Eagles in jaren niet meer zo dicht bij een kans geweest dat ze Zwolle kunnen verslaan. Nu moet het maar weer eens beginnen.
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
pi_23579204
Ex-Eagle Yildirim scoort tegen Stuttgart voor Heerenveen
Jammer dat ie weg is
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
pi_23601584
quote:
Op donderdag 25 november 2004 21:52 schreef Kluupkluup het volgende:
Ik denk dat de Eagles in jaren niet meer zo dicht bij een kans geweest dat ze Zwolle kunnen verslaan. Nu moet het maar weer eens beginnen.
Dat roept men al jaren in Deventer. Laat ze het nu maar eens bewijzen.
pi_23604973
Ik ben benieuwd. Jammer dat TV Oost de wedstrijd niet uitzend. Ik denk zelf dat FC Zwolle wint.
That's all folks!
pi_23608353
Er is wel een uitgebreide samenvatting (tenminste dat vond ik op de website van tvoost).
Helaas zit ik in Wageningen, en dus geen tvoost op de kabel hier dus. Dan maar op internet kijken.
pi_23609548
Goed dat je het zegt, dan neem ik het vanavond wel even op.
That's all folks!
pi_23609604
een vriend , Daniel donkers die voetbalt daar ook, in de eredivisie volgensmij.. kent iemand hier die?
pi_23609680
Daniel Donkers zegt me helemaal niets, waar voetbalt ie volgens jou?

edit: bij Jong Eagles dus
That's all folks!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')