Een kick tevens tvp,dit topic moet gewoon door lopen.
Zonde van alle recepten die er in staan.
Vandaag Canneloni gemaakt

Kan ik koken ... ik vind van niet
Op de canneloni zelf na (de pasta) alles zelf gemaakt....
Sauce vulling enz.
Gekozen om een gehakt vulling op basis van basilicum te maken.
verder kwam dit idee spontaan dus helaas geen tijd voor ricotta enz. (komt nog wel een keer)
Ben zelf half italiaans en vaak bang dat er niet genoeg is...
Resultaat 2 schalen vol canneloni ...
Uit gekkigheid mn pa gebeld en gevraagt of hij een schaal wou.
Mooiste compliment tot nu toe gehad.
En mijn pa is snel niet te vreden,als het niet zo smaakt als bij mamma vroeger ....

Maar in zijn woorden erá speciale
(en of ik niet wat vaker wou koken)
( hahaha heb trouwens alles van mn pa geleerd en die komt uit de buurt van Salerno)
![11l4zgl.jpg]()
En voor de oplettende kijker, de kaas boven op is niet helemaal gesmolten helaas
(dat heb ik later even op een andere manier gefixed

)
Ziet er toch echt uit dat ik een nieuwe oven moet hebben ...
Verder was hij goed gaar en smaakte hij heerlijk!