abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_57419488
quote:
Op zondag 16 maart 2008 17:17 schreef Haijo het volgende:
tvp
Geen eigen blunders om toe te voegen?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_57545727
ja, maar die stonden hier eerder ook al zoals eieren breken, inhoud weggooien en dan met de lege schaal bij de kom met het beslag staan (ook wel voorgekomen met zakjes mix, mix wegooien en met lege zakjes staan)
Aardappelen op het vuur zetten, veel water in de pan, tot de aardappelen net onder staan, effe gaan computeren en naar de keuken rennen omdat het opeens zo raar ruikt (de hele keuken pikzwart, hoesten van de rook, pan maar weggegooid want een week later was die nog niet schoon)
Echte blunders kom ik zo effe niet op.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_57785020
1 uur voordat er 30 gasten zouden komen voor mijn housewarming feest, 'nog even snel' bananen bakken voor het eten. Om vervolgens in de haast de pan met een halve liter loeiend hete olie onder de koude kraan te houden. Waarom? Waarom? Waarom? Ik weet het tot op de dag van vandaag niet. Vlaag van verstandsverbijstering denk ik.

Ontploffingen, spuitende, kolkende fonteinen van zonnebloemolie, geruïneerde feestoutfit, brandwonden, hysterie, mijn pas gesausde plafond onder de olie, spekgladde vloeren....Kortom: een en al drama, ik zal jullie de details besparen.
[X] Gechikt
[ ] Ongeschikt
pi_57785404
quote:
Op woensdag 2 april 2008 18:35 schreef Lushy het volgende:
1 uur voordat er 30 gasten zouden komen voor mijn housewarming feest, 'nog even snel' bananen bakken voor het eten. Om vervolgens in de haast de pan met een halve liter loeiend hete olie onder de koude kraan te houden. Waarom? Waarom? Waarom? Ik weet het tot op de dag van vandaag niet. Vlaag van verstandsverbijstering denk ik.

Ontploffingen, spuitende, kolkende fonteinen van zonnebloemolie, geruïneerde feestoutfit, brandwonden, hysterie, mijn pas gesausde plafond onder de olie, spekgladde vloeren....Kortom: een en al drama, ik zal jullie de details besparen.
!

We have a winner!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_57845114
Mij is dat ook een keer gebeurt, nou niet zo erg dan, toen ik de frietpan net gevuld had met nieuw vet en mijn vriend gooide de zak aardappelkroketjes erin. Aangezien die al eerder open was geweest en weer ingevroren zat er ± een halve liter ijsgruis in die zak en hij kieperde m zo erin!! Vet over het gasfornuis, over de vloer. Veel erger was het niet, maar een grote ellende om alles weer schoon te krijgen.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_57864259
Ik heb een keer een vriendin laten kiezen uit een kookboek wat ze wilde eten, ik verziek een deel van het gerecht en heb d'r vriend moeten bellen of hij onderweg even bij de snackbar wilde stoppen.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_57864298
Mijne is dan even heel droog maar tja enkel een TVP-tje is ook zo saai.

Ik wilde een keer gaan koken en hier thuis vinden ze de macaroni carbonara heerlijk. En we hadden nog zo een pakje van "knorr" (of zo een ander merk) liggen in de kast dus ik denk leuk. Ik echt alles zo exact mogelijk volgen en het blijft gewoon in de pan melk+poeder. Het bindt gewoon niet, was dus macaroni met melk en losse poeder zo een beetje die er los indreef.
Ik hoorde echter al van iemand anders dat die dat ook wel eens had gehad en dat er misschien een foutje in de productie zat.
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
pi_57864572
quote:
Op zaterdag 5 april 2008 09:26 schreef sieske het volgende:
Mij is dat ook een keer gebeurt, nou niet zo erg dan, toen ik de frietpan net gevuld had met nieuw vet en mijn vriend gooide de zak aardappelkroketjes erin. Aangezien die al eerder open was geweest en weer ingevroren zat er ± een halve liter ijsgruis in die zak en hij kieperde m zo erin!! Vet over het gasfornuis, over de vloer. Veel erger was het niet, maar een grote ellende om alles weer schoon te krijgen.
Yep, hier ben ik ook schuldig aan. Alleen was het met verse friet en ging het al mis bij het voorbakken (ik had de friet niet goed drooggemaakt en er hing dus nogal wat water aan). Wat een teringbende was dat zeg......Ik ben gaan schoonmaken en mijn man is ondertussen naar de friettent gelopen. Daaaaag verse frietjes, hallo snackbar friet!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zondag 6 april 2008 @ 13:46:49 #259
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57867858
grote schalen vol met gloeiend hete dingen in de koelkast zetten "zodat ze kunnen afkoelen"
(dat was x11 niet trouwens, ik was degene die ze er als de bliksem uithaalde zodat onze ijskast niet kaduuk ging)

[ Bericht 12% gewijzigd door Leef op 06-04-2008 23:03:22 ]
  zondag 6 april 2008 @ 13:54:26 #260
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57868006
een vriend van me maakte een keer eten voor 14 mensen waar 2 volle potten mosterd doorgingen.
Mensen probeerden nog tegen mekaar te praten onder het eten maar dat ging met moeite.
  zondag 6 april 2008 @ 16:58:50 #261
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57871916
quote:
Op donderdag 10 maart 2005 08:42 schreef Psychotic het volgende:
Ben er ooit op pijnlijke wijze achter gekomen dat peppers geen pepers zijn maar paprika's...
bell peppers zeg je dan meestal
  zondag 6 april 2008 @ 17:07:00 #262
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57872075
quote:
Op dinsdag 15 maart 2005 08:30 schreef Kajalevi het volgende:
Ik woone nog op kamers met een vriendin. Was ik lekkere Minestrone soep aan het maken maar het zout moest er nog bij in. Giet ik rechtstreeks vanuit het pak het zout in de soep, je raad het al.........boink.....halve pak zout erin.
Ik heb het vuur uit gezet en ben maar uit eten gegaan en lekker gaan stappen.
Vriendin komt midden in de nacht met vriendje straalbezopen thuis...........ahaaaaaaa lekker soepie.......lekker aan t eten.........hebben er met hun zatte koppen niets van gemerkt........totdat ze de volgende dag wakker werden en vergingen van de dorst en niet een klein beetje ook............
voordeel is dat je kan zeggen dat het van de zoute soep komt.
"Kater? Moi???? Welnee"
  zondag 6 april 2008 @ 17:14:55 #263
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57872221
zo... tumtietum.... even een nieuwe dunschiller gehaald bij de supermarkt. Even uitpakken, zonder te kijken, hee verrek, wat ligt daar nou? dat lijkt wel een stuk mensenvlees! O, kolere m'n vinger bloedt helemaal leeg!!! Heb ik dat!

(alles onder het bloed, ik had heel niks door want dat mes was gloednieuw dus vlijmscherp dus ik had niks gevoeld, maar m'n halve vinger -zijkant- had ik afgesneden)

Nou ja halsoverdekop naar het ziekenhuis met een theedoek stijf om m'n vinger en een stuk vlees in m'n mond want dat moet dan.

Ik heb een groot litteken maar voor de rest is het allemaal weer goedgekomen..

[ Bericht 0% gewijzigd door Leef op 07-04-2008 10:04:34 ]
  zondag 6 april 2008 @ 17:32:43 #264
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57872536
aan het frunniken zijn met voor het eerst een mooi bladgoud garnituur proberen te maken en dan denken, hee, het is wel warm binnen, kom, ik zet even de ramen tegen elkaar open.
  zondag 6 april 2008 @ 18:08:36 #265
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57873207
quote:
Op donderdag 3 januari 2008 19:36 schreef Razztwizzle het volgende:
Okee, bij deze is mijn eerste blunder van 2008 een feit .

Koriander in plaats van peterselie door een lekkere linzensalade gooien .
En ik veracht, haat, gruwel van verse koriander .

Erg slim, ooit ontdekt dat ik het niet lekker vind, toch het plantje bewaard, en dan krijg je dit. Stomkop .
Nu ben ik misselijk, kon ik m'n salade weggooien en heb ik meteen alle koriander uit huis gebannen.

Iemand tips tegen misselijkheid ?
KORIANDER LEREN ETEN MET JE ZIEL
je hebt toch ook ooit bier moeten leren drinken?
It's an acquired taste..

Ik vond het vroeger ook vies en nu heerlijk.
  zondag 6 april 2008 @ 18:16:47 #266
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_57873393
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:08 schreef Leef het volgende:

[..]

KORIANDER LEREN ETEN MET JE ZIEL
je hebt toch ook ooit bier moeten leren drinken?
It's an acquired taste..

Ik vond het vroeger ook vies en nu heerlijk.
Ik gruwel van koriander, elk spoortje koriander en het hele gerecht hoef ik niet meer. Is helaas geen kwestie van doorzetten en leren eten bij mij.
Heb het eens opgezocht waarom het nou zo extreem ranzig is voor de één en zo heerlijk voor een ander en kwam erachter dat een bepaald percentage van de (met name) Noord Europeanen door genetische oorzaak een bepaald enzym niet aanmaakt waardoor koriander als gruwelijk wordt ervaren.

Korander, voor mij "the herb from hell"
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 6 april 2008 @ 18:25:45 #267
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57873561
quote:
[b]Op woensdag 2 april 2008 18:35
Ontploffingen, spuitende, kolkende fonteinen van zonnebloemolie, geruïneerde feestoutfit, brandwonden, hysterie, mijn pas gesausde plafond onder de olie, spekgladde vloeren....Kortom: een en al drama, ik zal jullie de details besparen.
don't.. please
  zondag 6 april 2008 @ 18:35:23 #268
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57873739
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:16 schreef BBQ-kip het volgende:
Korander, voor mij "the herb from hell"
ja.. m'n neus..
je kan het ook willen leren eten. Bier heeft me een jaar gekost, koriander een paar jaar. Enzymen en proteinen het zal wel, je kunt het ook gewoon proberen, of proberen te proberen.

Ja het is een rare en sterke en uitgesproken smaak maar geloof me, het kan ook heel lekker zijn.

Genetische oorzaak, jaja mammaloe
pi_57873754
Vorige week zondag. Toen dacht ik eens lekker te gaan kokkerellen. Pasta met zeevruchten/asperge saus.

Ik had anchovis filet gehaald, die in de vijzel fijngemalen, samen met wat knoflook. Vers citroensap erdoorheen, wat gemalen peper.... en dat door een beker creme fraiche. Superlekker. Groene asperges in stukjes gesneden, uitje fruiten, asperges erdoorheen, lekker de zeevruchten hierin aanbakken. Daarna de creme fraiche saus erdoorheen, en ondertussen de verse pasta koken.

Alles was bijna klaar, het water liep me uit de bek. Alleen de pasta nog even afgieten.

Ik pak de pan net aan het verkeerde punt vast, en brand mijn klauwen. Ik laat de pan pleuren, finaal over mijn heerlijk geurende saus. Al het kookwater over het fornuis. De saus naar de tering. De pasta naar de tering. Heel mijn lekkere maaltijd naar de tering. Zeevruchten overal verspreid. Teringzooi alom. Ik kon *alles* weggooien.

En het was zondagavond, niks meer te krijgen. Ik had alleen nog wat afbak kaas/uienbroodjes om mjn honger mee te stillen. En ik voelde me te kut om de bezorgchinees te bellen.

Gelukkig had ik nog genoeg whiskey. Wat een pleurisavond.
  zondag 6 april 2008 @ 18:40:23 #270
125126 Mr-Coffee
pissing people off since 1980
pi_57873829
Ik en een maat van me een keer pizza gehaald, maar we wisten niet hoe de oven werkte.
Maar die maat zei zo van: ja sommige pizza,s kan je ook in de tron gooien.
Dus ik die pizza in de magnetron gestouwd, knop omgebonkt en nuken die handel.
Pizza was dus helemaal krom gaan trekken, zo hard als een baksteen en een beetje zwart geblakerd.
We zijn toen maar naar de plaatselijke snackbarharses gegaan om een paar hamburgers te scoren.
Set Sail, For Fail.
JA NOU EN,IS GOED VOOR JE!!
  zondag 6 april 2008 @ 18:42:45 #271
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_57873877
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:35 schreef Leef het volgende:

[..]

ja.. m'n neus..
je kan het ook willen leren eten. Bier heeft me een jaar gekost, koriander een paar jaar. Enzymen en proteinen het zal wel, je kunt het ook gewoon proberen, of proberen te proberen.

Ja het is een rare en sterke en uitgesproken smaak maar geloof me, het kan ook heel lekker zijn.

Genetische oorzaak, jaja mammaloe
Het smaakt voor mij alsof er veel groene zeep overheen gemikt is, ook als er maar 3 blaadjes koriander doorheen zit.
Tonijn vind ik niet te kanen, maar kan ik uit beleefdheid wel eten.
Bier hetzelfde.
Maar koriander krijg ik echt niet weg, proberen of niet.
Ik had het overigens niet over proteïnen, die zitten voor zover ik weet ook helemaal niet in koriander...

Ik ontwijk het dus en als het toch in mijn eten zit laat ik dat eten lekker staan, ongeacht wat jij er van vindt, want dat kan me eigenlijk geen reet schelen
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 6 april 2008 @ 18:45:36 #272
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_57873944
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:40 schreef Mr-Coffee het volgende:
de plaatselijke snackbarharses
Ome Henk
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_57874075
Goed topic

De enige blunder die nu zo in me opkomt is dat ik tijdens het wokken wel eens de vissaus gegrepen heb in plaats van de woksaus. Dat was geen succes

Verder kan ik zo eigenlijk niks bedenken.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_57874102
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:42 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Het smaakt voor mij alsof er veel groene zeep overheen gemikt is, ook als er maar 3 blaadjes koriander doorheen zit.
Tonijn vind ik niet te kanen, maar kan ik uit beleefdheid wel eten.
Bier hetzelfde.
Maar koriander krijg ik echt niet weg, proberen of niet.
Ik had het overigens niet over proteïnen, die zitten voor zover ik weet ook helemaal niet in koriander...

Ik ontwijk het dus en als het toch in mijn eten zit laat ik dat eten lekker staan, ongeacht wat jij er van vindt, want dat kan me eigenlijk geen reet schelen
I second that.

Na mijn hele avontuur in m'n post ergens hierboven heb ik het nog een paar keer geprobeerd, maar ik moet gewoon meteen kokhalzen bij het minste spoortje koriander.

Bier, wijn, koffie, aspergers, witlof, blauwe kaas - allemaal dingen die ik heb leren eten en drinken.
Maar koriander, neh, het is me de kots niet waard .

Ik houd het wel bij de vermalenkorianderzaadjesvariant .
pi_57874207
Ik ken inderdaad mensen die normaal echt niet moeilijk zijn met eten maar bij het aantreffen van een beetje koriander in het eten echt in een stuip schieten omdat ze dat echt met geen mogelijkheid wegkrijgen. Dat zit niet tussen de oren - zelfs als je een miniem flintertje volkomen onzichtbaar in het eten verwerkt merken ze het en gaan ze bijna over hun nek. Onbegrijpelijk voor mij, ik vind het heerlijk, maar blijkbaar geen aanstellerij.
  zondag 6 april 2008 @ 19:03:14 #276
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57874308
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:42 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik ontwijk het dus en als het toch in mijn eten zit laat ik dat eten lekker staan, ongeacht wat jij er van vindt, want dat kan me eigenlijk geen reet schelen
ja joh.. probeer het nog is
  zondag 6 april 2008 @ 20:14:19 #277
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_57875742
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:58 schreef Farenji het volgende:
Ik ken inderdaad mensen die normaal echt niet moeilijk zijn met eten maar bij het aantreffen van een beetje koriander in het eten echt in een stuip schieten omdat ze dat echt met geen mogelijkheid wegkrijgen. Dat zit niet tussen de oren - zelfs als je een miniem flintertje volkomen onzichtbaar in het eten verwerkt merken ze het en gaan ze bijna over hun nek. Onbegrijpelijk voor mij, ik vind het heerlijk, maar blijkbaar geen aanstellerij.
Mijn vriend (korianderverslaafd) heeft het weleens geprobeerd bij me met hele kleine hoeveelheden door het eten en dan niets zeggen.
Dat werd voor hem dus een pak slaag en voor mij een boterham met gebakken ei
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zondag 6 april 2008 @ 20:21:56 #278
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_57875894
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:58 schreef Farenji het volgende:
Ik ken inderdaad mensen die normaal echt niet moeilijk zijn met eten maar bij het aantreffen van een beetje koriander in het eten echt in een stuip schieten omdat ze dat echt met geen mogelijkheid wegkrijgen. Dat zit niet tussen de oren - zelfs als je een miniem flintertje volkomen onzichtbaar in het eten verwerkt merken ze het en gaan ze bijna over hun nek. Onbegrijpelijk voor mij, ik vind het heerlijk, maar blijkbaar geen aanstellerij.
Ik heb dat met sla en een maat van me heeft dat met komkommer.

Mensen beweren dat sla en komkommer geen smaak heeft ofzo. Maar dat is natuurlijk dikke onzin.
Als je iets heeel erg vies vindt, dan is de smaak heel sterk. Dat heeft niets met aanstellerij te maken.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  zondag 6 april 2008 @ 22:58:04 #279
165237 Leef
Sunny side up!
pi_57879542
quote:
Op zondag 6 april 2008 18:53 schreef Razztwizzle het volgende:
, aspergers,
gast, dat is een ziekte
pi_57881111
quote:
Op zondag 6 april 2008 20:21 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Ik heb dat met sla en een maat van me heeft dat met komkommer.

Mensen beweren dat sla en komkommer geen smaak heeft ofzo. Maar dat is natuurlijk dikke onzin.
Als je iets heeel erg vies vindt, dan is de smaak heel sterk. Dat heeft niets met aanstellerij te maken.
Eindelijk iemand die ook niet tegen sla kan! Ik kan het écht niet hebben, en ik baal er ontzettend van. Al heeft er een klein blaadje op een broodje gezeten en het is er al af gehaald, ik ga zowat over mijn nek als ik het proef... En ik proef het echt bij ieder klein stukje. Veel mensen vinden het aanstellerij "want het heeft geen smaak"

Zeer irritant, ik wou dat ik eens lekker een maaltijdsalade kon pakken als avondeten!
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_57881563
quote:
Op maandag 7 april 2008 00:20 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Eindelijk iemand die ook niet tegen sla kan! Ik kan het écht niet hebben, en ik baal er ontzettend van. Al heeft er een klein blaadje op een broodje gezeten en het is er al af gehaald, ik ga zowat over mijn nek als ik het proef... En ik proef het echt bij ieder klein stukje. Veel mensen vinden het aanstellerij "want het heeft geen smaak"

Zeer irritant, ik wou dat ik eens lekker een maaltijdsalade kon pakken als avondeten!
ik las ergens op internet dat de verpakte gesneden sla gewassen wordt met bleek......... om het langer houdbaaar te houden
De Puta Madre
pi_57881672
Hè nee, er staat toch altijd in ijswater gewassen ?
  maandag 7 april 2008 @ 01:13:27 #283
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_57881756
quote:
Op maandag 7 april 2008 00:20 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Eindelijk iemand die ook niet tegen sla kan! Ik kan het écht niet hebben, en ik baal er ontzettend van. Al heeft er een klein blaadje op een broodje gezeten en het is er al af gehaald, ik ga zowat over mijn nek als ik het proef... En ik proef het echt bij ieder klein stukje. Veel mensen vinden het aanstellerij "want het heeft geen smaak"

Zeer irritant, ik wou dat ik eens lekker een maaltijdsalade kon pakken als avondeten!
Een partner in crime

Ik zeg tegenwoordig altijd dat ik er allergisch voor ben. Dat werkt beter.
Ik zou ook wel eens graag een salade willen kunnen eten want dat is gewoon zoveel makkelijker, maarja, een hoofdbestanddeel is nu eenmaal sla

Het erger vind ik nog wel dat ik een shoarma bestel en ik dan letterlijk zeg: "Zonder sla. Zonder sla hè? Ik ben allergisch voor sla", en vervolgens krijg ik een shoarma met een kleffe bende warme sla erop

En het allerergste vind ik dan dan ze het mee terugnemen en ik het in de gaten hou en zie dat die knakker gewoon die sla eraf plukt en dat ze het vrolijk terugbrengen met "Zo, kijk eens, zonder sla "
De warme slasappen drijven over mijn shoarma en de inmiddels bruine slierten sla zitten er gewoon nog tussendoor
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_57881802
quote:
Op maandag 7 april 2008 01:06 schreef Bluezz het volgende:
Hè nee, er staat toch altijd in ijswater gewassen ?
om het houdbaar te maken. 14 dagen na de oogst. deze sla kocht ik toch al nooit, maar dit is een reden om die zooi nooit te kopen.
De Puta Madre
pi_57881863
Maar hebben jullie dat dan met alle soorten sla of alleen huis-tuin-en-keukensla?
Frisee, veldsla, rucola, eikenbladsla, er zit echt heel veel verschil in.

Voor een maaltijdsalade kan je overigens ook andijvie, spinazie en/of kool gebruiken , net zo makkelijk maar wel een andere smaak. Men neme een gegrild kipfiletje, spinazie, kerstomaatjes, feta, lekkere dressing en wat pijnboompitjes erover en klaar is je salade.
There is no love sincerer than the love of food.
  maandag 7 april 2008 @ 01:35:01 #286
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_57881937
quote:
Op maandag 7 april 2008 01:26 schreef MinderMutsig het volgende:
Maar hebben jullie dat dan met alle soorten sla of alleen huis-tuin-en-keukensla?
Frisee, veldsla, rucola, eikenbladsla, er zit echt heel veel verschil in.
Alle sla. Voor de liefhebber zit er veel verschil in, voor de hater niet.
Lust je bier?

Sommige mensen lusten geen bier en proeven het verschil niet tussen A en B.
Als ik dan zeg: probeer deze eens, die is heel anders, dan zal die andere persoon nog steeds niet denken: oh, die is wel lekker.

De algemene smaak van bier staat die persoon niet aan.

Hetzelfde geld voor mij met whisk(e)y. Die smaken voor mij allemaal hetzelfde: vies. Maar een whisk(ey)drinker zal zeker het verschil proeven.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_57881996
Haha dat zijn voor mij inderdaad de twee dingen die ik niet lust: sla en bier.
Ik moet zeggen dat ik een klein stukje rucola nog wel kan hebben, met veel tomaat/mozzarella/balsamico enzo, maar er is geen andere slasoort die ik wegkrijg.

En Nembrionic hoe herkenbaar
Bij een broodje kebab haha.. ik zeg het inderdaad altijd 3x en blijf er bij staan, dan lukt het meestal wel :p
Vrienden zeggen ook vaak "ooh haal je de sla er toch gewoon af?" maar inderdaad, die vieze gore warme slasappen
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_57882023
quote:
Op maandag 7 april 2008 01:35 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Alle sla. Voor de liefhebber zit er veel verschil in, voor de hater niet.
Ik probeer me voor te stellen welk smaakje van de sla het dan precies is dat je niet lekker vind. Volgens mij ben ik erachter maar omschrijven kan ik het niet echt. Een beetje... metalig?
quote:
Hetzelfde geld voor mij met whisk(e)y. Die smaken voor mij allemaal hetzelfde: vies. Maar een whisk(ey)drinker zal zeker het verschil proeven.
There is no love sincerer than the love of food.
  maandag 7 april 2008 @ 01:48:03 #289
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57882025
Hier ook herkenbaar, ik lust geen sla, tomaat (wel in een saus, maar niet rauw), komkommer, augurk en champignons..
Bij de Mac en de Burger King vraag ik ook altijd of ze m'n burger zonder augurk kunnen maken, maar dan wordt ook gewoon vaak de augurk eraf gepakt ipv. dat je een verse krijgt.
En bij de bezorgturk komt het ook regelmatig voor dat ze er wel gewoon champignons en sla bij doen, ondanks dat het op het bonnetje staat.
pi_57882050
quote:
Op maandag 7 april 2008 01:48 schreef SiGNe het volgende:
Bij de Mac en de Burger King vraag ik ook altijd of ze m'n burger zonder augurk kunnen maken, maar dan wordt ook gewoon vaak de augurk eraf gepakt ipv. dat je een verse krijgt.
Ik ben ook geen fan van (warme) augurk maar dat heb ik dus nog nooit meegemaakt. Ik krijg altijd een verse, speciaal voor mij gemaakte burger. Bijkomend voordeel is dat hij dan ook goed warm is i.t.t. die broodjes die al een tijdje onder de warme lamp liggen.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_57882087
Maar euh, blunders dus...

Ik heb wel eens een hartige taart gemaakt, die nam ik mee naar de tafel om hem te serveren en toen donderde de bodem uit de springvorm. Taart op de vloer, honden die lekker gegeten hebben en hongerige gasten die uiteindelijk het menu van de lokale shoarmaboer voor hun neus kregen.
Maar eigenlijk is dat een ongelukje en niet echt een culinaire blunder.
There is no love sincerer than the love of food.
  maandag 7 april 2008 @ 09:41:34 #292
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_57883815
quote:
Op maandag 7 april 2008 00:55 schreef Killer_Mom het volgende:

[..]

ik las ergens op internet dat de verpakte gesneden sla gewassen wordt met bleek......... om het langer houdbaaar te houden
Tuurlijk
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  maandag 7 april 2008 @ 11:18:46 #293
19226 Lotjeb
Hop hop!
pi_57885439
Boerenkool op het vuur zetten zonder water

De stank
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_57885560
quote:
Op maandag 7 april 2008 09:41 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Tuurlijk
Me zus klaagt altijd aan tafel dat ze de sla niet wilt omdat ze het naar bleek vindt proeven
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
pi_57887529
Mooi topic

Zelf ging ik laatst iets met rijst eten. rijst is makkelijk toch? nou bij mij deze keer niet
Ik had het half droog laten koken, en toen ik het wou afgieten, toen kwam er dus geen water meer uit. maar de rest was zelf wel super nat, wat ik ook probeerde, het water bleef erin. uiteindelijk had ik dus verneukte waterige smerige paprijst, terwijl de redcurrysaus eroverheen wel super lekker was.
pi_57887997
Ahum, wilde laatst lekker wokken.
Gooi ik van die (wat ik dacht) wokolie in de wok.
Beetje warmen en vlees erin.

Bleek het Woksaus te zijn, had ik vieze gekarameliseerde kipfilet

Stinken!
pi_57890001
Toenmalige vriendje komt langs. Nietzz gaat lekker koken. Alles staat te pruttelen, bijna klaar, alleen nog even de oven aan en t brood erin. Even paar seconden gas laten lopen, anders gaat ie niet aan. Ik dacht, ik gooi in die paar seconden dat t gas loopt ff wat in de prullenbak. Ik doe de oven open, en steek de aansteker aan. En zie een steekvlam die de hele oven vult rechtstreeks richting mijn gezicht gaan.

Resultaat: half weggebrande wenkbrauwen, mijn zojuist geknipte pony nog iets korter, gemilimeterde wimpers, twee zere plekken op mijn gezicht en ik die de deur met een natte lap in mijn gezicht en druipende haartjes voor vriendlief opendoe. En een halve hartverlamming.

Het eten was overigens wel erg lekker, dat dan weer wel

Enne, de ovenschotel heel voorzichtig dragen omdat je denkt help ik laat hem misschien wel vallen, en opgelucht op de onderzetter zetten. Half. Waardoor hij ervanaf dondert. Ovenschotel over de grond!

Hmmmm ik heb volgens mij best veel blunders als ik over na ga denken
pi_57890393
Oh, nog 1, toen ik heel klein was: wij hadden thuis een eierkoker. Voor pasen moesten we allemaal hapjes maken en meenemen naar school. Ik ging haantjes maken van gekookte eitjes. Ik realiseerde me op zich wel dat ik die eitjes best in de eierkoker kon koken, maar om te zorgen dat ze precies goed waren, besloot ik toch maar de pan te nemen en ze exact de aangegeven tijd te koken.

Wist ik veel dat die aangegeven tijd is vanaf het moment dat het water kookt, en niet ingaat op het moment dat je koud water met 3 eieren op het vuur pleurt...
pi_57891052
Jij bent echt het topputn
pi_57891097
quote:
Op maandag 7 januari 2008 16:53 schreef Palomar het volgende:
Ik ben er onlangs ook achter gekomen dat je geen pindakaas op een warm broodje moet doen dat net uit de oven komt...........
Ik ben er nog niet zo lang geleden achter gekomen dat ik dat dus juist best wel lekker vind
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')