als je er dan water in gooit en je houdt een handvat boven het vulgat vast, dan laat je vel zo maar losquote:Op woensdag 9 maart 2005 00:51 schreef kissa het volgende:
Denken dat je je keteltje hebt gevuld met genoeg water voor een mok thee en er geen water ingedaan hebt![]()
quote:
quote:Op woensdag 9 maart 2005 00:52 schreef moussy het volgende:
[..]
als je er dan water in gooit en je houdt een handvat boven het vulgat vast, dan laat je vel zo maar losen dan sta je zo voor een uurtje of 2
[afbeelding]
Heb ik eens gehad bij het met een mes doorroeren van de mosterdpot... had een poosje in de kast gestaan waardoor er zo'n laagje dunne prut op gekomen was. Ik pak een mes, begin het stevig door te roeren en de potbodem flikkert eruit... BLERK alle mosterd over de vloerquote:
was wel een ander beslag hequote:Op woensdag 9 maart 2005 00:36 schreef kissa het volgende:
" soesjes maken en denken dat het gas uitstaat maar stond dus nog aan roerei met bloem.
na deze poging soesjes afbakken en tot de conclusie komen dat iemand vergeten is het rooster in de oven te zetten naast de fan daar werden dus soesjes ingezogen. "
Dat meen je niet
quote:Op woensdag 9 maart 2005 02:52 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik ging kijken of de gesmolten suiker wel warm genoeg was en liet daarom in een vlaag van verstandsverbijstering een drupje op mijn knokkel vallen...
Nu nog een flink litteken... tsja
Die past in de categorie van je afvragen waarom je water maar niet warm wordt en er dan na 5 minuten achterkomen dat de stekker van de waterkoker naast het stopcontact ligt.quote:Op woensdag 9 maart 2005 00:51 schreef kissa het volgende:
Denken dat je je keteltje hebt gevuld met genoeg water voor een mok thee en dat je er geen water ingedaan hebt![]()
Je bord met eten even snel willen opwarmen in de magnetron en er na vijf minuten achterkomen dat je eten koud is omdat de magnetron nog op de ontdooistand stondquote:Op donderdag 10 maart 2005 20:06 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Die past in de categorie van je afvragen waarom je water maar niet warm wordt en er dan na 5 minuten achterkomen dat de stekker van de waterkoker naast het stopcontact ligt.
Dit kan overigens wel, ik heb het wel eens gedaan. Je moet de pan alleen niet al te heet stoken.quote:Op donderdag 10 maart 2005 20:06 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Iemand die ik ken heeft wel eens een omelet geprebeerd te bakken zonder boter of olie, dat was dus ook niet zo'n succes. Zwart ei en weg anti-aanbaklaag van de koekenpan.
Looooooooool hehehehe hilarischquote:Op woensdag 9 maart 2005 02:34 schreef Jordy-B het volgende:
M'n ouders hebben een keer een indonesische rijsttafel gemaakt.
Hele dag in de keuken gestaan, was het eindelijk klaar, bleek alles even goor te smaken. Wisten ze niet dat er met "een blokje" trassi (samengeperste, gefermenteerde garnalen) een stukje van 1×1×1 cm wordt bedoeld en hadden ze in plaats van zo'n blokje een stuk toegevoegd zoals je het koopt (tigtig keer meer dan 1×1×1cm)... Die zooi zat zelfs in het nagerecht verwerkt.![]()
en omdat ze onwijs veel spullen hadden gebruikt, waren ze zo'n drie uur bezig met afwassen
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |