abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_18850187
Soms zie je mensen koken en dan denk je: oh nee nee wat doe je nou
Bijvoorbeeld een huisgenoot van die pijnboompitten niet in roostert maar gaat bakken in olie
En vlees al in de olie leggen als het nog niet heet genoeg is waardoor het vlees de olie opzuigt

Ik kan me daar dus echt aan ergeren, de zogenaamde culi-beten
Nog meer van dat soort blunders? Meldt ze hier en reageer je af!!
  maandag 3 mei 2004 @ 09:08:45 #2
22497 Bioslock
we hope that you choke
pi_18850199
Van die mensen die iets gaan eten maar er geen bier bij drinken.
  maandag 3 mei 2004 @ 09:14:25 #3
13250 Lod
Sapere aude!
pi_18850252
Zijn niet echt blunders maar eerder onwetendheden
Wel een blunder: heb jaren gebruik gemaakt van een combi-magnetron. De oven daarvan warmde heel snel op. Nu heb ik een electrisch fornuis en ging er van uit dat de oven even snel opwarmde. Met als gevolg dat de eerste paar keer mijn ovenschotels koud en rauw uit de oven kwamen.
GNU Terry Pratchett
pi_18850545
vlees braden in azijn omdat je het verschil tussen olie en azijn niet kent...
It's not a beer belly, it's a fuel tank for a sex machine!
pi_18851056
Mijn huisgenote heeft ooit de magnetron 10 min laten voorverwarmen voor ze er iets in zette. Toen was hij dus kapot...
Trust me, I know what I'm doing.
  maandag 3 mei 2004 @ 12:14:21 #6
90273 merdeka
In My Life I Love You More
pi_18853414
quote:
Op maandag 3 mei 2004 10:21 schreef Unihoc_ACE het volgende:
Mijn huisgenote heeft ooit de magnetron 10 min laten voorverwarmen voor ze er iets in zette. Toen was hij dus kapot...
een magnetron voorverwarmen! Geweldig!

Hier heb ik in een slaperige bui wel eens ketjap manis en balsamicoazijn verwisseld. Vreemd genoeg was het nog goed te eten, maar dat had ook anders kunnen uitpakken!
Better to be hated for who you are than loved for who you're not
Wow Scotty - you can beam me up any time - with pleasure! ;)
Sooner or later your bf watches too much Fuse and stars in C movies...
  maandag 3 mei 2004 @ 12:16:56 #7
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_18853464
vroeger toen ik nog kleine klonk was, had ik eens zin in chocolade vla, maar helaas pappa en mamma klonk hadden geen chocolade vla gekocht.

ik dacht de oplossing te weten, ik flikkerde wat cacaopoeder bij de yoghurt, om er vervolgens achter te komen dat chocolade vla iets anders was dan yoghurt met cacaopoeder, getver wat was dat smerig.
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
  maandag 3 mei 2004 @ 12:20:57 #8
20297 Cybart
FRISBEE FUCKER
pi_18853544
stokbrood afbakken...
oven aan -> warm genoeg -> stokbrood erin -> timer aan.......
"hey, wat komt er toch een rook uit de keuken"'
in plaats van de timer per ongeluk de magnetron er bij aangezet...
het inmiddels verkoolde stokbrood uit de oven gehaald, buiten gegooid waar het nog een half uur heeft na lopen knetteren
pi_18857060
Men neme, een diner waarvan een gedeelte uit krieltjes bestaat. Deze gooi je in een koekenpan en maak je warm enzo. Dan gaat het ineens wel heel snel en denk je oei, laat ik die pan er even af halen, dit gaat niet goed! Ze worden zwart!
Dan kijk je om de een of andere reden even weg, met pan in hand, en komt de pan op mysteireuze wijze in contact met je arm.

En daar hebben we mijn grootste culinaire blunder, als dat telt. Is meer dan jaar geleden, maar d'r zit nog steeds een enorme brandwond op mijn onderarm. En mooi dat het eten niet te vreten was!

Verder heb ik het voor elkaar weten te krijgen ooit een gebakken ei aan te branden.
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_18857300
Ik woonde ooit in een studentenhuis met elektrische kookplaten terwijl ik alleen maar gasfornuizen gewend was. Ik had een diepvriespizza gekocht en volgens de verpakking kon je die behalve in de oven eventueel ook in een koekenpan opwarmen. Dus de pizza in een koekenpan gemieterd, paste precies, pan op de kookplaat, kookwekker gezet, verder niet meer naar omgekeken totdat de kookwekker afging. Ik kwam m'n kamer weer uit en de hele gang (het was een hele lange gang) stond tot aan m'n kamer toe helemaal blauw van de rook. Toen ik in de pan keek zag de pizza er best normaal uit. Tot ik de bodem maar eens bekeek, en die was pikzwart. Er was geen normaal stukje meer te zien en de stank in huis was verschrikkelijk, alsof het hele huis tot de grond toe was afgefikt, de volgende dag rook je het nog.
  maandag 3 mei 2004 @ 22:41:45 #11
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_18868298
quote:
Op maandag 3 mei 2004 15:11 schreef rooierooie het volgende:
Ik woonde ooit in een studentenhuis met elektrische kookplaten terwijl ik alleen maar gasfornuizen gewend was. Ik had een diepvriespizza gekocht en volgens de verpakking kon je die behalve in de oven eventueel ook in een koekenpan opwarmen. Dus de pizza in een koekenpan gemieterd, paste precies, pan op de kookplaat, kookwekker gezet, verder niet meer naar omgekeken totdat de kookwekker afging. Ik kwam m'n kamer weer uit en de hele gang (het was een hele lange gang) stond tot aan m'n kamer toe helemaal blauw van de rook. Toen ik in de pan keek zag de pizza er best normaal uit. Tot ik de bodem maar eens bekeek, en die was pikzwart. Er was geen normaal stukje meer te zien en de stank in huis was verschrikkelijk, alsof het hele huis tot de grond toe was afgefikt, de volgende dag rook je het nog.
door is een trucje voor

kleine stukjes tegel onder je pizza leggen en pan er op
  dinsdag 4 mei 2004 @ 16:51:34 #12
93940 dorian_g
Be Afraid, Arrrr
pi_18882562
Ik erger me regelmatig aan 'culi-beten' ook omdat ik altijd vind dat mijn manier de beste is.

Laats at ik pasta bij een vriendin, ze gooide de pasta gelijk in de pan ipv te wachten tot het water kookte. Ik stond me toch een potje te verbijten Het is wel goedgekomen trouwens.

Ach en zo zijn er veel meer, gewoon niet in de keuken komen als een ander aan het koken is.

Zelf heb ik een kaasfondue gemaakt en een inschattingsfoutje gemaakt met de witte wijn. het werd wijnfondue, ranzig. Heb heel lang een fondue trauma gehad.
Astronaut, als je soms verdwaald ga recht door en wees niet bang. Goede reis en hou je taai.
pi_18883363
Zelf ben ik eigenlijk ook een culibeet, ik waag me dan ook zelden aan culinaire hoogstandjes. Zal het wel van mijn vader hebben, die dacht ooit dat als je een tartaartje ging bakken je daar geen boter voor nodig had ...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_25418319
Gewoon lekker macaroni klaar maken, denken dat je er cayennepeper erover heen doet, totdat je begint te eten, en een kaneelsmaak ondekt....
Beter op de etiketjes letten...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25420113
quote:
Op maandag 3 mei 2004 10:21 schreef Unihoc_ACE het volgende:
Mijn huisgenote heeft ooit de magnetron 10 min laten voorverwarmen voor ze er iets in zette. Toen was hij dus kapot...
hahhaha!!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 00:50:13 #16
74196 doemaardrie
of toch vier???
pi_25420163
-edit- Offtopic. Onzin is verderop.

[ Bericht 41% gewijzigd door Oblivion op 08-03-2005 08:28:05 ]
pi_25420188
Ok, ik maakte een keer pindasaus en toen heb ik kaneel ipv kerrie meegefruit
pi_25420200
Ik heb afgelopen zaterdag ietwat pittige sperzieboontjes gemaakt voor Nouk.
Bosbeetle vond ze wel lekker.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 00:54:14 #19
37895 Sharkdoggie
Made of chocolate
pi_25420243
Ik heb weleens kooklessen gegeven waarbij ik gewoon milkshakes liet maken die lauw waren...
Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
*drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
  dinsdag 8 maart 2005 @ 00:55:55 #20
37895 Sharkdoggie
Made of chocolate
pi_25420276
En magnetron brownies. Die waren zo hard als bakstenen.
Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
*drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
  dinsdag 8 maart 2005 @ 00:59:06 #21
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_25420330
Zout in de koffie
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 01:10:26 #22
48645 Farao
112, daar red je levens mee
pi_25420503
Ik drink graag van die yoghurtdrinks (Milk & Fruit) en m'n vrouw drinkt daar normaal nooit van.

En voordat je zo'n pak open maakt moet je er altijd even goed mee schudden (het bekende, schudden voor gebruik).
Dus op een avond drink ik het laatste restje uit een pak, er stond nog een dicht pak in de koelkast maar aangezien ik geen dorst meer had zou ik dat de volgende ochtend wel openen.

Dus 's ochtends wil ik mijn nieuwe pak, waar mijn vrouw dus nooit van drinkt, openen en van te voren schud ik er even goed mee, het pak was toch nog niet opengescheurd.

Echter kwam ik toen tot de pijnlijke conclusie dat mijn vrouw toch nog een keer "mijn" drankje wilde proeven en het pak dus al geopend had.
En als je er dan flink mee gaat schudden dan zit even later je keuken goed onder, en kan je je ook weer opnieuw gaan douchen, omdat je dan milk&fruit in je haren heb zitten....
Vertrek nooit zonder een kus, voor je 't weet lig je achterin onze bus.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 01:12:44 #23
48645 Farao
112, daar red je levens mee
pi_25420550
ohja, en plastic smelt in de magnetron
Vertrek nooit zonder een kus, voor je 't weet lig je achterin onze bus.
pi_25420671
Ik dacht dat mijn blender een beveiliging had waardoor 'ie het niet zou doen als het deksel er niet opzat.

Wel dus.
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
  dinsdag 8 maart 2005 @ 09:55:16 #25
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25423273
Een huisgenote maakte voor het eerst asperges klaar. 'Ik heb die rare topjes er maar afgesneden'.
The love you take is equal to the love you make.
pi_25423307
Ik ben een keer een dure ring, die ik van mijn vriend had gekregen, kwijt geraakt toen ik een taart aan het bakken was. En hij stond er bij. Eerst dacht ik nog: ik zeg niks. Maar uiteindelijk hebben we samen de hele taart uit elkaar geplozen op zoek naar de ring. Dag taart. .
god i want to get you out of here
you can ride in a pink mustang
  dinsdag 8 maart 2005 @ 10:01:05 #27
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_25423338
Ik heb ooit een klasgenoot een zelfgemaakte chocoladecake voorgeschoteld... Alleen was ik erbij vergeten te vermelden dat ik 5, ipv de benodigde 2 eieren had gebruikt.
Waarom ik dat deed, weet ik niet meer. Vond het toentertijd wel logisch, geloof ik.

Na een half uurtje moest klasgenoot nodig naar het toilet... weer een half uurtje later kwam ie daar weer vanaf. Voor het eerst dat ik iemand een groene teint zag hebben.

Hij is de rest van de week niet op school geweest... en is nooit meer cake komen eten .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_25424261
Stokbroodje afbakken in de combi magnetron en met een suffe kop niet op oven maar op magnetron zetten. Na 10 minuten ging het brandalarm af. Deur magnetron was open gesprongen en de vlammen kwamen er uit.
Deur dichtgemaakt en vuur ging uit, en geloof het of niet magnetron werkte nog perfect. Wel lang moeten poetsen om het roet eruit te krijgen.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 11:28:04 #29
23791 irule25
Ik spreek:
pi_25424492
Geen blunders van mij, maar wel mogen observeren (jaren leiding geweest bij scouting):
- soep afgieten
- sla koken
- verse worst koken
Tot zo ver....
pi_25425158
n keer in n restaurant samen met mn vriendinnetje. lekker gegeten, toetje besteld: dame blanche.

zij: "zo echt lekker dit"
ik "gadverdamme wat is dit goor"

zij mijn toetje proeven (precies hetzelfde)... hadden ze zout ipv suiker door de slagroom gedaan. Kan ik om lachen als het een grap was, maar dat was het niet, gewoon een domme fout van een of ander scholiertje!
En sorry: ho maar. nooit meer geweest!

iets soortgelijks heb ik zelf ook wel eens gehad. was 10 ofzo, en erg boos na ruzie met mn moeder. Dus ik dacht: ik pak dr terug, ik vervang de suiker uit de suikerpost door zout.
mooi, niets gemerkt maar helaas was ik degene die de lul was. Ik ging soesjes maken en toen ik ze allemaal gevuld had met zoute slagroom ontdekte ik mn fout. alles voor niks geweest!
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
pi_25425196
Blunders van mezelf zou ik niet zo snel weten, maar deze van een vriend van me is me altijd bijgebleven.
We werkten allebei in een hotel, ik in de bediening, hij stond in de keuken. In het hotel was ook een echtpaar met een baby, en baby's moeten ook eten...
Of ik even wat babyvoeding op wilde warmen. Ja, waarom niet. Maar ik had het druk, dus ik vroeg even iemand van de keuken dat te doen.
Waarop hij doodleuk het potje olvarit met deksel en al in de magnetron zette...
pi_25425233
heb ook wel ns een vriend van me een ijzeren pan met bakelieten handvat in de magnetron zien zetten.
Mooi blauw-paars plasma-effect met sfeervolle zwarte rookwolken!
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 12:35:09 #33
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25425341
Een blunder van mezelf: even snel bouillon maken van een bouillonblokje en kokend heet water in een Tupperware shaker met deksel dat luchtdicht afsluit...
The love you take is equal to the love you make.
pi_25425558
ja, en?
voor die espresso van jou kom ik van de maan naar je toelopen!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:06:20 #35
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_25425730
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 01:21 schreef Allan24 het volgende:
Ik dacht dat mijn blender een beveiliging had waardoor 'ie het niet zou doen als het deksel er niet opzat.

Wel dus.
Toen ik bij de keuringsdienst van waren werkte onderzocht ik o.a. pindakaas op aflatoxine (giftig afvalprodukt van een bepaalde schimmel). Hiervoor moest de pindakaas 1-op-1 met water gemengd worden.

Dit deden we in een industriele blender, waarvan op een kwade dag het deksel losschoot. Toen kon ik dus het plafond gaan dweilen...

Kook-blunder: toetje van santen, suiker en room. 't smaakte lekker maar had de consistentie van gewapend beton...
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:06:28 #36
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25425732
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 12:50 schreef knuppelhout het volgende:
ja, en?
Dat gaat je voorstellingsvermogen te boven?
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:07:59 #37
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_25425746
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 12:35 schreef Lienekien het volgende:
Een blunder van mezelf: even snel bouillon maken van een bouillonblokje en kokend heet water in een Tupperware shaker met deksel dat luchtdicht afsluit...
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 12:50 schreef knuppelhout het volgende:
ja, en?
De lucht boven de bouillon zet vreseljik uit door het opwarmen, deksel zal er met enig geweld afgesprongen zijn waarbij Lienekien vermoedlijk in een fontein van hete bouillon gestaan heeft.

* NT-T.BartMan heeft hier ervaring mee!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:11:31 #38
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25425791
Meisje dat ik ken, trok boullion van tofu blokken, was immers een vleesvervanger...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:12:39 #39
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_25425809
Nog een fraaie blunder: Ik sloot voor het eerst een vat bier aan op een tapinstallatie.
De toevoerslang naar de tap was nog niet gemonteerd (zal nog aan de spoelleiding) en het afsluitkraantje op het aansluitstuk was niet dicht (had ik niet gecontroleerd).

Gevolg: een grote straal bier recht omhoog tegen het plafond en een bierdouche voor iedereen die in de buurt stond...
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:14:07 #40
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_25425830
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 13:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Meisje dat ik ken, trok boullion van tofu blokken, was immers een vleesvervanger...
Zoals mijn schoonmoeder zegt: eten is nooit vies, je lust het alleen niet. Maar in dit geval, puur op mijn voorstellingsvermogen:
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:19:57 #41
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25425903
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 13:07 schreef NT-T.BartMan het volgende:

[..]


[..]

De lucht boven de bouillon zet vreseljik uit door het opwarmen, deksel zal er met enig geweld afgesprongen zijn waarbij Lienekien vermoedlijk in een fontein van hete bouillon gestaan heeft.

* NT-T.BartMan heeft hier ervaring mee!


Behalve dan dat ik als door een wonder geen nare brandwonden heb opgelopen.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 8 maart 2005 @ 13:20:52 #42
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_25425917
- Huisgenoot ooit eens met mijn goede koksmes op een blok diepgevroren boerenkool zn frustraties zien botvieren, na het terug vinden van het mespuntje even mijn frustraties op hem bot gevierd. (hij heeft daarna ook echt nooit meer gekookt)

- Ooit zelf wel eens geprobeerd om linzen te roerbakken....... geen succes
- Ik heb wel eens geprobeerd om stooflappen te presenteren als biefstuk, was ook geen succes.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_25426078
quote:
Op maandag 7 maart 2005 23:21 schreef Oblivion het volgende:
Gewoon lekker macaroni klaar maken, denken dat je er cayennepeper erover heen doet, totdat je begint te eten, en een kaneelsmaak ondekt....
Beter op de etiketjes letten...
Oe... of wat nog veel leuker is: lekker veel chilipoeder door je pastasaus gooien en dan tot de conclusie te komen dat dat de cayennepeper was, laten we zeggen: geen supermarkt-peper maar toko-peper. Dat is heeeeeeeeeeeet.
Ieder verhaal eindigt gelukkig, als je er maar vroeg genoeg mee stopt. - Annie M.G. Schmidt -
  dinsdag 8 maart 2005 @ 15:32:45 #44
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_25427389
- Toen ik klein was met een vriendinnetje in haar kamer aardappeltjes willen roosteren boven een vuurtje. Wij flink wat kaarsen neegezet en stukken rauwe aardappel op een sateprikker en roosteren maar. Gevolg -> bureautje en kastjes erboven helemaal zwart...en een gillende moeder (en geen geroosterde aardappeltjes...haha)
- Plasticjes onder bladerdeeg vergeten weg te halen voor het in de oven ging...
- Burrito in tupperwarebakje willen opwarmen in de magnetron en per ongeluk de combi op oven en voorverwarmen 250 graden zetten...
Ik dacht toen ik aan kwam lopen: er zat toch geen kaas op?
- Toen ik klein was zat ik te snoepen van de ketjap manis, vond ik lekker zoet smaken, dus had ik maar een hele scheut door mijn drinken gedaan toen was het niet zo lekker meer...
- Mijn vriend had heel lief een lekker varkenshaasje gemaakt met een lekkere jus erbij. Ik denk, ik geef hem de pan even aan -> miscommunicatie -> pan op de grond met vlees en jus... en aangezien mijn vriend toen in de Bijlmer op kamers woonde met gezellige kakkerlakken als huisgenoten, hebben we het maar in de kieperton gegooid...
- Vriendjelief had (net als iemand hierboven) ook stooflappen als biefstuk klaargemaakt
- Vriendjelief besteld bij de Chinees niet 4 porties pisang goreng, maar 4 porties pangsit goreng... zaten we met 16 van die dingen opgescheept...

Mijn zus heeft weleens een waterkoker gemold bij egwoon gebruik, een broodrooster en laatst een oven
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 8 maart 2005 @ 20:25:01 #45
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25429912
De grootste blunder van mij is rijst opzetten zonder water en dan na 10 minuten afvragen waarom de keuken zo blauw ziet

[ Bericht 0% gewijzigd door Martijn_77 op 08-03-2005 22:00:08 ]
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 8 maart 2005 @ 20:36:09 #46
111260 Charmian
a little joy
pi_25430084
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 12:35 schreef Lienekien het volgende:
Een blunder van mezelf: even snel bouillon maken van een bouillonblokje en kokend heet water in een Tupperware shaker met deksel dat luchtdicht afsluit...
Die ken ik ook maar dan in de versie 'even snel jus maken'.

Verder iemand gezien die een bapao in de oven wilde opwarmen
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  dinsdag 8 maart 2005 @ 20:51:21 #47
34891 melonovy
La Kutschie
pi_25430290
Mijn vriend houdt er van alles in 1 pan te flikkeren, kruiden erover en klaar. Kan best lekker zijn, maar een pot gezouten snijbonen moet je toch even anders behandelen, dan het uit te laten lekken en bij het gerecht gooien... Het was onbeschrijvelijk ZOUT...
Hij heeft getracteerd op afhaalvoedsel...
Het voelt goed hè?
A je to!
  woensdag 9 maart 2005 @ 00:25:19 #48
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_25434081
tijdens je examen serveren:
showschaal met eten voor 4 personen door het restaurant laceren(gleed van me pols af tijdens presenteren)
een kerrie saus maken en me chef gooide er nog wat zou bij en daarna nog een andere kok dus niet te vreten.
verkeerde kant van vet vrij papier gebruiken.
soesjes maken en denken dat het gas uitstaat maar stond dus nog aan roerei met bloem.
na deze poging soesjes afbakken en tot de conclusie komen dat iemand vergeten is het rooster in de oven te zetten naast de fan daar werden dus soesjes ingezogen.
pi_25434298
" soesjes maken en denken dat het gas uitstaat maar stond dus nog aan roerei met bloem.
na deze poging soesjes afbakken en tot de conclusie komen dat iemand vergeten is het rooster in de oven te zetten naast de fan daar werden dus soesjes ingezogen. "

Dat meen je niet
  † In Memoriam † woensdag 9 maart 2005 @ 00:43:03 #50
7074 moussy
kuttekop
pi_25434451
Denken dat je raspatat maakt van je restje aardappelpuree, tot je er achter komt dat na 2 minuten frituren niks meer in je netje zit

De pan met saus (met de deksel er op) door elkaar husselen ipv de macaroni

Een droog gekookte ketel vullen met koud water
Je zou er haast een boek over schrijven!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')